Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς σεξ: Πόσο καιρό αντέχουν οι γυναίκες;



Μπορεί οι γυναίκες να έχουν τη φήμη ότι αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σεξ αλλά η επιστήμη καταρρίπτει και αυτό το μύθο!
Αναλυτικότερα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό sex rolesανακάλυψε πόσες ημέρες οι γυναίκες αντέχουν χωρίς σεξ.
Σύμφωνα με την έρευνα μια στις πέντε γυναίκες δεν αντέχει να μην κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Το 1/3 παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνει σεξ ήταν πάνω από 2 χρόνια! Ενώ το 41% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αποχή της από το σεξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο και το 27% τους έξι μήνες.







Η σχετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1000 γυναικών κατέδειξε ότι για το ασθενές φύλο οι ερωτικές συνευρέσεις πρέπει να είναι πασπαλισμένες με αίσθημα.
Πάντως ανέφεραν οι ειδικοί η σεξο-αποχή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη ψυχολογία των γυναικών.
Όπως αποκάλυψε η έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σεξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος. Κατάσταση η οποία επιδεινώνεται και από τα καυστικά σχόλια των φίλων!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα