Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΚΑΙ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ


17202932_1858318651122188_8692884611091281291_n
Την ώρα της σεξουαλικής επαφής, ο άνδρας το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται είναι η ασφάλεια του… οργάνου του. Σωστός ο παίκτης. Εκείνη την ώρα, το μόνο που σκέφτεται ο άνδρας είναι να εισχωρήσει στο ναό της γυναίκας. Δεν σκέφτεται ούτε επικίνδυνες στάσεις, ούτε αν κολλήσει, ούτε τίποτα. Αν ήταν έτσι, θα μέναμε με το πέος στο χέρι όλοι οι άντρες.

Έρευνα όμως που έγινε στην Βραζιλία σε περίπου 90 ανθρώπους και δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research, φέρνει τα… πάνω κάτω σε όσα πιστεύαμε μέχρι στιγμής.

Αντικείμενό της, ήταν η στάση που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς του ανδρικού μορίου…


Στην πρώτη θέση βρίσκεται το doggystyle ή στα ελληνικά η γνωστή στάση ως «στα τέσσερα».

Αυτή λοιπόν αποτέλεσε την αιτία για τους περισσότερους τραυματισμούς, καθώς πάνω στην ένταση της πράξης, η γυναίκα μπορεί να αλλάξει την καμπή του σώματός της και το όργανο του άνδρα να πέσει με δύναμη πάνω σε… τοίχο.

Η δεύτερη είναι η κλασσική με τον άνδρα από πάνω, για τον ίδιο ακριβός λόγο, ενώ η τρίτη είναι με την γυναίκα στην… κορυφή. Οι κινήσεις της μπορεί να γίνουν τόσο έντονες όσο πλησιάζει προς την κορύφωση που μπορεί να προκαλέσουν κάταγμα στο πέος του άνδρα.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως στην τρίτη θέση στις αιτίες τραυματισμών, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται σε στάσης της σεξουαλικής επαφής, είναι η υπερβολική ένταση κατά την διάρκεια του αυνανισμού.

Άντε να το πάθεις επάνω στο φυστίκωμα πάει κι΄ερχεται αλλά να το πάθεις απο τον αυνανισμό καλύτερα να εξαφανισθείς απο προσώπου γής.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα