Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο γιος του Ρίτσαρντ Μπράνσον κάνει έκκληση για τις Παρθένους Νήσους (video)

Μετά την επέλαση του καταστροφικού τυφώνα Ίρμα στα νησιά της Καραϊβικής, ο Σαμ Μπράνσον, καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν.
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ρίτσαρντ Μπράνσον, του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Virgin, κάνει έκκληση προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους τρεις μέρες μετά την επέλαση του καταστροφικού τυφώνα Ίρμα.
Ο Σαμ, απευθύνεται στους ιδιοκτήτες σκαφών να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τα χτυπημένα από τον τυφώνα νησιά της Καραϊβικής. Σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε δήλωσε ότι προετοιμάζεται για την «τραγική» εμπειρία καθώς θα επισκεφθεί το σπίτι που έχει ο πατέρας του εκεί και όπως είπε: «Αν έχετε σκάφη, τότε παρακαλώ να τα φέρετε εδώ στα νησιά».
 



Ο κυβερνήτης των Νήσων, Gus Jaspert, δήλωσε ότι υπήρξαν καταστροφικές ζημιές και «αναφορές θανάτων» μετά τη θύελλα. «Είμαι αληθινά συντετριμμένος από όλα αυτά. Ο Θεός να ευλογεί και να προστατεύει τον λαό μας», πρόσθεσε.
Ο τυφώνας έχει αφήσει πίσω του σκηνές αποκάλυψης, σκοτώνοντας 24 ανθρώπους μέχρι στιγμής.
 
Μερικές από τις συγκλονιστικές σκηνές που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίρμα. Πηγή: Supplied.

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ανέφερε ότι «η βοήθεια που θα δοθεί πρέπει να είναι τεράστια», καθώς ξεκινά η προσπάθεια ανακούφισης από την βρετανική κυβέρνηση.
Ο ίδιος σηματοδότησε τον Ίρμα σαν «τον τυφώνα του αιώνα», αλλά προειδοποίησε επίσης  και για τον τυφώνα Χοσέ, που ανήκει στην κατηγορία 4, και ο οποίος ακολουθεί.
Ο μεγιστάνας είπε: «Τα πλοία είναι συσσωρευμένα σαν κουτιά το ένα πάνω στο άλλο στο λιμάνι. Τεράστια φορτηγά πλοία ρίχτηκαν από το νερό πάνω στους βράχους. Τα θέρετρα έχουν γίνει συντρίμμια».
»Οι στέγες των σπιτιών έχουν εκτοξευτεί στον αέρα, το ίδιο συνέβη και στις εκκλησίες όπου είχαν καταφύγει πολλοί άνθρωποι για να προστατευτούν. Όμως ολόκληρη η κοινότητα των Βρετανικών Παρθένων Νήσων είναι συσπειρωμένη» πρόσθεσε.

«Η βοήθεια που πρέπει να δοθεί στις Νήσους πρέπει να είναι τεράστια» ανέφερε ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής. Πηγή: Supplied.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, ο γιος του, Σαμ, αναφέρει ότι πέρασε μια ολόκληρη μέρα συγκεντρώνοντας προμήθειες για να τις μεταφέρει στις Νήσους.
Στο βίντεο δείχνει ένα σωρό από βαλίτσες και κουτιά γεμάτα με τρόφιμα και ρούχα που σχεδιάζει να μεταφέρει στα νησιά – ένα από τα οποία, το Necker, ανήκει στον πατέρα του.
Ο Σαμ, που είναι φωτογράφος, εξηγεί: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τους ανθρώπους εκεί».
Σε μια έκκληση προς τους ιδιοκτήτες σκαφών, αναφέρει: «Αποθηκεύστε με μουσαμάδες, τρόφιμα, νερό, μπαταρίες, φακούς, ρούχα, ταμπλέτες καθαρισμού νερού και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε χρήσιμο»
Και προσθέτει: «Θα είναι τρομακτικό να δω το σπίτι μου και τόσους άλλους αγαπημένους χώρους να έχουν γίνει συντρίμμια, αλλά θα κάνω ό, τι μπορώ για να βοηθήσω τους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο».
Ο τυφώνας Ίρμα έφτασε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους σαν καταιγίδα κατηγορίας 5 πριν πέσει στην κατηγορία 4. Έχει πλέον επιστρέψει σε καταιγίδα κατηγορίας 5, καθώς κατευθύνεται προς τη Φλόριδα μέσω της Κούβας.



Η μανία του τυφώνα Ίρμα ήταν συγκλονιστική. Πηγή: Supplied.

Ο τυφώνας οδήγησε όλα τα σκάφη προς τη στεριά. Πηγή: Caribbean Buzz Helicopter – Facebook

youmagazine

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα