Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Βρες ένα τρόπο να μιλήσεις με το θεό μέσα σου



Γράφει η Ελένη Φραγγελάκη

Όταν δεν είσαι καλά θυμήσου πως έχεις χάσει τη σύνδεση με το θεό μέσα σου, έχεις απομακρυνθεί από το φως σου, πως γίνεται λοιπόν να είσαι καλά;
Όταν καταπιάνεσαι με πράγματα στα οποία η ψυχή σου δεν συμμετέχει πουθενά, όταν δεν σε αντιπροσωπεύουν οι πράξεις σου, όταν οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι δεν σε εκφράζουν πως να είσαι καλά;;

Κόψε αυτή τη στιγμή καθετί που κάνεις μέσα στο οποίο δεν είσαι εσύ και ανασυντάξου. Τόλμα να βάλεις φωτιά, μπουρλότο χωρίς δεύτερη σκέψη σε ότι σε κάνει να ξεχνάς ποιος είσαι και μη σκεφτείς καθόλου τις συνέπειες. Δεν χωρά μυαλό στις προσταγές της ψυχής. Δεν είσαι το μυαλό, ούτε το σώμα..

ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ και αυτή μέσα από τα συναισθήματα που σε διακατέχουν σου μιλά, σου υποδεικνύει αν είσαι στη σωστή κατεύθυνση , σε καθοδηγεί για το σωστό και το λάθος.

Εμπιστεύσου τα συναισθήματα σου, εκεί βρίσκεται ο θεός, στη καρδιά σου, εκεί είναι ο ναός του. Αν νιώθεις όμορφα εκεί που βρίσκεσαι συνέχισε να το κάνεις, αν δεν αισθάνεσαι γαλήνη, αν υποφέρεις, αν σαπίζει το μέσα σου κάτι πάει λάθος, βγες αμέσως από κει, η ψυχή σου αντιστέκεται , πως μπορείς εσύ να την αγνοείς;


Πόσο ανίδεοι είμαστε οι άνθρωποι όταν ακούμε το μυαλό και υπομένουμε και πιεζόμαστε. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…, είναι φορτωμένο με ένα σωρό προκαταλήψεις, πρέπει και στεγανά που δεν είναι δικά σου, είναι δανεισμένα από μια κοινωνία που έχει στόχο να δημιουργεί άψυχα, δυστυχισμένα όντα επομένως και απόλυτα χειραγωγήσιμα ώστε να υπάρχουν ως υπνωτισμένα στρατιωτάκια υπηρετώντας τους λίγους.

Πως ακριβώς βασίζεσαι σε ένα τέτοιο μυαλό ποτισμένο με τόσο δηλητήριο;; Πως περιμένεις να νιώθεις εσύ καλά;;

Κανένας δεν είναι καλά,οι άνθρωποι υποφέρουν και όσο ποιο ξύπνιος είσαι, τόσο υποφέρεις γιατί αντιλαμβάνεσαι τη φυλακή στην οποία βρίσκεσαι, τη βλέπεις καθαρά. Όμως μπορείς να βγεις…λίγο θάρρος μόνο χρειάζεται, μια στιγμή θάρρους και απόλυτης αλήθειας απέναντι στον εαυτό σου και μπορεί να μεταμορφωθεί η ζωή σου.

Κλείσε τα αυτιά σου σε αυτά που λέει το μυαλό και άσε τη καρδιά σου να σε πάει όπου θέλει αυτή χωρίς φόβο, άσε τις συνέπειες στην άκρη και αυτές δημιούργημα του μυαλού σου είναι. Εμπιστεύσου την αλήθεια της στιγμής και πήδα αμέσως απ’ ότι σε κάνει δυστυχισμένο. Σταμάτα να έρπεσαι, έχεις φτερά αλλά φρόντισαν καλά να σε πείσουν πως δεν έχεις. ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!!!

Αυτή εδώ είναι η στιγμή της αλλαγής. Οραματίσου πως σπάς τα δεσμά, ακολούθα τα συναισθήματα σου χωρίς να το εκλογικεύεις και να το αναλύεις. Χωρίς να σε απασχολεί αν είναι σωστό η λάθος και σιγά σιγα θα αρχίσεις να αναπνέεις, μια γλυκιά γαλήνη θα σε αγκαλιάζει, θ’ αρχίσει να αναδύεται όλη σου η θεικότητα..
Σταμάτα αυτή τη στιγμή να πιέζεσαι!

Άκου την αλήθεια σου, θα λυτρωθείς.

Με την αλήθεια όλα τα προβλήματα εξουδετερώνονται. Οχι με την πίεση, οχι με τις τεχνικες, οχι με την αιώνια ανοχή που βάφτισες υπομονή.
Η στιγμή να χρησιμοποιήσεις τα φτερά σου είναι τώρα!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα