Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Οι άντρες αποφεύγουν το προφυλακτικό με γυναίκες ελκυστικές!

ca966d96b6e70a1383931ced70f0da2a.jpg

Το πώς αντιλαμβανόμαστε την ελκυστικότητα είναι ένα κριτήριο που επηρεάζει τις κοινωνικές μας συνδιαλλαγές και φυσικά τις σεξουαλικές μας συμπεριφορές.

 Νέα μελέτη όμως υπογραμμίζει πως η ελκυστικότητα του ατόμου που έχουμε απέναντί μας επηρεάζει την κρίση και τη λογική μας, αφού έδειξε πως οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανόν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό όταν συνευρίσκονται σεξουαλικά με γυναίκες που βρίσκουν πιο ελκυστικές.  

 Η έρευνα του University of Southampton που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Journal of Management τον Αύγουστο του 2016, ισχυρίζεται ότι όσο πιο ελκυστική είναι η γυναίκα, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τον ερωτικό της σύντροφο να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. 

Στην έρευνα συμμετείχαν 51 ετεροφυλόφιλοι άντρες, ηλικίας 18 έως 69 ετών, οι οποίοι αρχικά βαθμολόγησαν την ελκυστικότητα 20 γυναικών (σε φωτογραφία) σε μια κλίμακα 0-100. 

Παράλληλα, δήλωσαν εάν θα προχωρούσαν σεξουαλικά με την κάθε γυναίκα στην περίπτωση που τους δινόταν η ευκαιρία και κατά πόσο θα έκαναν χρήση προφυλακτικού. 

Τέλος υπολόγισαν, στην ίδια κλίμακα, κατά πόσο θεωρούσαν ότι η κάθε γυναίκα της φωτογραφίας είχε πιθανότητα να φέρει ένα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενο Νόσημα (ΣΜΝ).   

Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

«Η πραγματικότητα που αξίζει..»

change-your-life

‘Αν η πραγματικότητα που ζεις δεν σε εκφράζει.. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και δρας.. Το αποτέλεσμα αυτού θα είναι να βιώνεις σταδιακά αυτό που επιθυμείς! Επίσης, όταν βιώνεις αυτό που επιθυμείς τότε η Κάθε μέρα που ξεκινά, είναι και μια μέρα διαφορετική, Μοναδική, άξια Έμπνευσης και Δημιουργίας!

Πολλές φορές βιώνουμε την αίσθηση ότι δεν μας «γεμίζει» αυτό που ζούμε στην καθημερινότητα μας, μια κενότητα. Δυστυχώς δεν δίνουμε την κατάλληλη σημασία στην αρνητικότητα που μας αφήνει αυτή η αίσθηση, ίσως διότι θεωρούμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, αγνοούμε δηλαδή την άλλη πτυχή πως όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη ζωή μας, αν το θελήσουμε και αν προσπαθήσουμε γι’ αυτό! Δεν είναι βέβαια ελάχιστος και ο παράγοντας  της συλλογικής αίσθησης, δηλαδή αυτό που βιώνουμε σαν κοινωνικό σύνολο, την δύσκολη οικονομική και κοινωνικοπολιτική κατάσταση. 

Αλλά επιμένω πως υπάρχει και η άλλη πτυχή, η θετική πλευρά, την οποία αν αγνοήσουμε θα είναι σαν να αφήνουμε στην αφάνεια το ψυχολογικό μας κεφάλαιο, την θετική πτυχή των καταστάσεων και των πραγμάτων, την σοφία της ζωής.

Τι είναι αυτό που έχουμε και διαθέτουμε για την αλλαγή αυτή στο Τώρα?!

«Οι βασικές αρνητικές σκέψεις στη γυναικεία ψυχολογία»

how-to-get-rid-of-negative-thoughts-and-emotions


«Η περίπτωσή σου είναι απελπιστική» – «Δεν ωφελεί σε τίποτα να προσπαθείς» – «Η ζωή σου δεν θα γίνει ποτέ καλύτερη»

Είναι τρίς σκέψεις ταμπού στο μυαλό μιας μεγάλης πλειοψηφίας γυναικών.Είναι σκέψεις που γίνονται ιδιαίτερα σε κάποιες ευάλωτες στιγμές που η λογική δεν μπορεί να επιβληθεί και αυτές κατακτούν κάθε προσπάθεια αντιστάθμισης με θετικότερες σκέψεις. Δηλαδή με σκέψεις που ανταποκρίνονται περισσότερο στην λογική και στην πραγματικότητα – τα πραγματικά γεγονότα της ζωής της.

 Φυσικά, λόγω του περιεχόμενού τους, αφήνουν στις γυναίκες που τις αντιμετωπίζουν ελάχιστα περιθώρια αμφισβήτησης και περαιτέρω αναζήτησης για λύση.

Εάν η γυναίκα που αντιμετωπίζει τις σκέψεις αυτές προέρχεται από ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την προσωπική αναζήτηση και την πορεία της πνευματικής ωρίμανσης μέσα στη ζωή, τότε είναι σε μια σχετικά ευνοϊκή θέση καθότι θα αντιληφθεί πιο εύκολα την ανάγκη να μπει σε μια διαδικασία «φώτισης» των επίμαχων αυτών σκέψεων.

Εάν όμως το περιβάλλον της είναι αρνητικό, υπερτερούν δηλαδή η αρνητική στάση και οι όχι τόσο θετικές πεποιθήσεις γα τη ζωή, δεν αναγνωρίζει ή δεν έχει επαφή με το στοιχείο της αυτογνωσίας, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διεγείρονται περισσότερο οι αρνητικές και κατακλυσμικές αυτές σκέψεις. Ως συνέπεια, πιθανότατα, είναι η επιβεβαίωσης των από τις γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με αυτές και να  τις «παραχωρείται το δικαίωμα» να δημιουργήσουν βαθύτερες πεποιθήσεις σχετικά με την ματαιότητα και την στασιμότητα. Αυτό οδηγεί στην έλλειψη της διάθεσής και ώθησης, για αναζήτηση προς τη διαδικασία αποδόμησής των και μεταβόλισης των σε θετικότερες σκέψεις.

ΘΕΛΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

SEX

Δεν ξέρω τι λένε οι επιστήμονες και οι έρευνές τους για τον γυναικείο οργασμό ξέρω όμως τι λέει ο αποδυτηριάκιας. 

Οτι αν η γυναίκα δεν δαγκώσει μαξιλάρια, δεν σκίσει σεντόνια, δεν σου χώσει τα νύχια της στην πλάτη σου, δεν φωνάξει ή αν δεν την ακούσει η πολυκατοικία ή το ξενοδοχείο, ή, η γειτονιά στο τέλος δεν έχει φτάσει. 

Ο αποδυτηριάκιας αυτό ξέρει και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται στρατηγική, τακτική να μπείς στο γήπεδο και να έχεις πλάνο, να δείς πως θα κινηθεί ο αντίπαλος και ανάλογα να τον αντιμετωπίσεις. 

Να τον χτυπήσεις εκεί που πονάει με λίγα λόγια. 

Ετσι είναι και η γυναίκα, θέλει να την ψάξεις πριν ακόμα την ξεντύσεις να δείς που ανάβει, που βγάζει φωτιά, λάβα σαν ηφαίστειο για να ξέρεις τι θα της κάνεις για να πεί τον δέσποτα παναγιώτη. 

Η Ομορφιά της Ζωής


Η ομορφιά της ζωής αν ψαχτεί, χάνεται.
Γιατί η ομορφιά της ζωής δεν είναι κάπου κρυμμένη όπως πιστεύουν οι πολλοί άνθρωποι.
Η ομορφιά της ζωής είναι να συνειδητοποιηθεί.
Βρίσκεται παντού και πάντα. 
Τώρα η ζωή σου είναι όμορφη.
Όλα είναι όμορφα.
 
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει ομορφιά πουθενά. Εκείνοι δεν ψάχνουν. Και δεν τους ενδιαφέρει. Το έχουν αποφασίσει.
Και υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν, αλλά την χάνουν.
Με το που την αντικρίζουν, την επόμενη στιγμή η ομορφιά έχει χαθεί από τα μάτια τους.
 
Αν ψάχνεις την ομορφιά, τότε την χάνεις.
Είναι σαν μέρα μεσημέρι να ψάχνεις το φως του ήλιου.
Δεν θα το βρεις πουθενά.
Γιατί το φως του ήλιου, είναι ήδη εκεί και είναι παντού.
Για να ψάχνεις μέρα μεσημέρι για το φως του ήλιου, έχεις αποφασίσει ότι είναι νύχτα. 
Πρώτα έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι είναι νύχτα.
Έπειτα ξεκινάς ένα ταξίδι μάταιης αναζήτησης.

Το Πρώτο Βήμα




Η ανθρώπινη συνείδηση νυχτώνει, όταν τα πράγματα τριγύρω είναι ''ασφαλή'', σίγουρα, οικεία και προβλέψιμα...
Η όποια κρίση, είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να τερματίσεις το παλαιό, το σαθρό, το μίζερο... να κάψεις εκείνο το κουτί που χρόνια μέσα του ζεις, και να διεκδικήσεις νέους ορίζοντες, καινούργιους τρόπους, πληρέστερη α-λήθεια. Να αναζητήσεις ένα βαθύτερο νόημα. Είναι η ευκαιρία για ωρίμανση.

Για να βρίσκεται μία συλλογική κρίση εδώ, αυτό σημαίνει ότι σε κάποιο επίπεδο την ζητήσαμε... βαρεθήκαμε την ασφάλεια του κουτιού και την θυσιάσαμε για να βιώσουμε κάτι που δεν ικανοποιεί μονάχα τον φλύαρο νου, αλλά περισσότερο την καθάρια ψυχή μας. Για να έρθει το πιο όμορφο, χρειάζεσαι το κουράγιο να αφήσεις το γνωστό, να διαβείς την άγρια νύχτα, και να είσαι υπομονετικός με το ξημέρωμα.

Σε κάθε νέο ξεκίνημα έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου.
Κι εδώ βρίσκεται το μεγάλο μάθημα...
Θα συνεχίσεις να κάνεις παρέα στις φοβίες, να τις τα'ί'ζεις και να τις καλλωπίζεις ??? ...αναζητώντας μια παλαιά θαλπωρή?
Ή θα τολμήσεις όλα αυτά που εντέχνως μόνιμα αποφεύγεις? Τολμάς στο Όνειρο?

ΒΑΛΠΟΥΡΓΙΑΝΗ ΝΥΧΤΑ

terrapapers.com_-walpurgisnacht-a1

Παγανιστική γιορτή για τον ερχομό της άνοιξης, που λαμβάνει χώρα στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Το επίκεντρο της Βαλπουργιανής ή Βαλπούργειας Νύχτας (Walpurgisnacht) είναι η Γερμανία. Σύμφωνα με τις τευτονικές παραδόσεις, την παραμονή της εορτής της Αγίας Βαλπούργης ή Βαλπουργίας (1 Μαΐου) – της Αγγλίδας μοναχής που συνεισέφερε τα μέγιστα στην επικράτηση του Χριστιανισμού στον γερμανικό χώρο – οι δαίμονες και οι μάγισσες συγκεντρώνονται στο όρος Μπλόκεν ή Μπλόγκσμπεργκ της Σαξωνίας και υπό την επίβλεψη του Διαβόλου κυριολεκτικά οργιάζουν και προβαίνουν σε διαφόρων ειδών μαγείες για να υποδεχθούν την άνοιξη.

ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ

12342657_457669824421191_5144447436577040380_n


Διαπιστώνω όλο και περισσότερο καθημερινά πως ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να τον ακούσει, από κάπου να κρατηθεί. Ζητά απεγνωσμένα λύσεις, απαντήσεις σε αυτά που τον βασανίζουν, τροφή να χορτάσει την ψυχή του , γιατί πιότερο και από τη φτώχεια του στομαχιού θλιβερότερη είναι η φτώχεια της ψυχής και της καρδιάς.

Ζητάς να σε ακούσουν ζητάς να πάρεις αγάπη, ζητάς έπαινο, επιβεβαίωση, αναγνώριση, αλήθεια και όταν ζητάς κι παίρνεις ξαλαφρώνεις γιατί δεν σέρνεις τις αλυσίδες πότε της ενοχής, πότε του φόβου και πότε της αμφιβολίας.

Αυτές είναι οι αλυσίδες που μας βαραίνουν που μας αποτρέπουν από το να ανέβουμε ψυχολογικά, τι σημαίνει αυτό, όχι το αναμενόμενο που λέμε, αλλά το κυριολεκτικό το αληθινό  να ανέβουμε προς την ψυχή, προς το φως της να γίνουμε πιο ανάλαφροι, πιο χαρούμενοι, πιο δημιουργικοί. Πηγαίνοντας προς αυτό το επίπεδο το πιο ελαφρύ, όπου δεν ενυπάρχουν τόσο βαριά μέταλλα όπως η ενοχή , ο θυμός, οι ανομολόγητες στεναχώριες, η βία, η οργή…..και μόλις τα ξεφορτώσουμε δυστυχώς στους άλλους τις περισσότερες φορές τότε ξαλαφρώνουμε, ή έτσι νομίζουμε μέχρι την επόμενη φορά.

Χρειάζονται πιο μόνιμες λύσεις, οι ατέρμονες συζητήσεις στις παρέες, οι εκμυστηρεύσεις στις φίλες, δεν απελευθερώνουν, είμαστε συγκοινωνούντα δοχεία και πετάμε ο ένας το μπαλάκι στον άλλον με το να ανακυκλώνουμε τους ίδιους φόβους, τις ίδιες ανασφάλειες, απλά τις ανακυκλώνουμε, ούτε τις μεταμορφώνουμε, ούτε βέβαια τις εξαλείφουμε και τις επιλύουμε.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετές χωματερές για αυτά τα τοξικά απόβλητα, τα βαριά αυτά συναισθήματα και συμπλέγματα πεποιθήσεων, αλλάζουν μόνο με τη μέθοδο της μεταμόρφωσης,  της μεταστοιχείωσης και όχι της αποβολής . Αλλάζουν αλχημικά όπως έκαναν οι αλχημιστές τον μεσαίωνα μετέτρεπαν τα βαριά μέταλλα σε χρυσό.

Στρώσιμο του κρεβατιού το πρωί; Μάλλον όχι…

Για να απομακρύνουμε τα ακάρεα θα πρέπει να αφήνουμε το κρεβάτι άστρωτο, να αερίζουμε το δωμάτιο και να αφήνουμε τον φρέσκο αέρα και το φως του ήλιου να μπει μέσα.

 


Το φτιάξιμο του κρεβατιού είναι μια από τις δραστηριότητες που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν όταν σηκώνονται κάθε πρωί, ή κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας. Πιστεύουμε ότι αυτή η δραστηριότητα είναι βασική για να κάνουμε το σπίτι μας να φαίνεται όμορφα τακτοποιημένο και πολύ ζεστό κάθε φορά που μπαίνουμε μέσα. Ωστόσο, παρά το γεγονός του ότι πολλοί άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να στρώνουν το κρεβάτι κάθε μέρα, μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε από το πανεπιστήμιο του Kingstone (που βρίσκεται στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας), λέει ότι το στρώσιμο του κρεβατιού δεν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται κι έχει αρνητική επίδραση στην υγεία μας.

Πώς το εξηγούν αυτό; 

Για να επιβεβαιώσουν ότι το στρώσιμο του κρεβατιού μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία μας, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα τέλεια στρωμένα σεντόνια και το κάλυμμα του κρεβατιού φτιάχνουν μια τέλεια φωλιά για τα ακάρεα κι επεκτείνουν τον κύκλο ζωής τους. Πιο συγκεκριμένα, επισημαίνουν ότι όταν στρώνουμε το κρεβάτι, καλύπτουμε τα ακάρεα κι άλλα αραχνοειδή που ζουν στα ίδια σεντόνια, βοηθώντας τα να αυξήσουν την διάρκεια ζωής τους.

Παρόλο που συνήθως δεν το συνειδητοποιούμε, τα σεντόνια και το κάλυμμα του κρεβατιού έχουν υγρασία και ζέστη, που παράγονται λόγω του ιδρώτα που παράγουμε όταν κοιμόμαστε. Αυτή η υγρασία σε συνδυασμό με τον ανεπαρκή εξαερισμό δημιουργεί ένα τέλειο σπίτι για τα ακάρεα, τα οποία μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν και να ζήσουν για πολύ καιρό χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε.

Με το να δημιουργούμε ένα τέλειο σπίτι για τα ακάρεα, το πιο πιθανό είναι να αρχίσουμε να πάσχουμε από άσθμα, έκζεμα ή δερματίτιδα, χρόνιο πυρετό, διάφορες αναπνευστικές αλλεργίες, ακόμη κι αϋπνία. Στην πραγματικότητα, η έρευνα έδειξε ότι ένα στρώσιμο του κρεβατιού μπορεί να γίνει σπίτι για πάνω από 1,5 εκατομμύρια ακάρεα, επομένως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ανάπτυξη αυτών των ασθενειών.

Εκμυστηρεύσεις-σοκ – Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα» (Βίντεο)

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε κύματα ανησυχίας παντού όταν φέρεται να ανακοίνωσε σε κλειστό όπως πάντοτε κύκλο φίλων  και της οικογένειας της  ότι,  ο «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει φέτος».

Αυτό προφανώς θα γίνει προκειμένου οι Ιλλουμινάτι να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα την επόμενη φάση του άρρωστου και άνομου  γενικού σχεδίου τους που αφορά την «υποδούλωση» του πληθυσμού, αναφέρει βρετανικό άρθρο.

«Το 2017 θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος. Θα μείνει στην ιστορία ως η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου», φέρεται να δήλωσε η Βασίλισσα με ένα σαρδόνιο  χαμόγελο, σύμφωνα με το Windsor Castle insider.



Η Βρετανίδα βασίλισσα προέβει στις αποκαλύψεις στην επίσημη δεξίωση των γενεθλίων της που γιορτάζεται επίσημα από το βρετανικό έθνος τον Ιούνιο,  όταν ο καιρός είναι καλύτερος  με στρατιωτική παρέλαση που ονομάζεται «Trooping the Color».

Η 22η Απριλίου όμως είναι η πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της και επίσης γιορτάζεται αποτελώντας  μια μεγάλη ευκαιρία συγκέντρωσης  μόνο των μελών  της βασιλικής οικογένειας και οικογενειακών προσκεκλημένων επισκεπτών που επιλέγονται προσεκτικά μέσα από μια τεράστια λίστα .
«Η βασίλισσα φέρονταν να μιλούσε σαν να γνώριζε τα σχέδια των Ιλλουμινάτι απ΄ έξω και ανακατωτά», δήλωσε στο Windsor Castle insider, ανώνυμη «οικογενειακή» πηγή μιλώντας με την αυστηρή προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα ( η Βασίλισσα)  φάνηκε να συγκινείται από την πιθανή έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε η πηγή.

Η παγίδα μέσα στην οποία πιάνονται οι πάντες. (OSHO)

 


Όλο το ζήτημα είναι να κατανοήσεις την παγίδα μέσα στην οποία πιάνονται οι πάντες. Παρατήρησε απλώς υπομονετικά την όλη κατάσταση: «Ακόμη κι αν φτάσω στο ανώτατο σκαλοπάτι της σκάλας και τι έγινε;» Απλώς είσαι κρεμασμένος από τον ουρανό. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού να πας.

Ασφαλώς δεν μπορείς  να κατέβεις κάτω, επειδή οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σε κοροϊδεύουν: «Πού πας; Τι συνέβη; Ηττήθηκες;» Δεν μπορείς να κατέβεις κάτω και δεν μπορείς να πας αλλού, επειδή δεν υπάρχει ανώτερο σκαλοπάτι, οπότε είσαι κρεμασμένος από τον ουρανό, υποκρινόμενος ότι έχεις φτάσει. ότι έχεις βρει το νόημα της ζωής. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχεις τίποτα. Απλώς είσαι ένας ανόητος που έχασες όλη σου τη ζωή. Τώρα δεν υπάρχει πιο πάνω να πας και αν κατέβεις κάτω, τότε οι πάντες θα σε κοροϊδεύουν…


Ο άνθρωπος προσπαθεί συνεχώς με κάθε τρόπο να κάνει κάτι ανώτερο, κάτι ιδιαίτερο, κάτι ανώτερο. Όλα αυτά όμως είναι σκέτη πολιτική. Και μόνο ο υποδεέστερος άνθρωπος ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Ο άνθρωπος που είναι ευφυής, έχει κάτι πιο σημαντικό να κάνει. Η ευφυΐα δεν μπορεί να σπαταλιέται σε τρίτης κατηγορίες πολιτικές, σε άσχημες πολιτικές, σε βρώμικες πολιτικές…

Νερό με λεμόνι για την καρδιά και το συκώτι

Με τον καιρό, το νερό με λεμόνι θα σας βοηθήσει βελτιώνοντας την πέψη σας. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, προλαμβάνει επίσης τα κρυολογήματα και προάγει την υγεία της καρδιάς.

 


Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για τα φυσικά προϊόντα, ειδικά για εκείνα που είναι εύκολα διαθέσιμα και ωφέλιμα, όπως τα λεμόνια, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας όσο και οι βιταμίνες που αγοράζετε στο φαρμακείο.
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά για την αποτοξίνωση και την ενίσχυση του συκωτιού. Ωστόσο η πλειοψηφία των φαρμάκων αυτών συχνά συνοδεύονται από παρενέργειες, όταν λαμβάνονται τακτικά.
Επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας με φυσικές θεραπείες, όπως ένα ποτήρι νερό με λεμόνι το πρωί.
Οι άνθρωποι δίνουν αξία σε αυτή τη θεραπεία καθώς αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο αποτοξίνωσης του σώματος, όμως στο σημερινό άρθρο θέλουμε να δούμε τα πράγματα λίγο βαθύτερα και θα σας μιλήσουμε για «οργανική χημεία» και για το πώς τα λεμόνια μπορούν να ωφελήσουν και την καρδιά και το συκώτι σας.
Θα μας ακολουθήσετε;

Οι ωφέλειες του νερού με λεμόνι για το συκώτι σας
 
hymos-lemoni

Το λεμόνι είναι ένα από τα πλουσιότερα φρούτα σε βιταμίνες και μέταλλα και, πάνω από όλα, σε ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες, που όχι μόνο ενεργοποιούν την αποτοξίνωση του συκωτιού αλλά και βοηθούν στην ανάπλασή του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το ζωτικό όργανο στο σώμα μας διαθέτει μια εκπληκτική ικανότητα να δημιουργεί νέα και υγιή κύτταρα. Με τη σωστή αντιμετώπιση και την κατάλληλη διατροφή, μπορούμε να θεραπεύσουμε τη λιπώδη διήθηση του ήπατος, για παράδειγμα.
Ρίξτε μια ματιά στα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων σε μία μερίδα χυμό λεμονιού:
  • Βιταμίνη C 53 mg
  • Βιταμίνη B1 0,04 mg
  • Βιταμίνη B2 0,02 mg
  • Βιταμίνη B3 0,1 mg
  • Βιταμίνη B5 0,19 mg
  • Βιταμίνη B6 0,08 mg
  • Βιταμίνη B9 0,011 mg
  • Βιταμίνη B7 5.1 mg
  • Βιταμίνη E 0,15 mg
  • Άλφα-καροτένιο 1 μικρογραμμάριο
  • Βήτα-καροτένιο 3 μικρογραμμάρια
  • Λουτεΐνη και ζεαξανθίνη 11 μικρογραμμάρια
  • Ασβέστιο 26 mg
  • Σίδηρος 0,6 mg
  • Μαγνήσιο 8 mg
  • Φώσφορος 16 mg
  • Κάλιο 138 mg
  • Νάτριο 2 mg
  • Ψευδάργυρος 0,06 mg
  • Χαλκός 0,037 mg
  • Μαγγάνιο 0,03 mg
  • Σελήνιο 0,0004 mg
Πολλά, έτσι; Και όλες αυτές οι χημικές ουσίες, αναμεμειγμένες με ζεστό αποσταγμένο νερό χωρίς ζάχαρη, εξασφαλίζουν ωφέλιμα ένζυμα και οξέα που βοηθούν το άδειο στομάχι να αλκαλοποιήσει το σώμα και να μεταφέρει αυτές τις ωφέλειες στο συκώτι. Είναι εκπληκτικό.
Δείτε πώς μπορεί το νερό με λεμόνι να βοηθήσει το συκώτι σας.

Αντιμετώπιση της λιπώδους διήθησης του ήπατος
  • Το ζεστό νερό με λεμόνι συμβάλλει στην πρόληψη της κυτταρικής οξείδωσης στο συκώτι.
  • Αποφεύγεται η εκφύλιση αυτού του σημαντικού οργάνου λόγω των υψηλών επιπέδων τοξινών και λιπαρών κυττάρων.
  • Ρυθμίζεται η απορρόφηση των σακχάρων και των λιπών, έτσι το συκώτι σας δεν υπερλειτουργεί.
  • Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του λεμονιού σε αντιοξειδωτικές ουσίες και στην αλκαλοποιητική ικανότητά του, αποτοξινώνει το συκώτι, επιτρέποντάς του να παράγει νέα, εντελώς υγιή κύτταρα.
  • Επίσης να θυμάστε ότι ο χυμός του λεμονιού είναι ένα φυσικό αντισηπτικό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τα βλαβερά βακτήρια που μπαίνουν στο σώμα σας με την τροφή.

Προστασία από την κίρρωση του ήπατος

Έχετε υπόψη σας ότι τα λεμόνια είναι ένα από τα φρούτα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό τα καθιστά θαυμάσια για την αντιμετώπιση αυτού του είδους νόσου του συκωτιού και για τις σοβαρές ελλείψεις βιταμινών που συνδέονται με αυτή. Η κατανάλωση ενός ποτηριού νερού με λεμόνι την ημέρα αρκεί για να αρχίσει να δυναμώνει το συκώτι σας.
Η θεραπεία αυτή λειτουργεί καλύτερα όταν πραγματοποιείται για πέντε συνεχόμενες ημέρες, ενώ ακολουθούν πέντε ημέρες ξεκούρασης.

Αποτοξίνωση και πρόληψη των χολόλιθων

Σας προκαλεί έκπληξη; Είναι αλήθεια. Ο χυμός του λεμονιού είναι θαυμάσιος για τη βελτίωση της υγείας και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με τη χοληδόχο κύστη. Διευκολύνει την αποστράγγιση των υγρών της χολής που περιέχουν λίθους από το δωδεκαδάκτυλο και δεν επιτρέπει τη συσσώρευσή τους σε αυτό το όργανο.

Οι ωφέλειες του νερού με λεμόνι για την καρδιά σας
 
kardia

Το να πίνετε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι με άδειο στομάχι είναι μια απλή θεραπεία που δεν κοστίζει τίποτα και εξασφαλίζει πολλές ωφέλειες. Ίσως στην αρχή να μην το προσέξετε, όμως θα έχετε καλύτερη πέψη, θα αποφεύγετε τα κρυολογήματα και τις λοιμώξεις και το σημαντικότερο: η υγεία της καρδιάς σας θα βελτιωθεί.

Θέλετε να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει το νερό με λεμόνι;

  • Συμβάλλει στο να διατηρούνται οι φλέβες και οι αρτηρίες ελαστικές, αποφεύγοντας την αρτηριοσκλήρωση.
  • Εμποδίζει τις αθηρωματικές πλάκες να κολλήσουν στις αρτηρίες και μειώνει την κακή χοληστερίνη, η LDL.
  • Ρυθμίζει την πίεση του αίματος.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία, προλαμβάνοντας τους θρόμβους.
  • Αναχαιτίζει την ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων στο αίμα.

Πώς πίνω το νερό με το λεμόνι;

lemoni-ygeia

Ο καλύτερος τρόπος να προάγετε τη γενική υγεία σας είναι να πίνετε ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι με άδειο στομάχι.
Ο λόγος που πρέπει να το πίνετε με άδειο στομάχι είναι επειδή το κιτρικό οξύ μετατρέπεται ευκολότερα σε αλκαλοποιητικό παράγοντα μέσα σε άδειο στομάχι. Απορροφάται καλύτερα και οι ωφέλιμες ιδιότητές του ενισχύονται.
Οι ειδικοί της διατροφής τονίζουν τα παρακάτω σημαντικά σημεία:
  • Δεν είναι όλα τα λεμόνια τα ίδια. Αποφεύγετε τα λεμόνια που είναι υπερβολικά ώριμα, επειδή περιέχουν υπερβολικά πολλά σάκχαρα. Επιλέγετε βιολογικά όταν είναι δυνατόν και σιγουρευτείτε ότι το λεμόνι είναι σφιχτό.
  • Αναμείξτε το χυμό με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Βεβαιωθείτε ότι το νερό περιέχει λίγα μέταλλα.
  • Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία για πέντε συνεχόμενες ημέρες και έπειτα κάντε ένα διάλειμμα από δύο ως πέντε ημέρες πριν ξαναξεκινήσετε. Δείτε πώς αισθάνεστε και πώς αντιδρά το σώμα σας, όμως γενικά αυτή η απλή θεραπεία είναι πραγματικά καλή για την υγεία.
 meygeia

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Prince - Αιτία θανάτου μία λάθος ερμηνεία... της Αγίας Γραφής!

Ο θάνατος του Prince φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία τεράστια παρεξήγηση, που στέλνει στον τάφο πολλούς
Prince - Αιτία θανάτου μία λάθος ερμηνεία... της Αγίας Γραφής! 

 
Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Prince, του εκπληκτικού αυτού καλλιτέχνη της ροκ. Πέθανε στο σπίτι του, στις 21 Απριλίου 2016, από υπερδόση ναρκωτικών χαπιών Percocet.

Ο Πρίγκιπας έπασχε από ασθένεια των οστών και έπαιρνε τα χάπια για να ανακουφίζεται από τους αφόρητους πόνους.

Οι γιατροί του είχαν συστήσει εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί η αρρώστια, αλλά ο Prince δεν δέχθηκε να την κάνει, γιατί ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά - η εγχείρηση, απαιτούσε μετάγγιση αίματος, κάτι που οι Μάρτυρες αρνούνται. Κάποιοι λένε πως η εγχείρηση έγινε με αναίμακτο τρόπο, ειδική μέθοδο που εφαρμόζουν γιατροί της συγκεκριμένης θρησκείας. Αλλά, ο Prince έπαιρνε όλο και μεγαλύτερες δόσεις ναρκωτικών χαπιών και είχε φθάσει να είναι 36 κιλά, πράγμα που σημαίνει πως και να έγινε η εγχείρηση αναίμακτα, δεν είχε επιτυχία.

Ο θάνατος του Prince φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία τεράστια παρεξήγηση, που στέλνει στον τάφο πολλούς, που πιστεύουν πως είναι μεγάλη αμαρτία να δεχτείς αίμα.

Γιατί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρνούνται να δώσουν ή να πάρουν αίμα; Γιατί είναι απολύτως υπάκουοι σε κείμενο της Αγίας Γραφής, που όμως, ερμηνεύουν με λάθος τρόπο. Συγκεκριμένα, στις Πράξεις των Αποστόλων αναφέρεται:

να απέχετε από πράγματα θυσιασμένα σε είδωλα, και από αίμα, και από πνιχτά...
(Πράξεις 15:28, 29)

Ένας κόσμος αποκομμένος από τη φαντασία του

Ένας κόσμος αποκομμένος από τη φαντασία του 

Ο νόμος του Πραγματικού σύμπαντος περιέχει μόνο Αγάπη, και η "φαντασία" είναι ο άμεσος τρόπος επικοινωνίας.


Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να αφυπνίζεται στην αληθινή φύση της πραγματικότητας, η αλήθεια γίνεται ισχυρότερη στη συλλογική συνείδηση.
Όσο συνεχίζεται το ταξίδι της ζωής, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στο να εντοπίσουμε τα βασικά αίτια του λάθους, στον σημερινό κόσμο. Τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συχνά δίνουν στοιχεία τρόπου λειτουργίας του συστήματος, και τους τρόπους με τους οποίους ελέγχονται οι ανθρώπινες μάζες. 


Μας διαφεύγει βέβαια το πώς θα μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το λάθος της ανθρωπότητας.

Αυτό δεν μας απομακρύνει από τη σημασία εντοπισμού των προβλημάτων. Η αλήθεια είναι ότι η ανάλυση των προβλημάτων, έχει διαφορά μόνο όταν είμαστε πρόθυμοι και ικανοί να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος, και να βάλουμε στη συνέχεια σε δράση τη δημιουργική φαντασία μας. 


Η μαγεία της αυθεντικής πνευματικής και φυσικής δημιουργίας είναι η φαντασία.
Δημιουργεί καινούρια πράγματα από ξεχασμένα σημεία που είχαν αποσυνδεθεί, από το μυαλό μας. 


Ενώ η φαντασία δημιουργεί μια ολοκληρωμένη υπαρκτή πραγματικότητα, θα έλεγε κανείς ότι έρχεται σε άμεση αντίθεση με κάτι που είναι σταθερό ή ελεγχόμενο, και ο νους το αντιλαμβάνεται ως λάθος. Με αυτήν την αποδοχή, ολόκληρες έννοιες σταματούν να υπάρχουν στις περιοχές του εγκεφάλου, όπου η φαντασία μπορεί να αναπτυχθεί.


Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο σημαντική η φαντασία όταν υπάρχουν τόσα πολλά άμεσα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Αυτό που θεωρείτε τόσο σημαντικό, είναι το αίτιο που σας αποξενώνει από τη δημιουργική φαντασία. Θα πρέπει να καλλιεργήσουμε την κατάλληλη νοοτροπία, και να έχουμε ανοιχτή την πόρτα στην παρατήρηση, με ένα περίεργο μυαλό που αναζητά γνώσεις, προτού μπορέσουμε να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα