Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Φαρμακευτικά φυτά που μειώνουν τη χοληστερόλη

xolisteroli
Σας έχει ενημερώσει ο γιατρός σας ότι έχετε υψηλή χοληστερίνη; Ή μήπως ότι υπάρχουν πολλά κορεσμένα λιπαρά στο αίμα σας και ότι αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία σας σε περίπτωση που φράξουν τις φλέβες και τις αρτηρίες σας; Για να επανακτήσουμε μια βασική ισορροπία της χοληστερόλης στον οργανισμό μας, όλοι πρέπει να λαμβάνουμε προληπτικά μέτραΠώς μπορούμε όμως να το καταφέρουμε αυτό; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλά φαρμακευτικά φυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε σε μερικά από τα καλύτερα φαρμακευτικά φυτά που βοηθούν με φυσικό τρόπο στη μείωση της χοληστερόλης.
Φυτά που βοηθούν στην μείωση της χοληστερόλης
xolisteroli
Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται την χοληστερόλη για την εκτέλεση πολλών εργασιών, όπως είναι για παράδειγμα η συγκέντρωση νέων κυττάρων και ορμονών ώστε να ολοκληρωθεί μια σειρά λειτουργιών. Επομένως, ποιο είναι το πρόβλημα; Με την βοήθεια ορισμένων λανθασμένων καθημερινών συνηθειών, η χοληστερίνη μπορεί να αυξηθεί υπερβολικά. Η υπερβολική ποσότητα χοληστερόλης στο σώμα μας σημαίνει ότι το συκώτι δεν θα μπορεί πλέον να την εξαλείψει.
Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίζουν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης στην ανάλυση αίματος παρά την υγιεινή τους διατροφή και το υγιεινό τρόπο ζωής τους, που σημαίνει ότι το ίδιο τους το σώμα προκαλεί αυτή την ανθυγιεινή αύξηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, επιβάλλεται η φαρμακευτική αγωγή. Σας συνιστούμε να προσέχετε πάντα την διατροφή σας, να ασκείστε τακτικά και να ακολουθείτε τις συμβουλές του γιατρού σας. Αν συμπεριλάβετε στη διατροφή σας τα παρακάτω ροφήματα βοτάνων, σας επιβεβαιώνουμε ότι θα επωφεληθείτε αρκετά από αυτά.

1. Ραδίκι

radiki
Το ραδίκι είναι ένα άμεσα διαθέσιμο φυτό που μπορεί να κάνει θαύματα στο πεπτικό σας σύστημα και φυσικά μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα.Θέλετε να μάθετε πώς τα καταφέρνει; Το ραδίκι θα σας βοηθήσει να ελέγχετε τον αριθμό των λιπιδίων του οργανισμού σας ενώ παράλληλα θα ρυθμίσει τον μεταβολισμό σας. Είναι πραγματικά εξαιρετικό. Μπορείτε να πίνετε αυτό το ρόφημα δυο φορές την ημέρα – μια κούπα το πρωί και μια το απόγευμα. Βράστε μια κούπα νερό με μια κουταλιά του γλυκού ραδίκι. Να θυμάστε ότι πρέπει να το πίνετε μετά από κάθε κυρίως γεύμα.

2. Τσάι με κανναβούρι

kanavouri
Μήπως έχετε ακουστά το τσάι με κανναβούρι; Αποτελεί μια γευστικότατη θεραπεία που είναι εκπληκτική για τον έλεγχο του βάρους και την μείωση της χοληστερόλης. Οι ειδικοί θεωρούν ότι αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς, προσιτούς και δραστικούς τρόπους για τον έλεγχο της χοληστερόλης. Καταπολεμά άμεσα τα λιπαρά που βρίσκονται στο αίμα και με αυτό τον τρόπο διευκολύνει την εξάλειψη της χοληστερόλης. Θέλετε να μάθετε π’ως φτιάχνετε αυτό το ρόφημα; Είναι πολύ εύκολο. Αγοράστε κανναβούρι για ανθρώπινη κατανάλωση. Βράστε για 10 λεπτά μια κουταλιά της σούπας κανναβούρι σε μια κούπα νερό. Πίνετε δυο φορές την ημέρα χωρίς να το στραγγίζετε. Σίγουρα θα το λατρέψετε!

3. Ρόφημα με πράσινο τσάι και σκόρδο

Ξαφνιαστήκατε; Φυσικά και ξαφνιαστήκατε. Να θυμάστε τις θεραπευτικές ιδιότητες του σκόρδου: χρησιμεύει ως φυσικό αγγειοδιασταλτικό – διαστέλλει τις αρτηρίες, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος. Εκτός από την ρύθμιση της πίεσης του αίματος, λειτουργεί και ως διουρητικό. Αν το συνδυάσετε με πράσινο τσάι το αποτέλεσμα θα είναι απλά εξαιρετικό. Για την προετοιμασία του θα πρέπει να βράσετε δυο ωμά και θρυμματισμένα κομμάτια σκόρδου μαζί με μια κούπα πράσινο τσάι για 10 λεπτά. Στην συνέχεια σβήστε τη φωτιά και αφήστε το να μουλιάσει για 5 λεπτά. Στραγγίστε αυτό το ρόφημα βοτάνων και προσθέστε το χυμό από μισό λάιμ.  Πιείτε το μεταξύ των γευμάτων σας και πριν πάτε για ύπνο.

4. Γαϊδουράγκαθο

gaidouragkatho
Χωρίς αμφιβολία το γαϊδουράγκαθο είναι ένα κλασικό βότανο. Φροντίζει το συκώτι και. φυσικά, ρυθμίζει την χοληστερόλη. Αυτό το φυτό προωθεί την εξάλειψη των λιπαρών και των λιπιδίων, ενώ παράλληλα διατηρεί έναν υγιή μεταβολισμό για το σώμα σας. Είναι ένας απλός σύμμαχος, αλλά όχι τόσο δημοφιλής, ο οποίος βοηθά στην μείωση της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Τα καταστήματα υγιεινών προϊόντων διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ταμπλέτες ή προπαρασκευασμένα ροφήματα βοτάνων σε φακελάκια έτοιμα προς κατανάλωση. Μπορείτε να το πίνετε δυο φορές την ημέρα μετά από κάθε κύριο γεύμα. Να θυμάστε ότι για να έχετε άμεσα αποτελέσματα θα πρέπει να το πίνετε τακτικά.

5. Φλούδα πορτοκαλιού

portokali
Το ξέρουμε ότι τα πορτοκάλια δεν είναι φυτά, αλλά φρούτα, μα είναι αδύνατον να μην αναφερθούμε σε αυτή την τόσο απλή θεραπεία. Σύμφωνα με μια μελέτη που εφαρμόστηκε από διάφορα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, οι φλούδες των πορτοκαλιών περιέχουν φλαβονοειδή τα οποία είναι ιδανικά για την καταπολέμηση της χοληστερόλης (στην πραγματικότητα, η φλούδα του πορτοκαλιού περιέχει περίπου 20% περισσότερα φλαβονοειδή από ότι ο χυμός του). Πρέπει να το δοκιμάσετε. Απλώς αφαιρείτε περίπου μιάμιση κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού. Το βράζετε μαζί με μια κούπα νερό και προσθέτετε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι. Έχει εντυπωσιακή γεύση ενώ τα αποτελέσματά του  είναι απίστευτα. Μπορείτε να πίνετε αυτό το έγχυμα με ξύσμα πορτοκαλιού δυο φορές την ημέρα μετά από κάθε κύριο γεύμα. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αυτή την καταπληκτική θεραπεία!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα