Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΟΥΜΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ;


1501165202663876
Οι… φαντασιώσεις και η μπρούμυτη στάση τα «κλειδιά» για την σεξουαλική διέγερση στον ύπνο – Ξεκινά από την εφηβεία και συνεχίζεται έως και την πέμπτη δεκαετία της ζωής των γυναικών. Mια στις τρεις γυναίκες φτάνει σε οργασμό την ώρα του ύπνου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. Έως την ηλικία των 45 ετών, το 35% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου νιώθουν σεξουαλική διέγερση στον ύπνο τους, είτε έχουν άντρα στο πλευρό τους είτε όχι, είτε είναι παντρεμένες, είτε ανύπαντρες.

Η αμερικανική έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα έντεκα χιλιάδων ανδρών και γυναικών αποδεικνύει ότι ο νυχτερινός οργασμός είναι γεγονός και σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey έδωσε στους εθελοντές να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με την σεξουαλικότητά τους, τη σεξουαλική τους ζωή αλλά και τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας , το 37% των γυναικών ηλικίας έως 50 ετών παραδέχτηκαν ότι φτάνουν αρκετές φορές σε οργασμό στον ύπνο τους.

Η σεξουαλική διέγερση των γυναικών εν ώρα ύπνου ξεκινά από την εφηβεία και συνεχίζεται έως και την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, όπως διευκρινίζουν οι Αμερικανοί επιστήμονες. Και για τους άνδρες, όμως, ισχύει κάτι ανάλογο αν και για το ισχυρό φύλο η κορύφωση στον ύπνο ξεκινά από την εφηβεία και διαρκεί έως την ηλικία των 40 ετών.


Επιπλέον, το 70% των γυναικών έχουν νιώσει οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι σαφέστατα υψηλότερο. Η έρευνα απέδειξε ότι, το 83% των ανδρών έχει φτάσει σε κορύφωση στον ύπνο  τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, είτε έβλεπε κάποιο πιπεράτο  όνειρο, είτε όχι.

Από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, το 5% παραδέχτηκε επίσης ότι, ο πρώτος οργασμός ήταν στον ύπνο τους. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν 13%. Όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, χάρη στην ψυχολογική φύση του γυναικείου οργασμού, η σεξουαλική κορύφωση εν ώρα ύπνου, δεν μπορεί απλά να επιτευχθεί με τον αυνανισμό αλλά είναι και θέμα εγκεφάλου. Για την επικεφαλής της μελέτης, καθηγήτρια Μ. Χέρμπενικ , ο οργασμός γενικά επιτυγχάνεται πιο εύκολα 1. με το πέρασμα της ηλικίας και την εμπειρία καθώς τότε οι γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους και 2. όταν οι γυναίκες κάνουν σεξ με συντρόφους που νιώθουν ότι έχουν μαζί τους συναισθηματικό δέσιμο.

Για άλλους ειδικούς , το “κλειδί” για την επίτευξη οργασμού κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι να φαντασιώνεται κανείς. Υπάρχουν επίσης και δύο τρόποι που διευκολύνουν την επίτευξη σεξουαλικής κορύφωσης στον ύπνο: να κοιμόμαστε μπρούμυτα και να είμαστε πολύ κουρασμένοι…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα