Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Οργασμός: Οι 10 αλήθειες σε αυτό το βίντεο θα σας τρελάνουν…

οργασμός
Έχουν γραφτεί πολλά για τον οργασμό. Αποτελεί εδώ και δεκαετίες αντικείμενο μελέτης των επιστημόνων, επειδή αφορά μία από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου: την σεξουαλική επαφή.
Ο οργασμός είναι η κορύφωση της σεξουαλικής πράξης και όσο συμμετέχει σε αυτόν το σώμα, άλλο τόσο και περισσότερο συμμετέχει ο εγκέφαλος.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες 10 σπάνιες και μοναδικές αλήθειες για τον οργασμό, οι οποίες, ωστόσο, είναι απόλυτα αληθείς, έχουν επαληθευτεί επιστημονικά και θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό...

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

«Συχνά με ρωτούν: «Πώς μπορώ να ξέρω ότι είναι το εγώ μου ή το ανώτερο πνεύμα μου που με υποκινεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής;» Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, επιλέγετε ανάμεσα σε δύο εικόνες ή εκτιμήσεις του εαυτού σας. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν εκείνη που προσφέρεται από την ψυχή σας, ή τον ανώτερο εαυτό σας, που θεωρώ ότι είναι η φωνή του Θεού, και αυτήν που προσφέρεται από το εγώ, ή την εσφαλμένη ιδέα του εαυτού σας. Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι, αν σας φέρνει μια αίσθηση ειρήνης, τότε είναι ο ανώτερος εαυτός σας που λειτουργεί.

Ο ανώτερος εαυτός σας σας ωθεί πάντα προς επίλυση των συγκρούσεων που βιώνετε στη ζωή σας, ώστε να έχετε χώρο για ηρεμία και αρμονία. Εάν ζείτε με εσωτερική αναταραχή, καυγαδίζοντας συνεχώς με τον εαυτό σας και νιώθοντας ανήσυχοι και φοβισμένοι, τότε επιτρέπετε στο εγώ να κυριαρχήσει στη ζωή σας.

Σε κάθε στιγμή, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ειρήνη για τον εαυτό σας. Ο ψεύτικος εαυτός σας ευδοκιμεί στο εσωτερικό άγχος γιατί αυτό είναι αυτό που νομίζει ότι χρειάζεται για να μείνει ζωντανός. Το εγώ προωθεί σκέψεις όπως αυτές: δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος ή ικανοποιημένος. Πρέπει να είμαι κακός άνθρωπος. Αν νιώθω ειρηνικά, τότε είμαι απλά ένα φυτό. Πρέπει να εξετάζω συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο ζουν και ενεργούν οι άλλοι για να εκτιμήσω την αξία μου.

Το εγώ σας θέλει σε μια συνεχή κατάσταση αναταραχής. Σας πείθει ότι αν δεν είστε πάντα στην τσίτα, δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η εμπειρία αυτής της εσωτερικής αναταραχής είναι μια επιλογή που έχετε κάνει για να επιτρέψετε στον εσφαλμένο εαυτό σας να κυριαρχήσει στη ζωή σας.

"Δεν μπορούμε ποτέ να επιτύχουμε ειρήνη στον εξωτερικό κόσμο μέχρι να κάνουμε ειρήνη με τον εαυτό μας." ~ Δαλάι Λάμα

Όταν κάνετε την επιλογή για ειρήνη, επιτρέπετε κυριολεκτικά το Θείο στη ζωή σας. Και αντί να γίνετε φυτό, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε απασχολημένοι, σκόπιμοι, ευτυχισμένοι και να έχετε ακόμα ειρήνη. Απλώς γνωρίζοντας ότι η ειρήνη είναι πάντα μια εναλλακτική λύση είναι μια σημαντική αφύπνιση. Αντικαθιστώντας την αναταραχή, αυτό που αισθάνεστε τότε είναι το πολύ απλό θέμα να επιτρέπετε στον ανώτερο εαυτό σας να αναλαμβάνει οποιαδήποτε κατάσταση όπου πρόκειται να επιτρέψετε την αναταραχή να εισέλθει. Το εγώ σας θα σας ωθήσει προς την κατεύθυνση του πολέμου. Πρέπει να είστε έτοιμοι να το δείτε καθώς είναι στα πρόθυρα να συμβεί και να καλέσετε τον ανώτερο εαυτό σας να στείλει στο εγώ σας το μήνυμα ότι δεν έχετε την ανάγκη του τώρα. Να γνωρίζετε μέσα σας ότι έχετε πάντα την επιλογή. Όταν επιλέγετε αναταραχή και άγχος, επιτρέπετε στο εγώ σας να αναλάβει.

Μπορείτε αντ’ αυτού να είστε χώρος για ειρήνη».

- Dr. Wayne W. Dyer





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

7 ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Η ευτυχία είναι αυτό που όλοι θέλουμε να βιώσουμε και να νιώσουμε κατά την διάρκεια της ζωής μας. Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι κάνετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε για να ανεβάστε το επίπεδο της ευτυχίας σας, συχνά μπορεί, χωρίς να το ξέρετε, να σαμποτάρετε τη χαρά σας. Αμφιβάλω ότι κάποιος επιλέγει σκόπιμα να είναι δυστυχισμένος, είναι επομένως απλά θέμα του να αποκτήσετε επίγνωση κάποιων από τις συμπεριφορές στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε που μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην διατήρηση της ευτυχίας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεστε ώστε να ακυρώστε τις συνηθισμένες αυτές τάσεις.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το ταξίδι, γι’ αυτό ας βάλουμε τις καρδιές και τις ψυχές μας στο να είμαστε όσο πιο ευτυχισμένοι μπορούμε να είμαστε, ανεξάρτητα από τις καταστάσεις της ζωής μας. Εδώ είναι επτά τρόποι με τους οποίους μπορεί να σαμποτάρετε την ευτυχία σας, μαζί με κάποιες συμβουλές για το πώς να αλλάξετε αυτό προς το καλύτερο.

1. Αυτο-σύγκρισηΌταν δίνετε καύσιμο σε αυτό το θηρίο, ουσιαστικά εξασφαλίζετε για τον εαυτό σας μια θέση στον κόσμο της δυστυχίας. Σε μικρές δόσεις, είναι φυσικό να εκφράζουμε την περιέργεια σε αυτό που είναι οι άλλοι άνθρωποι. Ωστόσο, όταν αυτή η φαινομενικά αθώα τάση καταλαμβάνει το μυαλό σας, μπορεί να στρώσει το δρόμο για μια ζωή γεμάτη από απογοήτευση, ανησυχία, και πλήθος άλλων κακών συναισθημάτων. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι η λειτουργία στα πλαίσια της αυτο-σύγκρισης μπορεί να είναι εξίσου καταστροφική όπως και πολλοί άλλοι εθισμοί.

Έχετε παρόλα αυτά τη δύναμη να σταματήσετε αυτήν την κοινή συνήθεια να ελέγχει το πεπρωμένο σας. Ελάτε σε επαφή με τα δικά σας χαρίσματα, τις ατέλειες και εμπειρίες και ερωτευτείτε τα όλα. Υπάρχει μόνο ένας εσείς στον κόσμο για έναν λόγο, οπότε μην απορρίπτετε τον εαυτό σας. Συγκρίνετε τον εαυτό σας με έναν πιο λαμπρό, πιο ευτυχισμένο εαυτό και αφήστε το σε αυτό.

2. Η διατήρηση της σκέψης «Το γρασίδι είναι πιο πράσινο από την άλλη πλευρά».Όπως και η αυτο-σύγκριση, αυτή είναι ένας άλλος τρόπος θεώρησης που μπορεί να θέλετε να αφαιρέσετε από τη ζωή σας για να αυξήσετε τα επίπεδα της ευτυχίας σας. Αν παραδοθείτε σε αυτή την προσέγγιση, η ευτυχία είναι εκτός εμβέλειας, επειδή ποτέ δεν θα είστε στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή ή να είστε σε θέση να δοκιμάσετε όλο το χόρτο στον κόσμο. Ως εκ τούτου, πάντα θα μένετε πίσω και θα αναρωτιέστε πώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα εάν βρισκόσασταν σε άλλο λιβάδι. Αυτή είναι μια χαμένη μάχη ανεξάρτητα από το πόσο θαυμάσια μπορεί να είναι η ζωή σας και μπορεί να σας κλέψει πραγματικά την ευτυχία μέσα από τα χέρια σας. Για να μην αναφέρουμε πόσες εκπληκτικές εμπειρίες και στιγμές θα χάσετε επειδή είστε ανθυγιεινά ανυπόμονοι για το τι άλλο είναι έξω από εσάς.

Αυτή είναι μια παγίδα που μπορεί να παραλύσει το μυαλό σας. Επιλέξτε να είστε ακριβώς εκεί που είστε και αγκαλιάσετε τη μεγαλοπρέπεια σε αυτό.

Το "τέρας" που δημιουργείς θα σε "καταπιεί".......δεν θα σε αγαπήσει ποτέ!!!!!










Δεν περνάς καλά στην σχέση σου!

Ο ήρεμος και γλυκός άνθρωπος που είχες γνωρίσει…..

'Εχει γίνει πλέον  νευρικός και οξύθυμος…

'Ετοιμος να καυγαδίσει με το παραμικρό….

Αφού όπως τονίζει.....

Δεν μπορείς να  καταλάβεις……

Τα προβλήματα του…..

Με συνέπεια να δημιουργείς περισσότερα…..

Κάνοντας τον ξερόλα!

'Ετσι εκλαμβάνει την βοήθεια που του προσφέρεις…..

Για να βρει κάποιες λύσεις…..

Που ίσως να μην έχει σκεφτεί!

Δεν είναι η πρώτη φορά…..

Που η ανασφάλεια του διαστρεβλώνει……

Την πραγματικότητα με συνέπεια…..

Να σε βγάζει εκτός ορίων!

Κάθε προσπάθεια να εξηγήσεις το λογικό…..

Σε κατατάσσει αυτόματα…..

Στην κατηγορία των εξυπνάκηδων…..

Που ενώ φταίνε…..

Προσπαθούν να βγουν από πάνω!

Μέσα σε αυτή την τρέλα….

Αντί να τον στείλεις στο καλό….

Μπας και βρεις την ησυχία σου….

Τον ανέχεσαι!!!!!

Μπορεί βέβαια…..

Να τον χωρίζεις κάθε φορά….

Που ξεσπάει σε σένα  τα νεύρα του….

Με σκυμμένο κεφάλι....δεν βλέπεις ποτέ τι συμβαίνει γύρω σου!!!!!










Θέλεις να βάλεις την ζωή σου σε τάξη….

Αλλά σου φαντάζει αδύνατον!

Επικαλείσαι τα δεκάδες προβλήματα που εμφανίζονται…

Το ένα πίσω από το άλλο…..

Που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις…

Και να ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου!

Αναρωτιέσαι γιατί να συμβαίνουν......

Σε σένα όλα τα άσχημα!

Ποιος είναι ο λόγος…..

Να συναντάς στον δρόμο σου αχάριστα άτομα….

Που σε πληγώνουν ενώ εσύ τα δίνεις όλα!

Η απογοήτευση που αισθάνεσαι…

Μαζί με τον φόβο….

Δεν  σου επιτρέπουν να σκεφτείς ψύχραιμα!

Να δεις την πραγματικότητα….

Που «επιβάλλει» να γίνεις καλύτερος εσύ….

Όχι ο κόσμος!

Να "κοιτάξεις" μέσα σου….

Για να διαπιστώσεις τι μαθήματα πήρες…..

Από  τα λάθη..…

Τα οποία δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ως άλλοθι…..

Για να δικαιολογήσουμε την στασιμότητα!!!!

Δεν γίνεται να απαιτείς από τον άλλον τα πάντα…..

Γεωπολιτική στην καμπούρα μας


ιά το τί είναι γεωπολιτική, μιά εισαγωγική ματιά εδώ.
Κατ’ εμένα, όμως, η γεωπολιτική είναι μία προτεστάντικη ψευδεπιστήμη(όπως πχ οι οικονομικές σπουδές) του 19ου αιώνα, η οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα. Δηλαδή, γιά παράδειγμα οι Αγγλοσάξωνες προσπαθούσαν καί προσπαθούν να εφεύρουν μία «ανάγκη», ώστε να δικαιολογήσουν στα μάτια του κόσμου τις αποικιοκρατικές τους τάσεις. Κι οι Γερμαναράδες του Γ’ Ράϊχ (που τους ακολούθησαν) προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν το γιατί «έπρεπε» να ορμήσουν προς Ανατολάς καί να καβαλλήσουν τους υπόλοιπους στο σβέρκο.
Φυσικά, τη γεωπολιτική ακολουθεί η γεωστρατηγική – δηλαδή η αιτιολόγηση ( ; ) του γιατί εμείς οι «μεγάλοι» θα μπουκάρουμε ενόπλως στις χώρες των «μικρών» καί θα τους γ.μήσουμε το σπίτι.
Την παπάρα αυτή των προτεσταντών (καί των όπισθεν αυτών κρυπτομένων ιουδαίων) την έχουν μιμηθεί -μεγάλη δύναμη ο μιμητισμός, «μή χάσουμε» τον θησαυρό…- και οι καθολικοί (Γαλλία), αλλά καί οι ορθόδοξοι (Ρωσσία).

Αν παρατηρήσουμε καλά τους χάρτες της Γουΐκι, θα δούμε ότι ουσιαστικά (καί αδιάφορα από γεωπολιτική «σχολή») ο κόσμος χωρίζεται στα τέσσερα. Ως εξής:
Ένθα το πάνω αριστερά τεταρτοσφαίριο είναι το …Κολωνάκι (που έχει δικαιώματα να πατάει από κάτω όποιον γουστάρει), το πάνω δεξιά τρώγεται καί δεν τρώγεται (ανάλογα τα κέφια), καί τα δύο κάτω είναι ντίπ αούγκαγκα καί κατοικούνται από νομιστεράκια προς εκμετάλλευσιν.
Αυτό το έχουν επιβεβαιώσει πολλές φορές οι «πολιτισμένοι» Δυτικοί (του …Κολωνακίου). Πχ ο ντε Γκώλλ είχε  πεί ότι ονειρεύεται μία Ευρώπη από τον Ατλαντικό μέχρι τα Ουράλια. Ο δέ Χίτλερ (πρό αυτού) είχε προσπαθήσει να κατακτήσει όλη αυτή την Ευρώπη ενόπλως. Ανατολικώτερα από τα Ουράλια, παναπεί, ευρίσκεται ένα ασιατικό χάος, το οποίο πχ ο Χίτλερ ήθελε να το μασουλήσει με την ησυχία του (υπέδαφος κτλ) μαζί με τους Ιάπωνες συμμάχους του. Καί το οποίο, υπό κανονικές συνθήκες, ποιός αδειάζει να το χέσει.
Πιστεύω, ήδη καταλαβαίνετε το σκεπτικό της γεωστρατηγικής.

Συντόμως πως: όλη αυτή η ιστορία «δικαιολογεί» τις εμπορικές καί στρατιωτικέςεπεκτάσεις κάποιων, εναντίον κάποιων άλλων. Το χοντρό λάθος, όμως, που κάνει, είναι η χρονική στατικότητα. Δηλ. οι λαοί στα (σύμφωνα με τους προτεστάντες) «χεσμένα» τεταρτοσφαίρια θα βρίσκονται συνεχώς στο ίδιο χαμηλό πολιτισμικό επίπεδο, διότι δεν παράγεται έργο, αν δεν υπάρχει διαφορά δυναμικού. Βέβαια, οι βλαμμένοι οι προτεστάντες δεν λαμβάνουν υπ’ όψη τους ούτε τα δορυφορικά ΜΜΕ, ούτε το Διαδίκτυο, που τους μπάζουν όλους στη σύγχρονη εποχή, θέλουν δε θέλουν – κι απ’ την άλλη, μιλάνε γιά «παγκοσμιοποίηση». (Καί πώς θα την κάνουν, αριστοκράτες καί νομιστεράκια μαζί; Δεν μας το εξηγούν.)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα