Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ MATRIX





ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ MATRIX

O εικονικός κόσμος είναι διπολικός η θετική και αρνητική ενέργεια, μέσα από την εναντίωση και διαμάχη.(διαίρει και βασίλευε)

Όλες οι επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν κοιτάμε κατάματα όλα όσα μας φοβίζουν με απόλυτη αδιαφορία.


Το matrix σπάει και διαλύεται η διπολικότητα του επιφέροντας την Αρμονία στη ζωή μας.


Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να διαρρήξουμε το ψευτοσύμπαν για όσες ψυχές το θελήσουν!! διότι κανένας δεν έχει εξουσία επάνω μας!! μα κανένας!!!! 


η ελεύθερη επιλογή είναι και η απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί να μας ακουμπήσει αν πρώτα δεν του το επιτρέψουμε εμείς οι ίδιοι!!

Προσέξτε την δράση και αντίδραση αδιαφορήστε πλήρως πιστεύοντας μόνο αυτό που επιθυμείτε και θα γίνει πράξη!!


Το matrix θα σας πολεμήσει αλλά αν δεν υποκύψετε στους φόβους σας το έχετε διαλύσει!!

Ο κόλαφος του 8…


Δεν γεράσαμε σε οχτώ χρόνια… κανείς δεν γερνάει σε οχτώ χρόνια… αρκεί μια νύχτα για να γεράσεις… δεν χρειάζεσαι 2920 νύχτες… μια είναι αρκετή…
Όμως δεν γεράσαμε κι ας πέρασαν σχεδόν τρεις χιλιάδες νύχτες… υπήρχαν και οι μέρες…
Ποτέ δεν υπάρχουν μόνο νύχτες…
Υπήρχαν κι εκείνα τα πρωινά που ξυπνούσαμε μαζί… και υπήρχε το χαμόγελό σου… σκεφτόμουν πως κάθε φορά που μου χαμογελάς είναι σα να μου δίνεις μια ακόμη ευκαιρία… όχι, πως μουπροσφέρεις μια ακόμα ευκαιρία… έλεγα πως όταν πάψεις να μου προσφέρεις αυτό το χαμόγελο, όλα θα έχουν τελειώσει… Οι μέρες τελειώνουν όταν πάψεις να χαμογελάς… μοιάζει θλιβερά αστείο… μοιάζει μελαγχολικά αληθινό…
Υπήρχαν και οι μέρες λοιπόν…
Υπήρχαν οι μέρες που ο ήλιος δεν έκαιγε… ζέσταινε… θέρμαινε… ζωντάνευε… Ο ήλιος δεν είναι πάντα εχθρός… ο εχθρός δεν είναι πάντοτε εχθρός… κάποιες φορές είναι απλώς αυτό που είναι… γιατί δεν είναι ούτε φίλος… αν έχεις την ετοιμότητα της φιλίας…
Ποιος έχει αληθινά την ετοιμότητα της φιλίας;
Ποιος έχει αληθινά την ετοιμότητα για οτιδήποτε;

Εἴδωλον ἔμπνουν…



Η φρίκη δεν μπορεί να διαμορφώσει παρά μονάχα εκκρεμότητες. Ο στη βιολογική ηλικία νέος, δεν ασχολείται με εκκρεμότητες και γι’αυτό είναι τόσο τυφλός όσο τα κουτάβια στην περίοδο της γαλουχίας.

Η φρίκη διαμορφώνει εκκρεμότητες αλλά δεν τις θηλάζει. Η φρίκη δεν έχει μαστάρια. Μαστάρια, αντίθετα, παρότι αρσενικός, έχει ο φόβος.

Και ο φόβος είναι ο παραφυλάττων που επωφελείται από τα γεννητούρια για να ασκηθεί στην τέχνη της παραπλάνησης. Είναι η μόνη τέχνη στην οποία είναι ανίκητος ο φόβος. Η φρίκη δεν έχει προικισθεί με κανένα τάλαντο. Ο φόβος όμως είναι δεξιοτέχνης στην παραπλάνηση.

Οι θνητοί, καμιά φορά το αποκαλούν και ευτυχία.

Η νεαύξητος οικογένεια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και όταν οι εκκρεμότητες που έχουν γαλουχηθεί από το αχανές αλλά διαμορφώνονται στην αγκαλιά της φρίκης, γίνουν υπερ-πολλαπλάσιες του προσδοκώμενου από το φόβο αριθμού.

Ο φόβος προσδοκά την απόλυτη συντριβή του Ερχόμενου και γι αυτό φροντίζει πάντα να δημιουργεί πολλαπλά ‘ναρκοπέδια ελπίδων’. Είναι μετά την τέχνη της παραπλάνησης η μόνη εναπομείνασα δεξιότητά του. Όσες περισσότερες εκκρεμότητες, τόσο πληρέστερα ναρκοπέδια ελπίδων.

Οι ελπίδες που χρησιμοποιεί ο φόβος για να σπείρει στα ναρκοπέδιά του δεν είναι πραγματικές. Είναι είδωλα.

Μοιάζουν με ελπίδες αλλά δεν είναι.

Μυστηριώδη ραδιοκύματα από μακρινό γαλαξία

Οι αστρονόμοι εντόπισαν για πρώτη φορά, σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία, την προέλευση μιας «γρήγορης έκρηξης ραδιοκυμάτων», ενός αινιγματικού ισχυρού φαινομένου πολύ σύντομης διάρκειας.

Η Πολύ Μεγάλη Συστοιχία (Very Large Array – VLA είναι μια διάταξη 28 ραδιοτηλεσκοπίων που βρίσκεται στο San Agustin, στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ. Ένας μυστηριώδης τύπος ραδιοκυμάτων από τα βάθη του διαστήματος, που ανακαλύφθηκε μόλις πριν από μια δεκαετία, εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Image: Supplied
ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ εντόπισαν για πρώτη φορά, σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία, την προέλευση μιας «γρήγορης έκρηξης ραδιοκυμάτων» (Fast Radio Burst – FRB), ενός αινιγματικού ισχυρού φαινομένου πολύ σύντομης διάρκειας.
Έως σήμερα, έχουν ανιχνευθεί από μεμονωμένα ραδιοτηλεσκόπια 18 τέτοιες FRB. Οι επιστήμονες δεν είχαν οριστικές αποδείξεις ότι αυτά τα ραδιοκύματα υψηλής ενέργειας, που διαρκούν μόλις κλάσματα του δευτερολέπτου και για πρώτη φορά έγιναν αντιληπτά το 2007, προέρχονται πέρα από τον γαλαξία μας, κάτι που τώρα επιβεβαιώνεται.

2017: Έτος επαφής με τους εξωγήινους

Ένας φυσικός ισχυρίζεται ότι το 2017 θα είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα έρθει σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής.

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι η NASA συγκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τις θεάσεις εξωγήινων διαστημοπλοίων. Πηγή: News Media
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, τον Σεπτέμβριο του 2017, οι ειδικοί πιστεύουν ότι μια σημαντική ανακάλυψη θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη νοήμονος εξωγήινης ζωής.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, μια διαστημική αποστολή στα τέλη του επόμενου έτους, θα μπορέσει να κάνει μια εντυπωσιακή ανακάλυψη σχετικά με την εξωγήινη ζωή.
Η αποστολή θα λάβει υπόψη της τα στοιχεία που στέλνονται από τα διαστημόπλοια-ανιχνευτές που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο. Σε τροχιά γύρω από τον Δία βρίσκεται το διαστημόπλοιο Juno (Ήρα στα ελληνικά) της NASA, ενώ τον Κρόνο και τους δορυφόρους του εξερευνά το διαστημόπλοιο Cassini, το οποίο θα ολοκληρώσει την αποστολή του το Σεπτέμβριο του 2017.
Σύμφωνα πάντως με τον φυσικό Σάιμον Φόστερ (Dr. Simon Foster) του Αυτοκρατορικού Κολεγίου του Λονδίνου (Imperial College London), το 2017 θα είναι η χρονιά που θα επιβεβαιωθεί η ύπαρξη εξωγήινων.
Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Express, «το Cassini βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τα φεγγάρια του Κρόνου, Εγκέλαδο και Ευρώπη, τα οποία παρουσιάζουν «πολύ καλές προοπτικές στην εξεύρεση ζωής».
Αυτή είναι η μια πιθανότητα. Δηλαδή οι μορφές ζωής που θα βρεθούν είναι πιο πιθανό να είναι μικροβιακής φύσεως, και όχι να έχουν τη μορφή του ΕΤ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ





ἐκ δὲ φωτὸς ..... λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει, καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος·
κοῦφον δὲ ἦν καὶ ὀξύ, δραστικὸν δὲ ἅμα, καὶ ὁ ἀὴρ ἐλαφρὸς ὢν ἠκολούθησε τῷ πνεύματι, ἀναβαίνοντος αὐτοῦ μέχρι τοῦ πυρὸς ἀπὸ γῆς καὶ ὕδατος, ὡς δοκεῖν κρέμασθαι αὐτὸν ἀπ' αὐτοῦ·
γῆ δὲ καὶ ὕδωρ ἔμενε καθ' ἑαυτὰ συμμεμιγμένα, ὡς μὴ θεωρεῖσθαι
<τὴν γῆν> ἀπὸ τοῦ ὕδατος·
κινούμενα δὲ ἦν διὰ τὸν ἐπιφερόμενον πνευματικὸν λόγον εἰς ἀκοήν.

Κι απ'το φως άγιος Λόγος (ο Πατέρας όλων Θεός) μεταφέρθηκε στο καθαρό της φύσης δημιούργημα και μια φωτιά (πυρ) ασυγκράτητη ξεπήδησε απ'αυτήν προς τα πάνω.
Ήταν ελαφριά και διαπεραστική, συγχρόνως και δραστική, κι ο αέρας, καθώς ήταν ελαφρύς, ακολούθησε το πνεύμα και ξεκινώντας από τη γη και το νερό ανέβηκε από μόνος του μέχρι τη φωτιά, δίνοντας την εντύπωση πως κρέμεται απ'αυτήν.
Η γη δε και το νερό παρέμεναν μόνα τους αναμεμιγμένα, να μην ξεχωρίζει η γη από το νερό και καθώς κινούνταν με τον πνευματικό Λόγο, που επιδρούσε πάνω τους, δημιουργούσαν ήχους.

σημ: παρατηρούμε ότι πρώτα μεταφέρθηκε στο καθαρό της φύσης δημιούργημα από το Φως ο Άγιος Λόγος του Πατέρα όλων Θεού, άρα αυτή η μεταφορά του Φωτός και η αλλαγή του σε Άγιο Λόγο σημαίνει ότι έγινε κάτι άλλο, δηλαδή γεννήθηκε ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα, ο μεν Πατέρας Θεός του Φωτός με τον Φωτεινό του Λόγο είναι Πανάγαθος Νους, ο μεν δεύτερος Νους δημιουργός είναι Άγιος Λόγος στο καθαρό της φύσης δημιούργημα έξω και μακριά από το πυρ και πνεύμα, και όταν επιδρά ενεργώντας πάνω στην υγρή φύση από πυρ και πνεύμα και ενώνεται μαζί της γίνεται πνευματικός Λόγος μέσα στην δημιουργία εσωτερικά στους επτά κύκλους της κτιστής δημιουργίας.

Άρα έξω από τους επτά κύκλους δηλαδή στον όγδοο κύκλο είναι Άγιος Λόγος ο δεύτερος Νους δημιουργός, αφού Νους και Λόγος είναι Αδιαίρετοι, και μέσα εσωτερικά στους επτά κύκλους είναι ο πνευματικός Λόγος, το πνεύμα της φύσης.
Γι'αυτό και ονομάζεται δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (Βίντεο)


visitors_center
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μέχρι πριν από μερικά χρόνια οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν πως μια πόλη χωρίς λεφτά, πολιτική ή θρησκεία μπορούσε να υπάρξει μόνο σε παλαιότερες εποχές. Στην πραγματικότητα όμως μια τέτοια πόλη υπάρχει στη σημερινή εποχή. Αυτή η κοινωνία είναι αποκομμένη από τις παραδοσιακές κοινωνίες, αναζητώντας κάτι καλύτερο.
Πρόκειται για την πόλη Auroville. Η Auroville (Πόλη της Αυγής) είναι μια πειραματική κοινότητα η οποία βρίσκεται κατά το πλείστον στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού της Ινδίας, ειδικότερα στη συνοικία Βιλουπουράμ (Viluppuram) της πόλης Ταμίλ, καθώς και σε ορισμένα μέρη του Πουντουτσερί της Νότια Ινδίας.
Ιδρύθηκε το 1968 από την πνευματική καθοδηγήτρια Μίρα Αλφάσα (Mirra Alfassa),η οποία αποκαλείται και ως «μητέρα», και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ρότζερ Ένγκερ (Roger Anger). Όπως δηλώνει η ίδια η Αλφάνσα σε προσωπικό της μήνυμα το 1965, η Auroville έχει ως σκοπό να γίνει μια παγκόσμια πόλη όπου άντρες και γυναίκες από όλες τις χώρες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν εν ειρήνη και προοδευτική αρμονία, ανεξαρτήτου δόγματος, πολιτικής και εθνικότητος. Η πόλη αυτή λειτουργεί χωρίς θρησκεία ή χρήμα ενώ οι κάτοικοί της για της συναλλαγές τους πληρώνουν με μια ηλεκτρονική κάρτα την Aurocard.

Αν θες να βελτιωθείς παραδέξου ότι είσαι αμαθής και κουτός

post-604

Όταν ρώτησαν τον Αριστοτέλη σε τι διαφέρουν οι μορφωμένοι από τους αμόρφωτους, απάντησε «σε ό,τι οι ζωντανοί από τους πεθαμένους». 
Ο άνθρωπος πρέπει να στέκεται με κριτικό βλέμμα έναντι του παρελθόντος του και να χαίρεται για την τροχιά του προς τη σοφία.

Ο Γερμανός συγγραφέας Γκύντερ Γκρας έκρυβε σε όλη του τη ζωή την ολιγόμηνη συμμετοχή του στη χιτλερική νεολαία. 
Γιατί; 
Σε ηλικία δεκαεπτά ετών ήταν αμαθής και κουτός – όπως οι περισσότεροι έφηβοι, όση δυνάμει ευφυΐα κι αν διαθέτουν˙ η έλλειψη γνώσης και πείρας τους κάνει προσωρινά «κουτούς». 
Αργότερα ο Γκύντερ Γκρας έμαθε ό,τι δεν ήξερε και έγινε εξυπνότερος.

Ας αναλογιστούμε πόσοι άνθρωποι παραμένουν αμαθείς και κουτοί σε όλη τους τη ζωή και πόσοι ονομάζουν «συνέπεια» την καθήλωσή τους σε παλιές, φθαρμένες ιδέες και στάσεις ζωής. 
Γράφει ο Σενέκας σε μια επιστολή του στον Λουκίλιο: «Βλέπω στον εαυτό μου όχι μόνο τη βελτίωση αλλά «μεταμόρφωση».

"ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠ' ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ..."

Στους περισσότερους κολλητούς μου αρέσουν τα οπίσθια. Εγώ έχω κόλλημα με το στήθος. Υπάρχει λογική εξήγηση γι’ αυτό;


«Το μυστήριο των τάσεων στην ανατομία ξεκινά από τους προγόνους μας» αναφέρει ο David Puts, καθηγητής ανθρωπολογίας και σεξουαλικότητας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας. 

Οι καμπύλες σε μια γυναίκα δείχνουν ότι είναι γόνιμη και μπορεί να κυοφορήσει γερά παιδιά, οπότε βγάζει νόημα το γεγονός ότι οι άντρες αναπτύσσουν μια θελκτικότητα για εκείνες. 

ΘΕΛΩ = ΛΟΓΟΣ ΘΕΟΥ.



Το θέλω είναι από μόνο του μία δύναμη. Αφού μέσα σε όλη την Καινή Διαθήκη ο ίδιος ο Κύριος μας οδηγεί στην θέληση. Και μας λέει πως η θέληση είναι μία υπερδύναμη η οποία έχει την δυνατότητα να κινήσει και βουνά, δηλαδή να μεταβάλλει δύσκολες καταστάσεις. Και ό Θεός μας λέει πως ακόμη και να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα μας θέλω, Εκείνος θα μας τις δημιουργήσει, αρκεί να πιστεύουμε με την καρδιά μας. Να πιστεύουμε με την καρδιά μας Εκείνον και το Θέλω μας.
Έτσι το ρήμα Θέλω όταν βασίζεται στον Θείο Λόγο τότε είναι πάντα εφικτό.
Εμείς όμως τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιούμε στην ζωή μας το θέλω, αλλά το θέτω.


Θέτουμε λοιπόν και όχι θέλουμε. Γιατί το θέλω είναι γέννημα της καρδιάς και της ψυχής. Ενώ το θέτω είναι γέννημα του μυαλού.
Έτσι αυτό το θέτω κάποιες φορές μετατρέπεται σε αθετώ.
Καθώς το θέτω γίνεται μετα-θέτω, ανα-θέτω, κατά-θέτω και εμείς νομίζουμε ότι το θέλω μας δεν γίνεται. Μα αν αναζητήσω θα δω ότι δεν είναι θέλω, αλλά θέτω.
Το θέτω, μας οδηγεί να πέφτουμε σε καταστάσεις φάσκω και αντιφάσκω. Αφού το θέτω.. μεταθέτει, αναθέτει, καταθέτει.

Αυτή η ερώτηση αρκεί για να δεις αν είσαι ευτυχισμένη!



Πώς με μια ερώτηση θα μάθεις αν είσαι ευτυχισμένη, θα αναρωτιέσαι. Και όμως είναι αρκετή, όσο περίεργο και να ακούγεται!
Θα στην κάνω τώρα αμέσως και θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά: Αν έπρεπε να επιλέξεις τι θα προτιμούσες: Χρόνο ή χρήμα;
Την ξέρεις την λαϊκή ρήση “ο χρόνος είναι χρήμα”. Ποιο από τα δύο όμως πραγματικά χρειαζόμαστε περισσότερο;
Μπορεί τα χρήματα να είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό σου. “Αν έχω χρήματα θα κάνω όλα όσα θα με έκαναν ευτυχισμένη…” σκέφτεσαι. Είναι άραγε, αλήθεια αυτό;
Πολλές φορές έχω απαντήσει και εγώ πως θα ήθελα χρήματα, αλλά τελικά όταν έχεις χρήματα δεν έχεις χρόνο, και ο χρόνος είναι αυτός που μας φέρνει την ευτυχία σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Social Psychological & Personality Science ( αγαπάω να διαβάζω τέτοιες έρευνες ).
Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που σε αυτήν την ερώτηση προτίμησαν τον χρόνο δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι, ασχέτως του πόσο χρόνο ή χρήμα έχουν στην πραγματικότητα. Δίνουν περισσότερη προσοχή στα “θέλω” τους από ό,τι στα “πρέπει” και προτιμούν να περνούν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα απ’ ότι μόνοι τους.

ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η κάθε μετενσάρκωση στο γήινο επίπεδο του ανθρώπου είναι ξεχωριστή, χωρίς συνήθως να θυμάται τις προηγούμενες… λόγω λήθης και κάθε μία είναι κι ένα μάθημα ζωής και συνολικά μία διεκπεραίωση ανάπτυξης και εξέλιξης της πνευματικής κατάστασης του.
Συνολικά υπάρχουν 10 στάδια εξέλιξης και εμπειρίας : Το 1ο στάδιο είναι η συνειδητοποίηση της Ασυνειδησίας. Το 2ο στάδιο είναι η Αποδοχή. Το 3ο στάδιο είναι η γείωση. Το 4ο στάδιο είναι η άρση των προβολών. Το 5ο στάδιο είναι η επισφράγιση ολοκλήρωσης του Ψυχικού – Αστρικού Οχήματος. Το 6ο στάδιο είναι η ενήλικη Δημιουργία. Το 7ο στάδιο είναι το πνευματικό έλλειμμα. Το 8ο στάδιο είναι η επιλογή της κατάλληλης Ατραπού (μονοπάτι-πέρασμα). Το 9ο στάδιο είναι η πνευματική Σύζευξη. Το 10ο στάδιο είναι η πνευματική Υπηρεσία.
Υποσημείωση: Ο κάθε συνειδητοποιημένος Αναζητητής-Ερευνητής… νιώθει ότι κάθε τι το οποίο βιώνει… του έχει χαρισθεί και ότι είναι ύψιστη τιμή του… να το προσφέρει με την σειρά του… στους συνανθρώπους του. Ο κάθε Πνευματικός άνθρωπος δεν αντέχει να βιώνει, τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική Θεϊκή ολότητα μόνος του, δηλαδή δεν αντέχει να είναι ευτυχής… όταν οι άλλοι συνάνθρωποί του πονάνε… επειδή είναι χαμένοι.
Ο πνευματικός άνθρωπος… θέτει διπλό σκοπό στην ζωή του: 1) Να μεταδίδει την Θεϊκή Αλήθεια την οποία ο ίδιος κατέχει, δηλαδή… να επεκτείνει την Κοσμική – Συμπαντική Αρμονία (να μειώνει την Κοσμική – Συμπαντική εντροπία)… και 2) Να υπηρετεί την Θεϊκή Ουσία (εσωτερική – εξωτερική) την οποία ο ίδιος έχει βιώσει, δηλαδή… να επεκτείνει την Συνειδητότητα των συνανθρώπων του, βοηθώντας τους φιλάνθρωπα σε όλα τα επίπεδα… (να μειώνει τον κοσμικό – συμπαντικό πόνο).
Η Αλήθεια, τόσο η Ψυχική όσο και η Πνευματική, δίδεται με τον κατάλληλο για την Συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου τρόπο, δηλαδή στον κάθε άνθρωπο δίδεται η Αλήθεια… η οποία είναι κατάλληλη γι’ αυτόν. Να το ξέρετε… ότι η Πνευματική Αλήθεια… δεν δίδεται ποτέ σε άτομα τα οποία δεν είναι έτοιμα να την ακούσουν και να την ακολουθήσουν.
(Αυτά είναι τα 10 στάδια εξέλιξης και όποιος επιθυμεί να εντρυφήσει και μάθει περισσότερα … θα πρέπει να κοπιάσει και να διαβάσει στην συνέχεια… την ανάλυση. Σημείωση: Το παρακάτω κείμενο προορίζεται μόνον για καταρτισμένους και μορφωμένους) …………………………………………………………………………………………………………………………………… Το 1ο στάδιο είναι η συνειδητοποίηση της Ασυνειδησίας.

Πως ανοίγουμε… το τρίτο μάτι

Αποτέλεσμα εικόνας για Πως ανοίγουμε… το τρίτο μάτι
(Με απλά λόγια…. φυσικά και δεν κλείνουμε… το ένα μάτι….!!!)
Έχουμε κατ’ αρχάς έχουμε την πλάτη μας ίσια…. ώστε να είναι σε μια ευθεία.
Τα πόδια μας καλό είναι να είναι στο έδαφος.
Παίρνουμε λίγες ανάσες και χαλαρώνουμε.
Φανταζόμαστε ότι υπάρχει μία πόρτα-θύρα στο κέντρο του στήθους μας και ανοίγει σιγά-σιγά δίνοντας πρόσβαση σ’ ένα λαμπερό, υπέροχο, θεϊκό άσπρο φως.
Το φως μπαίνει μέσω του ενεργειακού κέντρου της καρδιάς μας (πράσινο χρώμα) και ταξιδεύει ψηλά προς την σπονδυλική μας στήλη, όπου συναντάει την επίφυσή μας.
Αυτό είναι το εσωτερικό μας μάτι.
Το εσωτερικό μας μάτι κατευθύνει αυτό το φως…. μέσω του μετώπου μας… προς το Σύμπαν.
Το κάνουμε αυτό δυο με τρεις φορές και νιώθουμε κάθε φορά την αίσθηση της ζωής που ταξιδεύει μέσα από το σώμα μας.

Δείτε φωτογραφίες από το μακελειό στη Σμύρνη – Σκληρές εικόνες

Δείτε φωτογραφίες από το μακελειό στη Σμύρνη – Σκληρές εικόνες
Οι τουρκικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη μεγάλης κλίμακας επίθεση που όπως υποστηρίζουν ετοίμαζαν οι δράστες στη Σμύρνη, όπου το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο και εισβολή ενόπλων στα δικαστήρια της πόλης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ.
Η υπόθεση των τουρκικών Αρχών γίνεται επί τη βάσει των όπλων που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης, μετά την εξουδετέρωση δύο εκ των τριών δραστών.

Αριστερά βλέπετε μια βαλίτσα που περιείχε αντιαρματικές ρουκέτες. Δεξιά πιστόλια και κινητά τηλέφωνα των δραστών.

«Με βάση την προετοιμασία, τα όπλα, τις βόμβες και τα πυρομαχικά που κατασχέθηκαν, καταλαβαίνουμε ότι ετοιμαζόταν μεγάλη σφαγή», ανέφερε ο κ. Καϊνάκ, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ


Μονώνει από τον θόρυβο και "κλειδώνει" την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας..
Πρόκειται για γεννήτρια που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια τάσης 220V και ισχύος άνω των 7500W χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε καυσίμου!
Η συσκευή παρέχεται σε κλειδωμένο κουτί, με τρόπο που μονώνει από κάθε θόρυβο και ταυτόχρονα προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας.
Σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σε ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες ή μικρά εργαστήρια και της δόθηκε πιστοποιητικό που βεβαιώνει πως δεν είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο χρήστης πρέπει να υπογράψει σύμβαση ότι δεν θα ανοίξει τη συσκευή για μια περίοδο 5 ετών, η οποία είναι και η περίοδος της εγγύησης. Η εταιρεία λέει ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συσκευή για 30 ημέρες δωρεάν πριν να την αγοράσετε κι' αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να την στείλετε πίσω. Η συσκευή δεν ζεσταίνεται και διαθέτει κύκλωμα προστασίας από υπερφόρτιση..

Οι 8 Ικέτες


Της Γιούλης Φωκά-Καβαλιεράκη*

Οι 8 Ικέτες

Τον Μάιο του 1939, το γερμανικό υπερωκεάνιο St. Louis σάλπαρε από το λιμάνι του Αμβούργου με προορισμό την Αμερική. Οι περίπου 1.000 επιβάτες του ήταν στην πλειοψηφία τους Εβραίοι (από ευρωπαϊκές χώρες – κυρίως Γερμανοί πολίτες), οι οποίοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το Τρίτο Ράιχ. Ξεκινώντας το μακρύ ταξίδι τους, είχαν κάνει ήδη τις αιτήσεις για βίζα, σχεδιάζοντας να αποβιβαστούν πρώτα στην Κούβα εωσότου ετοιμαστούν τα χαρτιά τους, ώστε στη συνέχεια να εισέλθουν στις ΗΠΑ. Κανείς τους δεν περίμενε την τραγική κατάληξη του ταξιδιού αυτού. Η Κούβα, παρά τις αρχικές συνεννοήσεις, αρνήθηκε να τους παραχωρήσει τα σχετικά έγγραφα και οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να τους δώσουν τις άδειες παραμονής. Ως αποτέλεσμα, το πλοίο με τους απεγνωσμένους επιβάτες του, επέστρεψε μετά από πολλές και επίπονες διαπραγματεύσεις με διάφορες χώρες, πίσω στην Ευρώπη. Οι μισοί από αυτούς τους ανθρώπους τελικά χάθηκαν στο Ολοκαύτωμα.

Έξι μήνες πριν την αναχώρηση του St. Louis από το Αμβούργο, είχε προηγηθεί η φριχτή «Νύχτα των Κρυστάλλων», ο παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπούσε σε λίγους μήνες και το Ολοκαύτωμα σύντομα θα ήταν γεγονός. Και όμως, η πανίσχυρη ναζιστική προπαγάνδα είχε καταφέρει να εξάγει τον αντισημιτισμό της πέρα από τα σύνορα της Γερμανίας. Οι Εβραίοι επιβάτες του St. Louis δεν αντιμετωπίστηκαν από τη διεθνή κοινότητα ως θύματα φρικαλέων πογκρόμ, παρά τα καταφανή γεγονότα και τις ξεκάθαρες προθέσεις των ναζί. Οι κυβερνήσεις των χωρών, που αρνήθηκαν ή δίσταζαν να τους δεχτούν, προτίμησαν να ικανοποιήσουν τα κυρίαρχα αντισημιτικά και ξενοφοβικά αισθήματα και ταυτόχρονα, ακόμη και την τελευταία στιγμή, επέλεξαν να αποφύγουν τους διπλωματικούς μπελάδες με τη ναζιστική Γερμανία. Δυστυχώς, η τραγωδία του St. Louis επαναλήφθηκε αρκετές φορές εκείνη την εποχή, από πλοία με Εβραίους που προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν σε διάφορες χώρες.

ΙΑΚΧΟΣ


Βάσω Δενδροπούλου
Ο Ίακχος, είναι ο θεός που οδηγεί μυστικά την πομπή των μυημένων στα Μυστήρια της Ελευσίνας. Το όνομά του φαίνεται πως είναι η τελετουργική κραυγή "Ίακχε", που έβγαζαν οι πιστοί. Αυτή η κραυγή έγινε όνομα και αυτό το όνομα το έδωσαν σε ένα θεό. Σχετικά με την ίδια την προσωπικότητα του Ίακχου οι παραδόσεις ποικίλλουν. Αλλά γενικά ο Ίακχος, που το όνομά του θυμίζει ένα από τα ονόματα του Διόνυσου, μπορεί να θεωρηθεί ως ο ενδιάμεσος ανάμεσα στις ελευσινιακές θεότητες και τον Διόνυσο.

Σύμφωνα με άλλους ήταν γιος του Διονύσου και της Αύρης, τον οποίο - αφού σκότωσε η μητέρα του τον αδερφό του - τον παρέλαβε η Άρτεμη και τον παρέδωσε στο Διόνυσο, που ανέθεσε στη νύμφη Νίκαια να τον θηλάσει και να τον μεγαλώσει. Η Αύρα, σ΄ αυτή την περίπτωση, απέκτησε από τον Διόνυσο δυο παιδιά δίδυμα, αλλά μέσα στην τρέλα της, καταβρόχθισε το ένα. Το δεύτερο, ο μικρός Ίακχος, σώθηκε από μια άλλη Νύμφη που την αγαπούσε ο Θεός και αυτή το εμπιστεύθηκε στις Βακχίδες της Ελευσίνας όπου άρχισαν να τον τιμούν μαζί με τον Διόνυσο την Δήμητρα και την Περσεφόνη. Λένε πως τον βύζαξε η ίδια η Αθηνά, ενώ η Αύρα έπεσε μέσα στον ποταμό Σαγγάριο ( ο ίδιος ποταμός που παίζει ρόλο στο μύθο της Άγδιστης και του Άττη) και έγινε πηγή. Άλλες φορές θεωρείται γιος της Δήμητρας, ο οποίος, λένε, είχε συνοδεύσει τη μητέρα του στην αναζήτηση της Περσεφόνης. Ο Ίακχος, με το γέλιο του μπροστά στις χειρονομίες της Βαυβώς, είχε κάνει τη θεά να χαμογελάσει.
Πιο συχνά, ο Ίακχος, θεωρείται γιος όχι της Δήμητρας αλλά της Περσεφόνης. 

Γρίπη vs. κρυολόγημα: Πίνακας συμπτωμάτων από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Γρίπη vs. κρυολόγημα: Πίνακας συμπτωμάτων από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Διανύουμε περίοδο έξαρσης της εποχικής γρίπης
, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, με τους ειδικούς να επαναλαμβάνουν: «Ποτέ δεν είναι αργά για το εμβόλιο, έστω και τώρα οι ομάδες υψηλού κινδύνου πρέπει να εμβολιαστούν».

Τόσο η γρίπη όσο και το κρυολόγημα είναι ιογενή νοσήματα και η αλληλοεπικάλυψη των συμπτωμάτων στις δύο περιπτώσεις πολλές φορές μάς δυσκολεύει να τα ξεχωρίσουμε.

Όπως επισημαίνει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, κατά την περίοδο έξαρσης της γρίπης «κυκλοφορούν» και άλλοι ιοί που προσβάλλουν το αναπνευστικό και προκαλούν παρόμοια συμπτώματα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι ρινοϊοί, η κύρια αιτία του κοινού κρυολογήματος, και ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός, ο οποίος αποτελεί την πιο συχνή αιτία σοβαρής νόσου του αναπνευστικού στα παιδιά και μία από τις κύριες αιτίες βαριάς νόσησης ή και θανάτου σε ηλικιωμένα άτομα. Άλλοι ιοί που μπορεί επίσης να προκαλέσουν κλινική εικόνα παρόμοια με εκείνη της γρίπης είναι οι αδενοϊοί και οι ιοί της παραγρίπης.

Γρίπη vs. κρυολόγημα: Οι βασικές διαφορές

Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο είδε το φώς της ημέρας!

images

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ … ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

(Όπως το γράφουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών)!
ΓΙΑ  ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΤΟΥΣ  ΔΥΝΑΣΤΕΣ  ΤΟΥ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
                   ( Ε ι κ ο ν ο γ ρ α φ η μ έ ν ο)
                  ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΕΙΝΑΙ  24
Το ιερό βιβλίο των Εβραίων είναι το ΤΑΛΜΟΥΔ.
Το ΤΑΛΜΟΥΔ λέει, «όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών-Λαών, ανήκουν στο Εβραϊκό Έθνος, το οποίον δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν. (Αυτό που γίνεται σήμερα παντού και στη Ελλάδα με την αρπαγή του πλούτου μας).
Πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από την ημέρα, πού ένα μεγίστης σημασίας έγγραφο είδε το φώς της ημέρας!
Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ το Νοέμβριο του 1979 δημοσιεύθηκαν καταγγελίες ότι οί Μασώνοι και οί Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους και όσα δεινά απ΄ αυτούς προήλθαν…
Τι είναι τα Πρωτόκολλα των των σοφών της Σιών;
Πρόκειται για κείμενα του διεθνή σιωνισμού (Illuminati-Πεφωτισμένων).
Τά κείμενα των «Πρωτοκόλλων» πού μιλάνε για το σχέδιο του Σιωνισμού, είχαν κρατηθεί σαν πρακτικά, όταν κατά το 1897 οί Σιωνιστικές μυστικές εταιρείες συγκρότησαν ένα συνέδριό τους στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας… Τά κείμενα όμως αυτά διέρρευσαν και έφτασαν στα χέρια των Χριστιανών. Πρώτος εκδότης των «Πρωτοκόλλων» υπήρξε ο Ρώσσος καθηγητής Σέργιος Νείλος το 1902.
Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους, οι σιωνιστές αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε (μέχρι της σήμερα) ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους!
Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις… ημέρες μας!
H παρακάτω αναφορά είναι παρμένη από το Γαλλικό κείμενο τών Πρωτοκόλλων όπως τα δημοσίευσε ο Roger Lambelin τό 1924 στό περισπούδαστο και αποκαλυπτικώτατο βιβλίο του…
Πρωτόκολλο Πρώτο
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας (οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων) οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών.
Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες «γυναίκες του κόσμου» που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.
Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία
Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ’ αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία, που άλλοτε προφυλασσόταν τόσο καλά εναντίον του εξαναγκασμού του συρφετού.
Πρωτόκολλο Δεύτερο
Οι άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε εμείς από την τάξη του λαού ανάλογα με το δουλικό χαρακτήρα τους, δε θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η διανοούμενη τάξη των Χριστιανών θα καυχιέται για τις γνώσεις της και, χωρίς να τις εξετάζει λογικά, θα ενεργοποιεί όλα τα διατάγματα της επιστήμης, τα οποία θα συγκεντρώνουν οι πράκτορές μας, για να οδηγούν τα πνεύματα των Χριστιανών στην κατεύθυνση που μας είναι αναγκαία.
Μη νομίσετε ότι αυτές οι διαβεβαιώσεις μας είναι αβάσιμες.
Παρατηρήστε τις επιτυχίες, τις οποίες μπορέσαμε να δημιουργήσουμε στο Δαρβινισμό, στο Μαρξισμό, στο Νιτσεϊσμό. Ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου.
Αλλά τα Κράτη δε μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, και έτσι αυτή έπεσε στα χέρια μας. Με αυτή πετύχαμε επιρροή, μένοντας συγχρόνως αφανείς.

Προσοχή στο τι είπε ο Ερντογάν & γιατί προετοιμάζει τους Τούρκους;



Αν χάσουμε θα φέρουν ξανά μπροστά μας μια σκευωρία όπως αυτή των Σεβρών που απέτυχε πριν από 100 χρόνια, αναφέρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μήνυμα του στο Twitter
Σήμερα η Τουρκία δίνει ένα νέο αγώνα ανεξαρτησίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και προειδοποίησε λέγοντας:
«Αν χάσουμε αυτόν τον αγώνα θα φέρουν ξανά μπροστά μας μια σκευωρία όπως αυτή των Σεβρών που απέτυχε πριν από 100 χρόνια.»
Ο Πρόεδρος της  Τουρκίας στο μήνυμα που δημοσίευσε στο Twitter υπογραμμίζει ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν σκοπό να διχάσουν την χώρα.
erdogan-coup-630
Ο Ερντογάν αναφέρει τα κάτωθι  στο μήνυμα του:
«Σήμερα η Τουρκία δίνει ένα νέο αγώνα ανεξαρτησίας. Αν το κερδίσουμε θα πετύχουμε τους στόχους μας για το 2023 και θα διαμορφώσουμε το όραμα μας για το 2053 και το 2071.

Άλλαξε την ενέργεια σου και διώξε το στρες με τις σωστές αναπνοές!

Διώξε το άγχος που επηρεάζει τοξικά το σώμα σου από όποια προβλήματα προέρχεται!
Blonde woman doing yoga indoors.
Από τον Γιώργο Σάρρο | Personal Trainer
Απόκτησε διαύγεια για να δώσεις εύκολα λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Νιώσε ανακούφιση, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να αντιστέκεσαι γιατί τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Νιώσε το matrix της φυσικής σου ύπαρξης χωρίς προσδιορισμούς και ταμπέλες, φτάσε στο zen και νιώσε τη γαλήνη!
Πώς; Μα μέσω της αναπνοής – της πιο απλής και φυσικής διαδικασίας που κάνεις συνέχεια υποσυνείδητα από την πρώτη στιγμή που γεννιέσαι-!
Αυτές οι δύο ασκήσεις θα σε βοηθήσουν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά!

Οι λέξεις ακολουθούν ανεξήγητους 14ετείς κύκλους

Οι λέξεις αλλάζουν χρήση κάθε 14 χρόνια – και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.

Λεπτομέρεια του ελληνικού κειμένου που υπάρχει στη στήλη της Ροζέττας και που αποτέλεσε το κλειδί για να αποκρυπτογραφηθούν τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Image: Supplied
ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ των ανθρώπων ασφαλώς αλλάζει και εμπλουτίζεται ή φτωχαίνει στο πέρασμα του χρόνου. Όμως, όπως αναφέρει η Daily Mail, οι επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά και κάτι ακόμα: ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε, εμφανίζουν μυστηριώδεις κύκλους δημοφιλίας, διάρκειας περίπου 14 ετών.
Σε διαδοχικούς τέτοιους κύκλους, ορισμένες λέξεις γίνονται αρχικά πολύ δημοφιλείς και μετά φεύγουν από τη μόδα, για να επανέλθουν στο προσκήνιο αργότερα. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι που εμφανίζεται μια τέτοια περιοδικότητα της τάξης των 14 ετών κατά προσέγγιση.

Οι καλύτερες ασκήσεις για να τονώσετε τους γλουτούς

Οι καλύτερες ασκήσεις για να τονώσετε τους γλουτούς
Πολλοί από εμάς επιθυμούμε πιο γραμμωμένα και στητά οπίσθια. Δεν είναι ντροπή. Και, σίγουρα, τα γονίδιά μας παίζουν τεράστιο ρόλο, και μπορεί οι στόχοι που έχουμε θέσει να μην είναι ρεαλιστικοί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η γυμναστική δεν πρόκειται να κάνει το θαύμα της.
Και, ναι, ξέρουμε όλοι πως τα καθίσματα είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για αυτή την περιοχή, αλλά δεν στοχεύουν ακριβώς στους μύες που θέλουμε να γυμνάσουμε. Οι παρακάτω ασκήσεις, όμως, κάνουν ακριβώς αυτό. Κάντε 30 επαναλήψεις κάθε κίνησης από την μία πλευρά, και έπειτα άλλες τόσες από την άλλη.

Πώς να σφίξετε το δέρμα σας φυσικά χωρίς πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις!

Πώς να σφίξετε ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ φυσικά χωρίς πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις!
Με την ηλικία, το δέρμα σας γίνεται λιγότερο ελαστικό και περισσότερο εύθραυστο. Η μειωμένη παραγωγή φυσικών ελαίων είναι αυτή που στεγνώνει το δέρμα και το κάνει να μοιάζει πιο ζαρωμένο.
Το λίπος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας μειώνεται. Αυτή είναι κυρίως η αιτία για ένα χαλαρό δέρμα που παρουσιάζει πιο έντονες γραμμές και ρυτίδες.
Ευτυχώς, αυτό το άρθρο έχει τη λύση και πρόκειται να σας δείξει πώς να σφίξετε το δέρμα σας φυσικά! Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ή ακριβές κρέμες σώματος. Αυτές οι φυσικές θεραπείες θα σας βοηθήσουν να σφίξετε το δέρμα σας σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σας

  • Απλώστε φυσικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα 
Εφαρμόστε φυσικά συστατικά περιποίησης τοπικώς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να επισκευάσετε τους ιστούς του δέρματος. Εφαρμόστε τα κάθε μέρα. Είναι ίσως η καλύτερη φυσική σπιτική μέθοδος για να κάνετε το δέρμα σας σφιχτό. Είναι πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την επισκευή των πόρων, τον έλεγχο των φυσικών ελαίωβ, το τέντωμα του δέρματος και την εξάλειψη των ρυτίδων. Απλά αναμείξτε λίγο χυμό  λεμονιού, νέκταρ, δεντρολίβανο, και φουντούκια. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας έχουν ισχυρές στυπτικές ιδιότητες και είναι πολύ χρήσιμα για την ελαχιστοποίηση των πόρων του δέρματος. Αυτή η προετοιμασία θα κάνει το δέρμα σας λείο, απαλό και σφιχτό.
  • Τρώτε υγιεινές τροφές για να σφίξετε το χαλαρό δέρμα
Η υγιεινή διατροφή είναι επίσης πολύ σημαντική. Θα πρέπει να τρώτε υγιεινά τρόφιμα που περιέχουν υψηλές ποσότητες υγιεινών θρεπτικών συστατικών, όπως: αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και πίνετε 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να το καταστήσετε υγιές.

Πώς ο Κοτζιάς «εξηγήθηκε» στη Σερβία και ήρε την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία»

Πώς ο Κοτζιάς «εξηγήθηκε» στη Σερβία και ήρε την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία»

Πανικός επικρατεί στα πολυεθνικά (σλαβοβουλγαροαλβανοβλάχικα) Σκόπια, μετά τις δηλώσεις «μετάνοιας» του υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας για την αναγνώρισή τους με το όνομα «Μακεδονία».
«Η Σερβία έκανε μεγάλο λάθος. Όλη η Ευρώπη και ο κόσμος χρησιμοποιούν το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας κι εμείς χτυπήσαμε τους φίλους μας τους Έλληνες.
»Τώρα περιμένουμε εκείνοι (σ.σ. η Ελλάδα) να μην αναγνωρίσουν το Κόσοβο, ενώ εμείς αναγνωρίσαμε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» και τους προσβάλαμε.
»Τώρα η ΠΓΔΜ ψηφίζει συνεχώς υπέρ του Κοσόβου. Πρέπει να πω ότι είμαστε ανόητοι», δήλωσε ο κ. Ντάτσιτς.
Ο επικεφαλής της σερβικής διπλωματίας τόνισε ότι στις διμερείς σχέσεις Βελιγραδίου – Σκοπίων, η Σερβία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ωστόσο στις πολυμερείς σχέσεις θα χρησιμοποιεί το όνομα ΠΓΔΜ (FYROM).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα