Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Κάτι φρικτό συμβαίνει στις γυναίκες όταν βλέπουν πορνό



Κάτι φρικτό συμβαίνει στις γυναίκες όταν βλέπουν πορνό, σύμφωνα με επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες αναπτύσσουν μεγάλες ερωτικές προσδοκίες.
Το Pornhub, πρόσφατα αποκάλυψε πως πάνω από το 1/4 των χρηστών της σελίδας είναι γυναίκες πλέον. Τα video με ερωτικό περιεχόμενο αποτελούν καθημερινή συνήθεια του 18% των γυναικών και εβδομαδιαία του 63% των γυναικών. 9 στις 10 γυναίκες, μάλιστα, εξηγούν ότι προτιμούν να βλέπουν πορνογραφικού περιεχομένου video μόνες παρά με τον σύντροφό τους.
Μια μελέτη η οποία διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του New Brunswick, στον Καναδά, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες πλέον έχουν «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για την απόδοση των ανδρών στο κρεβάτι, εν μέρει λόγω των απεικονίσεων στην πορνογραφία.
Η επικεφαλής της έρευνας, Kaitlyn Goldsmith, δήλωσε στην Sun ότι οι γυναίκες περιμένουν οι άνδρες να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι και να έχουν μεγαλύτερα προσόντα.
Τα γεννητικά όργανα μπορούν να τροποποιηθούν ψηφιακά ή καλλωπιστικά, παρουσιάζοντας μεγαλύτερο μέγεθος από το μέσο μέγεθος του πέους.
Η επαφή εμφανίζεται να διαρκεί περισσότερο από το μέσο όρο, οι άντρες διατηρούν τις στύσεις περισσότερο και οι γυναίκες βιώνουν οργασμούς πιο εύκολα απ ‘ό, τι στις συναντήσεις πραγματικού κόσμου.
Η μελέτη κατέληξε στο ότι το πορνό είναι «συνδεδεμένο με την δυσαρέσκεια των καταναλωτών με την εμφάνιση των συντρόφων τους» και ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν «μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τη σεξουαλική απόδοση».
Η φιλανθρωπική εταιρεία Relate λέει ότι το πορνό όλο και περισσότερο παρουσιάζεται ως θέμα συζήτησης σχετικά με την ικανοποίηση:
Οι σύμβουλοι που σχετίζονται με το ζήτημα αναγνωρίζουν όλο και περισσότερα προβλήματα σχετικά με τις σχέσεις και τη σεξουαλική λειτουργία που σχετίζονται με τη χρήση του πορνογραφικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου.
Δεν πρόκειται για μια υγιή σεξουαλική όρεξη ή για πολλούς συντρόφους, αλλά για ένα καταναγκασμό να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στη δραστηριότητα που τους προκαλεί προβλήματα.
Αυτό μπορεί αν συμβεί εντυπωσιακά γρήγορα καθώς η χρήση του internet μπορεί να τροποποιήσει τον εγκέφαλο!
Πρόσφατη έρευνα από την φιλανθρωπική εταιρία, στην οποία συμμετείχαν 5.000 Βρετανοί, κατέληξε στο ότι το 34% των ανθρώπων ήταν ικανοποιημένοι με την σεξουαλική τους ζωή.
Ένας στους τέσσερις άνδρες  δήλωσε ότι ήταν εντελώς δυσαρεστημένος, σε σύγκριση με μία στις πέντε γυναίκες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα