Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αλβανικές ιστοσελίδες κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για «υποστήριξη Ερντογάν»


Ψευδο- βίντεο με τον Ερντογάν στο YouTube ανέβασαν οι Αλβανοί ψεύτες, παίζει μόνο το κείμενο ενώ η εικόνα (του Ερντογάν) παραμένει 'παγωμένη'


Ιανουάριος 16, 2017. 20:41


Πολλές αλβανικές ιστοσελίδες, τόσο του Κοσσυφοπεδίου, όσο Αλβανίας και Σκοπίων  (η μία αντιγράφει την άλλη) διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις με δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζίπ Ταγίπ 



Ερντογάν για ‘υποστήριξη των αδελφών Αλβανών’ και ότι θα στείλει και …στρατεύματα για αυτούς!


Ψευδής  είδηση από το ina-online

Ας δούμε τι λένε οι αλβανικές ιστοσελίδες, που …δίνουν κουράγιο στους Αλβανούς: 

Γιατί να κάνεις σχέση με κάποιον μεγαλύτερο



Τι 30, τι 40, τι 50; Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αυτό είναι γνωστό και κάποιοι από εμάς μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε.

Παρατηρώ πολύ συχνά πως ουκ ολίγοι σοκάρονται όταν βλέπουν ή μαθαίνουν για ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στην αρχή μ’ εντυπωσίαζε κι εμένα, όχι από θέμα ταμπού, αλλά η ιδέα στο «χάσμα των γενεών». Και να που το σύμπαν για να μου λύσει την απορία με έριξε στα σκαλιά ενός τέτοιου έρωτα και πήρα όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμουν.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, μια τέτοια σχέση είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργηθεί σωστά και να διαρκέσει περισσότερο. Κι αυτό, γιατί ένας από τους δύο, και συνηθέστερα ο μεγαλύτερος, θα είναι ο «προσγειωμένος».

Σαφώς και παίζει ρόλο για το ποιος είναι μεγαλύτερος γιατί η ανατροφή και η ωριμότητα στα δύο φύλλα έχουν μεγάλες διαφορές κατά την ενηλικίωση, χωρίς να υποτιμώ κανένα από τα δύο. Όμως και πάλι ερχόμαστε σ’ ένα μεγάλο κεφάλαιο που θ’ αναλυθεί σε κάποιο άλλο άρθρο.

Πολλοί και ιδιαίτερα ο γυναικείος πληθυσμός, θα ρωτήσει «ναι, αλλά είναι καλό να είσαι μονίμως προσγειωμένος;» Εγώ θα σας πω πως «ναι». Το να είσαι ρεαλιστής δε σημαίνει πως δεν είσαι ρομαντικός ή δεν μπορείς να φερθείς με τρυφερότητα στο άλλο σου μισό. Ίσα-ίσα που ο ρεαλισμός σου κάποιες φορές σου δημιουργεί την ανάγκη να φτιάξεις το ροζ συννεφάκι σου και τις φούσκες σου και είναι πολύ πιο έντονα.

Ο μεγαλύτερος, λοιπόν, έχοντας υπάρξει κι αυτός από το νεαρό και εφηβικό της ηλικίας, μπορεί να σε προσεγγίσει και να σε καταλάβει πολύ πιο εύκολο και αβίαστα απ’ ότι ένας συνομήλικος. Έχει περάσει την τρέλα του φοιτητή, έχει κάνει τις βλακείες της εφηβείας, έχει πληγωθεί κι έχει πληγώσει κι έχει το μυαλό να τα ξαναζήσει μαζί σου και να σου πει με τι δε θα περάσεις καλά ή πού κάνεις λάθος.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ΤΟ ΦΩΣ - ΤΟ ΔΕ ΦΩΣ ΗΝ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ - Η ΔΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΥΠΑΡΧΩΝ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ - Η ΔΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ - Ο ΔΕ ΥΛΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΗΝ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ - ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΚΟΣΜΟ




ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ -ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


ο Ερμής Τρισμέγιστος μας γράφει κωδικοποιημένα διότι 
απευθύνεται σε μυημένους ανθρώπους.
ἐκ δὲ φωτὸς ..... λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει, καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος·

κοῦφον δὲ ἦν καὶ ὀξύ, δραστικὸν δὲ ἅμα, καὶ ὁ ἀὴρ ἐλαφρὸς ὢν ἠκολούθησε τῷ πνεύματι, ἀναβαίνοντος αὐτοῦ μέχρι τοῦ πυρὸς ἀπὸ γῆς καὶ ὕδατος, ὡς δοκεῖν κρέμασθαι αὐτὸν ἀπ' αὐτοῦ·
γῆ δὲ καὶ ὕδωρ ἔμενε καθ' ἑαυτὰ συμμεμιγμένα, ὡς μὴ θεωρεῖσθαι
<τὴν γῆν> ἀπὸ τοῦ ὕδατος·
κινούμενα δὲ ἦν διὰ τὸν ἐπιφερόμενον πνευματικὸν λόγον εἰς ἀκοήν.

Ανάλυση:
Κι απ'το φως....άγιος λόγος μεταφέρθηκε και επενέβη-ενήργησε στην φύση.
Εδώ μας διαχωρίζει το Φως από τον Άγιο Λόγο.

Η φύση λοιπόν στην οποία επενέβη και ενήργησε ο Άγιος Λόγος, είναι ολόκληρο το δοχείο των στοιχείων που εμπεριέχει μέσα του ο Άγιος Νους.
...............
.................................

1. Το Προϋπάρχων και Αγέννητο Φως.

2. Το Προϋπάρχων και Αγέννητο Φως, έγινε ο Πανάγαθος Νους του Φωτός, δηλαδή ο Αγέννητος και Προϋπάρχων κόσμος που εμπεριέχει μέσα του ο Φωτεινός Πανάγαθος Νους Θεός.

ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ TO ΜΑΤRIX - ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ - ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ


Στην συγκεκριμένη ανάρτηση θα πάρετε όλες τις απαντήσεις που ζητάτε  μέσα από έναν διάλογο από το υπερπέραν..για το matrix

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ερώτηση:
Ένα μήνυμα που δέχτηκα αυτές τις μέρες, για τον τρόπο που χρειάζεται, ώστε να πορευθώ προς τον δρόμο της επίγνωσης-φώτισης μου, ήταν να καταφέρω να αποπρογραμματίσω το μυαλό μου... αυτό είναι το δυσκολότερο όλων... ρώτησα πως γίνεται αυτό? Και μου είπε υπό την καθοδήγηση Δασκάλου... και μικρά βήματα, από ότι καταλαβαίνω... ελέγχου παρατηρησης κλπ... Διασταύρωσα την πληροφορία και με άλλους και συμφωνούν... φτάνει να βρεθεί ο... Δάσκαλος αυτός. Το μοιράζομαι μαζί σου, μήπως κάπου σε βοηθήσει κι εσένα. Αν δεν... προσπέρασέ το κι αυτό.

Απάντηση

morfeas sky
Aυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισα πριν δυο τρία χρόνια, όταν ήρθα αντιμέτωπος με τα "πιστεύω" που μεγάλωσα και αποθήκευσα στην μνήμη του εγκεφάλου, δηλαδή την αποθήκη πληροφοριών από την οποία εξαρτάται ο τρόπος που βλέπουμε την πραγματικότητα στην ζωή μας.
Μόλις σήμερα και με πολύ προσπάθεια μέσα από την αναζήτηση της αλήθειας έδιωξα το 80% όλων των σκουπιδιών που θεωρούσα ως αληθινή πραγματικότητα.
Το matrix όταν το απορροφάς από την γέννηση σου και μετά από κάποια χρόνια είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον να το διαγράψεις.
Χρειάζεται επίπονη προσπάθεια εκ της αγαθής πρόθεσης της ψυχής.
..

Ερώτηση:
Α! Το κατάφερες εσύ! Μπράβο! Μα αυτό δεν γίνεται καθημερινά στην πράξη?... Δηλ. να μην αντιδρούμε αυτοματοποιημένα, και απερίσκεπτα - αντιδραστικά και να παρατηρούμε πρώτα τις σκέψεις μας και να ενεργούμε με σύνεση και καθαρότητα, με εντολή από την ψυχή... σιωπώντας την βαβούρα του μυαλού μας? Σκουπίδια - πεποιθήσεις έχω πετάξει και πετάω ακόμα, καθημερινά, από μέσα μου... ουουουου!

Aπάντηση:

morfeas sky
Μόνο με την επίγνωση του αληθινού μας εαυτού, την κατανόηση των δυνάμεων της Αρμονίας και των δυνάμεων της έλξης και του έρωτα.
Αυτό θα συμβεί σιγά σιγά, όχι αμέσως, όπως για παράδειγμα για να κατανοήσω τα ερμητικά κείμενα στον βαθμό που τα κατανόησα χρειάστηκε χρόνος και υπομονή με οδηγό την αγαθή πρόθεση της ψυχής.
Όλα σε αυτή την ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας κατανόησης της αλήθειας της ψυχής, ώστε να μας γίνει οδηγός στην εδώ ζωή μας με το αισθητό σώμα που θα μας επιφέρει την άνοδο και την εξέλιξη μας σε ανώτερους κόσμους.

Όλα είναι ενέργεια και τα πάντα ρέουν.

Φωτογραφία του χρήστη Τα Βιβλία μου   Οι σκέψεις μου/ My Books  My thoughts.

Έχει ειπωθεί ότι δεν υπάρχει παρελθόν ούτε μέλλον παρά μόνο παρόν. Παρόλα αυτά τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον κουβαλάνε μέσα τους εικόνες που έχουν αποτυπωθεί στο αστρικό γεμάτες συναίσθημα. Η σκέψη μπορεί να ταξιδέψει μπροστά ή πίσω να αναπολήσει ή να ονειροπολήσει.

Όμως πως μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί υπέρ του αυτά τα "ταξίδια" του νου με συνειδητό όμως τρόπο κι όχι αφημένος στην αχαλίνωτη σκέψη που αν συμβεί αυτό δεν έχει τίποτε να του προσφέρει;


Η αναδρομική άσκηση είναι μια απ τις πιο σημαντικές που δίδασκε ο Πυθαγόρας στους μαθητές του κι επέμενε να την εξασκούν κάθε βράδυ. Γιατί όμως επέμενε αφού δεν υπάρχει παρελθόν και πρέπει να ζούμε μόνο στο παρόν.


Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει χρόνος, μια "επέμβαση" στο παρελθόν ή μια "φανταστική" δημιουργία μέσω συνειδητού οραματισμού "συμβαίνει" κι υλοποιεί ή επιδιορθώνει καταστάσεις που έχουν παραχθεί. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει χρόνος στο Τώρα θα συμβούν όλα όσα εμείς θα "αλλάξουμε" στο παρελθόν ή στο μέλλον. Αυτό το Τώρα όμως, στη τρίτη διάσταση της χωριστικότητας είναι δύσκολο να βιωθεί ως όλο, έτσι τα αποτελέσματα θα βιωθούν ως "μέλλον".


Σχετικά με το παρελθόν υπάρχει ένα μυστικό στην όλη διαδικασία , διαφορετικά δεν θα υπάρξει ευτυχές αποτέλεσμα. Η "επέμβαση" πρέπει να είναι ειλικρινής και με πραγματική μετάνοια τόσο πολύ που το καυτό δάκρυ που θα κυλήσει να επουλώσει τη γραμμή που έχει χαραχθεί στο παρελθόν.

Το κρύο





Εκτιμώ το κρύο για τη σιωπή που επιβάλλει. Δεν είναι μόνο που οι άνθρωποι μένουν στα σπίτια τους, αποφεύγοντας, συχνά καθ' υπόδειξη, τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι κυρίως που δεν μπορούν ν' ανοίξουν το στόμα τους και να φωνάξουν, γιατί κρυώνουν, και έτσι, απλώς ψιθυρίζουν τα πιο σημαντικά ή βρίσκουν την ευκαιρία να μην λένε τίποτα. Αυτή τη συνήθεια, που την επιβάλλει ο φόβος του κρύου, τη διατηρούν οι άνθρωποι, συνήθως, και σε κλειστούς χώρους, όπως στο οδοντιατρείο, στην τράπεζα, στο ταχυδρομείο ή στο μετρό, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν μεσολαβήσει κάποια χρόνια γάμου μεταξύ τους. Αφαιρώντας λίγη ένταση και λίγο θόρυβο από την κάθε μία ελάχιστη πηγή ήχου αθροίζεται μια σεβαστή ποσότητα σιωπής τελικά. Σιωπή αστική, την αποκαλεί μία φίλη, ένα φίλτρο που απορροφά τον περιττό θόρυβο, έτσι περιγράφει εκείνη το κρύο. Και πιστέψτε με, η φίλη μου κρυώνει πολύ, περισσότερο απ' όσο παραπονιέται. Η αλήθεια είναι πως δεν παραπονιέται καθόλου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, να παραπονιέται δηλαδή περισσότερο αυτός που υποφέρει λιγότερο. Όταν κάνει κρύο, είναι περισσότεροι εκείνοι οι άνθρωποι που κοιτάζουν έξω απ' το παράθυρο, κάτι το οποίο αποτελεί μια όμορφη εικόνα· εξαρτάται, βέβαια, τι κοιτάζουν ή τι σκέπτονται όταν κοιτάζουν ό,τι κοιτάζουν· ως καρέ όμως δεν παύει να είναι όμορφο, όπως κι αν έχει.

Ζούμε μέσα σε ένα Όνειρο...



Ζούμε μέσα σε ένα όνειρο, αδυνατώντας να κατανοήσουμε, ότι ο ονειρευτής, είμαστε, εμείς οι ίδιοι... 

Για την ακρίβεια, είμαστε μια σκιά, της ακτίνας Του, που πέφτει πάνω στη Γη. 

Σκοπός είναι να αφυπνιστούμε, όπως συνέβη κάποτε, στο δημιούργημα του Τζεμπέτο τον Πινόκιο, στο ομώνυμο μυθιστόρημα, του Κάρλο Κολόντι. 

Άραγε κι εκείνος, ο μικρός ξύλινος ήρωας, σε πόσες παγίδες δεν έπεσε, πόσα λάθη δεν έκανε, μέχρι να επιστρέψει πάλι, πίσω στην Πηγή του, απ' την στιγμή, που απέκτησε ζωή;

Ο διάσημος Ελβετός ψυχολόγος Carl Jung, συνάντησε κάποτε, τον δικό του Ονειρευτή, μέσα σε ένα βαθύ διαλογισμό, όπως μας διηγείται, στο Κόκκινο Βιβλίο, όταν όπως χαρακτηριστικά λέει, είδε έναν γιόγκι να διαλογίζεται, και συνειδητοποίησε, ότι ήταν ο Εαυτός του, που ονειρευόταν εκείνον.

Όλη μας η ζωή, δεν είναι παρά... ένα ανοιγόκλεισμα, των ματιών Του. 

Ένας διαλογισμός Του, ένα όνειρο Του, γίνεται η ζωή μας. 

Μια στιγμή Του, για μας, κρατάει χρόνια... γι' αυτό είπε κάποτε, ο Νίκος Καζαντζάκης: «Μια αστραπή είναι η ζωή, μα προλαβαίνουμε!»

Όταν το όνειρο, του Ηλιακού Ανθρώπου τελειώσει, προσωρινά, η προσωπικότητα του, το όχημα της ψυχής, πέφτει άψυχη-νεκρή, πάνω στη σκηνή του θεάτρου σκιών, μέχρι το επόμενο όνειρο... 

Το διάστημα, ανάμεσα σε δυο όνειρα, το αποκαλούμε θάνατο. 

Ο Ονειρευτής ξυπνάει για λίγο, όσο χρειάζεται το Εγώ, να ξεκουραστεί στον δικό του Παράδεισο. 

Κάποιοι άνθρωποι... έτσι απλά...


Κάποιοι άνθρωποι... έτσι απλά...

Κάποιοι άνθρωποι, απλά σε γεμίζουν, όποτε, οι μπαταρίες σου έχουν αδειάσει, με ένα βλέμμα, ή με δυο καλές κουβέντες.

Κάποιοι άνθρωποι, απλά στηρίζουν τα όνειρα σου, ακούνε τα προβλήματα σου, χωρίς να αγκομαχούν, και χωρίς να βαριούνται.

Κάποιοι άνθρωποι, σε κάνουν να νιώθεις περήφανος, για τον εαυτό σου, με ένα βλέμμα και ιδιαίτερα ξεχωριστός, για αυτούς.

Κάποιοι άνθρωποι, χρειάζονται χρόνο, για να καταλάβεις, πως κάτω από την καλοπροαίρετη διάθεση τους , είχαν μια δύσκολη ζωή.

Κάποιοι άνθρωποι, έχουν την ικανότητα, να χαίρονται με την χαρά σου, και να νιώθουν τον πόνο σου.

Κάποιοι άνθρωποι, μπορούν να σε βγάζουν, από τον πανικό.

Κάποιοι άνθρωποι, σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να γελάς αβίαστα, και χωρίς λόγο...

Μήπως έφτασε ο καιρός για αλλαγή;


Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις τη μοναξιά να βαραίνει τα βήματά σου και να πλακώνει το στήθος σου … Όταν εξακολουθείς να νιώθεις μόνος ακόμα κι όταν περιτριγυρίζεσαι από μια πληθώρα ανθρώπων…
Όταν νιώσεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει… όταν ακόμα κι εσύ ο ίδιος νιώσεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τον εαυτό σου… νιώσεις μπερδεμένος… δεν ξέρεις τι θες… δεν ξέρεις που να ψάξεις… που να στραφείς…
Όταν έχει εξαφανιστεί η χαρά από τη ζωή σου, το γέλιο βγαίνει ξεκούρδιστο και ξεχαρβαλωμένο από τα χείλη σου κι εσύ χάνεσαι στη θάλασσα της λύπης…
Όταν η απραξία κινδυνεύει να γίνει δεύτερο δέρμα σου, η αμφιβολία κατατρώγει σαν σαράκι το μυαλό σου και η αναμονή μοιάζει να είναι η μοναδική σανιδα σωτηρίας… Όταν ο κόσμος αρχίζει να μοιάζει ψεύτικος κι ότι πίστευες πως μπορεί να σου προσφέρει μια πλούσια ζωή αρχίζει να γκρεμίζεται…


Όταν η αγάπη… για ποια αγάπη μιλάμε τώρα… μόνο λέξεις γραμμένες στα χαρτιά… αγαπώ, αγαπάς, αγαπά, αγαπάμε, αγαπάτε… βρω δε μας παρατάτε πια… μόνο αυτό θες να αρχίσεις να ουρλιάζεις με μανία… να χάσεις τον έλεγχο… να σε παρασύρει η ένταση που θα έχουν τα ουρλιαχτά σου… 
Τότε θα ξέρεις ότι έφτασε πραγματικά ο καιρός για αλλαγή. Έφτασε ο καιρός να χάσεις τον έλεγχο και να ξαναβρείς τον εαυτό σου…

Εκείνη τη μέρα ούρλιαξε με μανία… ούρλιαξε όσο θέλει η ψυχή σου… πάρε ένα μαξιλάρι και χτύπα το ανελέητα… εκτόνωσε μέσα από τις κραυγές σου όλα τα όχι που κατάπιες… όλα τα συναισθήματα απόρριψης, εγκατάλειψης, μη αγάπης που ένιωσες κάθε φορά που έσκυβες το κεφάλι και παραδινόσουν σε κάτι που δεν ήσουν εσύ…
Χτύπα για κάθε στιγμή που δεν σε σεβάστηκες… για κάθε στιγμή που υποδουλώθηκες… για κάθε στιγμή ανελευθερίας που έζησες…
Χτύπα ανελέητα και μετά κλάψε… κλάψε δυνατά μέσα από την γη της θλίψης σου… εκτόνωσε όσα δάκρυα πνίγουν την ψυχή σου…
Θρήνησε αυτό που ήσουν και το έχασες και αυτό που έγινες και σε έκανε να χάσεις τη ζωή…

Θεραπεύσετε τις κηλίδες του δέρματος και την ακμή!


Για να θεραπεύσετε τις επίμονες κηλίδες και την ακμή, απλά σπάστε μια κάψουλα με έλαιο νυχτολούλουδου και απλώστε στην προβληματική περιοχή!

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, δεν θα ελαχιστοποιήσουν μόνο τη φλεγμονή και την ερυθρότητα που προκαλείται από τα ενοχλητικά επώδυνα σημάδια της ακμής, αλλά τα έλαια θα βοηθήσουν στην αραίωση της παραγωγής σμήγματος και θα λειτουργήσουν ως κατευναστικός παράγοντας για να υποχωρήσει και να θεραπευθεί η ακμή δύο φορές πιο γρήγορα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Το Πρωταρχικό Βίωμα της Ύπαρξης είναι μια Εσωτερική Άμεση Αίσθηση ότι Υπάρχουμε, ότι Είμαστε Εδώ. Κανονικά, η διερεύνηση κι η κατανόηση Αυτής της Ύπαρξης θα έπρεπε να αναζητηθεί στην ίδια την Εσωτερική Αντίληψη της Ύπαρξης, στον προσδιορισμό της Έκτασης του Εδώ και στον καθορισμό των σχέσεων της «Επίγνωσης» με το εξωτερικό μέρος της Ύπαρξης, με το σώμα και κατ’ επέκταση με τον «εξωτερικό» κόσμο. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο όλες οι πληροφορίες για το Είναι (για την Ουσία μας) βρίσκονται Μέσα στο Ίδιο το Είναι αλλά επίσης οι όποιες πληροφορίες αντλούμε από Μέσα μας είναι επαρκείς για να στερεώσουν την «ύπαρξή» μας. Στο κάτω-κάτω «Αυτό Που Είναι» Είναι, είτε έτσι είτε αλλιώς, ανεξάρτητα από τον βαθμό της επίγνωσής μας. Κι η Διαφώτιση της επίγνωσής μας με την κατανόηση, η Διεύρυνση της επίγνωσής μας με το άνοιγμα της πραγματικής όρασης, με την επέκταση των οριζόντων, είναι ακριβώς κάτι αυθόρμητο και πηγαίο που αναβλύζει από μέσα μας, σαν άμεση επαφή με αυτό που είμαστε, με αυτό που συμβαίνει, με τα «πράγματα».

Έτσι, σαν συμπέρασμα όλων αυτών, ο άνθρωπος, κάθε άνθρωπος, όλοι μας, θα έπρεπε να αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη, την ζωή, την σωματική εμπειρία, τον εξωτερικό κόσμο, μέσα από αυτό το κεντρικό σημείο αντίληψης της ύπαρξης (από αυτή την άμεση εσωτερική αίσθηση της ύπαρξης και των σχέσεων της με τον «περιβάλλοντα» κόσμο). Και μέσα από αυτή την θέση όρασης θα έπρεπε να διαμορφώνουμε την οποιαδήποτε κοσμοθεωρία μας ξεδιπλώνει μπροστά μας (εδώ, τώρα) η ίδια η ζωή. Έτσι θα έπρεπε να πορευόμαστε στην ζωή. Έτσι θα έπρεπε να εκπαιδευόμαστε, για να αντιλαμβανόμαστε ορθά και να προσανατολιζόμαστε σωστά και να ζούμε με πληρότητα και σε αρμονία με το περιβάλλον. Έτσι θα έπρεπε. Αλλά δεν συμβαίνει έτσι στην ζωή. Ίσως οι ανάγκες της ζωής, της επιβίωσης, εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πίσω, δεν άφησαν ποτέ το περιθώριο για μια τέτοια αντίληψη της ζωής, ούτε έδιναν το περιθώριο για μια τέτοια εκπαίδευση, από την κοινότητα, των νέων ανθρώπων.

Από την εποχή που ο άνθρωπος ήταν ένα όρθιο ζώο, δύο εκατομμύρια χρόνια πίσω, η προτεραιότητα της ζωής ήταν απλά η επιβίωση. Κι η επιβίωση (σαν ανάγκη) κι η εξέλιξη σαν ιστορική πραγματικότητα είναι που στον πρωταρχικό εγκέφαλο που μας συνδέει (απλά) με την ύπαρξη εδώ (στο σώμα) και τον εξωτερικό κόσμο δημιούργησαν (στο ανθρωποειδές) ένα «δεύτερο» εγκέφαλο, τον φλοιό του εγκεφάλου (τελείως διαφοροποιημένο στον άνθρωπο από αυτόν των υπολοίπων ζώων). Σε αυτόν τον «δεύτερο» εγκέφαλο (στον φλοιό) αναπτύχθηκαν όλες οι νοητικές διεργασίες που θα επέτρεπαν στον homo simian να γίνει homo sapiens (αν και πολλοί βρίσκονται ακόμα, από την άποψη της εξέλιξης στην κατηγορία του πρωτόγονου και δεν χρησιμοποιούν πλήρως τις νοητικές δυνατότητες του φλοιού του εγκεφάλου, ακόμα κι αν έχουν τελειώσει πανεπιστήμια κι έχουν πολλά μεταπτυχιακά).

Αυτή η ανθρωπολογική εξέλιξη αποτυπώνεται (κι επαναλαμβάνεται) σε κάθε άνθρωπο που γεννιέται κι ενηλικιώνεται, στις δύο πρώτες δεκαετίες της ζωής. Πράγματι, κάθε άνθρωπος σήμερα «διανύει» αυτή την εξέλιξη του ανθρώπου, των δύο εκατομμυρίων χρόνων, μέχρι τα 20 χρόνια του. Η Θεωρία του Jean Peaget (Γενετική Ψυχολογία) για την γνωστική ανάπτυξη δείχνει πως αναπτύσσεται κι ολοκληρώνεται η νοημοσύνη στον άνθρωπο και ταυτόχρονα «δείχνει», (όπως επαναλαμβάνεται σε κάθε άνθρωπο) την ανθρωπολογική εξέλιξη από το ζώο στον νοήμονα άνθρωπο.

Αλλά πρώτα είμαστε ασυλλόγιστοι και κατόπιν βρίσκουμε ότι είμαστε άφραγκοι

post-597

Ξοδεύουμε τα εισοδήματά μας για μπογιές και χαρτί, για εκατοντάδες ασημαντότητες, ούτε ξέρω ποιές, και όχι για πράγματα που αφορούν στoν άνθρωπο. 
Ξοδεύουμε αποκλειστικά, σχεδόν, για συμβατικότητες. 
Χρεωνόμαστε για να αποκτήσουμε παντεσπάνι˙ το πνεύμα, η καρδιά, η ομορφιά, η λατρεία δεν κοστίζουν τόσο πολύ. 
Γιατί πρέπει να είναι κάποιος πλούσιος; 
Γιατί πρέπει να έχει άλογο, ωραία ρούχα, ακριβά διαμερίσματα, γιατί να συχνάζει σε εστιατόρια και τόπους διασκέδασης; 
Μόνο γιατί του λείπει η σκέψη. 
Δώστε στο μυαλό του μια καινούργια εικόνα και αμέσως θα πάει σ’ έναν απομονωμένο κήπο ή σε μια σοφίτα για να την απολαύσει, και θα είναι πλουσιότερος μ’ αυτό το όνειρο παρά με τα εισοδήματα μιας ολόκληρης χώρας.
 Αλλά πρώτα είμαστε ασυλλόγιστοι και κατόπιν βρίσκουμε ότι είμαστε άφραγκοι. 

Μέρκαμπα Πλήρης οδηγός ενεργοποίησης από τον Drunvalo Melchizedek



1. The Teaching Of The MER-KA-BA,  by Drunvalo Melchizedek

2. The Teaching On Spherical Breathing, By Drunvalo Melchizedek

Μετάφραση, σχόλια, εικονογράφηση, ανιμέϊσιον, βίντεο από το Ζάχο Σκαφίδα

Σαν τον ήλιο, θα πρέπει να αναπνέουμε, ακτινοβολώντας έξω για κάθε τι ζωντανό. Και από όλες τις μορφές ζωής θα πρέπει να λαμβάνουμε το μάννα μας.

Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα χώρο στο σπίτι σας που να τον χρησιμοποιείται μόνο για αυτόν το διαλογισμό . Κάντε ένα χώρο όπου κανείς δεν θα εισέλθει για να σας ενοχλήσει, ενδεχομένως στην κρεβατοκάμαρά σας. Ένα μικρό βωμό με ένα κερί και ένα μαξιλάρι για να καθίσετε μπορεί να είναι χρήσιμο. Κάντε αυτό το μέρος ιερό. Εδώ θα παραθέσουμε ότι πρέπει να μάθετε για να δημιουργήσετε το MER-KA-BA γύρω από το σώμα σας και να κάνετε συνειδητή επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας.

Μια φορά την  μέρα πρέπει να κάνετε αυτό το διαλογισμό , μέχρι τη στιγμή που θα είστε μια συνειδητή αναπνοή, σκεπτόμενοι με κάθε αναπνοή τη στενή σχέση σας με τον Θεό. Για να ξεκινήσετε το διαλογισμό , πρώτα καθίσετε και χαλαρώστε. Διώξτε τις ανησυχίες της ημέρας. Αναπνεύστε ρυθμικά και επιφανειακά. Παρακολουθείστε την αναπνοή σας και χαλαρώστε. Όταν αισθάνεστε μια ένταση αφήστε την να ξεθωριάσει, αρχίστε να ανοίγετε την καρδιά σας. Νιώστε αγάπη. Νιώστε την αγάπη για όλη τη ζωή παντού. Συνεχίστε να αναπνέετε ρυθμικά, έχοντας επίγνωση της αναπνοής σας, και αισθανθείτε την αγάπη να διακινείται μέσα στο πνεύμα σας. Όταν το συναίσθημα της αγάπης είναι όλη η ύπαρξη σας, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να κινήστε προς την κατεύθυνση της εμπειρίας του Μέρκαμπα. Χωρίς αυτή την αγάπη, καμία ποσότητα της γνώσης δεν θα δημιουργήσει το MER-KA-BA. Ο βαθμό που είστε σε θέση να νιώσετε την αγάπη, θα είναι και ο βαθμός που θα βιώσετε το MER-KA-BA.

(Σ.Μ. Επειδή πολλοί δυσκολεύονται με το αίσθημα της αγάπης προτείνω στην αρχή να φέρετε στο νου σας κάτι που νιώσατε μεγάλη αγάπη, ίσως κάποιον από τους γονείς ή κάποιο άλλο γνωστό πρόσωπο, ένα ζωάκι ή ένα αντικείμενο. Το πιο τέλειο είναι να μπείτε στο φως της πηγής των πάντων και να νιώσετε την αγάπη που πρέπει να απλώνεται σε όλο το σύμπαν).

Το πεδίο Μέρκαμπα είναι μια μόνιμη και εξαιρετικά διατεταγμένη δομή Μερ-Κα-Μπα διασυνδεδεμένης ηλεκτρο-μαγνητικής ενέργειας με σπείρες αντίθετης περιστροφής που υπάρχουν ως αναπόσπαστο μέρος όλης της Δημιουργίας.

Τα παρακάτω είναι μια επισκόπηση του διαλογισμού για την επίτευξη του MER-KA-BA. Υπάρχουν δεκαεπτά αναπνοές για να ολοκληρωθεί. Οι πρώτες έξι είναι για την εξισορρόπηση της πολικότητας των εντός σας οκτώ Ηλεκτρικών κυκλωμάτων, και, επίσης, για τον καθαρισμό αυτών των κυκλωμάτων. Οι επόμενες επτά, που είναι αρκετά διαφορετικές, είναι να αποκατασταθεί η εύρυθμη πρανική ροή μέσα από το σώμα σας, και να αναδημιουργήσει την Σφαιρική αναπνοή μέσα στο σώμα σας. Η δέκατη τέταρτη αναπνοή είναι μοναδική από μόνη της. Αλλάζει την ισορροπία της Pranic ενέργειας μέσα στο σώμα σας από τρίτοδιαστατη σε τέτραδιαστατη ευαισθητοποίηση. Οι τρεις τελευταίες ανάσες θα αναδημιουργήσουν τα περιστρεφόμενα πεδία του MER-KA-BA εντός και γύρω από το σώμα σας.


Οδηγίες : Οι ακόλουθες οδηγίες θα πρέπει να κατανέμονται σε τέσσερις τομείς: μυαλό, σώμα, της αναπνοής και της καρδιάς.

Μπορεί ένας ναρκισσιστής να νιώσει ενσυναίσθηση;


 Όλοι μας έχουμε γνωρίσει μια φορά στη ζωή μας κάποιον που να είναι ιδιαίτερα ναρκισσιστής. 


 Για εσένα που δεν γνώρισες ποτέ κανέναν τέτοιον επειδή πολύ απλά δεν σε νοιάζουν οι άλλοι και είσαι ήδη τέλειος/τέλεια, να ξέρεις ότι αυτό το άρθρο γράφει για το πως θα γίνεις ακόμα καλύτερος από όσο είσαι.

 Είναι αλήθεια ότι οι ναρκισσιστές , δεν πολύ ενδιαφέρονται για την δυστυχία των άλλων ανθρώπων, ή πιο συγκεκριμένα για οτιδήποτε βιώνουν οι άλλοι άνθρωποι.

 Σύμφωνα με μια έρευνα όμως του 2014 (Hepper et al., 2014) , αν σε αυτούς τους ανθρώπους τους δώσουμε μια ώθηση προς μια κατεύθυνση, μπορούν να δείξουν διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα τους.

Στην έρευνα αυτή οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: σε άτομα με χαμηλά επίπεδα ναρκισσισμού  και σε  άτομα με υψηλά επίπεδα ναρκισσισμού.( Κανείς από το σύνολο δεν είχε διαγνωσθεί με κάποια μια κλινική διαταραχή.)

Και στις δύο ομάδες έδωσαν να διαβάσουν ένα κείμενο που περιγράφει μια ερωτική σχέση που οδηγεί σε χωρισμό.

Σαμπάλα : Το Μαγικό Βασίλειο του Πνεύματος

Σαμπάλα

Πάνε μερικές χιλιετίες από τότε που ο άνθρωπος εδραίωσε την ύπαρξή του στον πλανήτη Γη, δημιουργώντας πολιτισμούς και Φιλοσοφίες. Όμως πάντοτε, από τις απαρχές της άνθισης του ανθρώπινου είδους, αναζητάμε την Γη της Επαγγελίας, την περιοχή στην οποία η συνείδηση και η ψυχή μας θα βρει το πνευματικό καταφύγιό της. Αυτό το μαγικό ταξίδι που έκαναν άπειροι άνθρωποι εξερευνά την Μυθική Σαμπάλα.
Σαμπάλα: Το Μαγικό Βασίλειο του Πνεύματος
Η Σαμπάλα, πήρε το όνομά της από την Σανσκριτική λέξη που σημαίνει «Ειρηνικό μέρος» ή «Σιωπηλό» Μέρος, και είναι ένας μυθικός παράδεισος που αναφέρεται σε αρχαίες διδαχές, συμπεριλαμβανομένου και του Kalachacra Tantra, αλλά και στις αρχαίες γραφές του πολιτισμού Zhamg Zhung, που προυπήρχε του Θιβετιανού Βουδισμού. Σύμφωνα με τον θρύλο, πρόκειται για μία Μυθική περιοχή την οποία μπορούν να προσεγγίσουν μονάχα όσοι είναι αγνοί στην καρδιά, ένα μέρος το οποίο αναβλύζει αγάπη και Σοφία, στο οποίο κανείς δεν υποφέρει ή δεν γερνά.
Λέγεται πως η Σαμπάλα είναι η Γη των Χιλίων ονομάτων, αφού ονομάζεται και «Απαγορευμένη Γη», « Γη των Λευκών Υδάτων», «Γη των Ζωντανών Θεών» κ.α και πάντοτε περιγράφεται ως ένας παραδεισένιος τόπος. Ο Θρύλος της χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω και αναφέρεται σε μία Μυθική Γη της Επαγγελίας, ένα τόπο αγαλίασης της ψυχής που μπορεί κανείς να βρει σε διάφορες αρχαίες διδαχές. Στις γραφές του Βουδισμού Bön, που είναι ένας από τους αρχαιότερους διαβάζουμε για μία παρόμοια περιοχή που ονομάζεται     Olmolungring. Τα Ινδουιστικά κείμενα αναφέρουν την Σαμπάλα ως την τοποθεσία γέννησης του Κάλκι, που ήταν η τελευταία ενσάρκωση του Βισνού ενώ ο Βουδιστικός μύθος της Σαμπάλα είναι μία παραλλαγή του πρώιμου Ινδουιστικού Μύθου.
Η Διπλή σημασία της Σαμπάλα  και η Ονειρική Γιόγκα

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ





Από το 1986 σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κυκλοφορεί ένα Συμβόλαιο με το Διάβολο. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οδηγίες για κάθε δόκιμο, όπως:

– να γράψει  το κείμενο με το αίμα του και να κλείσει συμβόλαιο ενός μάγου σαν εκπροσώπου του Σατανά, για να εισέλθει στην υπηρεσία του Διαβόλου, ο οποίος σαν αντάλλαγμα του υπόσχεται κάθε τιμή, την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας, προ παντός απεριόριστο πλούτο και αισθησιακές ηδονές...

–  Οι δόκιμοι δίνουν στο Διάβολο τον όρκο υποταγής και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μην επιστρέψουν πλέον ποτέ στη χριστιανική πίστη, να μη τηρήσουν καμμία από τις εντολές του Ευαγγελίου και να είναι υποταγμένοι μόνο στον Σατανά, να επισκέπτονται τα Σάββατά του όσο συχνά είναι δυνατό, να μη λείπουν από κανένα Σάββατο μάγισσας και να παρευρίσκονται πάντοτε στις μαύρες λειτουργίες. Υπόσχονται ακόμη να διαθέσουν όλη τους τη δύναμη και τη μεγαλύτερη φροντίδα τους και ιδιαίτερο ζήλο, ώστε να οδηγήσουν ακόμη περισσότερα θηλυκά και αρσενικά δημιουργήματα στην υπηρεσία του Διαβόλου. Ακόμη αναφέρεται:

Απλουστεύοντας τη ζωή μας…

Όλοι έχουμε ανάγκη από μερικές νέες και δημιουργικές ιδέες για να μειώσουμε το χάος που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Ιδού, λοιπόν, μερικοί θαυμάσιοι τρόποι για να κάνετε την …καλή αρχή!
woman-98
– επεκτείνετε τα όριά σας
Είναι καλό να λέμε όχι. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να αναλάβετε μια αποστολή ή κάτι δεν αισθάνεστε πως πάει καλά, τότε μην το κάνετε. Συχνά μπαίνουμε σε μπελάδες γιατί αγνοούμε τα ενδόμυχα συναισθήματά μας και τις περισσότερες φορές πέφτουμε σε λανθασμένα μονοπάτια.
– κάνετε ότι σας ενδιαφέρει
Ξεφορτωθείτε εκείνους τους στόχους που σας αποκαλύπτει ο εαυτός σας πως θα τους εκπληρώσετε μεν αλλά πάντοτε θα βρίσκετε κάτι πιο ενδιαφέρον και σημαντικό για σας να κάνετε. Εάν μέχρι τώρα δεν τους έχετε εκπληρώσει, δεν είναι σημαντικοί και σας απορροφούν ενέργεια.
– εξολοθρέψτε την ακαταστασία
Πόσο καιρό σπαταλάτε με το να φροντίζετε πράγματα; Μήπως έχετε αντικείμενα που πρέπει να τα ξεφορτωθείτε; Όση μεγαλύτερη ακαταστασία επικρατεί στο χώρο σας τόσο μεγαλύτερη αναστάτωση αισθάνεστε. Εάν απαλείψετε την ακαταστασία, πετάξετε πράγματα που για μεγάλο διάστημα δεν χρησιμοποιείτε η ζωή σας θα γαληνέψει περισσότερο. Επιπλέον, θα δημιουργήσετε χώρο για καινούργια πράγματα που θα βάλετε στη ζωή σας.

Έμφραγμα και εγκεφαλικό: Ποια συγκεκριμένη τροφή μειώνει πολύ τον κίνδυνο

έμφραγμα

Αν σας αρέσουν τα καυτερά φαγητά με μπόλικη κόκκινη πιπεριά, μπορεί να ζήσετε περισσότερο.

Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα συσχετίζει την κατανάλωση καυτερής κόκκινης πιπεριάς με τη μείωση κατά 13% της θνησιμότητας, κυρίως από έμφραγμα ή εγκεφαλικό.
Οι ερευνητές του Κολλεγίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Βερμόντ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μπένζαμιν Λίτενμπεργκ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό PLoS One, ανέλυσαν διατροφολογικά στοιχεία για πάνω από 16.000 άτομα για μια περίοδο έως 23 ετών.
Η μελέτη συσχέτισε τον αριθμό θανάτων και το είδος των θανάτων, με το είδος της διατροφής. Διαπιστώθηκε ότι οι λάτρεις της καυτερής κόκκινης πιπεριάς τείνουν να ζουν παραπάνω.
Βρέθηκε ότι ο μέσος φανατικός καταναλωτής των καυτερών πιπεριών είναι νεότερος, άνδρας, λευκός, που καπνίζει, πίνει αλκοόλ, έχει χαμηλότερη χοληστερίνη, χαμηλότερο εισόδημα και χαμηλότερη μόρφωση, σε σχέση με όσους δεν τρώνε καυτερές πιπεριές.

Αναλύοντας το μοτίβο της αναβλητικότητας

αναβλητικότητα
Το μοτίβο της αναβλητικότητας χαρακτηρίζεται από την τάση να αποφεύγουμε ορισμένα είδη δράσης. Μπορεί να αποφεύγουμε καθήκοντα που δεν μας αρέσουν ιδιαίτερα. Μπορεί επίσης να αποφεύγουμε πράγματα που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε, ειδικά δραστηριότητες που συνεπάγονται την ανάληψη ρίσκου και την πιθανότητα της αποτυχίας.
Μπορεί να ξεκινάμε ένα έργο αλλά να μην μένουμε σ’ αυτό ή να μην το ολοκληρώνουμε. Ή να μας παίρνει τόσο πολύ καιρό να το τελειώσουμε που τελικά χάνουμε σημαντικές προθεσμίες.

Ψευδείς πεποιθήσεις που συνοδεύουν το μοτίβο της αναβλητικότητας

«Θα αποτύχω σε αυτό το έργο ή θα βαρεθώ.»«Μπορώ να διαχειριστώ τους φόβους μου, αναβάλλοντας τα πράγματα.»

Συμπεριφορές που συνδέονται με το μοτίβο της αναβλητικότητας

  • Αποφεύγεις να κάνεις ορισμένα πράγματα που εμπεριέχουν ρίσκο ή σε εκθέτουν δημόσια.
  • Υπάρχει κάτι που θέλεις πραγματικά να κάνει αλλά ποτέ δεν βρίσκεις το χρόνο γι’ αυτό.
  • Χάνεις τις προθεσμίες για έργα της δουλειάς (ή του σχολείου) ή ξενυχτάς για να τα τελειώσεις.

Ὑπάρχει κάτι ἱκανό νά σταματήσῃ ἀποφασισμένους;

Ὑπάρχει κάτι ἱκανό νά σταματήσῃ ἀποφασισμένους;

Οὐδέποτε στὴν ἱστορία τοῦ Ἀνθρώπου συνέβη κάτι τέτοιο.
Ὅσες προδοσίες, μεθοδεύσεις, παραπληροφορήσεις, τρικλοποδιές, προπαγάνδες, γενοκτονίες κι ἐὰν συνέβησαν, ὁ Ἄνθρωπος ὁ ἀποφασισμένος πάντα ἔφθανε στὸν στόχο του.
Οἱ αἰῶνες πολλοί, ποὺ ὁ Ἄνθρωπος ἀγωνίζεται μέσα στὸ ἡμίφως, στοὺς τεχνηέντως δολο-τοποθετημένους ἱστοὺς καὶ στὴν ἀπαιδεία, ἀλλὰ ὄχι ἱκανοὶ γιὰ νὰ ἀλλάξουν τὶς ἀποφάσεις του γιὰ Ἐλευθερία!!!
Κι ὅσο περισσότερο τοῦ ὑποσκάπτουν τὰ βήματα, τόσο περισσότερο αὐτὸς πεισμώνει, δυναμώνει καὶ θωρακίζεται πρὸ κειμένου νὰ φθάσῃ στὴν Μάχη τῶν Μαχῶν πανέτοιμος καὶ ἀνίκητος.
Ὅσες σκιὲς λοιπόν, ὅσες λοξοδρομήσεις, ὅσες καθυστερήσεις κι ἐὰν ἐπιτύχουν, δὲν μποροῦν νὰ ἀνακόψουν Ἀποφασισμένους κι Ἐλευθέρους Ἀνθρώπους, ποὺ σιγὰ σιγὰ στέκονται στὰ πόδια τους μόνοι τους, ἀπὸ τὸ νὰ φθάσουν στὸ πέρας τῆς διαδρομῆς τους.
Δὲν γίνεται νὰ σταματήσουν, καθ΄ οἱονδήποτε τρόπο, ὅλους αὐτοὺς ποὺ ἐπέλεξαν νὰ ἀφήσουν στὶς ἐπόμενες γενεὲς ἕναν Ἐλεύθερο, ἀπὸ τὸ ψέμμα καὶ τὴν βρωμιά, πλανήτη.

Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου* Ο Κρόνος και ο Saturn*







16. 1. 2017



Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου*

Ο Κρόνος και ο Saturn*

ΚΡΟΝΟΣ στα Ελληνικά*


SATURN στα Λατινικά*



Ο Ιανουάριος είναι πάντα Μήνας Αρχής

αλλά μιας Αρχής η οποία για να γίνει 

κάτι πρέπει να εξαγνίσουμε* 




Ο Ιανουάριος Πρώτος Μήνας της Χρονιάς

εμπεριέχει τα Ζώδια του Αιγόκερου 

και του Υδροχόου 

που είναι Παραδοσιακά και τα δύο 

Ζώδια του Κρόνου*

(ο Υδροχόος μετέπειτα έγινε και Ζώδιο του Ουρανού*)






 Ο Κρόνος έχει κάτι από τον Ουρανό*

Ο Saturn έχει κάτι από τον Διόνυσο*



Ο Ιανουάριος έχει κάτι από τον Ουρανό 

και κάτι από τον Διόνυσο*



Το Ουράνιο μαζί με το Βακχικό ~ Εκστατικό*



Και η Πάλη γίνεται ανάμεσα σε αυτά τα δύο*


Όταν θα υπάρξει αποδοχή και όχι ενοχή 

για το ότι και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν

και να συνεργάζονται

όταν δηλαδή τα δύο Πρόσωπα του Ιανού (αρίου)

ενωθούν , τότε έχουμε την Φώτιση*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα