Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

5 στάσεις της γιόγκα για μείωση του άγχους και της έντασης



Η γιόγκα είναι μία από τις πολλές τεχνικές μείωσης των επιπέδων άγχους και έντασης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μας επιτρέπει να αποφορτιστούμε από την αρνητική ενέργεια καταπολεμώντας τα συγκεκριμένα προβλήματα.
Σήμερα πολλά κέντρα υγείας συνιστούν τη γιόγκα για ανακούφιση από την ένταση και για μείωση των αρνητικών συναισθημάτων.
Τα κύρια πλεονεκτήματα της γιόγκα οφείλονται στη διανοητική και σωματική συγκέντρωση που προϋποθέτει. Συνεισφέρει στη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης, στη διόρθωση των σχημάτων αναπνοής και στη βελτίωση της στάσης του σώματος.
Επιπλέον οι ερευνητές έχουν δείξει ότι οι κινήσεις που περιλαμβάνει η γιόγκα βελτιώνουν την υγεία των αρθρώσεων. Οι κινήσεις αυτές επίσης συνεισφέρουν στην πρόληψη των καρδιακών νόσων και του διαβήτη.
Το καλύτερο με τις παρακάτω στάσεις της γιόγκα είναι ότι μπορείτε να τις κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας ή σε κάποιο ελεύθερο χώρο του γραφείου σας.
Δοκιμάστε τες!
1. Αναπνοή που αυξάνει την ενέργεια

Πιο υγιή νεφρά με ένα 100% φυσικό ρόφημα


Τα νεφρά είναι τα όργανα που είναι υπεύθυνα για το φιλτράρισμα των τοξινών από το αίμα και την αποβολή τους μέσω των ούρων.
Αν και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με φυσικό τρόπο όταν τα νεφρά είναι υγιή, μερικές φορές τα νεφρά υπερφορτώνονται και δυσκολεύονται να λειτουργήσουν σωστά.
Το πρόβλημα είναι ότι το σώμα συσσωρεύει κατάλοιπα, τα οποία με τον καιρό προκαλούν βλάβες επηρεάζοντας άμεσα την υγεία των νεφρών σας.
Μάλιστα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περίπλοκες ασθένειες όπως νεφρική ανεπάρκεια και νεφρολιθίαση.
Ακόμα χειρότερα, σε σοβαρές περιπτώσεις απειλείται η υγεία άλλων οργάνων όπως η καρδιά και το συκώτι.
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν φυσικοί τρόποι εξασφάλισης της σωστής λειτουργίας τους και επίτευξης ενός βέλτιστου επιπέδου αποβολής τοξινών.
Σε αυτούς περιλαμβάνεται ένα αντιοξειδωτικό και διουρητικό ρόφημα που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.
Θέλετε να το δοκιμάσετε;

ΑΛΚΥΟΝΕΑΣ και...ΣΥΒΑΡΗ


Βάσω Δενδροπούλου
Ο Αλκυονέας ήταν ένας νέος από τους Δελφούς, πολύ όμορφος και με παραδειγματικό ήθος. Στις πλαγιές του όρους Κίρφη, το οποίο είναι γειτονικό βουνό των Δελφών, υπήρχε μια σπηλιά μ΄ ένα θηρίο σ΄ αυτήν που ονομαζόταν Λάμια ή Σύβαρις. Αυτό το θηρίο έβγαινε από τη σπηλιά του και αφάνιζε τα γειτονικά χωράφια, ανθρώπους και κοπάδια. Οι άνθρωποι ρώτησαν το μαντείο για να μάθουν πώς θ΄ απαλλαγούν από τη μάστιγα. Ο Απόλλωνας χρησμοδότησε να προσφέρουν θυσία στο ζώο ένα νέο από την πόλη. Ο κλήρος έπεσε στον Αλκυονέα. Οι ιερείς τον στεφάνωσαν και τον οδήγησαν με λιτανεία στο θηρίο.
Στο δρόμο που πήγαιναν τους συνάντησε ο Ευρύβατος, ο γιος του Εύφημου, ένας ευγενής νέος από το γένος του ποταμού Αξιού. Βλέποντας πως οδηγούσαν ένα νέο ρώτησε να μάθει το λόγο αυτής της πομπής. Και όταν έμαθε πως θα τον θυσίαζαν, επειδή ερωτεύθηκε τον Αλκυονέα και δεν μπορούσε να τον ελευθερώσει με τη βία, ζήτησε να πάρει τη θέση του. Οι ιερείς δέχθηκαν και οδήγησαν αυτόν στεφανωμένο στη σπηλιά. Όταν έφθασε, προχώρησε μέσα με τόλμη, άρπαξε τη Λάμια, την έριξε έξω στο φως και την έριξε με δύναμη επάνω στους βράχους, όπου συνέτριψε το κεφάλι της.
Τότε το ζώο εξαφανίστηκε και στη θέση του αναπήδησε μια πηγή, που την ονόμασαν Σύβαρη. Από το όνομα αυτής της πηγής πήρε το όνομά της η πόλη που οι Λοκροί ίδρυσαν αργότερα στην Ιταλία.
Η Σύβαρις ήταν αρχαία πόλη της Μεγάλης Ελλάδας, που βρίσκεται στη σημερινή Νότια Ιταλία. Ιδρύθηκε στον κόλπο του Τάραντα από Αχαιούς (από την Ελίκη) και Ίωνες (από την Τροιζήνα) αποίκους, προς το τέλος του 8ου αι. π.Χ. Η εύφορη γη της περιοχής και το εκτεταμένο εμπόριο της πόλης με τις αποικίες της Μικράς Ασίας την κατέστησαν μια από τις πλουσιότερες και δυνατότερες πόλεις της Μεγάλης Ελλάδας.

5 σπιτικές λύσεις για τα ρούχα που μπήκαν στο πλύσιμο


Ένα μειονέκτημα του πλυσίματος στο πλυντήριο είναι ότι μερικά ρούχα «μπαίνουν» επειδή είναι φτιαγμένα από ευαίσθητο ύφασμα ή επειδή δεν έχουν πλυθεί σωστά.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων και σχεδόν πάντα πλένουν όλα τα ρούχα τους στο κανονικό πρόγραμμα πλύσης χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες.
Αλλά, όταν φοράμε κάποια ρούχα μετά το πλύσιμο, διαπιστώνουμε ότι έχουν καταστραφεί, έχουν μπει ή έχουν φθαρεί.
Τα καλά νέα για όλους μας είναι ότι υπάρχουν αρκετές σπιτικές λύσεις που μας επιτρέπουν να επαναφέρουμε εύκολα τα ρούχα στις αρχικές τους διαστάσεις.
Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τις πέντε πιο ενδιαφέρουσες σπιτικές λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τα ρούχα στο αρχικό τους μέγεθος.
Κρατήστε σημειώσεις!

1. Μαλακτική κρέμα μαλλιών για να επαναφέρετε τα ρούχα στο αρχικό τους μέγεθος

5-kolpa-gia-rouha-pou-mpikan-sto-plysimo-500x334
Η μαλακτική κρέμα μαλλιών αποτελεί μια καλή λύση για την επαναφορά των μάλλινων ρούχων στο αρχικό τους μέγεθος. Φροντίζει τα ρούχα παρόμοια με ένα κανονικό μαλακτικό υφασμάτων, όμως το πλεονέκτημά της είναι ότι επαναφέρει τα ρούχα στο αρχικό τους μέγεθος.

Οι Top Τροφές για απώλεια βάρους!

Γνωρίζεις ποιες είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν στην απώλεια βάρους;

Δεν είναι όλες οι θερμίδες ίδιες. Διαφορετικά τρόφιμα περνούν από διάφορες μεταβολικές οδούς του σώματος. Μπορούν να έχουν πολύ διαφορετικές επιπτώσεις στην πείνα, τις ορμόνες και στο πόσες θερμίδες καίμε.

Δείτε παρακάτω πια είναι

• Μηλόξυδο

Είναι δημοφιλής για την χρήση του σε καρυκεύματα, όπως σάλτσες ή vinaigrettes. Μερικοί άνθρωποι, ακόμη το αναμειγνύουν σε νερό και το πίνουν.
Αρκετές μελέτες  δείχνουν ότι το ξύδι μπορεί να είναι χρήσιμο στην απώλεια βάρους.
Λαμβάνοντας ξύδι ταυτόχρονα ως ένα γεύμα υψηλό σε υδατάνθρακες μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της πληρότητας και κάνει τους ανθρώπους να τρώνε 200-275 λιγότερες θερμίδες για το υπόλοιπο της ημέρας.
Μία μελέτη σε παχύσαρκα άτομα έδειξε επίσης ότι 15 ή 30 ml ξύδι ανά ημέρα για 12 εβδομάδες προκάλεσε απώλεια βάρους 2.6 έως 3.7 κιλά, ή 1.2 έως 1.7 κιλά.
Το ξύδι έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει το σάκχαρο του αίματος μετά τα γεύματα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταναλώνεται σε μικρή ποσότητα, λόγω του ότι η αυξημένη οξύτητά του μπορεί να δημιουργήσει πιθανότατα γαστρεντερικές διαταραχές

Καρύδια

Είναι ένα εξαιρετικό σνακ, που περιέχει ισορροπημένες ποσότητες πρωτεϊνών, φυτικών ινών και υγιή λίπη.
Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση ξηρών καρπών μπορεί να βελτιώσει την μεταβολική υγεία και να προκαλέσει ακόμα και απώλεια βάρους. Πληθυσμιακές μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι οι άνθρωποι που τρώνε ξηρούς καρπούς τείνουν να είναι πιο υγιείς και πιο αδύνατοι, από τους ανθρώπους που δεν τρώνε.
Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε, καθώς εξακολουθούν να είναι αρκετά υψηλά σε θερμίδες. Εάν έχετε την τάση να τσιμπολογάτε και να τρώτε τεράστιες ποσότητες ξηρών καρπών, τότε μπορεί να είναι καλύτερο να τα αποφύγετε.

Μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι και χωρίς το ευτυχισμένο τέλος


eutuxia
Όλοι μαθαίνουμε από την παιδική μας ηλικία ότι οι ιστορίες έχουν πάντα ευτυχισμένο τέλος. Είναι σαν να φτάνει ο κόσμος σε απόλυτη αρμονία σε αυτή την τελευταία σελίδα, όπου τα πάντα γίνονται όμορφα και η κατάληξη είναι ιδανική.
Τα ζευγάρια απολαμβάνουν μια μεγάλη κι ευτυχισμένη ζωή, τα προβλήματα λύνονται ενώ οι κακοί εξαφανίζονται μαγικά.
Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα πρωτότυπα παραμύθια του Charles Pierrot ή του Christian Anderson δεν ήταν τόσο ασφαλή όπως αυτά που μας παρουσιάζει η Walt Disney. Οι πριγκίπισσες όλων αυτών των ιστοριών δεν κατέληγαν πάντα παντρεμένες με ένα βασίλειο στα χέρια τους.
Παρόλα αυτά, το μυαλό των ενηλίκων και των παιδιών χρειάζεται μια ισορροπία και αυτή την ιδέα ότι όλα θα πάνε καλά και θα τελειώσουν με την αιώνια ευτυχία.
Έφτασε η ώρα να είμαστε συνεπείς, ρεαλιστές και πάνω από όλα να προσπαθήσουμε να μην εξιδανικεύουμε ορισμένες έννοιες, όπως τις συναισθηματικές σχέσεις. Στο σημερινό άρθρο σας προσκαλούμε να μελετήσετε αυτό το ζήτημα.

Οι καλύτερες ιστορίες δεν χρειάζεται να έχουν ευτυχισμένο τέλος

Σίγουρα έχετε περισσότερες από μια αναμνήσεις σχετικά με αυτό και παρά το γεγονός ότι δεν είχατε αυτό το ιδανικό ευτυχισμένο τέλος, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι άξιζε που το ζήσατε και αποκτήσατε αυτή την εμπειρία.
Αυτή η σχέση που σας έκανε να δακρύσετε τόσες φορές όταν ήσασταν έφηβοι και ήταν τόσο δύσκολο να την ξεπεράσετε· σας δίδαξε και ορισμένα πράγματα…ακόμη και σήμερα υπάρχει σαν ανάμνηση, σαν κάτι μαγικό.
Αυτό ήταν μόνο ένα παράδειγμα-όλοι έχουμε εμπειρίες που δεν είχαν την κατάληξη που περιμέναμε αλλά δεν μετανιώνουμε για αυτές.
Όπως και να έχει, τα καλύτερα διηγήματα δεν χρειάζεται να έχουν ευτυχισμένο τέλος για να είναι σπουδαία. Σπουδαίες ιστορίες.

Τα δέκα κορυφαία τρόφιμα για αποτοξίνωση

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο από πληθώρα μελετών και ερευνών ότι τα υψηλά επίπεδα μόλυνσης είναι συνδεδεμένα  με πολλές περιπτώσεις σοβαρών παθήσεων, κάποιες από τις οποίες τελικά οδηγούν στο θάνατο.

Αυτά τα ανησυχητικά ευρήματα αποδεικνύουν τις επιζήμιες επιδράσεις των περιβαλλοντικών ρύπων, όπως είναι για παράδειγμα τα φυτοφάρμακα, οι διοξίνες και τα βαρέα μέταλλα.Τα σώματα μας, είναι υποχρεωμένα να εργάζονται επιπλέον ώρες για να καταφέρουν να εξαλείψουν αυτές τις ‘’ξένες’’ χημικές ουσίες.
Ευτυχώς, τόσο κάποιες αρχαίες θεραπευτικές παραδόσεις όσο και η σύγχρονη επιστήμη δείχνουν ότι κάποιες τροφές έχουν ιδιαίτερα ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες.
Εντάσσοντας αυτές τις τροφές συχνά στη διατροφή μας, μπορούμε να εξουδετερώσουμε σε μεγάλο βαθμό τις τοξικές επιδράσεις της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Κυβερνοέγκλημα: η δίωξή του βασίζεται στο "κυνήγι των ηλεκτρονικών ιχνών" - πόσο "εύκολα στήνονται" άραγε;


Εισαγωγικό σχόλιο Γ. Ανεστόπουλου:

η παραπάνω κεντρική εικόνα συμπεριλαμβάνεται στο περιβόητο βιντεάκι του facebook για τους χρήστες του και αναφορικά με την κίνηση του καθενός μέσα στο 2016.

Δείχνει τα σημεία από τα οποία συνδέθηκε ο χρήστης μέσα στο έτος. Το παραπάνω είναι φωτογραφικό απόσπασμα από το αντίστοιχο βιντεάκι που έκανε το fb για το δικό μου προφίλ στο fb.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν μέσα στο 2016 συνδέθηκα στο fb από τέσσερις τοποθεσίες.

1) Αθήνα
2) Ηγουμενίτσα
3) Κύπρος
4)???? Δεν λέει...

Η αλήθεια τώρα....

Το 1) Αθήνα είναι το μόνο αληθές....

Ηγουμενίτσα και Κύπρο δεν βρέθηκα μέσα στο 2016...Για την ακρίβεια, Στην υπέροχη Ηγουμενίτσα έχω να πάω 30 χρόνια...

Και όσο για την επίσης υπέροχη Κύπρο μας, δυστυχώς, δεν έχω πάει ποτέ...

Σχετικά με το τέταρτο σημείο (υποτιθέμενης) σύνδεσής μου δεν αναφέρει τίποτα παραπάνω...


Το fb "έπιασε" μεν ότι συνδέθηκα και από ένα ακόμη σημείο αλλά για κάποιο λόγο δεν δίνει παραπάνω στοιχεία...

Παρεμπιπτόντως, δεν έχω δώσει στις ρυθμίσεις του προφίλ μου να "ενημερώνει" για το σημείο σύνδεσής μου...

Ερωτήματα/υποθέσεις/συμπεράσματα:

Ξεφεύγοντας ἀπὸ τὰ κοινῶς ἀποδεκτά…!!!

Ξεφεύγοντας ἀπὸ τὰ κοινῶς ἀποδεκτά...!!!
Ἡ ὀπτική μας, διαρκῶς, ὅταν περιορίζεται μέσα στὰ ὅσα μᾶς ὑποδεικνύονται ἀπὸ τοὺς κρατοῦντες καὶ ἀπὸ τὴν «κοινὴ γνώμη», καταντᾶ φιλτραρισμένη καὶ τελικῶς ἐλεγχομένη. 
Ἡ μεγαλυτέρα κατάκτησίς μας ξεκινᾶ ἀπὸ τὴν ἄρνησίν μας νὰ παραμείνουμε μέσα στὰ «καλούπια» ποὺ οἱ πολλοὶ θεωροῦν ὡς ἀδιαπραγμάτευτα.
Ἕνα πρῶτο βῆμα εἶναι τὸ νὰ ἀποφασίσουμε νὰ κυττάξουμε τὰ γεγονότα σὰν νὰ ἤμασταν ἔξω ἀπὸ αὐτά. Δύσκολον, ἀλλὰ ὄχι ἀδύνατον.

Μπορούμε ν' αλλάξουμε νοοτροπία;

Kirkinews
Kirkinews

Μέσα σε αυτά τα οχτώ περίπου χρόνια που η Ελλάδα ταλαιπωρείται απ' την κρίση, έχω ακούσει πολλές φορές τη λέξη "νοοτροπία". Έχω διαβάσει πολλά άρθρα, από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι για τα περισσότερα προβλήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή φταίμε
εμείς οι ίδιοι. Ότι σαν λαός έχουμε λανθασμένη νοοτροπία και γι' αυτό το λόγο δε θα αλλάξει τίποτα στη χώρα.
Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί και ο ίδιος πολλές φορές. Η λανθασμένη προσέγγιση του Έλληνα σε διάφορα θέματα είναι προφανέστατα ένας απ' τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Τι είναι όμως η νοοτροπία; Είναι κάτι σα το ύψος; Είναι αυτό που έλεγε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου πως "Τόσο ύψος μου έδωσε ο Θεός, με αυτό θα πορευτώ".
Πρέπει δηλαδή να θεωρήσουμε ότι η νοοτροπία του Έλληνα είναι κάτι αμετάβλητο, κάτι απόλυτο και δε γίνεται ν' αλλάξει;
Ένα μωρό για παράδειγμα γεννιέται με λανθασμένη νοοτροπία και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό; Μάλλον όχι. Τη νοοτροπία σου και τον τρόπο σκέψης σου τα διαμορφώνει το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζεις.
Αφού λοιπόν δεν είναι κάτι με το οποίο γεννιέται κανείς, τότε μπορεί να το αλλάξει.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως;

Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να κάνει κάτι το οποίο έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το περιβάλλον στο οποίο ζει. Ο άνθρωπος από τη φύση του, έχει την τάση να προσαρμόζεται και να επηρεάζεται απ΄το περιβάλλον του.
Αλλά ακόμα κι αν καταφέρει να αλλάξει, κόντρα στους οικείους του και τον κοινωνικό του περίγυρο, πόση σημασία μπορεί αυτό να έχει; Αν ας πούμε αποκτήσει τη σωστή νοοτροπία, θα είναι απλώς ένας μέσα στους πολλούς που συνεχίζουν να σκέφτονται λάθος.
Το σημαντικό και το δύσκολο λοιπόν, είναι να αλλάξει νοοτροπία μία ολόκληρη κοινωνία. Ένας ολόκληρος λαός.
Όποιοι από εσάς κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν δουλέψει σε ομάδες, μια ομαδική εργασία για το Πανεπιστήμιο λόγου χάρη ή ένα project για τη δουλειά, καταλαβαίνουν το πόσο δύσκολο είναι να καταφέρουν πολλά άτομα να λειτουργήσουν σαν ένα. Να σκεφτούν σαν ένα. Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο δύσκολο είναι αυτό για ένα ολόκληρο έθνος. Για άτομα τα οποία έχουν γαλουχηθεί με αυτή τη νοοτροπία δεκαετίες τώρα.

Ζεις σ’ έναν Παράδεισο και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι



Υπάρχουν άνθρωποι που γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία πως η αγάπη τα λύνει όλα. Υπάρχουν κι άλλοι, που από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, έμαθαν πως ευτυχία είναι να έχεις ένα δυνατό μέλλον, πολλά υποσχόμενο στο κομμάτι δουλειάς και, κατά συνέπεια, πολλά χρήματα.


Υπάρχουμε κι εμείς, που πάντα πιστεύαμε πως θα σώσουμε τον κόσμο επειδή είμαστε καλοκάγαθοι και μοιράζουμε απλόχερα και την αγάπη αλλά και τα χρήματά μας. Εμείς, που μεγαλώσαμε με την πεποίθηση πως αν δείξουμε στον κόσμο τι σημαίνω «αγαπώ» θα τον βελτιώσουμε.

Ναι, εμείς που ζούμε στη φούσκα μας και στον ονειρικό μας πλανήτη. Που δεν πιστέψαμε ποτέ πως τα πράγματα είναι τόσο κυνικά και άσχημα. Που δε θελήσαμε να δούμε πόσο σάπιος είναι ο κόσμος και τον ψεκάζαμε συνεχώς με δυνατά αρώματα έχοντας την ελπίδα πως θα ποτίσει και θα καλύψει αυτή τη μπόχα. 
Που βγάζαμε κομμάτι από την ψυχή μας και το μετατρέπαμε σε μια παλέτα γεμάτη χρώματα και τη μοιράζαμε σ’ όσους είχαν βυθιστεί στο μουντό γκρίζο.

Εμείς, που παλεύαμε πάντα για το καλό των άλλων, χωρίς όμως να υπολογίσουμε κάτι πολύ βασικό.Πως δεν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον αν εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να βοηθηθεί. Πως δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο αν ο ίδιος δε θέλει να σωθεί. Ό,τι και να κάνεις, όσο καλό κι αν προσφέρεις, αν ο άλλος δεν προτίθεται να το αξιοποιήσει, τζάμπα κόπος είναι.

Το πιθανότερο σενάριο, είναι πως κάποια στιγμή θα κουραστείς, θ’ αδειάσεις. Θα δίνεις μόνιμα κομμάτια από εσένα, θα μοιράζεις την αγάπη και την ενέργειά σου ώσπου δε θα χεις άλλο να δώσεις πια. Ώσπου δε θα έχεις το κουράγιο και το σθένος να βοηθήσεις. Θα είσαι πάντα εκεί γι αυτούς που νοιάζεσαι, για εκείνους που σε χρειάζονται, μα κάποια στιγμή δε θ’ αντέξεις άλλο.

Γλυκούληδες, εγώ για το καλό σας προέβλεψα ότι θα πέσει όμορφο χιονάκι


bf415d0b-9f84-4684-9dd8-555ab1190cab
Αγαπημένοι μου τηλεθεατές και πολίτες. Είδα και διάβασα πολλές κατηγορίες προς τον κλάδο των μετεωρολόγων, επειδή κάναμε όμορφες προβλεψούλες για γλυκό χιονάκι και αρχικά δεν επιβεβαιώθηκαν.
Ζουζούνια μου, εμείς τη  δουλειά μας κάνουμε, είμαστε επιστήμονες, και απλά δεν ήθελα να αρχίσει το χιόνι να στρώνεται στα πανέμορφα σπιτάκια σας και να μην το περιμένετε. Δεν ήθελα επίσης να κρυώνουν τα πατουσάκια σας και να κινδυνεύετε να πέσετε κάνοντας βαβά.
Σας προειδοποίησα για το χιόνι από αγνή αγάπη και στοργή, για να πλέξετε τα ζεστά σας πουλοβεράκια, να κατεβάσετε τις κουβερτούλες σας και να χουχουλιάσετε. Όταν με κατηγορήσατε για ψέμματα δεν πληγώθηκα, αντίθετα φοβήθηκα ότι όταν όντως χιονίσει θα κινδυνεύσετε αφού δεν θα έχετε προετοιμαστεί.

Ο «Ιταλός Νοστράδαμος» και το τέλος του κόσμου

Ένας Ιταλός φιλόσοφος που έζησε πριν από 500 χρόνια, είχε προβλέψει όσα δυσοίωνα συμβαίνουν στις μέρες μας.

Σύμφωνα με ορισμένους, το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Image: Supplied
Ματέο Ταφούρι. Wikimedia Commons
«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ», όπως θα έλεγαν κάποιοι. Και ναι μεν πολλές προφητείες για το «τέλος του κόσμου» συναντούν τη χλεύη, κάποιες άλλες όμως δημιουργούν προβληματισμό, καθώς πολλές από τις αναφορές τους στο μέλλον έχουν επαληθευτεί.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις προφητείες του Ματέο Ταφούρι (Matteo Tafuri), ενός Ιταλού φιλοσόφου και γιατρού που έζησε κατά τον 16ο αιώνα.
Ο Ματέο γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1492 στο Σολέτο στη νότια Ιταλία (Απουλία) και έζησε έως τις 18 Νοεμβρίου 1584. Σπούδασε ιατρική, αριστοτελική φιλοσοφία, αλχημεία και αστρολογία στη Νάπολι, στο Παρίσι (Σορβόννη) και στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας. Ταξίδεψε στην Αφρική, την Πολωνία και την Ελλάδα. Στην Αγγλία συνάντησε τον φημισμένο φιλόσοφο και Λόρδο Καγκελάριο σερ Τόμας Μουρ.
Επιστρέφοντας στο Σολέτο φυλακίστηκε από την Ιερά Εξέταση για 15 μήνες με την κατηγορία της μαγείας, στη συνέχεια όμως αθωώθηκε. Τιμήθηκε για την προσφορά του στην εκπαίδευση των πολιτών από την επιστημονική κοινότητα του Σολέτο, τον Αρχιεπίσκοπο της Καπύης και από τον Δον Χουάν της Αυστρίας, ο οποίος είχε νικήσει τον οθωμανικό στόλο στη ναυμαχία της Ναυπάκτου.
Όπως ο σύγχρονός του Μισέλ ντε Νοστρεντάμ (Νοστράδαμος), ο Ματέο ασχολήθηκε με την πρόβλεψη του μέλλοντος, γράφοντας αρκετά έργα, τα οποία έχουν χαθεί, εκτός ενός που φέρει τον τίτλο “Pronostico” (Προγνωστικά).
Σε αυτό, και σηματοδοτώντας την πορεία προς την Αποκάλυψη, δηλαδή το τέλος των ημερών, προειδοποιεί για «δύο συνεχόμενες ημέρες χιονιού που θα καταστρέψουν το θέρετρο του Σαλέντο».
Το Σαλέντο είναι χερσόνησος στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ιταλίας. Είναι υποχερσόνησος της κύριας Ιταλικής χερσονήσου και συχνά περιγράφεται ως «το τακούνι» της μπότας, με κύριες πόλεις τον Τάραντα, το Λέτσε και το Μπρίντιζι.
Η περιοχή, που είναι γεμάτη φοίνικες, έχει ήπιο κλίμα και το χιόνι είναι κάτι σπάνιο. Και όμως, την περίοδο αυτή (10-11 Ιανουαρίου), ένα ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο με ισχυρές χιονοθύελλες πλήττει το Σαλέντο, παγώνοντας ολόκληρη της περιοχή. Ο Ματέο είχε γράψει:
«Δύο ημέρες χιονιού, δύο λάμψεις στον ουρανό
ξέρω ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, αλλά δεν το λαχταρώ
».

2. Ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ - ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΡΥ (Το Μυστήριο της Χρυσής Άνθισης - α μέρος)

Ο ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Κόκκινοι Διάβολοι», που αναφέρει η Βίβλος των Νεκρών

Είναι απτή η ύπαρξη ενός καταπληκτικού πλαστικού μεσάζοντος μέσα στο λογικό Ανθρωποειδές, που εσφαλμένα ονομάζεται «άνθρωπος».

Με τρόπο εμφατικό θέλω να αναφερθώ στο Ηλιακό πλέγμα, συγκινησιακό κέντρο, σοφά τοποθετημένο (από την φύση) στην περιοχή του ομφαλού.

Είναι αναντίρρητο ότι αυτό το μεγαλοπρεπές ανερχόμενο τριεγκέφαλο ή τρικεντρικό δίποδο, είναι ολοκληρωτικά κορεσμένο με την σεξουαλική ουσία των δικών μας δημιουργικών οργάνων.

Μας έχουν πει ότι το «Μαγικό Μάτι» της κοιλιάς διεγείρεται συχνά από το σεξουαλικό Υδρογόνο SI12, που ανεβαίνει από τα σεξουαλικά όργανα.

Είναι τότε ένα ακλόνητο αξίωμα της Ερμητικής φιλοσοφίας ότι στην περιοχή της κοιλιάς υπάρχει ένας ισχυρός ενεργητικός σεξουαλικός συσσωρευτής.

Με το σεξουαλικό μέσον οποιαδήποτε παράσταση μπορεί να παίρνει μορφή στο μαγνητικό πεδίο του Ηλιακού πλέγματος.

Η ιδεοπλαστική αντιπροσωπεία αποτελεί από μόνη της το περιεχόμενο της κάτω κοιλιάς.

Με κανέναν τρόπο δεν υπερβάλλω, όταν δίνω έμφαση στην βασική ιδέα, ότι στην κοιλιά κυοφορούνται τα Εγώ που αναβλύζουν αργότερα στην ύπαρξη. Αυτές οι ψυχολογικές οντότητες, ιδεοπλαστικές, με κανέναν τρόπο δε θα ερχόντουσαν στην ύπαρξη, χωρίς τον σεξουαλικό πράκτορα.

Κάθε Εγώ είναι έτσι μία ζωντανή ψυχολογική αντιπροσωπεία, που αναβλύζει από την κοιλιά• το προσωπικό Εγώ είναι ένα άθροισμα από Εγώ.

Το διανοητικό ζώο είναι βέβαια μία μηχανή ελεγχόμενη από διαφορετικά Εγώ.
Μερικά ΕΓΩ αντιπροσωπεύουν το θυμό με όλες του τις πλευρές, άλλα την φιλαργυρία, εκείνα την λαγνεία κλπ.

Αυτοί είναι οι «Κόκκινοι Διάβολοι», που αναφέρει η Βίβλος των Νεκρών της αρχαίας Αιγύπτου.


Ο Ταχυδακτυλουργός Διάβολος παίρνει μορφή στην σεξουαλική δύναμη• μερικά Εγώ πολύ ισχυρά συμβαίνει να παράγουν μερικά απίθανα φυσικά φαινόμενα.

Ο Waldemar διηγείται το ακόλουθο συμβάν: «ο περίφημος εκκαθαριστής της πόλης του San Miniato al Tedesco, που βρίσκεται ανάμεσα στην Φλωρεντία και την Πίζα, είχε μια κόρη δεκαπέντε χρονών, στην οποία «ήλθε το Δαιμόνιο» με ένα τρόπο, που προκάλεσε πάταγο σε όλη την χώρα.

Δεν ήταν μόνο ότι το κρεβάτι όπου βρισκότανε η κοπέλα κινιότανε από την μία πλευρά του δωματίου στην άλλη, έτσι που σύντομα βρισκότανε κοντά στον ένα τοίχο όσο και στον απέναντι, αλλά ότι το Δαιμόνιο έσπασε μεγάλο αριθμό σκευών του σπιτιού, άνοιξε πόρτες, συρτάρια και έκανε τόση φασαρία, που οι κάτοικοι πέρασαν την νύχτα τρέμοντας και γεμάτοι από φρίκη.

Παρουσία των γονέων η κόρη δέχτηκε μια τέτοια επίθεση του κακού που παρά τις εκκλήσεις και ικεσίες της κοπέλας, την άρπαξε από τους γοφούς και την σήκωσε στον αέρα.

Μάταια φώναζε αυτή επικαλούμενη: «Αγία Παρθένα Μαρία!!!. Βοήθησέ με να σωθώ», κι αυτό μπροστά στην παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της πόλης, παρασύρθηκε προς το παράθυρο αιωρούμενη μερικά λεπτά μπροστά στο σπίτι της και πάνω από την πλατεία της αγοράς.

Δεν είναι τότε παράξενο. που σχεδόν όλη η πόλη έτρεξε εκεί, άνδρες και γυναίκες, έκπληκτοι μπροστά στο παράδοξο και φοβισμένοι από την σκληρότητα του Διαβόλου, επαινώντας συγχρόνως το θάρρος της κοπέλας.

Και το διήγημα της εποχής λέει:

Το ματριξ, η θεωση και οι δρομοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Το ματριξ, η θεωση και οι δρομοι - ΙΙΙ

Ανώνυμος είπε…

Και αλλη μια ερωτηση ετσι για να σε κουρασω (Αριστοτελη)
τις ωρες που ξεκουραζεσαι… Τι ξερεις, γενικα και ειδικα,
για τους τροπους διαφυγης απ’ το ματριξ, θεωσης,
επιστροφης στην ανωτερη κατασταση υπαρξης κτλ κτλ;
ο ματριξ οικοδομειται στη βαση της χωριστικης συνειδησης, του εγω, και με δεδομενο οτι απ’οτι μας λεει η παραδοση το εγω ειναι μια ψευδαισθηση ετσι και το εγωικο ματριξ ειναι επισης ψευδαισθηση…
τι θα αντικρυσει καποιος που βγηκε εξω απο το ματριξ; πρωτα απ’ολα την αισθηση οτι βρισκεται σε μια ενοτητα με την περιρρεουσα φυση και τους ανθρωπους, μετα θα δει διαφορετικο τον κοσμο καθως το ματριξ με το σπαταλημα ενεργειας λογω εγωικοτητας του κατεπνιγε καποιες αισθησεις απο τη νηπιακη ηδη ηλικια του, θα αφουγκραστει ας πουμε τι νοιωθει το δεντρο, τι το ζωο, τι βασανιζει τον διπλανο ανθρωπο, θα δει λαμπερες φωτεινες ινες να συνδεουν τα οντα (καθως ολοι ειμαστε κρικοι του εδω βιοσυστηματος)…θα συνεχισει να σκεφτεται και μαλιστα θα χρησιμοποιει πλεον ολο το νου του και οχι ενα μικρο μερος, αλλα αφενος θα σκεφτεται μονο οταν χρειαζεται και αφετερου δεν θα εχει την αισθηση οτι η σκεψη του προκυπτει απο καποιο φορεα που σκεφτεται, απο καποιο σκεπτομενο εγω, θα νοιωθει ας πουμε οτι η σκεψη αναπτυσσεται αλυσσιδωτα λογω καποιας αναγκαιοτητας χωρις καποιος να την προκαλει…και θα ειναι βαθεια ευτυχισμενος καθως δεν θα υπαρχει πια φοβος και αναγκη συντηρησης ενος ψευδαισθησιακου εαυτου, αναγκη να ταυτιζεται η να απωθει, αναγκη να προσμενει ενα χι μελλον με ελπιδα η φοβο…θα αισθανεται ομως την αναγκαιοτητα διατηρησης του σωματος…σ’αυτη τη φαση δεν θα υπαρχει το εγω για να δημιουργει παρασιτα με τις συνεχεις φοβικες σκεψεις του στην προσληψη των απορρειων του θειου κι ετσι συχνα πυκνα θα βιωνει ακτινες του νοητου ηλιου που θα του δημιουργουν μικρες η μεγαλες εκστασεις…
αυτος ο ανθρωπος θα εχει γνωρισει τη σωτηρια και τη λυτρωση με την ευαγγελικη εννοια, πρωτα τη σωτηρια οταν μαθει να βλεπει κατα διαστηματα το ματριξ σα ματριξ και δεν μπορει να ξεγελαστει (αυτο σημαινει οτι θα εχει γεννηθει σ’αυτον η πνευματικη οραση η η λεγομενη θεωρια η το περιφημο τριτο ματι) και μετα απο αρκετο καιρο τη λυτρωση οταν αποφασισει να εγκαταλειψει το ματριξ οριστικα…στην αρχαια Ελλαδα η σωτηρια συμβολιζοταν απο το περας της διδασκαλιας και της τελετουργιας των μικρων μυστηριων και η λυτρωση απο το περας των Μεγαλων Μυστηριων…

Αν ο Θεός δεν ήθελε να αυνανιζόμαστε, θα έκανε τα χέρια μας πιο κοντά - Τζωρτζ Κάρλιν Αποφθέγματα

Τζωρτζ Κάρλιν ( 1936-2008 , Αμερικανός κωμικός)
Υπήρξε ο πιο σπουδαίος stand-up κωμικός της εποχής του και επηρέασε τους νεώτερους συναδέλφους του. Έκανε ελάχιστες κινηματογραφικές εμφανίσεις μεταξύ των οποίων ο ρόλος του Αρχιτέκτονα στο Scream III παρωδώντας το Matrix II. Τα σκετσάκια του είναι πολύ δημοφιλή στο You Tube.

George Carlin
(Η γυναίκα του «έφυγε»…και ο George την ακολούθησε την ίδια χρονιά, τον Ιούλιο του 2008).                                
Στον George Carlin (όσοι δεν τον γνωρίζουν, ήταν κωμικός στις δεκαετίες τού ’70 και τού ΄80) η πλούσια ψυχική του διάθεση τού επέτρεπε να γράφει δυναμικά αλλά και διαχρονικά μηνύματα όπως το παρακάτω επειδή ό,τι έλεγε και έγραφε έβγαινε σαν…χείμαρρος μέσα από την καρδιά του.
Το μήνυμα τού George Carlin.
Το παράδοξο των καιρών μας είναι, ότι:
Ενώ έχουμε οικοδομήσει ουρανοξύστες, η διάθεση μας είναι χαμηλή, όσο ένα μονόροφο σπίτι. 
Ενώ έχουμε κατασκευάσει δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, είμαστε στενόμυαλοι και οι  αντιλήψεις μας πιο στενές κι’ από ένα σοκάκι. 
Ενώ καταναλώνουμε περισσότερα, διαθέτουμε λιγότερα. 
Ενώ αγοράζουμε περισσότερα, τ’ απολαμβάνουμε λιγότερο.
Ενώ έχουμε μεγαλύτερα σπίτια, οι οικογένειές μας είναι μικρότερες. 
Ενώ έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες ευκολίες, ο ελεύθερος χρόνος μας είναι ανύπαρκτος.
Ενώ υπάρχουν περισσότερα διπλώματα, και περισσότερες γνώσεις, η κοινή λογική είναι δυσεύρετη όπως λιγότερη είναι και η κρίση. 
Ενώ υπάρχουν περισσότεροι ειδικοί, τα προβλήματα είναι περισσότερα.
Ενώ υπάρχουν περισσότεροι γιατροί, η υγεία τού σύγχρονου ανθρώπου (πνευματική και σωματική) είναι αρρωστημένη και εξαρτάται από κάθε είδους φάρμακα και ψυχοφάρμακα.  
Πίνουμε πολύ, καπνίζουμε πολύ, ξοδεύουμε σπάταλα, αλλά τσιγκουνευόμαστε το γέλιο. 
Οδηγούμε γρήγορα, αλλά σκεφτόμαστε αργά, Η κάθε είδους πείνα μας εξοργίζει και μας κάνει να οδηγάμε απερίσκεπτα με τα ηχεία στο… διαπασών.
Ξενυχτάμε, τάχα, για να χαλαρώσουμε, αλλά το πρωί ξυπνάμε πιο κουρασμένοι και κακό- κέφι..  Δεν έχουμε χρόνο για διάβασμα, αλλά αρκετό για την τηλεόραση και πολύ λίγο για να προσευχηθούμε.
Έχουμε πολλαπλασιάσει την περιουσία μας εις βάρος των αξιών. 
Πολυλογούμε, ακατάπαυστα, αγαπάμε σπάνια και μισούμε…. συχνότατα.

Έχουμε μάθει πως να επιβιώνουμε, αλλά όχι να ζούμε.
Προσθέσαμε χρόνια στη ζωή, αλλά όχι ζωή στα χρόνια.

"Ερμή μου, χτυπούν τα δόντια μου απ’ το κρύο"


 Ο Ιππώνακτας γεννήθηκε στην Έφεσο. H ακμή του τοποθετείται στο β΄ μισό του 6ου αιώνα π.Χ. Εξορίστηκε από τους τυράννους Αθηναγόρα και Κωμά και κατέφυγε στις Κλαζομενές, όπου και πέρασε την υπόλοιπη ζωή του. Ο Ιππώνακτας ήταν πολύ φτωχός και συναναστρεφόταν ανθρώπους των κατώτερων στρωμάτων και ιερόδουλες. Το έργο του μας μεταφέρει σε έναν κόσμο αντι-ηρωικό και βρόμικο.
Οι αρχαίοι συγγραφείς χαρακτηρίζουν τους στίχους του «ιάμβους» (Αθήναιος). Στην πραγματικότητα ο Ιππώναξ εισήγαγε το χωλίαμβο ή σκάζοντα στίχο, όπου ο τελευταίος πόδας (ίαμβος) είναι σπονδείος ή τροχαίος. Με αυτή την καινοτομία έδινε στο στίχο ιδιαίτερο ρυθμό, κάνοντάς τον να χωλαίνει, να «κουτσαίνει» (να «σκάζει»).
Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι γραμμένο σε χωλίαμβους και φανερώνει την πλήρη ένδεια του ποιητή. Ο χαρακτήρας του είναι ειρωνικός και
σαρκαστικός. Ο υπερβολικά φιλικός διάλογος του ποιητή με τον Ερμή και η ειλικρίνεια μέσα σε ένα πλαίσιο πικρής ειρωνείας δηλώνουν για πρώτη φορά στην ελληνική λογοτεχνία ένα είδος υμνητικής-επικλητικής ποίησης έξω από κάθε παράδοση.

Η Επέμβασις των Θεών


Θα γίνει τώρα τούτο, κ’ έπειτα εκείνο·
και πιο αργά, σε μια ή δυο χρονιές (ως κρίνω),
τέτοιες θα είν’ οι πράξεις, τέτοιοι θα ’ν’ οι τρόποι.

Δεν θα φροντίσουμε για μακρινό κατόπι.
Για το καλύτερον ημείς θα προσπαθούμε.
Και όσο προσπαθούμε, τόσο θα χαλνούμε,
θα μπλέκουμε τα πράγματα, ως να βρεθούμε
στην άκρα σύγχυση. Και τότε θα σταθούμε.
Θα είν’ η ώρα οι θεοί να εργασθούνε.
Έρχονται πάντοτ’ οι θεοί. 

22 τροφές που προωθούν την καλή υγεία των ανδρών

man-food1

Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που ανησυχούν για την υγεία και την ομορφιά τους. Και οι άνδρες προβληματίζονται εξίσου, αφού εκτός των άλλων, πρέπει να ικανοποιήσουν και τις ενεργειακές τους ανάγκες.

Οι άνδρες ενδιαφέρονται για την διατήρηση ή και τη βελτίωση της σωματικής τους υγείας, τη διατήρηση ενός ισχυρού αναπαραγωγικού συστήματος, την διατήρηση ή αύξηση της μυϊκής μάζας, αλλά και την πρόληψη διαφόρων νοσημάτων. Ιδού, λοιπόν, κάποιες από τις τροφές που θα τούς βοηθήσουν να «χτίσουν» ένα γερό και υγιές σώμα.
Aπαχο κόκκινο κρέας
Εάν είστε τύπος που συνηθίζει να τρώει μπριζόλα και πατάτες, είστε τυχερός. Το κόκκινο κρέας μπορεί να είναι καλό για σας. Το άπαχο βοδινό και χοιρινό κρέας είναι γεμάτο πρωτεΐνη και έχει λίγο μόνο παραπάνω λίπος απ’ ό,τι το στήθος κοτόπουλου. Το κόκκινο κρέας είναι επίσης μια πηγή λευκίνης, ενός αμινοξέος που βοηθά στην οικοδόμηση των μυών.
Κεράσια
Πώς μπορεί να απαλύνει κανείς τον πόνο των μυών; Με χυμό κερασιού. Η χρωστική ουσία που περιέχουν τα κεράσια και ο χυμός τους μιμείται τις επιδράσεις ορισμένων αντιφλεγμονωδών φαρμάκων. Και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.
Σοκολάτα
Η σοκολάτα μπορεί να βελτιώσει τη ροή του αίματος, αν τρώτε το σωστό τύπο σοκολάτας. Τα φλαβονοειδή που περιέχει η μαύρη σοκολάτα μπορούν να περιορίσουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης, να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και να κρατήσουν την αρτηριακή πίεση υπό έλεγχο. Οι άνδρες με κακή ροή του αίματος είναι περισσότερο πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα στύσης κι έτσι οι τροφές που κάνουν καλό στην καρδιά μπορούν να προστατεύσουν επίσης και την σεξουαλική σας ζωή. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους.
Ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά
Τα οστρακοειδή και άλλα είδη θαλασσινών είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, ο οποίος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την καρδιά, τους μύες και το αναπαραγωγικό σύστημα. Τα επίπεδα ψευδαργύρου κάτω από το φυσιολογικό όριο, συνδέονται με την κακή ποιότητα του σπέρματος και την ανδρική υπογονιμότητα. Δεν είστε λάτρης των θαλασσινών; Το βοδινό κρέας, η γαλοπούλα, το κοτόπουλο, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι μπορούν επίσης να σας προσφέρουν μια υγιή δόση ψευδαργύρου.
Αβοκάντο
Σίγουρα αυτό το κρεμώδες φρούτο είναι πλούσιο σε λιπαρά, αλλά από το καλό είδος των λιπαρών. Τα μονοακόρεστα λιπαρά στο αβοκάντο αποτελούν μια πραγματική γροθιά κατά της χοληστερόλης. Μπορούν κυριολεκτικά να γκρεμίσουν την «κακή» χοληλστερόλη. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείτε ένα μόνο λίπος αντί των κορεσμένων ή των τρανς λιπαρών. Και δεν παίρνετε περισσότερο από το 25%-35% του συνόλου των θερμίδων από το λίπος. Το ελαιόλαδο και οι ξηροί καρποί περιέχουν επίσης καλά λιπαρά.

«Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ »!!!

447649
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν στην Τουρκία οι δηλώσεις του παλαιμάχου αρχίπράκτορα της CIA, David Steele, ότι θα επακολουθήσουν σύντομα και άλλες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της δημιουργώντας ένα άκρως εκρηκτικό τοπίο με ανυπολόγιστες συνέπειες, δημιουργώντας συνθήκες έκρηξης παγκόσμια σύρραξης.
3dunya_savasi_turkiye_ile_baslar_h7746
Η Τουρκία, σύμφωνα με τον παλαίμαχο πράκτορα της CIA, αποτελεί χώρα «κλειδί» για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η τελευταία προσέγγιση με την Ρωσία έρχεται κάθετα αντίθετη με τα δεδομένα του ΝΑΤΟ και αυτό θα έχει μεγάλες συνέπειες για την ίδια. Θα υπάρξουν σύντομα και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις, απόπειρες δολοφονίας πολιτικών προσώπων, σαμποτάζ ενεργειακού χαρακτήρα και ηλεκτρονικές επιθέσεις που θα καταστήσουν όμηρο μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.
Σύμφωνα με τον David Steele, στην Αμερική ορισμένοι κύκλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και η Τουρκία αποτελεί το πιο πρόσφορο πεδίο έναρξης του. Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα ήταν ακριβώς μια πρώτη επιχείρηση για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου και θα ακολουθήσουν και άλλες «παρόμοιες» παράλληλες ενέργειες.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ''ΚΑΚΟ''!...ΑΝΤΙΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ..!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ''ΚΑΚΟ''!...

''Το 'καλό' και το 'κακό' πάντα 'συν-εργάζονται' και δεν το ξέρουν. Κι όταν το ένα φανερά 'πιάνει δουλειά', αναγκαστικά 'ξεσηκώνει' κρυφά και το άλλο για να 'δουλέψει'. 
Μην το φοβάσαι το κακό! ...αντιπεδίο είναι, ανάλογο με το πεδίο σου. 
Κανένα κακό δεν θα σε πλησίαζε, αν δεν είχες και το αντίστοιχο καλό, για να το αντιμετωπίσεις. 

Πανσέληνος στον Καρκίνο* Η Παντοδυναμία της Θηλυκότητας*








 12. 1. 2017



Πανσέληνος στον Καρκίνο*

Σήμερα στις 13:35





Μια Πανσέληνος Στα Νερά*


Στον Καρκίνο*


Στο Ζώδιο της Σελήνης*


Της Μάνας*


Της Γυναίκας*


Στην Παντοδυναμία της Θηλυκότητας*


Απόλυτα Θηλυκή*


Με την Σελήνη να Κυβερνά


σε όλο της το Μεγαλείο*






Σελήνη* Μάνα* Ερωμένη* Γυναίκα*


Θηλυκό*


Μια Πανσέληνος


που κάνει Τρίγωνο με τον Χείρωνα*


Για να Θεραπεύσει τον Πόνο*


Τον Πόνο από την Πληγή


του ότι Ξεχνάμε να Είμαστε Θηλυκά*


Ξεχνάμε ότι Είμαστε οι Μάνες του Κόσμου*


Ξεχνάμε ότι Εμείς Γεννάμε


κι Εμείς Φτιάχνουμε τον Κόσμο*


Ξεχνάμε πως μέσα από την Λεπτότητα


και την Θηλυκή Χάρη αλλάζει ο Κόσμος*


Κι όχι μέσα από τον Ανταγωνισμό και την Βία*


Ξεχνάμε να Αγαπάμε τους Άντρες μας


και τους βλέπουμε ανταγωνιστικά*


Και Ξεχνάμε πως Εμείς τους Γεννάμε


κι εμείς τους Φτιάχνουμε*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα