Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει στρατό στο Κατάρ – Στα πρόθυρα παγκόσμιας ανάφλεξης

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει στρατό στο Κατάρ – Στα πρόθυρα παγκόσμιας ανάφλεξης

Τον «αδελφό» του ισλαμιστή Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, αποφάσισε να στηρίξει στρατιωτικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέλνοντας τουρκικά στρατεύματα στο Κατάρ.

Τι θα κάνουν τα τουρκικά στρατεύματα στο μικρό κρατίδιο στις ακτές του Κόλπου;
Το πιο πιθανό να προστατέψουν τον Εμίρη από το φημολογούμενο σε εξέλιξη πραξικόπημα ανατροπής του.
Γιατί όμως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλει να προστατέψει τον Εμίρη;

Συγχρομυστικισμός : Oι Συμπτώσεις που αποκαλύπτουν μία άλλη πραγματικότητα

Συγχρομυστικισμός


Ο Συγχρομυστικισμός είναι ένα αναδυόμενο πεδίο μελέτης που κινείται στα όρια της υποκουλτούρας και ερευνά κυρίως τον Μυστικισμό σε σχέση με την Συγχρονικότητα και την Ψυχολογία του Jung. H Σύνθετη λέξη που πηγάζει από την Συγχρονικότητα και τον Μυστικισμό, δημιουργήθηκε από τον Jake Kotze τον Αύγουστο του 2006 σε ένα άρθρο που έγραψε στην ιστοσελίδα του Brave New World Order, όπου και περιέγραψε αυτή την νέα τάση ως “ Την τέχνη του να αναγνωρίζουμε τις σημαντικές συμπτώσεις που φαίνονται αρχικά ανούσιες, όμως κρύβουν μέσα τους μυστικιστική και εσωτερική σημασία”.
Ο Συγχρομυστικισμός αναλύει τα εσωτερικά σύμβολα που ίσως πηγάζουν από το συλλογικό ασυνείδητο και εμφανίζονται κυρίως σε μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι μόνο, και περιλαμβάνουν αριθμούς, λέξεις, αρχετυπικές εικόνες, σχήματα αλλά και διάφορα οπτικά μοτίβα όπως οι δίνες. Η ιδέα που απορρέει από το Συγχρομυστικισμό, είναι πως υπάρχουν πολύ σημαντικές συμπτώσεις στην καθημερινότητα, αλλά και τα Μέσα ενημέρωσης, τον Κινηματογράφο κλπ, που δεν αποκαλύπτουν μονάχα τις πιθανές αλήθειες, αλλά ίσως οδηγούν σε πιθανές πραγματικότητες που αναδύονται από το Συλλογικό Ασυνείδητο και μετατρέπονται σε εν δυνάμει πραγματικότητα. Αυτό φυσικά συμβαίνει επειδή διευρύνουμε τα αποδεκτά πλαίσια της πραγματικότητας πρώτα σε ταινίες και γενικότερα την τέχνη και την Φιλοσοφία μας. Οι ιδέες μας σχετικά με την πραγματικότητα εξάλλου, καθορίζουν τελικά την πραγματικότητα που θα βιώσουμε.

ΈΚΠΛΗΞΗ: Ποιος συμμετείχε στη φετινή συνάντηση της Bildergerg για πρώτη φορά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΈΚΠΛΗΞΗ: Ποιος συμμετείχε στη φετινή συνάντηση της Bilderberg για πρώτη φορά

Όπως κάθε χρόνο από το 1954, σημαίνοντα μέλη της Bilderberg – συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων – συναθροίστηκαν πίσω από κλειστές πόρτες για να συζητήσουν off-the-record μια σειρά παγκόσμια ζητήματα και να καταστρώσουν τη στρατηγική της παγκόσμιας ελίτ

Τα μέτρα ασφαλείας για μια ακόμα φορά υψηλά. Η φετινή συνεδρίασή της πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Ιουνίου στο Chantilly VA, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
Η φετινή δηλωμένη θεματολογία ήταν:
  • Η Διοίκηση Trump: Μια αναφορά προόδου
  • Διατλαντικές σχέσεις: επιλογές και σενάρια
  • Η υπερατλαντική αμυντική συμμαχία
  • Η κατεύθυνση της ΕΕ
  • Μπορεί η παγκοσμιοποίηση να επιβραδυνθεί;
  • Εργασία, εισόδημα και μη πραγματοποιημένες προσδοκίες
  • Ο πόλεμος στην πληροφόρηση
  • Γιατί ο λαϊκισμός μεγαλώνει;
  • Ρωσία στη διεθνή τάξη
  • Η Εγγύς Ανατολή
  • Πυρηνικός πολλαπλασιασμός
  • Κίνα
  • Τρέχοντα γεγονότα
Στο θέμα “πολέμου” της πληροφόρησης ίσως κολλάει και η συμμετοχή του μόνιμου έλληνα θαμώνα, Αλέξη Παπαχελά, της Καθημερινής. Και όχι μόνο… Και του ΣΚΆΙ. Και… όχι μόνο… Κι άλλων ιστολογίων που δείχνουν φιλικές σχέσεις και άριστες συνεργασίες…
Οι δυο φετινές ελληνικές συμμετοχές:

Τα λύτρα του 1 δισ. δολαρίων που έβαλαν φωτιά στη Μέση Ανατολή



Εκατομμύρια δολάρια έφτασαν σε παρακλάδια της Αλ Κάιντα και στο Ιράν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση ομήρων που περιελάμβαναν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η διαδρομή του χρήματος και η οργή των γειτονικών χωρών.

της Erika Solomon (Βηρυτός)
Financial Times 


Το Κατάρ πλήρωσε μέχρι και ένα δισ. δολάρια για την απελευθέρωση μελών της βασιλικής οικογένειας του κράτους του Κόλπου, τα οποία απήχθησαν στο Ιράκ κατά τη διάρκεια ταξιδιού για κυνήγι, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της συμφωνίας -πρόκειται για μία από τις αφορμές για τη δραστική απόφαση χωρών του Κόλπου να διακόψουν τους δεσμούς με την Ντόχα.

Αρχηγοί ομάδων πολιτοφυλακών και κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην περιοχή ανέφεραν στους Financial Times πως η Ντόχα ξόδεψε τα χρήματα σε μια συναλλαγή που διασφάλισε την απελευθέρωση 26 μελών μιας ομάδας κυνηγών άγριων πτηνών στο νότιο Ιράκ και περίπου 50 μαχητών πολιτοφυλακής, που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές στη Συρία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το Κατάρ δωροδόκησε ταυτόχρονα δύο από τις δυνάμεις που βρίσκονται πιο συχνά στη μαύρη λίστα στη Μέση Ανατολή: μια ομάδα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα και μάχεται στη Συρία, και Ιρανούς αξιωματούχους ασφαλείας.

Η συμφωνία, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, υπογράμμισε τις ανησυχίες των γειτόνων του Κατάρ σχετικά με τον ρόλο του πλούσιου σε αέριο κράτους, σε μια περιοχή που μαστίζεται από συρράξεις και έντονες αντιπαλότητες. Και τη Δευτέρα, η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν προχώρησαν στο αναπάντεχο βήμα της διακοπής των διπλωματικών δεσμών και διόδων μεταφορών με το Κατάρ, υποστηρίζοντας πως η χώρα τροφοδοτεί τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία.

«Οι πληρωμές των λύτρων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», σχολίασε ένας παρατηρητής της περιοχής.

Που ήταν το μοναδικό ιερό στην αρχαία Ελλάδα αφιερωμένο στον Άδη




Το Μοναδικό Ιερό του Άδη στην Ελλάδα βρισκόταν στην Ηλειακή Πύλο (στην αρχαιότητα υπήρχαν τρεις πόλεις με την ονομασία «Πύλος». Η Μεσσηνιακή, η Τριφυλλιακή και η Ηλειακή). Μόνο οι Ηλείοι τιμούσαν τον Άδη. Οι όποιες τιμές του αποδίδονταν είτε ήταν μυστικές είτε ξεχάστηκαν γρήγορα.


 Ο Ηλειακός Άδης δεν πρέπει να ταυτίζεται με τον Πλούτωνα, αφού οι Ηλείοι διαχώριζαν τις δύο αυτές θεότητες. Ανάμεσα στα άλλα ιερά και κτίσματα της Ήλιδας υπήρχε ιερός περίβολος και ναός του Άδη.  Οι χώροι άνοιγαν μόλις μία φορά το χρόνο και για έναν μόνο ιερέα. Ποτέ άλλοτε και για κανένα λόγο δεν άνοιγε το ιερό, αφού θεωρούσαν ότι μόνο μία φορά πηγαίνει ο άνθρωπος στον Κάτω Κόσμο.


 Ο λόγος που οι Ηλείοι είχαν ναό του Άδη σύμφωνα με τον Παυσανία είναι πως όταν ο Ηρακλής επιτέθηκε στην Ηλειακή Πύλο, είχε βοήθεια από την Αθηνά, οπότε ο Άδης που μισούσε τον Ηρακλή έσπευσε να βοηθήσει τους Πυλίους. Ο Όμηρος επίσης αναφέρει πως «ο Άδης ήταν μεταξύ αυτών που πληγώθηκαν, όταν ο γιος του ασπιδοφόρου Δία, χτυπώντας τον στην Πύλο, ανάμεσα στους νεκρούς, τον έκανε να πονάει». Πέρα από την εξήγηση σχετικά με τον Ηρακλή, υπάρχουν υπόνοιες πως η Πύλος πήρε το όνομά της επειδή ήταν Πύλη προς Τον Κάτω Κόσμο.
Ίσως δεν είναι τυχαίο που υπήρχαν περισσότερες από μία πόλεις με την ίδια ονομασία, ίσως οι Είσοδοι για τον Κάτω Κόσμο να ήταν αρκετές.

Στην περίπτωση αυτή, ασφαλώς και θα λάτρευαν με κάποιο φανερό ή μυστικό τρόπο τον Άδη. 

Η παράξενη ανακάλυψη του πλοίου Eltanin στην άβυσσο της Ανταρκτικής



Στις 29 Αυγούστου 1964, το πλοίο Eltanin βρισκόταν χίλια περίπου μίλια νότια του ακρωτηρίου Χορν, στα νερά της Ανταρκτικής, και έκανε έρευνες κατεβάζοντας ειδικές βολίδες στο νερό που τραβούσαν φωτογραφία του πυθμένα με τη βοήθεια ειδικής κάμερας. Μια από αυτές τις φωτογραφίες κατέγραψε ένα παράξενο αντικείμενο που βρισκόταν σε βάθος 4.115 μέτρων: Η φωτογραφία απεικόνιζε ένα αντικείμενο σε σχήμα που θυμίζει κεραία!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ


Το σχήμα της είναι τελείως συμμετρικό, οι πέντε απολήξεις της είναι κανονικοί σταυροί και στρέφονται η μία σε σχέση με τις άλλες με γωνία ακριβώς 15 μοιρών, ώστε όλες μαζί να καλύπτουν έναν πλήρη κύκλο χωρισμένο σε τέσσερα τεταρτημόρια. 

Οι πρώτες σκέψεις ήταν ότι επρόκειτο για κάποιο μηχάνημα το οποίο έπεσε εκεί από κάποιο πλοίο, αλλά αυτό δεν εξηγεί την ακριβή τοποθέτηση της κεραίας: Είναι απόλυτα κάθετη ως πρός τον πυθμένα και μοιάζει να αδιαφορεί για τα ισχυρά ρεύματα του βυθού.

Οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ !


Φωτογραφία του χρήστη Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη.

Τι μας κρυβουν για μας τους Έλληνες !!!!!

Οι Έλληνες είμαστε ο μοναδικός λαός σε όλο το σύμπαν, που το όνομά μας το αρχικό, που λεγότανε ΣΕΝΕΛΛΕΝΕΣ είναι ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΟ (διαβάστε το ανάποδα, πάλι το ίδιο βγαίνει.)


Θα μου πειτε και τι εγινε; 

Διαβαστε τα παρακατω αν θελετε:

Έχουμε ακούσει ότι υπάρχει μία θεωρία, που λέει ότι υπάρχουνε τα ηλεκτρόνια και τα αντιηλεκτρόνια. 


Τα ηλεκτρόνια είναι φορείς θετικής ενέργειας, ενώ τα αντιηλεκτρόνια είναι φορείς αρνητικής ενέργειας. 

Δε μιλάμε τώρα για την ύλη και την αντιύλη και τα ποζιτρόνια, αλλά για την αρνητική ενέργεια, που ακόμα δεν έχει ανακαλυφτεί!!!! 

Τα ηλεκτρόνια κινούνται θετικά στον χρόνο, ενώ τα αντιηλεκτρόνια κινούνται αρνητικά στο χρόνο, ταξιδεύουνε δηλαδή στο παρελθόν. 

Όταν συναντιέται ένα ηλεκτρόνιο με ένα ποζιτρόνιο, τότε αλληλοεξουδετερώνονται και η μάζα τους μετατρέπεται σε ενέργεια σύμφωνα με τον τύπο: μάζα επί ταχύτητα του φωτός στο τετράγωνο!!!! 

Εάν όμως συναντηθεί ένα ηλεκτρόνιο με ένα αντιηλεκτρόνιο, τότε θα αλληλοεξουδετερωθούνε τελείως και θα εξαφανιστούνε χωρίς να αφήσουνε ίχνος ενέργειας!!!!

Πεφωτισμένοι: Η Αληθινή ιστορία των Ιλλουμινάτι

Ιλλουμινάτι

Πεφωτισμένοι – Η Αληθινή ιστορία των Ιλλουμινάτι :  Οι θεωρίες Συνωμοσίας πάντα κέντριζαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Μερικές από αυτές αποδείχθηκαν αληθινές, όμως οι περισσότερες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες και μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο τον σκοτεινό μύθο τους. Η Μεγαλύτερη ίσως θεωρία συνωμοσίας, αφορά μία μυστική κοινότητα που λέγεται πως κινεί τα νήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και ελέγχει ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Μιλάμε φυσικά για τους Ιλουμινάτι, το Τάγμα των Πεφωτισμένων.
Όμως πως δημιουργήθηκε αυτή η μυστική αδελφότητα που υποτίθεται πως μας ελέγχει όλους, και τί είναι πραγματικό στον μύθο που την περιβάλλει; Για να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τους Ιλουμινάτι, θα πρέπει να κοιτάξουμε αρκετούς αιώνες πίσω..
Η Ιστορία των Ιλουμινάτι

Ζήσε Ελεύθερα!



Ζήσε  Ελεύθερα!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

Παρατηρώντας σε, πρόσεξα το κουρασμένο βλέμμα σου να ψάχνει με λύπη στα χαμένα. Η σιωπή σου καταπίνει όλες τις σκέψεις που έρχονται, στοιχειώνουν το νου σου χάνοντας τη συνοχή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό αίσθημα που σε κλείνει μέσα στη σκλαβιά. Αναρωτιέμαι γιατί αφήνεις την ψυχή σου να παγώνει έστω κι αυτές τις λίγες φορές, γιατί;….
Δε σε καταλαβαίνω όταν κλειδώνεις τον εαυτό σου.  Εσύ έχεις ανακαλύψει ότι δε ζεις μόνο για να δουλεύεις ή μόνο για να διασκεδάζεις…..  τα υλικά για σένα είναι δευτεροβάθμια, κάποια μάλιστα σου προκαλούν μια αίσθηση αχρηστίας και πλήξης. Εσύ ζεις για να ζεις ελεύθερα γνωρίζοντας ότι η αληθινή ελευθερία αποτελεί προϋπόθεση για την αγάπη όπου σ’ αυτήν έγκειται ο στόχος σου. Η αγάπη υπάρχει και είναι δυνατή μόνον όταν βρίσκεσαι στο δρόμο της ελευθερίας μακριά από τα δεσμά που καίνε δηλαδή μακριά από την κατοχή, τη ζήλεια, το θυμό, το φθόνο, την εκδίκηση και όλα όσα λιώνουν το νου. Είμαι πεπεισμένη ότι έχεις απαλλαγεί από τα τοξικά… αισθάνεσαι την ελευθερία ως απαραίτητο, αναγκαίο και αναφαίρετο δικαίωμά σου, έχεις αποκτήσει την ικανότητα να ενεργείς δίχως εξαναγκασμούς ή συναισθηματικούς εκβιασμούς.
 Όντας στο δρόμο της ελευθερίας κατανοείς ότι έχεις ευθύνη απέναντι στα αισθήματά σου ακόμη και εκείνες τις φορές που δε μπορείς να ελέγξεις τις συνέπειες εξακολουθείς να νιώθεις υπευθυνότητα για τις επιλογές σου γιατί είσαι πάντα ότι εσύ αποφάσισες να είσαι. Ξέρεις ότι μόνο εσύ μπορείς να έχεις τον έλεγχο του μυαλού σου και του εαυτού σου, μόνο εσύ μπορείς να έχεις την ελευθερία των επιλογών σου.

Ο Πλατωνικός Μύθος του ‘Άλλου Μισού’ δια στόματος Αριστοφάνη

Ο Πλατωνικός Μύθος του ‘Άλλου Μισού’ δια στόματος Αριστοφάνηlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!



Ο ευρηματικός μύθος για τα διπλά ανθρώπινα όντα
(τους Στρογγυλούς Ανθρώπους)
…… καταρχήν υπήρχε το ανδρόγυνο, το οποίο συνδύαζε το αρσενικό και το θηλυκό μαζί. Το σώμα αυτό ήταν στρογγυλό, έχοντας ολόγυρα πλάτη και πλευρά. Είχε τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια ίσα με τα χέρια και δύο πρόσωπα που ήταν στραμμένα σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το σώμα προχωρούσε όρθιο είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη. Όποτε επιθυμούσε να τρέξει με ταχύτητα όπως οι ακροβάτες τεντώνουν προς τα πάνω τα πόδια και κάνουν τούμπες, εναλλάσσοντας χέρια- πόδια, έτσι και αυτό στηριζόταν σε χέρια- πόδια, που τότε ήταν οκτώ στο σύνολο και μετακινιόταν σαν στεφάνι κυκλικά με ταχύτητα. Ήταν πλάσματα που δε γνώριζαν το σαρκικό έρωτα γιατί αναπαράγονταν με γονιμοποίηση του εδάφους. Ως προς την αντοχή και τη σωματική δύναμη ήταν ισχυρά και κυρίαρχα γι’ αυτό απέκτησαν μεγάλη έπαρση. Μάλιστα συναγωνίζονταν και με τους θεούς επιχειρώντας να κατασκευάσουν ανάβαση προς τον ουρανό με σκοπό να τους επιτεθούν. Ο Δίας λοιπόν μαζί με τους υπόλοιπους θεούς προβληματίζονταν γιατί από τη μία πλευρά δεν ήθελαν να τα κατακεραυνώσουν αφανίζοντας το είδος τους, όπως είχε γίνει με τους γίγαντες, και από την άλλη δεν ήθελαν να τα αφήσουν να συμπεριφέρονται με αναίδεια. Τελικά μετά κόπων και βασάνων ο Δίας μηχανεύτηκε τον τρόπο να τους αποδυναμώσει. Έκοψε τον καθένα στα δύο πιστεύοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα γίνουν ασθενέστεροι, πιο χρήσιμοι αλλά και αριθμητικά περισσότεροι. Έτσι λοιπόν διχοτόμησε την ανθρώπινη φύση δημιουργώντας τα δύο μισά. Από τότε ο καθένας τους αναζητάει μόνος του, το άλλο του μισό για να ξαναβρεί τη χαμένη ολοκλήρωσή του.

Ξεφεύγοντας ἀπὸ τὶς ἀγκυλώσεις μας

Ξεφεύγοντας ἀπὸ τὶς ἀγκυλώσεις μας
Οἱ σημερινὲς συνθῆκες διαβιώσεώς μας, ποὺ καθημερινῶς δυσκολεύουν, μᾶς ὑποχρεώνουν νὰ ἐνασχολούμεθα ὅλο καὶ πιὸ συστηματικῶς μὲ ζητήματα ἐπιβιώσεως.
Ὁ ἐλεύθερός μας χρόνος μειώνεται διαρκῶς καὶ ὑπὸ τὶς παροῦσες συνθῆκες, μὲ ὅλες τὶς μορφὲς «ἀντιδράσεως» νὰ μᾶς ὑποδεικνύονται (καὶ φυσικὰ νὰ ἐλέγχονται) ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἐσχεδίασαν τὶς σημερινὲς συνθῆκες διαβιώσεώς μας, φαντάζει ἀδύνατος καὶ παράλογος κάθε πιθανότης διαφυγῆς μας.
Αὐτὰ ὅμως φαίνονται ἐκ πρώτης ὄψεως καὶ θεωρητικῶς ὀφείλαμε νὰ ἀποδεχθοῦμε ὡς μὴ ἀναστρέψιμα.
Μά εἶναι ἔτσι; Ἤ ὄχι;
Ἡ φαινομενικῶς ὑποχρεωτική μας ἀντίδρασις, ποὺ ἔχει ὁριοθετηθεῖ καὶ προγραμματισθεῖ ἀπὸ ἄλλους, δὲν πρέπει νὰ μᾶς ἀπασχολῇ. Δὲν ἀφορᾶ στὶς δικές μας ἀνάγκες καὶ στὰ πραγματικὰ πλαίσια, ἐντὸς τῶν ὁποίων ὀφείλουμε νὰ κινηθοῦμε.
Ἡ εἰκόνα ἐκ τῶν ἐξωτερικῶν συνθηκῶν, ἐπιφέρει σύγχυσιν, πόνο, ἐγκλωβισμὸ σὲ στερεότυπα, ἀλλὰ δὲν εἶναι καὶ πρὸς …θάνατον, ἐφ΄ ὅσον ὅταν κάποιος βλέπῃ αὐτὸ ποὺ τοῦ ὑποδεικνύουν νὰ δῇ, χάνει πολὺ μεγάλο τμῆμα αὐτῶν ποὺ ὄφειλε καὶ μποροῦσε νὰ δῇ.
Κι ἕνα ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἀδυνατεῖ νὰ δῇ εἶναι οἱ πραγματικές του δυνατότητες.
Μία βεβαιότης πρέπει νὰ μᾶς διακατέχῃ:

Τα "μεγάλα" και τα "σπουδαία" απλά...τα νοιώθεις!!!


Και έρχεται μια στιγμή που αναρωτιέσαι…τι συμβαίνει και είσαι μόνος σου;

Τι πάει στραβά και περιμένεις ακόμα τον μεγάλο έρωτα; Θα ‘ρθει; Και πότε;

Αισθάνεσαι να έχεις τόση αγάπη μέσα σου αλλά δεν έχεις κάπου να την δώσεις!

Το «πρόσκαιρο» δεν σε αφορά, το «φευγαλέο» το απορρίπτεις  και το «λίγο» δεν ταιριάζει με το δικό σου «πολύ»!

«Ναυαγός» στην μέση του πουθενά, χωρίς να φαίνεται κάτι στον ορίζοντα….και εσύ ακόμα να  περιμένεις!....Τι ακριβώς… δεν μπορείς σε κανέναν να εξηγήσεις!  

Μόνο να το νοιώσεις μπορείς γιατί τα «σπουδαία»  και τα «μεγάλα», από τα οποία είναι φτιαγμένα ο αληθινός έρωτας,  δεν είναι  λόγια!.....

Είναι απλά η ζωή!

«Αγγίζουν» κάθε ευαίσθητη χορδή σου και κινητοποιούν  όλες τις αισθήσεις σου, να είσαι εκεί…και μόνο μόνο εκεί! Τώρα, αύριο… και για  πάντα!!!! 

Σε κάνουν να  αδιαφορείς για όλα τα άσχημα αυτού του κόσμου και σου δίνουν  δύναμη να τον αλλάξεις! Να τον φτιάξεις, να τον  κάνεις ομορφότερο, σκορπίζοντας σε κάθε γωνιά του, μπόλικη αγάπη!

Σε κάνουν να «ψηλώνεις» φτάνοντας στην μεγαλύτερη κορυφή, χωρίς καμμιά προσπάθεια  και να γίνεσαι ένα με τον ουρανό!

Να φωνάζεις και ο αντίλαλος σου να ακούγεται στα πέρατα της γης, γνώριμος, ήρεμος, γαλήνιος!

«Βγάζουν» από μέσα σου τα σκοτάδια, αφήνοντας, την ψυχή σου να» πλημμυρίσει» φως και να γίνεται  φάρος για όλους εκείνους που δεν άντεξαν και συμβιβάστηκαν στο «μικρό» και το «αδιάφορο» καταδικάζοντας τον εαυτό τους  σε ένα παντοτινό ψέμα!

Σου χαρίζουν το ομορφότερο χαμόγελο στο οποίο υποκύπτει, στο τέλος κάθε θλίψη!

Σε «οπλίζουν» με τέτοια  δύναμη ψυχής που μπορείς να αντέξεις και να αναμετρηθείς με τον πόνο ακόμα και αν είναι μεγαλύτερος από το ανάστημα σου!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα