Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Γειωθείτε – Ξυπολυθείτε!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γειωθείτε – Ξυπολυθείτε!

Πολλά τα άρθρα και τα βίντεο τελευταία σχετικά με τη “γείωση” και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό!

Η γείωση είναι κάτι που περιλαμβάνει την άμεση επαφή των ποδιών σας με το έδαφος χωρίς κάλτσες ή παπούτσια, ως εμπόδιο. Αυτό είναι ένα μέσο για την επαναφόρτιση και πραγματικά την πλήρη επίδραση της ενέργειας που ακτινοβολεί από την ίδια τη Γη.
Ενώ ίσως κάποιοι πιστεύουν ότι αυτή η αντίληψη είναι μόνο πνευματική, πίσω της κρύβεται ολόκληρη επιστήμη. Η ανταλλαγή ενέργειας με τη Γη αποδεικνύεται μια από τις καλύτερες θεραπευτικές μεθόδους και τρόποι βελτίωσης της υγείας.
Στην πραγματικότητα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν βρισκόμαστε έξω ξυπόλητοι, προστατεύουμε τον εαυτό μας από το χρόνιο στρες, τη φλεγμονή, τον κακό ύπνο, τον πόνο και πολλά άλλα. Έρευνες από το παρελθόν μέχρι σήμερα υποστηρίζουν την ιδέα ότι η γείωση είναι απαραίτητη για την υγεία μας και παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο όπως ο ήλιος, ακόμη και το νερό. Υπάρχουν μάλλον μερικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τις ψυχολογικές επιπτώσεις της γείωσης και όλα τα οφέλη που έρχονται μαζί της.

Η γείωση είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Όταν γειωνόμαστε, οι ορμόνες του στρες στο σώμα μας αρχίζουν να ομαλοποιούνται και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει με διάφορους τρόπους. Εάν θέλετε να αρχίσετε να γειώσετε μόνοι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βγείτε έξω χωρίς παπούτσια και κάλτσες, σε απευθείας επαφή με τη γη.
Θα γράψουμε πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα κι έχουμε να δείξουμε πολλά βίντεο. Πολλοί, βέβαια, που ζουν στις πόλεις, ίσως να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σε μη ασφαλτωμένη γη, αν κι ένα παρκάκι κοντά στο σπίτι, μπορεί να κάνει τη δουλειά.
Ωστόσο ακόμα και εντός της οικείας, η ξυπολησιά κάνει πολύ καλό. Τα υποδήματα και ειδικά οι παντόφλες με τις πλαστικές ή από καουτσούκ σόλες μπορεί να μοιάζουν αναπαυτικά, ωστόσο λειτουργούν ως μονωτές της ενέργειας.
Όταν πατάμε ξυπόλητοι (είμαστε γειωμένοι) υπάρχει μια μεταφορά των ελεύθερων ηλεκτρονίων από τη Γη μέσα στο σώμα σας. Αυτά τα ελεύθερα ηλεκτρόνια είναι ίσως τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που γνωρίζει ο άνθρωπος.
Από κλινικές παρατηρήσεις στα πειράματα γείωσης παρατηρήθηκαν τα εξής:
  • Ευεργετικές αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό
  • Μειωμένη αντίσταση του δέρματος
  • Μειωμένα επίπεδα φλεγμονής
Το θέμα των ευεργετικών επιδράσεων της γείωσης δεν είναι νέο, αλλά βλέπω ότι επανέρχεται, κι όπως είπα, είναι πολύ σημαντικό κι έχουμε πολλά να πούμε πάνω σ΄αυτό.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα