Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ?

Φωτογραφία του χρήστη Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF ο γνήσιος διαλογισμός Κρίγια Γιόγκα, η Αφύπνιση.

Στον αστρικό κόσμο –τη χώρα όπου πηγαίνουν οι ψυχές μετά τον θάνατο– αυτές απολαμβάνουν τέτοια ελευθερία που ποτέ δεν γνώρισαν στη γήινη ζωή τους. Γι’ αυτό μη λυπάστε τον άνθρωπο που περνά μέσα από την αυταπάτη του θανάτου, γιατί σε λίγο θα είναι ελεύθερος και ασφαλής.
Οι φίλοι του και οι αγαπημένοι του τον θυμούνται και θρηνούν: «Αχ, πόσο θλιβερό!». Κάνουν λάθος όμως. Ο θάνατος τον αντάμειψε με ελευθερία από κάθε βάσανο. Αυτός είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι εκείνοι. Γι’ αυτό, όταν έρθει η ώρα σας και σας πουν ότι θα πεθάνετε, χαμογελάστε και απαντήστε: «Αυτό είναι όλο? Καλά. Θα ελευθερωθώ απ’ όλα τα βάσανα και τις ευθύνες».
Μετά τον θάνατο, η ψυχή, σ’ ένα αστρικό σώμα από φως, σταδιακά αφυπνίζεται σε μια νέα ύπαρξη στον αστρικό κόσμο – σ’ ένα υψηλό ή χαμηλό επίπεδο ανάλογα με την αξία των πράξεών της στη γη. Η ψυχή μένει στον αστρικό κόσμο για έναν καρμικά προκαθορισμένο χρόνο. Μετά επιστρέφει στη γη σε μια νέα υλική ενσάρκωση.
Και πού βρίσκεται αυτός ο άλλος κόσμος? Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μακριά στους ουρανούς, αλλά δεν είναι έτσι. Η τέταρτη διάσταση, ο αστρικός κόσμος, βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη χονδροειδή δόνηση αυτού του υλικού βασιλείου, ακριβώς γύρω μας.
Τα αστρικά πεδία αποτελούνται από διαφορετικές ατμόσφαιρες ή δονήσεις. Όσο πιο ευγενές και πνευματικό είναι ένα πρόσωπο στη γη, τόσο ανώτερη θα είναι η σφαίρα στην οποία θα προσελκυστεί και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ελευθερία και η χαρά του και η εμπειρία της ομορφιάς.

Στους αστρικούς πλανήτες τα όντα ζουν από ποικιλόχρωμες ακτίνες φωτός. Τα πάντα συντίθενται από ακτίνες φωτός. Και τα πάντα συμβαίνουν με τη δύναμη της σκέψης.
Πόσο μεγαλειώδης είναι η ζωή μετά τον θάνατο! Δεν θα χρειάζεται πια να σέρνετε αυτήν την παλιά αποσκευή από κόκαλα με όλα της τα προβλήματα. Έχουμε περάσει από τον θάνατο και την επαναγέννηση τόσες φορές. Γιατί να φοβόμαστε τον θάνατο? Έρχεται να μας ελευθερώσει. Δεν θα έπρεπε να εύχεστε να πεθάνετε, αλλά να παρηγορηθείτε με τη συνειδητοποίηση ότι είναι το μέσον για να δραπετεύσουμε από πολλά προβλήματα. Είναι μια σύνταξη μετά από τη σκληρή δουλειά της ζωής. Κάνω τον θάνατο να φαίνεται πολύ γοητευτικός!
Το αστρικό σύμπαν, φτιαγμένο από λεπτοφυείς δονήσεις φωτός και χρώματος, είναι εκατοντάδες φορές πιο μεγάλο από το υλικό σύμπαν. Όπως πολλοί υλικοί ήλιοι και αστέρια περιφέρονται στο διάστημα, έτσι υπάρχουν επίσης αμέτρητα αστρικά ηλιακά συστήματα και αστερισμοί.
Ο αστρικός κόσμος είναι άπειρα όμορφος, καθαρός, αγνός και σε τάξη. Οι γήινες ατέλειες –ζιζάνια, βακτηρίδια, έντομα, φίδια– απουσιάζουν. Στους αστρικούς πλανήτες υπάρχει πάντα η ίδια θερμοκρασία μιας αιώνιας άνοιξης, ενώ περιστασιακά πέφτει φωτεινό άσπρο χιόνι και βροχή από πολύχρωμα φώτα. Στους αστρικούς πλανήτες αφθονούν λίμνες σε χρώμα σαν οπάλιο, φωτεινές θάλασσες και ποτάμια σαν ουράνια τόξα.
Υπάρχουν διαφορετικές σφαιρικές κατοικίες ή δονητικές περιοχές για τα καλά και τα κακά πνεύματα. Τα καλά μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα, αλλά τα κακά πνεύματα είναι περιορισμένα σε οριοθετημένες ζώνες όπου υπάρχουν προστριβές και διεξάγονται πόλεμοι με ζωητρονικές βόμβες ή νοητικές μαντρικές δονητικές ακτίνες. Αυτά τα όντα κατοικούν στις διαποτισμένες με μελαγχολία περιοχές του κατώτερου αστρικού κόσμου, εξοφλώντας το φαύλο κάρμα τους.
Η γη είναι σκοτεινή από τους πολέμους και τους φόνους στη θάλασσα, στη στεριά και στον αέρα, αλλά στα αστρικά βασίλεια επικρατεί μια ευτυχισμένη αρμονία και ισότητα.
Η διαίσθηση των αστρικών όντων διαπερνά το πέπλο και παρατηρεί τις ανθρώπινες δραστηριότητες στη γη, αλλά οι άνθρωποι στη γη δεν μπορούν να δουν τον αστρικό κόσμο, εκτός κι αν έχει αναπτυχθεί κάπως η έκτη αίσθησή τους.
Ο άνθρωπος εξαρτάται από στερεά, υγρά, αέρια και ενέργεια για να συντηρηθεί. Τα αστρικά όντα συντηρούνται κυρίως από συμπαντικό φως. Σε αντίθεση με το υλικό σώμα του ανθρώπου, το αιθέριο αστρικό σώμα, όταν περιστασιακά κόβεται ή τραυματίζεται, θεραπεύεται αμέσως, απλώς και μόνο με τη θέληση.
Η διάρκεια ζωής στον αστρικό κόσμο είναι μεγαλύτερη απ’ αυτήν της γης. Ο φυσιολογικός μέσος όρος χρόνου ζωής ενός αστρικά ανεπτυγμένου όντος κυμαίνεται από πεντακόσια ως χίλια χρόνια, μετρούμενα σύμφωνα με τον γήινο χρόνο. Οι επισκέπτες στον αστρικό κόσμο μένουν εκεί ανάλογα με το βάρος του υλικού τους κάρμα, το οποίο τους τραβά πίσω στη γη μέσα σε καθορισμένο χρόνο.
Το αστρικό ον δεν αντιμετωπίζει με πόνο τον θάνατο κατά την ώρα που αφήνει το αστρικό φωτεινό σώμα του. Στον αστρικό κόσμο δεν υπάρχει ακούσιος θάνατος, αρρώστια και γηρατειά. Αυτά τα τρία φόβητρα είναι η κατάρα της γης. 

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα