Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Βασίλισσα Ομορφιάς έπεσε θύμα του τυφώνα Ίρμα (Βίντεο)

Μια 27χρονη Βασίλισσα Ομορφιάς και η 29χρονη αδελφή της αγνοούνται ύστερα από το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα από τη νήσο Μπαρμπούντα.
Η Άσα Φρανκ, 27 ετών, και η Αφίγια Φρανκ, 29 ετών, ήταν σε επικοινωνία με τις οικογένειές τους στο Σάφοκ και στο Λονδίνο μέχρι τις 22:30 χθες το βράδυ. Έκτοτε οι δύο αδελφές αγνοούνται. Πηγή: Facebook / Twitter
ΟΠΩΣ αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Express, αγνοούνται δύο αδελφές που έμεναν στη νήσο Μπαρμπούντα, έπειτα από το καταστροφικό πέρασμα από εκεί του τυφώνα Ίρμα. Η μια από τις δύο αδελφές ήταν έγκυος.
Η Άσα, η οποία είχε εκλεγεί Βασίλισσα Ομορφιάς στην Αντίγκουα, ήταν δημοτική σύμβουλος και δεν ακολούθησε την οικογένειά της στην Αγγλία, αλλά έμεινε στο νησί προκειμένου να βοηθήσει τους κατοίκους στην αντιμετώπιση του τυφώνα Ίρμα. Το ίδιο έκανε και η αδελφή της. Έκτοτε αγνοούνται και οι δύο.
Ο Γκαστόν Μπράουν, πρωθυπουργός της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, δήλωσε στο BBC πως περίπου οι μισοί από τους 1.800 κατοίκους της Μπαρμπούντα είναι πλέον άστεγοι, ενώ εννέα στα 10 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές – πολλά απ’ αυτά έχουν καταστραφεί εντελώς.
«Πήγαμε αεροπορικώς στην Μπαρμπούντα και αντικρίσαμε πλήρη καταστροφή. Ήταν μια από τις πιο οδυνηρές συναισθηματικά εμπειρίες που είχα ποτέ», δήλωσε ο Μπράουν σε συνέντευξή του στο Radio Four του BBC.
«Περίπου το 50% απ’ αυτούς (τους κατοίκους της Μπαρμπούντα) είναι κυριολεκτικά άστεγοι αυτή τη στιγμή. Κοιμούνται όλοι μαζί, προσπαθούμε να τους στείλουμε εφόδια», δήλωσε προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να αποκατασταθεί κάποια ομαλότητα στο νησί.
Φωτογραφία από την εναέρια έρευνα του πρωθυπουργού της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Γκαστόν Μπράουν, πάνω από τη νήσο Μπαρμπούντα μετά το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα. Photo: ABS TV and Radio. Πηγή: Supplied
Πολλοί πιστεύουν ότι η ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου είναι υπεύθυνη για τη σειρά καταστροφών που πλήττουν αυτή την περίοδο τη Βόρεια Αμερική, καθώς κατά την έκλειψη έδρασαν οι συνδυασμένες βαρυτικές δυνάμεις των δύο ουρανίων σωμάτων, σε ευθυγράμμιση με τη Γη.
Στο βίντεο που ακολουθεί, η Σελήνη «τρώει» τον Ήλιο κατά την ολική ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε πάνω από της ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου 2017.
v


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα