Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πώς και από που οι υπερδυνάμεις βρήκαν την υπερτεχνολογία που κατέχουν μυστικά (βίντεο)



Δείτε δύο βίντεο όπου οι ειδικοί αναλύουν το πως οι υπερδυνάμεις βρήκαν την υπερτεχνολογία.

Στο εργοστάσιο της Adidas κατασκεύαζαν οι Ναζί το πιο αποτελεσματικό αντιαρματικό όπλο. Στη βιοτεχνία της Hugo Boss έφτιαχναν ρουλεμάν αντί για δερμάτινα. Οι βιομηχανίες της Γερμανίας που συμμετείχαν στον πόλεμο και ανέκαμψαν σε χρόνο ρεκόρ


Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 ο αμερικανός Τζέσε Όουενς θριάμβευσε μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου μπροστά στον Χίτλερ, τρέχοντας γρηγορότερα από όλους τους άλλους δρομείς.
Φορούσε παπούτσια Adidas που φτιάχνονταν σε ένα εργοστάσιο μιας μικρής γερμανικής πόλης στη Βαυαρία με το όνομα Herzogenaurach. Τη φίρμα είχαν δημιουργήσει οι αδελφοί Dasslers, οι οποίοι είχαν ενταχθεί στο ναζιστικό κόμμα από το 1933, ο ένας ενδεχομένως χωρίς τη θέλησή του. 
Το 1944 οι σύμμαχοι διαπίστωσαν ότι οι απώλειες των αρμάτων μάχης είχαν αυξηθεί σημαντικά από τα γερμανικά πυρά.Αιτία ήταν ο εκτοξευτής πυραύλων «Panzerschreck» (ο τρόμος των τανκ).
Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιαρματικό όπλο που κατασκευαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο που έφτιαχνε τα παπούτσια του Τζέσε Όουενς μόλις 8 χρόνια νωρίτερα.

Γιατί Υποσταθμίζουμε τον Εαυτό μας και τους Άλλους;

Φωτογραφία του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΧΥΡΚΙΔΗΣ.

Οι Ενέργειες του Δια-Στέμματος εισέρχονται απο το Στεμμα-Κορρώνα της Κεφαλής πρός τα κάτω και δεν προλαβαίνουμε να τις συγκρατήσουμε σε κατανόηση Eγκεφαλική-Καρδιακή. Γιατί ζούμε σαν Κοινωνίες εστιασμένοι στο τι νιώθει η προσωπικότητά μας όλη την ώρα. 

Μάς λέει λοιπόν ο "Ενωδών" στο "Επιστήμη και Ανώτεροι Κόσμοι": ...οι «Φυσικές» θερμοδυναμικές υποσταθμίσεις μεταλλάσσονται σε «Ψυχικές» και εν συνεχεία σε «Ηλεκτρικές – Μοναδολογικές». 


Η «προσωπικότητα» υποσταθμιζομένη (δι’ αποσβέσεως των 18 Σεληνιακών πυρών: 7 φυσικών, 7 συγκινησιακών, 4 νοητικών) μεταλλάσσεται σε «ψυχική ενέργεια» ή αλλιώς η γνώση της προσωπικότητας μεταλλάσσεται σε σοφία της ψυχής. 

15 ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ

γνωμικά για τα όνειρα
Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το πόσο μεγάλη σημασία έχει να συνεχίσει κανείς να ονειρεύεται. Είναι κάτι πολύ φυσικό στην παιδική ηλικία. Μεγαλώνοντας ωστόσο πολλοί χάνουν αυτή την ικανότητα. Για την ακρίβεια δεν τη χάνουν. Απλά την κλειδώνουν σε κάποιο βαθύ μέρος του μυαλού τους. Μπορεί ίσως να πιστεύουν ότι η ενήλικη ζωή ταιριάζει περισσότερο με την πεζή πραγματικότητα.
Κι όμως είναι η ικανότητα να ονειρεύεσαι αυτή που θα σου ανοίξει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Είναι ακριβώς αυτή που θα σε παρακινήσει να πετύχεις. Έτσι ώστε να γίνει η ζωή σου αυτή που πραγματικά ονειρεύεσαι.
  1. Μην φοβάσαι την απόσταση ανάμεσα στα όνειρα σου και την πραγματικότητα. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις. Belva Davis
  2. Ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να ορίσεις μια ένα καινούργιο στόχο ή να ονειρευτείς ένα καινούργιο όνειρο. C.S. Lewis
  3. Ένα όνειρο δεν είναι κάτι από το οποίο ξυπνάς , αλλά κάτι που σε ξυπνά. Charlie Hedges
  4. Όλα τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν έχουμε το θάρρος να τα πετύχουμε Walt Disney

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Π Ο Τ Ε !!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Π Ο Τ Ε !!!
439 ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ (ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ) ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟ-ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ….
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΧΩΣ «ΔΥΣΚΟΛΕΣ» ΗΜΕΡΕΣ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
(ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ…)
Οι ισχυρισμοί ενός άνδρα στο διαδίκτυο, ότι είναι πρώην μέλος των ‘Ιλλουμινάτι’, όπως και οι «αποκαλύψεις» του σχετικά με τη μυστική αδελφότητα, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον των οπαδών θεωριών συνωμοσίας παγκοσμίως.
Ο ανώνυμος, υποτίθεται πρώην Ιλλουμινάτι ισχυρίζεται, ότι υπήρξε επί 47 χρόνια (!) μέλος της οργανώσεως και ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Π Ο Τ Ε !!!
OI «ΠΟΡΤΕΣ» ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ… KΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ…[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Π Ο Τ Ε !!!
Η EIΣΟΔΟΣ ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΒΑΣΕΩΣ… ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ & ΤΥΠΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ONTΩΣ «ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Ο ίδιος εξηγεί, ότι θέλει να αποκαλύψει τα πάντα για τους Ιλλουμινάτι, επειδή απλά δεν αντέχει άλλο να τα κρατά μυστικά.
Η ανάρτησή του δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο ‘Anonymousmags.com.’

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΘΕΟ. ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ.


Και όμως αληθινό! ερευνητές του πανεπιστημίου του Okbobaloumba πάνω στην βιοιατρική και επιστήμες ανάπλασης εγκεφαλικών ιστών έκαναν μια ανακάλυψη. 
Στο έσχατο μέρος του εγκεφάλου ο προμήκης μυελός που έχει σχήμα αποπεπλατυσμένου κώνου τελικά έχει μόνο αποπεπλατυσμένο σχήμα στους άθεους. 
Αυτή η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε από τον Δρ. Κούλιο ο οποίος έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή. 
Αφού έγινε η ανακάλυψη και δημοσιεύτηκε σε περιοδικό (μπορείτε να την βρείτε στο google scholar) το οποίο όχι μόνο αναφέρει την σπουδαία ανακάλυψη αλλά αναφέρει πιο συγκεκριμένα και τρόπους προφύλαξεις. 

Επιτέλους ελεύθεροι!


Με την Ελλάδα να είναι χρεοκοπημένη ήδη εφτά χρόνια και με την προοπτική να είναι χρεοκοπημένη για πάντα, υπάρχει και κάτι πολύ θετικό που προκύπτει από την αιώνια χρεοκοπία της χώρας.
Όταν ζεις σε μια χρεοκοπημένη χώρα που θα είναι πάντα χρεοκοπημένη, δεν έχεις να αποδείξεις απολύτως τίποτα.

Εντάξει, μπορεί να θέλεις τη χώρα σου πίσω αλλά, αν βλέπεις τους άλλους να αδιαφορούν, δεν θα αργήσει και η ώρα που θα πεις «βρε, δεν μου γ@μιέστε;» και θα κοιτάξεις κι εσύ την πάρτη σου.

Άρα, η χρεοκοπία της χώρας μπορεί να είναι απελευθερωτική.

Σκεφτείτε πόσοι Έλληνες έκαναν δουλειές που σιχαίνονταν ή σπούδασαν πράγματα που απεχθάνονταν ή παντρεύτηκαν ένα πρόσωπο που δεν αγαπούσαν, μόνο και μόνο για τα χρήματα, για το κοινωνικό status ή επειδή το ήθελαν οι γονείς τους.

Τώρα αυτά δεν υπάρχουν.

Τώρα ο κάθε Έλληνας μπορεί να γίνει πραγματικά αυτός που θέλει.

«Νεκρική Μάσκα»


Το προσωπείο, με το οποίο αναπαράγεται η εικόνα του νεκρού, φορά ο νεκρός στην Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Ετρουρία, τη Ρώμη, το Μεξικό, στην προκαλομβιανή Αμερική, την Αφρική.
Στην Ελλάδα νεκρικά προσωπεία, και μάλιστα χρυσά, έχουν βρεθεί στις Μυκήνες και στον Μακεδονικό χώρο.
1. Μυκήνες
Είναι πιθανό ότι οι Μυκηναίοι πήραν την ιδέα του νεκρικού προσωπείου από τους Αιγυπτίους. Τα προσωπεία εκεί κατασκευάζονταν είτε από πολύτιμα υλικά, χρυσό και ασήμι, είτε από ύφασμα καλυμμένο με στόκο ή ασβεστοκονίαμα, το οποίο ζωγράφιζαν. Αυτού του είδους τα προσωπεία ήταν στυλιζαρισμένα και απέδιδαν τα γενικά χαρακτηριστικά των νεκρών. Αργότερα, στην περιοχή Φαγιούμ της Αιγύπτου χρησιμοποιήθηκαν ρεαλιστικά πορτραίτα, τα οποία ζωγραφίζονταν με εγκαυστική στο ξύλο όσο ακόμη το άτομο ήταν ζωντανό.
Στον ταφικό κύκλο Α των Μυκηνών βρέθηκαν προσωπίδες κατασκευασμένες από παχύ χρυσό έλασμα, και είναι έκτυπες, σφυρηλατήθηκαν σε ξύλινο πυρήνα με λεπτομέρειες, που μάλλον προστέθηκαν κατόπιν, με μικρό εργαλείο.
Οι προσωπίδες στερεώνονταν με νήμα, όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις οπές που υπάρχουν στην περιοχή των αυτιών. Οι περισσότερες, με εξαίρεση αυτή του «Αγαμέμνονα» έχουν σχηματικά, τυποποιημένα χαρακτηριστικά, που οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν αποδίδουν ρεαλιστικά τα χαρακτηριστικά των προσώπων, οπωσδήποτε όμως γίνεται προσπάθεια να απεικονιστούν η ηλικία και η προσωπικότητα. Όλες είναι ανδρικές και όλες έχουν κλειστά τα μάτια.
2. Μακεδονία
Στους αρχαίους τάφους της Σίνδου βρέθηκαν χρυσά προσωπεία, γυναικεία και ανδρικά που ανήκαν σε πολεμιστές, κατασκευασμένα από χοντρό ή λεπτότερο έλασμα, όλα με κλειστά μάτια, εκτός από ενα γυναικείο Τα χαρακτηριστικά των προσώπων είναι πολύ προσεκτικά σκαλισμένα, τόσο που σε ένα από αυτά διακρίνονται τα προεξέχοντα ζυγωματικά, τα στενά χείλη και η έντονη κοίλανση γύρω από αυτά, που δίνουν την εντύπωση ότι η μάσκα σχηματίστηκε με τη συμπίεση του ελάσματος πάνω στο «ρουφηγμένο» από την αρρώστια πρόσωπο της νεκρής».Στα προσωπεία υπάρχουν από τέσσερις τρύπες, που σημαίνει ότι με νήμα συγκρατιόταν στο πρόσωπο του νεκρού, ώστε, όταν άρχιζε η αποσύνθεση, η μάσκα να έμενε πάνω στο κρανίο. Το κρανίο εξακολουθούσε να έχει ένα πρόσωπο, ο νεκρός διατηρούσε την ατομικότητά του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΥΘΟΙ - ΤΣΕΓΚΙΣ ΧΑΝ

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

Επίπτει σαν κεραυνός...

« Χαν, πατέρα μου, γιατί είσαι θυμωμένος μαζί μου και με γεμίζεις τρόμο; ... Όταν σε κυνηγούσαν, δεν σε βοήθησα; Μού έπαιρνες τα λάφυρά μου κι εγώ δεν παραπονιόμουνα. Άρπαζαν τα δικά σου, έτρεχαν οι στρατηγοί μου να σου τα επιστρέψουν. Ή δεν είναι έτσι;... Ήρθες σε μένα μ’ ένα στραβό άλογο, κουρελιασμένος, πεινασμένος. Έτρωγες τα τελευταία κρέατα τής μίας και μόνης προβατίνας που σού είχε απομείνει. Κι εγώ σού έδωσα αρνιά και άλογα....Εγώ κι εσύ είμαστε όπως οι δύο τροχοί μιάς άμαξας. Αν σπάσει ο ένας η άμαξα δεν προχωράει....» Αυτές ήταν μερικές από τις φράσεις τού «θρήνου» που ο Τσένγκις Χαν πρόσταξε να μεταφέρουν οι απεσταλμένοι του στον Τόγκριλ. 


Φυσικά κάτι άλλο είχε στο μυαλό του ο Κατακτητής. Η κατάστασή του ήταν απελπιστική κι έπρεπε να κερδίσει χρόνο. Βρισκόταν σε μειονεκτική θέση γιατί τον είχαν εγκαταλείψει οι δειλότερες φυλές κι υστερούσε σε μέσα και αριθμό πολεμιστών. Ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσει μιά κοινή επίθεση των συνασπισμένων εχθρών. Για να ξεφύγει μετακινείται βόρεια τής Μαντζουρίας, στις ελώδεις λίμνες τής λίμνης Μπαλτζούνα. 

Σατανισμός, μαγεία και διαστροφή στην Disney βασιλεύει

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μάγους και Ιλλουμινάτοι να κάνουν πάρτι στα έργα της βιομηχανίας θεάματος Disney, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που το πάρτι έχει στηθεί με “γυναικεία” υπογραφή

Το Star vs. the Forces of Evil είναι μια αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney Television Animation για το Disney Channel και Disney XD. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Disney Channel στις 18 Ιανουαρίου 2015 και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία. 
Daron Leah Nefcy,
Γεννήθηκε 26 Νοεμβρίου 1985
Δημιουργός της είναι η Daron Nefcy, πρώτη γυναίκα δημιουργός για την Disney XD και δεύτερη για την Disney Television Animation.
Η υπόθεση της περιπέτειας αφορά σε μια έφηβο πριγκίπισσα, την Star Butterfly, η οποία έχει έρθει από άλλο πλανήτη, απεσταλμένη από τους βασιλικούς γονείς της για να ζήσει στη Γη με την οικογένεια Diaz. Θα γίνει φίλη με τον Μάρκο, τον γιο των Diaz, ξεκινώντας νέες περιπέτειες όπου θα μάχεται ενάντια σε κακοποιούς σε όλο το σύμπαν αλλά και στο γυμνάσιο, όλα σε μια προσπάθεια να προστατεύσει το ισχυρό μαγικό ραβδί της που της χαρίζει μαγικές δυνάμεις.
Όλα “καλά” μέχρις εδώ φτάνει να δει κανείς τους συμβολισμούς:
Η “καλή” εξωγήινη πριγκίπισσα που είναι ταγμένη να πολεμήσει τις ‘δυνάμεις του κακού’ έχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σύνολο χαρακτηριστικών: αυτό που ως τώρα γνωρίζαμε ως ‘κακό’:
Κέρατα στην κορδέλα στο κεφάλι, νύχια και δόντια στα υποδήματα, κάτι σαν μέδουσα ή φάντασμα στο στέρνο και το ‘αστέρι’ του Εωσφόρου που ταυτίζεται με την θεά Αφροδίτη αλλά και τον πλανήτη Αφροδίτη, που φέρνει στον κόσμο το φως της Ανατολής της Νέας Εποχής, αλλά και την Ishtar των Βαβυλωνίων την οποία λάτρευαν οι πολίτες του βασιλείου του Ισραήλ.

Ὥρα νὰ πάψουμε νὰ ἐθελοτυφλοῦμε…

Ὥρα νὰ ἐπιλέξουμε τὸ ἐὰν θὰ εἴμαστε παρατηρητὲς τῶν γεγονότων ἢ ἐὰν θὰ «βγοῦμε» ἀπὸ τὰ γεγονότα γιὰ νὰ ἀναλάβουμε τὶς ζωές μας καὶ τὴν τύχη τῆς Πατρίδος μας.
Ὥρα εἶναι πιὰ νὰ ἐπιλέξουμε τὸ ἐὰν θὰ δράσουμε καὶ θὰ ἀντιδράσουμε ἢ στρουθοκαμηλίζοντας θὰ ἀποδεχθοῦμε τὴν «Μοίρα» τοῦ ἡττημένου.

Ὥρα νὰ πάψουμε νὰ ἐθελοτυφλοῦμε...
Ἡ σημερινὴ πραγματικότης ἀπαιτεῖ ταχύτατες ἀποφάσεις, οὐσιαστικὲς ἀποστασιοποιήσεις ἀπὸ τὰ «νόμιμα» καὶ καθεστωτικὰ καὶ κινήσεις γρήγορες καὶ καλὰ μελετημένες.

Πιλότος κινηματογραφεί 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν ταυτόχρονα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ψεκάζουν ταυτόχρονα!

Πρόκειται για ένα σπάνιο βίντεο με 3 αεροπλάνα που ψεκάζουν το οποίο έχει παρθεί από ένα τέταρτο που πετά πίσω τους και πιο πάνω.

Δυστυχώς ο ήχος δεν αφήνει να καταλάβουμε τι σχολιάζει ο κυβερνήτης με τον συγκυβερνήτη την ώρα που κινηματογραφούν…
It’s been α lovely oportunity to do this… and there is the other guy…

Θα αγαπούσες περισσότερο τη μαμά σου αν ήταν 5 κιλά λιγότερο;


mother
Η ερώτηση αυτή ήταν μία από τις φράσεις που άκουσα στο σεμινάριο του ΚΕΑΔΔ και άγγιξαν μια ευαίσθητη χορδή. Πάντα ήθελα να είμαι αδύνατη, θεωρώντας πως έτσι θα είμαι πιο ωραία, πιο αρεστή, πιο αγαπητή. Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να προσέχουν συνεχώς τη διατροφή τους, κάποιες φορές σε σημείο εμμονικό.
Η ερώτηση αυτή με έκανε να αναρωτηθώ.. Αξίζουν άραγε όλες αυτές οι στιγμές συντροφικότητας που έχω θυσιάσει προκειμένου να αποφεύγω τραπέζια, εξόδους με φαγητό και διάφορες συνεστιάσεις;
Η αλήθεια είναι ότι απέφευγα τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν γνώριζα πως μπορώ να τις διαχειριστώ. Τώρα ξέρω όμως πως η ουσία δεν βρίσκεται στο φαγητό, αλλά οπουδήποτε αλλού. Δεν μαζευόμαστε για να φάμε, αλλά μαζευόμαστε για να ιδωθούμε, να πούμε τα νέα μας και αν θέλουμε να φάμε κιόλας. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να φάει κάτι που δεν θέλει ή να γευματίσει την ώρα που δεν πεινάει.
Το φαγητό έχει αναμφισβήτητα πολύτιμη αξία, του αποδώσαμε όμως λάθος αξία. Το φαγητό θα έπρεπε να το βλέπουμε ως πηγή θρέψης και ζωής, όχι ως μέσο απόλαυσης και εξουδετέρωσης των συναισθημάτων μας. Η απόλαυση στη ζωή μας θα πρέπει να προέρχεται από πρόσωπα και δραστηριότητες που μας χαροποιούν και μας ικανοποιούν.
Όσο περισσότερο εστιάζουμε στο να αντλούμε απόλαυση από το περιβάλλον μας, τόσο θα απομακρυνόμαστε από την τάση μας να καταφεύγουμε ή να ξεσπάμε στο φαγητό. Είναι σημαντικό να περνάμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Όταν είμαστε μαζί τους, δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε «πόσο φαγητό» πρέπει να φάμε, αλλά πόσο μπορούμε να συναισθανθούμε ο ένας τον άλλον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα