Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η Σταύρωση Του Θεού Παιδιού-Το Αιώνιο Μυστικό Των Ενόχων.


Ο Χριστός 12 χρονών συνδιαλεγόταν με τους νομοδιδασκάλους του Ιουδαϊκού Ιερατείου στη Συναγωγή της Ιερουσαλήμ.Εκεί τον βρήκαν οι γονείς του,που τον είχαν χάσει.

Ο Χριστός απόρησε που τον έψαχναν λέγοντας ότι ήταν στο σπίτι του Πατέρα του.Άρα ορθά συμπεραίνουν οι Χριστιανοί ,ότι είχε ήδη αποκτήσει Αυτοσυνειδησία.Ίσως πιο νωρίς ακόμη να γνώριζε ότι ήταν η Ενσάρκωση του Θεού-Πατέρα του "Εν τοις Ουρανοίς".Δηλαδή ο Κρόνος γιός του Θεού Ουρανού,όπως ο Κρίσνα περίπου 20 ετών ενσαρκώθηκε ως ποιμένας βοδιών στην Ινδία,σύμφωνα με τη Μπαγκαβάτ Γκιτά.
Ο Κρίσνα βέβαια δεν σταυρώθηκε αλλά αντιθέτως βοήθησε τον μαθητή του Αρτζούνα να νικήσει στον πόλεμο τους εχθρούς του.Ήταν άραγε μια πρότερη ενσάρκωση του ίδιου Θεού?Του Θεού Κρόνου?Πιθανά ναι.Και εξηγήσαμε πως επρόκειτο για την ενσάρκωση του Πνεύματος του Γαλαξία μας!


ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΕΣΤΙ=376=Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ


Αλλά ας δούμε τη συνέχεια με τον 12ετή Χριστό.Για τα επόμενα 18 χρόνια δεν γνωρίζουμε τίποτε γι'αυτόν,ούτε υπάρχουν ιστορικές,ούτε καν θρησκειολογικές πηγές για τη ζωή του.Απλά η φήμη ότι πήγε στην Ινδία όπου διδάχτηκε τη θρησκεία του Βουδισμού και στην Αίγυπτο όπου διδάχτηκε την Ιατρική και έτσι θεράπευε τους αρρώστους και στην Ελλάδα όπου διδάχτηκε Φιλοσοφία στην Αρχαία Αθήνα.Προφανώς τίποτε απ'αυτά δεν ισχύει.


Οι Χριστιανοί γράφουν ότι τα 18 αυτά χρόνια έζησε στη Ναζαρέτ με τους γονείς του ,"ζώντας κοντά τους με Υπακοή"....
Άν ήταν τόσο υπάκουος δε θα "εξαφανιζόταν" στα 12 του στο Ναό του Πατέρα του.
Ο Χριστός όντας ενσάρκωση του Αρχαίου Θεού Κρόνου,του Γαλαξιακού Πνεύματος που οι Ινδοί τον απεικόνισαν  ως γαλάζιο Κρίσνα,ήταν ήδη Μύστης από μικρότατη ηλικία.Υποθέτω από τα 6 κιόλας.Υπάρχει η παράδοση ότι έκανε θαύματα από τη νηπιακή ηλικία.Όπως με τα πήλινα πουλάκια που έφτιαχνε και για να τα "σώσει" από τον αδελφό του που τα κατέστρεφε,τα έκανε αληθινά και πέταξαν ελεύθερα στον ουρανό.Είχε ήδη φέρει τις υπερφυσικές δυνάμεις (sintis) από τις προηγούμενες ζωές του.


Αξιοσημείωτη και η παράδοση με τον Άγιο Χριστόφορο,που έψαχνε να βρεί τον Χριστό ως τον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου

Αυτός ,λοιπόν,τον μετέφερε στην ράχη του,σαν πορθμέας σε ένα ποταμό.


Ήταν παιδί ο Χριστός και όταν τον σήκωσε ο Άγιος Χριστόφορος,ένιωσε να μεταφέρει ότι πιο βαρύ του είχε τύχει ποτέ.Τον ρώτησε λοιπόν γιατί ήταν τόσο βαρύς?


"Είσαι τόσο βαρύς όσο η ΓΗ παιδί μου"....του είπε!
"Είμαι πιο βαρύς από τη Γη."..του απάντησε.."Είμαι ο Χριστός που ζητούσες."

Βλέπουμε ότι γνώριζε ήδη,από μικρός ότι ήταν Θεός.Στα 12 του ήταν πια τελειωμένος ανώτατος Ιεροφάντης.Ποιός θα μπορούσε να διδάξει έναν Θεό?Κανένας Ινδός Ιερέας,κανένας Αιγύπτιος Γιατρός,κανένας Έλληνας Φιλόσοφος.Δεν είχε ανάγκη να ταξιδέψει κάπου,αφού ήταν ο Πανταχού Παρών ως Πνεύμα του Γαλαξία.Αντίθετα ιερείς και μάγοι από άλλα μέρη ερχόταν στο Ισραήλ να τον επισκεφθούν για να πάρουν λίγο από το Πνεύμα του.


Στα 12 ο Χριστός είχε ήδη αρχίσει τη διδασκαλία του.Ο λαός γρήγορα κατάλαβε πως σε αυτό το παιδικό κορμί που έβλεπε κατοικούσε Ένας Θεός.Γι'αυτό τον προσέγγισαν αμέσως οι ψαράδες της Γαλιλαίας.Όντας παιδιά και αυτοί.Ίσως όχι πάνω από 15-18 χρονών.Και το θαυμαστό ήταν αυτό.


Ότι μια παρέα παιδιών με αρχηγό ένα 12χρονο Παιδί,δίδασκε το Λόγο του Θεού.
Γιατί ο Ρωμαϊκός κόσμος έβριθε τότε από πλήθος φιλοσόφων,μάγων,θεραπευτών,διδασκάλων αλλά ήταν όλοι μεγάλοι και μάλιστα ηλικωμένοι.Όσο πιο γέρος ήσουνα τόσο πιο σοφός.


Το να παρακολουθείς λοιπόν αυτή τη θαυμαστή Παιδική Παρέα με αρχηγό τον Θεό-Παιδί ήταν το συγκλονιστικότερο,μοναδικό, γεγονός της ιστορίας του Πλανήτη.


Ο ίδιος ο Χριστός κήρυττε ότι πρέπει να είσαι Παιδί για να μπείς στη Βασιλεία του Θεού και εννοούσε βέβαια την αγνή παιδική ψυχή η οποία στην περίπτωση του Ιησού,αντανακλούσε πλήρως σε ένα παιδικό σώμα,στο οποίο ενσαρκώθηκε ο Θεός.


Όλοι μιλούσαν γι'αυτόν με τον χαρακτηρισμό ως ο γιός του μαραγκού του Ιωσήφ,ως ο γιός του Ανθρώπου και του Θεού.Και δεν είναι μόνο το συμβολικό περιεχόμενο των τίτλων που έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα αλλά κυριολεκτικά ήταν παιδιά-γιοί κάποιων συμπατριωτών τους,όπως οι μαθητές -παιδιά του Ζεβεδαίου.


Προφανώς το θέαμα ήταν θαυμάσιο και καταπληκτικό.Ακόμη πιο θαυμαστό θα ήταν η μεταμόρφωση του νεαρού Χριστού στο όρος Θαβώρ και η εκπομπή φωτός από το σώμα του,ένδειξη της μεταμόρφωσης του αστρικού του σώματος,αυτό που θα εμφανιζόταν,μετά την Ανάσταση του.


Και βέβαια απορίας άξιον οι γνώσεις και η σοφία του Παιδιού-Θεού αλλά και οι θεραπευτικές του ικανότητες που επικεντρωνόταν και πάλι σε παιδιά κυρίως.

Ήταν ο αρχηγός των Παιδιών,κάτι σαν τον Πήτερ Πάν στα σημερινά μας χρόνια.Διόλου απίθανο ο συγγραφέας του Πήτερ Παν να γνώριζε το μυστικό και να το παρουσίασε στη νουβέλα του συγκαλυμμένα...


Έτσι λοιπόν συνέχισε αυτή η παιδική παρέα με αρχηγό τον 12ετή Χριστό να περιοδεύει την Ιουδαία και να προκαλεί το θαυμασμό,και την ελπίδα στο λαό.Ίσως κάποιοι να είδαν στο παιδί αυτό,τον μελλοντικό σωτήρα του Ισραήλ,τον βασιλιά τους.Και ήταν ήδη βασιλικής καταγωγής από τη μητέρα του τη Μαρία,απόγονο του Δαβίδ.Κατά κάποιους ερευνητές ήταν και από τον πατέρα του,που δεν ήταν ο Ιωσήφ αλλά ο Ιούδας από τα Γάμαλα που επαναστάτησε ενάντια στους Ρωμαίους,νικήθηκε και σταυρώθηκε.


Ο Χριστός βέβαια είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι δεν είχε πολιτικές βλέψεις.Είπε μάλιστα τι ήταν και γιατί ήρθε.όσο απίστευτο και αν ακουγόταν.Το πιο λογικό θα ήταν να είναι ο μελλοντικός επίγειος βασιλιάς του Ισραήλ.


Στην αρχή οι Ρωμαίοι αξιωματούχοι και οι Ιουδαίοι Δάσκαλοι δεν τους πήραν σοβαρά.Αφού Παιδιά ήταν.Όταν όμως άρχισαν οι αναφορές και διαπίστωσαν οι ίδιοι ότι κάτι το παράξενο και σημαντικό συμβαίνει,τότε αποφάσισαν να λάβουν δράση.Έστειλαν τον Ιούδα τον Ισκαριώτη ως μέλος του ζηλωτικού κινήματος μέσα στην παιδική παρέα,ώστε να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι ίσως ήταν πίσω από αυτό το γεγονός.Τον προστάτευε κανένας?


Τα γεγονότα από εκεί και πέρα είναι λίγο-πολύ γνωστά.Ο Χριστός δεν ήθελε βέβαια να παίξει το εγκόσμιο παιγνίδι κανενός,αλλά δεν γινόταν και πιστευτός ότι δεν είχε σκοπό την βασιλεία του Ισραήλ.Φρόντισαν λοιπόν το Ρωμαϊκό και Ιουδαϊκό ιερατείο να τον βγάλει από τη μέση,πριν γίνει ενήλικας και είναι πια αργά.


Ο Χριστός μπήκε στην Ιερουσαλήμ 14 χρονών πάνω σε ένα μικρό γαϊδουράκι,σαν Αληθινό Παιδί που ήταν και αυτός.Ο λαός τον υποδέχτηκε ως τον αυριανό βασιλιά και σωτήρα του,όχι ως Θεό.


Οι Ρωμαίοι και οι Ιουδαίοι είχαν ήδη αποφασίσει την εξόντωση του με σχέδιο,ώστε να μην προκληθεί ο λαός.Τον πέρασαν από δίκη όπου στην ουσία χλευάστηκε σαν παλιόπαιδο που έβριζε το Θεό και ήθελε να γίνει βασιλιάς.Τα υπόλοιπα παιδιά μαθητές του,εξαφάνιστηκαν σαν λαγοί.


Ο ίδιος γνώριζε τι θα συμβεί.Βασανίστηκε και διαπομπεύτηκε μπροστά στο λαό.Και παρουσίασαν τον αρχηγό του ζηλωτικού κινήματος τον Βαραββά,για να επιλέξει ο λαός ποιον θα σταυρώσουν.


Σίγουρα ανάμεσα στο λαό θα σκόρπισαν πολλούς προβοκάτορες,φωνακλάδες για να ψηφίσουν υπέρ του Βαραββά και έτσι αποφάσισε ο λαός του Ισραήλ να σταυρώσει ένα παιδί.


Ένα παιδί που δε γνώριζαν βέβαια ποιό ήταν,όμως ήταν έστω και έτσι ένα απλό παιδί που δεν κινδύνευε κανείς απ'αυτό παρά την ιδιαιτερότητα του ως παιδί.

Σταύρωσαν τελικά ένα 14χρονο παιδί,αφού το βασάνισαν και το χλεύασαν και το διαπόμπευσαν.
Το σταύρωσαν μπροστά στη μάνα του και στους συγγενείς του.


Κανείς δεν ήξερε ότι Σταύρωσαν τον Θεό,το  Πνεύμα του Γαλαξία όλου,ενσαρκωμένο σε αυτό το Παιδί.


Ή μήπως ήξεραν?


Οι Εβραίοι έμποροι και Τελώνες  όπως ο Ματθαίος το ήξεραν.Ήταν αρκετά πονηροί και έμπειροι με τους ανθρώπινους χαρακτήρες,ώστε να ξεχωρίσουν τον Θεό στο πρόσωπο του Παιδιού-Χριστού.


Φαίνεται ότι και κάποιοι από τους ραβίνους γνώριζαν.Όπως ο Ιωσήφ της Αριμαθαίας και ο Νικόδημος.Επίσης η γυναίκα του Πιλάτου ,ίσως γνώριζε και πιθανά και ο ίδιος ο αυτοκράτορας της Ρώμης Τιβέριος να το έμαθε από τον Έλληνα αστρολόγο του,αλλά δεν πρόλαβε να εμποδίσει το μέγιστο,ειδεχθές έγκλημα όλων των αιώνων.


Το Παιδί αναστήθηκε τελικά κατά τρείς τρόπους, όπως γράψαμε και ζεί μαζί μας ακόμη και σήμερα,τόσο σαν Πνεύμα του Σύμπαντος ,που κατοικούμε ,αφού μετά την ανάσταση του δεν ήταν Κυριότητα αλλά Θρόνος,όσο και ενσαρκωμένο ίσως ακόμη και τώρα στο αγέραστο σώμα ενός νεαρού μοναχού κάπου στον πλανήτη.
Όμως το ειδεχθές έγκλημα προσπάθησαν να το σβήσουν με κάθε τρόπο.


Οι Ρωμαίοι θεώρησαν υπεύθυνους τους Εβραίους,όταν το έμαθαν.Το αποτέλεσμα ήταν η εξαφάνιση του κράτους του Ισραήλ με τις εκστρατείες του Βεσπασιανού και του Τίτου.Μάλιστα ο Βεσπασιανός σίγουρα γνώριζε το μυστικό,αφού λένε ότι κατείχε απόκρυφες γνώσεις και είχε υπερφυσικές-μαγικές ικανότητες.


Ο λαός των Εβραίων θα διασκορπιστεί σε όλη τη Γη,κυνηγημένος από το ένοχο μυστικό της δολοφονίας Ενός Παιδιού Θεού.Του δικούς τους αρχαίου Θεού.Του Παιδιού Θεού -Μπες όταν ζούσαν στην Αφρική αλλά και πιο πριν ακόμη όταν ζούσαν στον Ειρηνικό ωκεανό.

Οι Ρωμαίοι προσπαθώντας να θεραπεύσουν τις τύψεις τους και το τεράστιο ανόσιο λάθος τους ,θα αποδεχτούν τον Χριστό τελικά,ως τον μόνο αληθινό Θεό και θα τον κάνουν επίσημη θρησκεία του κράτους επί Μ.Κωσταντίνου,κατόπιν των γνωστών διωγμών και της ολοένα αυξανομένης συμπάθειας του λαού προς τους διωχθέντες.


Θα απαγορεύσουν όμως την απεικόνιση του Χριστού με κάθε τρόπο ακόμη και μέχρι το 400 μ.χ. Τελικά αποφάσισαν να απεικονίζουν τον Χριστό ως νεαρό 33χρονο άνδρα και να διαδώσουν και τις σχετικές φήμες για τα 18 σκοτεινά χρόνια του βίου του.Φρόντισαν βέβαια να εξαφανίσουν κάθε βιβλιογραφική πηγή που αναφέρεται στον Χριστό ,την επίμαχη ιστορική περίοδο,
ενώ τα λίγα αποσπάσματα Ρωμαίων ιστορικών είναι αμφιβόλου αλήθειας.
Συγκεκριμένοι θείοι Πατέρες έγραψαν την ιστορία του Χριστιανισμού,αποκρύπτοντας βεβαίως την ακριβή ηλικία Σταύρωσης του Χριστού.


Στους νεώτερους χρόνους,προσπάθησαν να αμφισβητήσουν πλήρως την ιστορικότητα του Χριστού διάφοροι ιστορικοί και φιλόσοφοι,αφού δεν υπήρχαν και αξιόλογες,αντικειμενικές ιστορικές πηγές.


Όμως η πίστη του λαού του πλανήτη,τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή στον σταυρωμένο Χριστό παραμένει και ενδόμυχα,πολλοί,ίσως,να έχουν φτάσει ενορατικά και διαισθητικά στην αλήθεια...αλλά ακόμη και έτσι η καθημερινή κακοποίηση και δολοφονία Ενός παιδιού οπουδήποτε στον κόσμο,μας φέρνει στο μυαλό μας την κακοποίηση και τη δολοφονία Εκείνου του Παιδιού Θεού στην Παλαιστίνη ή Ιουδαία που ακολουθήθηκε όμως από την Ένδοξο Ανάσταση του και στους Τρείς Ουρανούς.


κωπηλάτης


kokkinokoupi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα