Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πίσω άπό το μεγάλο μυστικό πού κινεί τις ενέργειες των όντων και πού δημιουργείται ή κοσμική πραγματικότητα βρίσκετε το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Συγχρονικότητα

Ίσως πίσω από την έρευνά του για την Συγχρονικότητα ό Κάρλ Γιούνγκ , ή την Ροϊκότητα ό Κάμερερ, ή από την Οργόνη ό Ράιχ, ή ακόμα από τά πεδία του Τέσλα, να κρύβεται το μεγάλο μυστικό πού κινεί τις ενέργειες των όντων και πού δημιουργείται ή κοσμική πραγματικότητα. 

Το Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας πού προέρχεται και κατευθύνεται από τον κεντρικό ήλιο Σείριο πού αποτελεί την βάση μετάδοσης του Πυρός της Πρώτης Αρχής. 


Πάνω σε αυτό λέει ο Γιούνγκ , ότι ένα τέλεια συντονισμένο με τις ανάγκες της εξατομίκευσης προσωπικό νόημα , είναι μια συγχρονικότητα , μια ζεύξη εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας που επηρεάζεται από τα αρχέτυπα , δηλαδή την αρχή της Διατήρησης .


Οι αρχετυπικές εικόνες , σκέψεις ενεργοποιούνται , μέσω των συναισθημάτων από ένα φορτισμένο συμβάν και γύρω του συναθροίζονται παρόμοια συμβάντα .
Εδώ λειτουργεί η αρχή της Αντιγραφής .


Αυτό είναι και το σημείο της πρόβλεψης κατά τον Κάμερερ , που εμείς ονομάζουμε σύμπτωση .


Η Ροϊκότητα των συμβάντων , η Σειριακότητα των επαναλήψεων κατά τον Κάμερερ και τον Γιούνγκ , έχουν άμεση σχέση με τα Μορφογενετικά πεδία .
Κάθε δόνηση είναι και ένας συντονισμός με τα πεδία αυτά . 


Κάθε πεδίο που διεγείρουμε έχει και τον δικό του κραδασμικό τύπο που ανάλογα την δόνηση , είναι ικανό να επαναλάβει σε μικρό χρόνο , σαν ηχώ , το ίδιο γεγονός , την ίδια εικόνα , και τους ίδιους ήχους .



Η σειριακή επανάληψη κάποιων πραγμάτων στην ζωή μας , μας βάζει σε ερωτήματα του τύπου , τι είναι αυτό που επιδράει , ώστε , κάτι που γίνεται ή ακούγεται , συμβαίνει να έχει μια περίεργη επανάληψη που αναρωτιέσαι αν είναι τυχαία . Συχνά λέγεται η φράση : «θα τριτώσει». 


Σαν να έχουμε την πεποίθηση ότι πρέπει κάτι να γίνει τρις φορές . Συχνά πάλι λέμε ότι αυτό ήταν «σύμπτωση» . 


Η σύμπτωση είναι η πτώση ενός γεγονότος πάνω σε ένα άλλο .


Η επαφή των δύο γεγονότων, τα «χρωματίζει» με τις ίδιες τάσεις και μοιάζουν , σαν να πρόκειται για το αυτό θέμα .


Με το περίπλοκο αυτό παράδοξο φαινόμενο , ασχολήθηκε ο ερευνητής και βιολόγος Πάουλ Κάμερερ . 


Την θεωρεία του που έχει σχέση με την επαναφορά που καθορίζουν τους επαναλαμβανόμενους κύκλους της ζωής ονόμασε «Σειριακότητα». 


Τον Κάρλ Γιούνγκ , τον απασχόλησε στον δικό του τομέα , της ψυχολογίας ως Συγχρονικότητα όπου ονομάζει μάλιστα την επανάληψη των γεγονότων «νοήμονες συμπτώσεις» 


Τά παραπάνω έχουν άμεση σχέση με την δονητική του θέματος της χρονολογίας του 2012. Ό λόγος προκύπτει από την εικονική ειρήνη πού επικρατεί στον «πολιτισμένο» ή τεχνολογικά εξαρτώμενο κόσμο, από την ψυχολογική ανισορροπία του ατόμου, την υποθετική ευμάρεια , την οικονομική ανασφάλεια, την κατασκευασμένη ακρίβεια ευτελών στις σημερινές κοινωνίες πραγμάτων, το κατασκευασμένο ενεργειακό πρόβλημα, την πολιτική ανικανότητα, το αβέβαιο μέλλων των νέων, την εξευτελιστική εξάρτηση από ουσίες , είτε αυτές λέγονται ναρκωτικά, είτε ψυχοφάρμακα, την αλλοτρίωση του πλανήτη, την ανθρώπινη καταδίκη. 


tobiblion

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα