Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ=988=Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΤΙ


*Ίσως το αληθινό όνομα του πλανήτη Γη να είναι ΜΑΣ ή ΣΑΜ (φοινικικά)

Αποτέλεσμα εικόνας για αποχαιρετισμος
Παραπονιόμαστε από τη στιγμή που γεννιόμαστε,μέχρι που πεθαίνουμε.Κάτι πάντα μας φταίει.

Τα βάζουμε με τους πολιτικούς,τους αποδίδουμε τις ευθύνες για την άσχημη ζωή μας.Και μαζί με αυτούς φταίνε οι συγγενείς μας,οι γείτονες,ο κακός μας ο καιρός..κάθε τι που έρχεται σε επαφή μαζί μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε ,μέχρι που να πεθάνουμε.

Η εκμεταλλεύτρια τάξη που πήρε την εξουσία και με τη σκιώδη της κυβέρνηση κάνει ότι θέλει και βασανίζει τους λαούς.


Βέβαια αν ήμασταν μέλος της εκμεταλλεύτριας τάξης και της σκιώδους κυβέρνησης του πλανήτη ,δε θα δίναμε ,φράγκο,για τον καταπιεσμένο και βασανισμένο λαό!!! 

Ακόμη και η ίδια μας η μάνα,φταίει,για πράγματα που δεν έκανε και έπρεπε να κάνει.


Για όλα κάτι και κάποιος φταίει πλην του Μεγάλου-μικρού μας Εγώ.


Ακόμη και οι εξωγήινοι,φταίνε γιατί είμαστε προϊόν γενετικής παρέμβασης ,ατελές και κατάλληλο,μόνο για βασανισμό!!(πιθανά να
ισχύει...)


 Μετά,λοιπόν από τόσα χρόνια, μελέτης, αναζήτησης, φιλοσοφίας, στοχασμού και πολιτικής,κατέληξα πως δε μας φταίει κάποιος άλλος,παρά εμείς οι ίδιοι.
Εμείς διαλέξαμε τη μοίρα μας,και εμείς πληρώνουμε για τις επιλογές μας,είτε σε αυτή τη ζωή,είτε σε προηγούμενες και πληρώνουμε σε αυτή τη ζωή και στις επόμενες. 


Η Θεά ή Θεός,τα έφτιαξε μια χαρά.Όλα εν σοφία εποίησας.


Δεν ευθύνεται κανείς γιατί παθαίνουμε ότι παθαίνουμε...παρά μόνο εμείς οι ίδιοι.
O Νους μας είναι το φονικότερο όπλο που έχουμε.Εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο μας....Οι σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας είναι βέλη κανονικά και αιχμηρά που κατευθύνονται σε συνανθρώπους μας ,πολλές φορές συγγενείς μας,που τους μισούμε,τους φθονούμε ή απλά τους αντιπαθούμε.Διασχίζουν οι απαίσιες μαύρες σκέψεις μας το ενεργειακό πεδίο του συνανθρώπου μας και καρφώνονται στο δικό του υποσυνείδητο.

ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!


Στο μητροπολιτικό μουσείο τέχνης της Νέας Υόρκης εκτίθεται μια εικόνα της Παναγίας με το θείο βρέφος του Ιταλού ζωγράφου Ντούτσιο,ζωγραφισμένη το 1300 μ.χ.

Η συγκεκριμένη αγιογραφία με βυζαντινή νοοτροπία συγκεντρώνει συνήθως αρκετό κόσμο και είναι δύσκολο να την παρατηρήσεις αρκετά ή και να τη φωτογραφήσεις.


Το περίεργο σε αυτή την εικόνα είναι η σωματική μορφή του Χριστού.Μάλιστα αν δεν στο μαρκάρει ξεναγός που να είναι καλή γνώστης του αντικειμένου,ίσως να ξεφύγει της παρατήρησης.


Το θείο βρέφος λοιπόν φέρει προτεταμένη κοιλιακή χώρα και εκσεσημασμένη δολιχοκεφαλία στο κρανίο η οποία μάλλον δε ταιριάζει σε φυσιολογικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.Το θείο βρέφος φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνο αφού με το χέρι του θέλει να σκουπίσει το επικείμενο δάκρυ της μελαγχολικής Παναγίας.


Γνώριζε κάτι ο Ντούτσιο από τη Σιένα..μυημένος σε κάποια μυστική εταιρεία του μεσαίωνα?


Ας δούμε λοιπόν τους δυό κυβερνήτες με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Χριστό του Ντούτσιο.


Πρώτος ο Ίωνας Περικλής,κυβερνήτης της Αθήνας τον "χρυσό" αιώνα γνωστός για την καταπιεστική πολιτική τους στους γηγενείς Αιολείς και Δωριείς των νησιών του Αιγαίου,υποταγμένα όντως στην Αθήνα με τη μορφή αποικίας.Χάρι στην εργατική δύναμη των νησιωτών αλλά και των σκλάβων που εμπορευόταν η οικογένεια του (ο αδελφός του είχε εταιρεία δούλων στη Λυδία  της Μ.Ασίας) ,η Αθήνα γέμισε με τα γνωστά θαυμαστά κτίρια και αγάλματα.Και επειδή η τακτική του καπιταλισμού παραμένει η ίδια από τότε,γρήγορα προσέλαβε ιμπεριαλιστική μορφή και θέλησε να επεκταθεί και στην Αιολική (π.χ. Θήβα) και τη Δωρική Ελλάδα (Σπάρτη,Κόρινθος,Μέγαρα,Σικελία).

Φτιάξτε το δικό σας καζάνι για τσίπουρο με μια... χύτρα ταχύτητος ~ Οδηγίες βήμα-βήμα pics+video



 

Μια χύτρα ταχύτητας, αυτή που χρησιμοποιούμε στη μαγειρική, μπορεί να μετατραπεί σε αποστακτική συσκευή πολύ απλά.

Ξεκινήστε από μια τέτοια αποστακτική, που δεν θα σας υποβάλει σε έξοδα. 


Για το σκοπό αυτό:

 



► Αφαιρέστε τη βαλβίδα από το καπάκι.

     Προσαρμόστε στη υποδοχή της βαλβίδας ένα σωλήνα από τεφλόν μήκους 10 περίπου εκατοστών.

     Πάρτε ένα χάλκινο σωλήνα (από καθαρό χαλκό) μήκους 3 μέτρων περίπου από κουλούρα ώστε να τον διαμορφώστε στο επιθυμητό σχήμα με μεγαλύτερη ευκολία.
   
     Διαμορφώστε το σωλήνα χαλκού σε μορφή σπείρας (σερπαντίνας) προσέχοντας ώστε η κλίση του σωλήνα να έχει καθοδική μόνον πορεία.
 
     Συνδέστε την άκρη του σωλήνα από τεφλόν με την άκρη του χάλκινου σωλήνα.
      Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σφικτήρες για καλύτερη σύνδεση του σωλήνα τεφλόν με τη βαλβίδα και το χάλκινο σωλήνα.


   Βυθίστε τη σερπαντίνα μέσα σε ένα πλαστικό κουβά και περάστε την από μια μικρή τρύπα (ανάλογη με τη διάμετρο του σωλήνα) που θα ανοίξετε προσεκτικά στο κάτω πλευρικό μέρος του κουβά.
      Ακόμη και αν παρουσιάζει μικρή διαρροή δεν πειράζει, αφού όπως θα δούμε αμέσως πιο κάτω είναι αναγκαία η σταδιακή αντικατάσταση του νερού με άλλο πιο κρύο. Εννοείτε ότι δεν πρέπει να βάλετε τον κουβά στο πάτωμα γιατί θα πλημμυρήσετε. Ο καλύτερος χώρος είναι δίπλα στο νεροχύτη. 


   Γεμίστε το κουβά με κρύο νερό δημιουργώντας με αυτό το τρόπο ένα αυτοσχέδιο ψυκτήρα. Στη διάρκεια της απόσταξης ανανεώνετε το νερό φροντίζοντας να παραμένει σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλή η θερμοκρασία. Εν ανάγκη προσθέστε πάγο.  
      Μια παραλλαγή των πιο πάνω είναι να τοποθετήσετε αντί του χάλκινου σωλήνα ένα μονοκόμματο σωλήνα από τεφλόν κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο απλά. Αυτή η λύση όμως έχει δυο μειονεκτήματα. Είναι πολύ δύσκολο να επιτύχετε καθοδική πορεία στο σωλήνα δίχως να διπλώσει και δεύτερον, επειδή το τεφλόν είναι κακός αγωγός της θερμότητας, είναι δυνατόν εάν το νερό ψύξης δεν είναι πολύ κρύο να έχετε απώλειες σε μορφή ατμών που δεν συμπυκνώνονται.

Προσοχή, ο σωλήνας πρέπει να είναι από τεφλόν και όχι από οποιοδήποτε άλλο πλαστικό, γιατί υπάρχει κίνδυνος να περάσουν φθαλικές ενώσεις (επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό) στο απόσταγμα.

Τα αγάλματα που δεν μπορούν να μετρηθούν!



Το μυστήριο με τα αγάλματα μιας θεότητας των Ιαπώνων, του Τζιζό (Jizō), βρίσκεται τόσο στη δημιουργία τους, όσο και στον αριθμό τους, καθώς κανείς δεν μπορεί να τα μετρήσει με ακρίβεια.

Όταν πηγαίνεις μέσα στον κήπο που βρίσκονται ο αριθμός του είναι 70 και όταν βγαίνεις φτάνουν τα 100!

Ο χώρος ονομάζεται άβυσσος Κανμαγκαφούτσι (Kanmangafuchi), κοντά στην πόλη Νίκο (Nikko) και δημιουργήθηκε από λάβα πριν από 7.000 χρόνια, μετά από έκρηξη του ηφαιστείου Ναντάι (Nantai) σε συνδυασμό με το νερό του ποταμού που διασχίζει την περιοχή.

Μέσα στο δάσος υπάρχουν αυτά τα πέτρινα αγάλματα, των Jizō, διακοσμημένα με κόκκινες πετσέτες μπροστά τους  και πλεκτά σκουφάκια.

Πρόκειται για αγαπημένη θεότητα, η οποία θεωρείται πως προστατεύει τους ταξιδιώτες και τις χαμένες ψυχές και είναι επίσης φύλακας των παιδιών.

Αποκαλύφθηκε αρχαίος ελληνικός ναός του 363 πχ στην Ιορδανία



Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είχε απλώσει την επιρροή του σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, ενώ πολλές περιοχές βρίσκονταν υπό την εποπτεία ή την κατοχή - ως αποικίες - ελληνικών πόλεων κρατών. Η ανακάλυψη ενός αρχαίου ελληνικού ναού στην Ιορδανία επιβεβαιώνει...

την εξάπλωση του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού. Η σημαντικότατη αρχαιολογική ανασκαφή έφερε στο φως έναν μεγάλο ναό στην περιοχή Umm Qais, η οποία βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα απόσταση βόρεια από το Αμμάν.

Η αρχαιολογική ομάδα που ανακάλυψε τον αρχαίο ελληνικό ναό είναι από το πανεπιστήμιο Γιαρμούκ, ενώ επικεφαλής της έρευνας είναι ο Ατέφ Σεγιάμπ. Ο ναός χρονολογείται μεταξύ του 332 και 363 π.Χ. και, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα, φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε εκτός από τους αποικιστές Έλληνες παλαιότερης περιόδου που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και αφομοίωσαν το ντόπιο πληθυσμό και ανέπτυξαν ιδιαίτερη οικονομική και πολιτιστική ζωή για να επιτραπεί να κτιστεί ένα τόσο μεγάλο οικοδόμημα, τόσο κατά την Ρωμαϊκή περίοδο, όσο και κατά το Βυζάντιο, αλλά και αργότερα από τους Μωαμεθανούς.

Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα με το ζώδιο που ανήκουν: Μοιραία γυναίκα η Σκορπίνα, τυπική η Παρθένος, λαμπερή η Λιονταρίνα



Οι 12 τύποι γυναικών ανάλογα σε ποιο ζώδιο ανήκουν, θα δείξουν με ένα γλαφυρό τρόπο την προσωπικότητα τους.
ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα που έχει πολλαπλούς ρόλους από πολύ μικρή ηλικία. Βρίσκεται και λειτουργεί πολύ άνετα ανάμεσα σε μία άντρο παρέα, γιατί η ψυχή της είναι ένα κράμα των δύο φύλλων. Δεν της αρέσει να βρίσκεται μόνο στον ρόλο της συζύγου – μητέρας, αλλά να ενεργεί μέσα σε κοινωνικά και επαγγελματικά δρώμενα με μεγάλη επιτυχία. Αυστηρή μαμά, αλλά ταυτόχρονα βοηθά τα παιδιά της να στηρίζονται στον εαυτό τους και να γίνονται γρήγορα ανεξάρτητα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η γυναίκα αυτή έχει μία δυνατή επιθυμία, στο να ζήσει μία άνετη ζωή. Συνήθως τα καταφέρνει και χαράζει τον δικό της δρόμο που είναι απόλυτα συντονισμένος με της υλικές της επιθυμίες. Είναι μία πολύ θελκτική προσωπικότητα και γυναίκα, που όμως θα πρέπει να υποτάξει την επιθυμία της να ξεφεύγει σε γαστρονομικούς πειρασμούς. Συνήθως παχαίνει στην ηλικία της ωριμότητας και αποκτά βαρύ σώμα αν δεν προσέξει. Η αγάπη της για τα παιδιά και την οικογένεια την κάνουν πολύ στοργική και προστατευτική.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολύπλευρη και ανήσυχη. Ποτέ δεν παραμένει στις ίδιες σκέψεις και στην ίδια πορεία ζωής. Κάποια στιγμή θέλει να κάνει πράγματα στην ζωή της που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει σε μικρή ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια και τους ανθρώπους που την κεντρίζουν πνευματικά. Παίρνει ενεργά μέρος σε κοινωνικά θέματα και πολιτικοποιείται, γιατί της αρέσει να ζει μέσα στην επικοινωνία και την κίνηση. Οι στιλιστικές της προτιμήσεις έχουν πολλές αντιθέσεις και πολλές φορές φτάνουν στα άκρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ευαίσθητη και ευμετάβλητη σε κάθε προσωπική της επιλογή. Γίνεται καλή μητέρα και λειτουργεί άψογα μέσα στην οικογένειά της, αλλά και πολύ καλά στην κουζίνα της. Οι επιλογές της πολλές φορές της δημιουργούν πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις που δύσκολα ξεπερνά. Αγαπά το φως του φεγγαριού γιατί ξέρει ότι μοιάζει στις αλλαγές του. Μπορεί εύκολα να μαγέψει έναν άντρα και να το πείσει ότι αυτή είναι η μοναδική γυναίκα για εκείνον.

αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά για την αρθρίτιδα




Τα μπαχαρικά, εκτός από τέλεια γεύση στο φαγητό, έχουν και σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό. Δείτε μερικά...

Για τους ασθενείς με αρθρίτιδα, τα απλά, καθημερινά πράγματα γίνονται δύσκολα.


Ανάλογα με την σφοδρότητα των συμπτωμάτων, μια πράξη τόσο δεδομένη, όσο το να δέσουμε τα κορδόνια μας, μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτη.


Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν πως στην αρθρίτιδα κάθε είδους παίζουν ρόλο χρόνιες φλεγμονές.


Η φλεγμονή είναι αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, με σκοπό να ξεκινήσει την διαδικασία της ίασης—όταν, τουλάχιστον, συμβαίνει σε μικρές δόσεις.


Η χρόνια φλεγμονή, από την άλλη πλευρά, προκαλεί πολλά προβλήματα στην υγεία, όπως εκφυλισμό των αρθρώσεων, αλλά και βλάβες στο πώς ο οργανισμός αντιδρά στον πόνο.


Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν δείξει πως οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανακούφιση από φλεγμονές και πόνο.


Και ίσως εδώ ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μπαχαρικά.


Περιέχουν αντιοξειδωτικά, και χημικά στοιχεία που μας ανακουφίζουν από τις φλεγμονές.


Ακόμα ένας λόγος για να τα ενσωματώσουμε στην διατροφή μας είναι πως θα δίνουμε επιπλέον γεύση στα πιάτα μας, χωρίς αλάτι, και ότι δεν πρόκειται να δούμε τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν ορισμένα αντιφλεγμονώδη φάρμακα.


Ας δούμε όμως ποια είναι τα καλύτερα μπαχαρικά για κάποιον που πάσχει από αρθρίτιδα…

Όσοι έχουν βρεθεί στο Ντεβαχάν...

Αποτέλεσμα εικόνας για Όσοι έχουν βρεθεί στο Ντεβαχάν...



Όσοι έχουν βρεθεί στο Ντεβαχάν, όταν ενσαρκώνονται, έχουν μια εσωτερική πίστη στην αθανασία, στην απειροσύνη και στις ανώτερες αρετές - ενώ εκείνοι που δεν έχουν βρεθεί στο Ντεβαχάν δεν πιστεύουν σε μια ζωή μετά θάνατον.

 Ούτε πιστεύουν στα Μεγάλα Όντα, στην Ιεραρχία ή στη πνευματική διάσταση. 

Πιστεύουν στο χρήμα, τη γη, τα αποκτήματα, τα κοσμήματα επειδή ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν την καρδιά τους στην ευδαιμονία του Ντεβαχάν.

Δεν μπορούν όλοι να εισέλθουν στο Ντεβαχάν. 

5 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη Πέρα Από την Ψευδαίσθηση.
Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα. Έχει τη μοναδική ικανότητα να επικοινωνεί μαζί σας και να σας συνδέει με το Σύμπαν με τρόπους που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού.
Εάν είστε ανοιχτοί στις θεραπευτικές δυνάμεις της, η μουσική συχνά αντηχεί σε ένα επίπεδο πολύ πιο βαθύ από τη γνωστική κατανόηση. Φτάνει στην ψυχή σας. Είτε ακούτε κλασική, grunge, ποπ, τραγουδιστή/συνθέτη, εναλλακτική, ροκ, bluegrass, country ή λαϊκή μουσική, η μουσική που ακούτε επηρεάζει σημαντικά το νου, το σώμα και το πνεύμα σας.
Το να μάθετε να αγκαλιάζετε τα θεραπευτικά οφέλη του να ακούτε μουσική θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτίωση της γενικότερης ευεξίας σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένα θεραπευτικό περιβάλλον που μπορεί να σας αλλάξει σωματικά και ψυχολογικά.
Την επόμενη φορά που ανεβάσετε την ένταση στο αυτοκίνητό σας, φορέσετε τα ακουστικά σας, βρείτε θέση σε μια συναυλία ή συνδέσετε το record player σας με τα Bluetooth ηχεία, ανοίξτε τον εαυτό σας σε αυτά τα πέντε θεραπευτικά οφέλη από την ακρόαση της μουσικής:
Η μουσική αλλάζει τη διάθεσή σας
Πιθανότατα έχετε ζήσει αυξημένη ευτυχία, θλίψη ή συναισθήματα δέους όταν ακούτε συγκεκριμένα τραγούδια. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Έρευνες έχουν δείξει ότι διάφοροι τύποι μουσικής μπορεί να έχουν διαφορετική επίδραση στη διάθεσή σας, μαζί με τα επίπεδα έντασης και τη διανοητική σαφήνεια.
Είτε αισθάνεστε ξεκάθαρος, αντανακλαστικός, θυμωμένος ή χαρούμενος, έχετε τη δυνατότητα είτε να τονίσετε περαιτέρω αυτά τα συναισθήματα είτε να αλλάξετε συναισθηματικές κατευθύνσεις επιλέγοντας να ακούσετε συγκεκριμένους τύπους μουσικής. Ανακαλύψτε ποια τραγούδια μιλούν σε αυτό που είστε και ανυψώνουν το πνεύμα σας και κρατήστε τα σε μια λίστα αναπαραγωγής που έχετε πρόχειρη για όταν την χρειάζεστε.
Η μουσική μειώνει την αντίδραση σας στο στρες
Δεν υπάρχει έλλειψη στρες στη ζωή σας, αλλά αν το αφήσετε να κυριαρχήσει, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε πολλές επιπλοκές στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένης της αρνητικής επίδρασης στη διάθεσή σας, στην αίσθηση ευεξίας, συμπεριφορά και υγεία. Ευτυχώς, το άκουσμα συγκεκριμένων τύπων μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την αντίδρασή σας στο στρες.
Όταν βρίσκεστε σε μια αγχωτική κατάσταση, όπου δυσκολεύεστε να χειριστείτε αυτά που έχει παρουσιάσει η ζωή, βρείτε μουσική που σας ενθαρρύνει και σας καθησυχάζει. Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε μια μοναδική λίστα αναπαραγωγής που βρίσκετε ιδιαίτερα χαλαρωτική και ευχάριστη και κρατήστε την στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε κάθε φορά που τα αγχωτικά συναισθήματα αρχίζουν να γλιστρούν - για να αποτρέψετε έντονες αντιδράσεις στους αναπόφευκτους στρεσογόνους παράγοντες της ζωής.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΩΣ ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Το ενεργειακό πεδίο της κουζίνας σας μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας φάρος φωτός που εκπέμπει προς τα έξω σε ομόκεντρους κύκλους, γεμίζοντας το σπίτι σας και φυσικά ρέοντας προς τα έξω στο ευρύτερο σύμπαν. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που παρουσιάζουμε εδώ, η κουζίνα σας θα γίνει σημείο συγκέντρωσης, καθώς και σημείο μεταβίβασης, για λαμπερή ενέργεια.
Σε παλιότερες εποχές, η κουζίνα θεωρούνταν ότι ήταν η καρδιά του σπιτιού επειδή ήταν το μέρος όπου η οικογένεια συγκεντρώνονταν για να είναι ζεστά και να μοιραστεί τα γεύματα. Αντιπροσώπευε την διατροφή και την κοινότητα. Σε αρχαίους πολιτισμούς, βωμοί συχνά στήνονταν μέσα στην κουζίνα, καθώς ήταν ένας ιερός χώρος όπου μπορούσε κάποιος να επικοινωνήσει με το Θείο. 
Ακόμα και αν, ως επί το πλείστον, στον σύγχρονο πολιτισμό μας έχουμε ξεχάσει της μυστικιστική δύναμη της κουζίνας, μπορούμε ακόμη να προσκαλέσουμε την σοφία των παλαιότερων χρόνων στη ζωή μας μετατρέποντας την σε ιερό χώρο. Η ιδανική ιερή κουζίνα είναι καθαρή και γεμάτη chi ενέργεια (δύναμη ζωής) που κυλάει ελεύθερα. Πρέπει να υπάρχει εξαιρετικός φωτισμός και, αν είναι δυνατόν, φυσικό φως του ήλιου.
Πρέπει να αισθάνεστε ότι ανυψώνεστε απλά μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο αυτό. 

Γιατί οι Ναβάχο λένε ότι ΔΕΝ θα παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου

Ναβάχο

Την ώρα που έχει πιάσει φρενίτιδα τους Αμερικάνους με την επερχόμενη ολική έκλειψη στις 21 Αυγούστου που θα είναι πλήρως ορατή σε αρκετές πολιτείες, κι εξοπλίζονται για να την παρακολουθήσουν ακολουθώντας τις οδηγίες ασφάλειας της NASA, οι Ναβάχο δηλώνουν ότι δεν θα την κοιτάζουν ψηλά στον ουρανό όσο διαρκεί.
Οι Αμερικάνοι Ιθαγενείς Ναβάχο είναι η δεύτερη σε μέγεθος φυλή Ινδιάνων στην Αμερική μετά τους Τσιρόκι.
​Παρόλο που η έκλειψη θα είναι σε πλήρη θέα πάνω από το έθνος Ναβάχο στην Αριζόνα, τα παραδοσιακά μέλη της φυλής δεν θα κοιτάξουν ψηλά ενόσω συμβαίνει.
Η λέξη για την έκλειψη στη γλώσσα των Ναβάχο είναι «τρώγοντας τον ήλιο». Στην παράδοση των Ναβάχο πιστεύεται ότι ο ήλιος πεθαίνει κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης και ότι είναι ένα οικείο γεγονός μεταξύ της Γης, του Ήλιου και της Σελήνης.

Η Παρούσα Στιγμή - Ram Dass

Αποτέλεσμα εικόνας για Οποιαδήποτε ανάμνηση διατηρείς, μιας καλής στιγμής στη ζωή σου, σε κρατά μακριά από αυτή τη στιγμή. Αν όχι εδώ, τότε πουθενά.

Οποιαδήποτε ανάμνηση διατηρείς, μιας καλής στιγμής στη ζωή σου, σε κρατά μακριά από αυτή τη στιγμή. Αν όχι εδώ, τότε πουθενά. Ο Ραμ Ντας μιλαέι για τη σπουδαιότητα του να ζεις στην παρούσα στιγμή.

Ο φονικότερος σεισμός της ανθρωπότητας στοίχισε τη ζωή σε 840.000 ανθρώπους. «Η γη κόπηκε στα δύο. Βουνά και ποτάμια άλλαξαν θέση, λόφοι εμφανίσθηκαν και κοιλάδες δημιουργήθηκαν»



Toν χειμώνα του 1556 σημειώθηκε ο πιο καταστροφικός σεισμός στην ανθρώπινη ιστορία. Αν και κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, ισοπέδωσε βουνά και υπολογίζεται ότι κόστισε τη ζωή σε 840.000 ανθρώπους.
Το μέγεθος του σεισμού ήταν περίπου 8 με 8,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σαντζί της Κίνας.
Αν και δεν ήταν ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, έπληξε πυκνοκατοικημένη περιοχή, γι’ αυτό και τα θύματα ήταν τόσα πολλά.

Ο σεισμός χτύπησε το βράδυ ενώ οι μετασεισμοί συνεχίστηκαν μέχρι το πρωί.
Επίκεντρο ήταν η κοιλάδα του ποταμού Ουέι, όπου βρίσκονταν οι πόλεις  Χουασιάν, Βεϊνάν και Χουαγίν.
Το 60% του πληθυσμού αφανίστηκε εκείνη την ημέρα και σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν έως και 300 μίλια μακριά.
Μάλιστα, καταστράφηκε και ένα κομμάτι από το πέτρινο δάσος της επαρχίας Λουνάν Γι.

Αμέσως μετά ξέσπασαν πυρκαγιές, πλημμύρες και κατολισθήσεις, ενώ στο έδαφος σχηματίστηκαν ρωγμές βάθους 20 μέτρων.

Το εγκαταλειμμένο ανάκτορο των Ιησουϊτών μοναχών στη Νάξο


ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΑ, ΝΑΞΟΣ

Στην καταπράσινη και γεμάτη ελιόδεντρα κοιλάδα των Καλαμιτσίων, κοντά στο χωριό Μέλανες της Νάξου, βρίσκεται το επιβλητικό ανάκτορο των Ιησουϊτών μοναχών. Το 1673, ο Ιησουίτης μοναχός Ροβέρτο Σωζέ επέλεξε την καταπράσινη κοιλάδα των Καλαμιτσιών για να φτιάξει αυτό το λαμπρό οικοδόμημα. 

ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΑ, ΝΑΞΟΣ
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ


Οι εργασίες όπως δείχνουν οι ιστορικές και αρχιτεκτονικές μελέτες ξεκίνησαν την περίοδο 1679-1681 και ολοκληρώθηκαν το 1683. Το ανάκτορο χτίστηκε στα συντρίμμια ενός παλιότερου δουκάτου με χρήματα της οικογένειας του Ροβέρτο Σωζέ.

ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ, ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΑ, ΝΑΞΟΣ

 Όταν ολοκληρώθηκε το χτίσιμό του, όπως αναφέρεται και σε βιβλία πολλών περιηγητών της εποχής, όλοι μιλούσαν για ένα κτίσμα μοναδικής αρχιτεκτονικής αλλά και εντυπωσιακής χλιδής, που όμως προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων.

Σπερθίας και Βούλης: "..ούτε στον νόμο μας είναι γραμμένο να προσκυνούμε άνθρωπο"


-«Αν δεν προσκυνήσετε τον μεγάλο βασιλιά θα σας θανατώσουμε». 

-«Θανατώστε μας, άλλωστε για αυτό ήρθαμε, αλλά δεν προσκυνάμε!». 

  Όταν, στην πρώτη εκστρατεία των Περσών, ο Δαρείος έστειλε κήρυκες στην Σπάρτη, όπως έκανε και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, για να ζητήσουν «γην και ύδωρ», οι Λακεδαιμόνιοι τους πέταξαν σε ένα πηγάδι και τους καλούσαν να πάρουν από κει «γην και ύδωρ» και να τα παν στον βασιλιά τους..


Στους Λακεδαιμονίους, λοιπόν, ξέσπασε ο θυμός του Ταλθυβίου, του κήρυκα του Αγαμέμνονος. Γιατί στην Σπάρτη υπάρχει ναός του Ταλθυβίου, ζουν και οι απόγονοί του, οι ονομαζόμενοι Ταλθυβιάδες, που τους έχουν δοθεί ως τιμητικό προνόμιο όλες οι αποστολές κηρύκων που στέλνει η Σπάρτη. Εξ αιτίας όμως αυτού του γεγονότος, οι Σπαρτιάτες έκαναν θυσίες αλλά άδικα περίμεναν αίσια προμηνύματα. Κι αυτό κράτησε πολύ καιρό στην πόλη τους. 


Και καθώς οι Λακεδαιμόνιοι αγανακτούσαν και το θεωρούσαν μεγάλη συμφορά, συγκαλούσαν πολλές φορές συνέλευση των πολιτών τους κι ο κήρυκας φώναζε:


"Ποιος Σπαρτιάτης δέχεται με την θέλησή του να δώσει την ζωή του για την Σπάρτη; "

Άρης ο χαλκάρματος



  "Η γνώση η οποία «κινεί» τον Έλληνα σήμερα είναι σε ολοκληρωτικό βαθμό προϊόν κατάστασης ενεργειών ανθρώπων της εξουσίας που λειτούργησαν σχεδόν μηδενιστικά προς τους Έλληνες Θεούς. Στο άκουσμα του Θεού Άρη ο Έλληνας καλεί στην μνήμη του πρόχειρες μουτζουρωμένες εικόνες των παιδιάστικων του χρόνων λουσμένες από παραμύθια. 

Οι εικόνες της παιδικής αθωότητας παγίωσαν ένα αίσθημα καταλυτικής και ανύπαρκτης γνώσης, ένοχο και υβριστικό απέναντι στο Πάνθεον των Ολυμπίων Θεών και ταυτοχρόνως προσβλητικό απέναντι στο ηλικιακό βάρος του καθενός σε σχέση με το αποθεματικό ταμείο της γνώσης του. 

Ο Θεός Άρης γόνος του συμπαντικού Νου Δία και της νοητής ύλης Ήρας, αντιπροσωπεύει για εμάς τον Θεό του πολέμου, σε διαφορετική όμως τοποθέτηση και σχέση με την αδελφή του Αθηνά, η οποία και αυτή λαμβάνει μερίδιο των πολεμικών επιχειρήσεων. 

Ο Άρης και η Αθηνά παρουσιάζονται πάνοπλοι και ο χώρος και των δύο είναι τα πολεμικά πεδία, με την διαφορά ότι η Αθηνά εκπροσωπεί την λογική σκέψη, την συγκροτημένη λήψη αποφάσεων, ενώ ο Άρης την παρόρμηση, την βιασύνη, την νεότητα του μυαλού και την έλλειψη πνευματικότητας.

Η σκοτεινή πλευρά του ζωδιακού: σε ποιον από τους 9 κύκλους της Κόλασης ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιο σας


Η σκοτεινή πλευρά του ζωδιακού: σε ποιον από τους 9 κύκλους της Κόλασης ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Όλοι έχουν σκοτεινή πλευρά. Αν το πιστεύετε, θα σας προσγειώσει σε μια πύρινη άβυσσο, μετά τον θάνατο σας (υποθέτοντας ότι πιστεύετε στην κόλαση). Κανείς δεν είναι τέλειος.

Κάποιοι από εμάς έχουμε ζωή με προβλήματα, κάποιοι έχουν ανήσυχες σκέψεις και κάποιοι απλώς δεν μπορούν να αποφύγουν τους μπελάδες ακόμα και αν προσπαθούν. Υποθέτοντας πως υπάρχει κόλαση και υποθέτοντας πως υπάρχουν 9 επίπεδα σε αυτή (κύκλοι), σε ποιον νομίζετε πως θα καταλήξετε; Όλοι έχουμε τους δαίμονες μας- και κάποιοι από αυτούς μας περιμένουν στο τέλος της ζωής μας. Συνεχίστε τη ανάγνωση για να βρείτε σε ποιον κύκλο θα καταλήξετε σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Ο τρόπος ζωής σας ταιριάζει με την κρίση σας;

Υδροχόος: Προαύλιο της Κολάσεως (πρώτος κύκλος). Είστε αθώος και αρκετά καλό άτομο και γι αυτό, η μοίρα θα είναι ελαστική μαζί σας. Αυτό που είναι εναντίον σας είναι ότι είχατε μια ζωή χωρίς καμία μορφή πνευματικότητας και γι αυτό θα υποφέρετε στον πιο αμβλύ κύκλο. Βέβαια, οι υπόλοιποι μπορεί κυριολεκτικά να ζουν εφιάλτες αλλά τουλάχιστον σας κρατούν απασχολημένους. Η αιωνιότητα πρόκειται να είναι πολύ βαρετή.

Κριός: Λαγνεία (δεύτερος κύκλος). Αν σας κάνει να νιώθετε ωραία, τότε θα το έχετε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πράττετε. Δεν είχατε ποτέ τη πρόθεση να βλάψετε κάποιον- απλώς δεν σκέφτεστε κάτι δεύτερη φορά. Σας αρέσει να νιώθετε ωραία αλλά αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μπελάδες. Και ίσως το έχει κάνει ήδη. Γι αυτόν τον λόγο θα ψήνεστε στην Κόλαση με άλλους λάγνους αμαρτωλούς.

Ζυγός: Λαιμαργία (τρίτος κύκλος). Απολαμβάνετε την καλή ζωή, αλλά η ικανοποίηση σας φαίνεται να μην έχει τέλος. Θέλετε συνεχώς να παίρνετε. Να είστε γεμάτοι με πάθος, φαγητό, χαρά, θλίψη… αν υπάρχει χώρος και για άλλα, καλά ή κακά, θα τα πάρετε και αυτά. Αλλά καλή τύχη στο να βρείτε τα πάντα εκεί που πηγαίνετε. Η Κόλαση θα σας καταπιεί ολόκληρους.

Γεώργιος Σίνας: Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα μεγαλέμπορου που ένωσε τις Βούδα και Πέστη

Το όνομα της σημερινής πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη, είναι σύνθετο αλλά δεν ήταν από την αρχή έτσι! Για την ακρίβεια προέρχεται από την συνένωση των ονομάτων των δυο πόλεων της Βούδας και της Πέστης, που είχαν κτιστεί κατά το Μεσαίωνα, ως ξεχωριστές πόλεις, αλλά αντικριστά στις όχθες του ποταμού Δούναβη.
Γεώργιος Σίνας: Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα μεγαλέμπορου που ένωσε τις Βούδα και Πέστη
Ο λόγος που ενώθηκαν τόσο πολεοδομικά όσο και ονομαστικά, οφείλεται στον Έλληνα μεγαλέμπορο και ευεργέτη του 18ου-19ου αιώνα Γεώργιο Σίνα, ο οποίος ένωσε τις δυο πόλεις κτίζοντας την, έως σήμερα σήμα κατατεθέν της πόλης, Γέφυρα των Αλυσίδων. Χάρη σε αυτή τη γέφυρα οι δύο πόλεις έγιναν ουσιαστικά μία και σταδιακά επικράτησε και το ενωμένο όνομα Βούδα-Πέστη!

Οι Σίνα και η Ουγγαρία

Οι Σίνα κατάγονταν από τη Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της περιοχής την εποχή εκείνη. Η πρώτη βέβαιη μνεία της οικογένειας αναφέρεται στον Γεώργιο Σίνα τον Πρεσβύτερο, ο οποίος στα μέσα του 18ου αιώνα έκανε εμπόριο στη Μοσχόπολη, Βιέννη, Πέστη και Βούδα.
Μετά τον θάνατό του τον διαδέχθηκε ο γιός του, ο Σίμων Σίνας ο Νεότερος (γενν. το 1753), ο οποίος ίδρυσε το 1798 αυτόνομη εταιρεία στην Αυτοκρατορία των Αψβούργων με την επω­νυμία «Σίμων Σίνας και Σία».
Γεώργιος Σίνας: Η άγνωστη ιστορία του Έλληνα μεγαλέμπορου που ένωσε τις Βούδα και Πέστη
Η οικογένεια αναδείχθηκε στον σπουδαιότερο προμηθευτή δη­μη­τριακών και μαλλιού, καθώς και σε μεγάλο τραπεζικό οίκο.
To 1818, σε αναγνώριση της προσφοράς τους, ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Α΄ απένειμε τίτλο ευγενείας και οικόσημο στον Σίμωνα Σίνα και τους γιους του Γεώργιο και Ιωάννη, μαζί με κτήματα στο Hodos και Kiz­dia στον νομό Temes.
Το 1832 ο αυτο­κρά­τορας επιβεβαίωσε το οικόσημό τους και απέ­νει­με τον τίτλο του βαρόνου της Ουγγαρίας στους Γεώργιο και Ιωάννη Σίνα.

Αντεπίθεση ...





Δευτέρα 21/8, η Ολική Ηλιακή Έκλειψη κορυφώνεται στις 21:11:11 ώρα Ελλάδας.

Αυτό είναι το Κάλεσμα για την Παγκόσμια Ενότητα.

Αυτό είναι το Σάλπισμα της Παγκόσμιας Αντεπίθεσης.

Αυτή είναι η συμβολική στιγμή που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. 

Αυτή είναι η κρίσιμη καμπή που περιμένουμε επί σειρά αιώνων.


  


Τώρα
καλούμαστε να παραμερίσουμε
όλες τις προσωπικές μας αντιλήψεις
πεποιθήσεις και ιδεοληψίες,
όλες μας τις διαφορές
οποιουδήποτε είδους,
όλες μας τις διαφωνίες
για οποιοδήποτε θέμα
και
να σταθούμε Ενωμένοι
ως
Μια Οικογένεια
Μια Φυλή
Μια Ανθρωπότητα.

Ολόκληρος ο Γαλαξίας,
όλες οι Οντότητες
που υπηρετούν το Φως
και συντάσσονται
με το Κοσμικό Σχέδιο,
είναι μαζί μας,
είναι δίπλα μας
και μας υπόσχονται
ότι θα διαλογιστούν μαζί μας
για να επιτευχθεί
το μέγιστο αποτέλεσμα.

Έχουμε
έναν κοινό
και μοναδικό
στόχο:
την Απελευθέρωση του Πλανήτη
και την επιστροφή του
στην Αρμονία
στην Αφθονία
και στον Συμπαντικό Κραδασμό
της Ανιδιοτελούς Αγάπης.

«Μη φοβάστε να αποτύχετε». Μια εμπνευσμένη ομιλία του Denzel Washington, που θα σας συγκινήσει



«Το όνειρο αν δεν έχει στόχο, είναι απλά ένα όνειρο.
Μη φοβάστε να αποτύχετε. Κοιτάξτε μπροστά και όταν πετύχετε, γυρίστε πίσω και τραβήξτε και άλλον ένα μαζί σας. Τα μεγάλα σχέδια πάντα μπορούν να αποτύχουν,
όμως δεν πρέπει κάποιος να παραιτηθεί αλλά να παλέψει με υπομονή για το όνειρό το».
Ο βραβευμένος ηθοποιός Ντένζελ Ουάσιγκτον, ήταν ο βασικός ομιλητής στο πανεπιστήμιο Dillard της Λουιζιάνα, όπου έδωσε μια μοναδική ομιλία στους 218 αποφοίτους.
Μίλησε για τα δικά του φοιτητικά χρόνια, όταν παράτησε το πανεπιστήμιο, για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη ζωή, αλλά και για τη σημασία της σκληρής δουλειάς, για να υλοποιηθεί ένας στόχος.
Θυμήθηκε τη γυναίκα που του είχε πει ότι θα γυρίσει τον κόσμο και θα μιλήσει σε εκατομμύρια ακροατών!
Μεταξύ άλλων, είπε «βάλτε πρώτα τον Θεό σε ό,τι κάνετε. Ό, τι νομίζεις ότι βλέπεις σε μένα και όλα που νομίζεις ότι έχω καταφέρει και ό, τι νομίζεις ότι έχω, ό, τι έχω είναι από τη χάρη του Θεού, το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι δώρο.»

Στο Τέξας μάλλον θα φορέσουν πραγματικά καπελάκια από αλουμινόχαρτο!

Όταν θέλουν να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους που γνωρίζουν τους κινδύνους για την υγεία από τα μικροκυμάτα και τις ραδιοσυχνότητες, λένε ότι είναι αυτοί που φορούν “καπέλα από αλουμινόχαρτο”

Λοιπόν, οι κάτοικοι του Τέξας αλλά και του Νιού Τζέρσεϋ θα πρέπει τώρα να βρουν τα καλύτερα τέτοια καπέλα που μπορούν να αγοράσουν ή να φτιάξουν δικά τους: η Verizon ετοιμάζεται να τους “ψήσει” όλους στο South Plainfield, New Jersey και Euless, Texas με 28 gigahertz (GHz)!
Υπόψη ότι το ΕΝΑ GHz είναι ένα δισεκατομμύριο κύκλοι ενέργειας ανά δευτερόλεπτο! Επί 28; τι παίρνεις; Ενδεχομένως τηγανητό εγκέφαλο!
Να σημειωθεί ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες σε τέτοιες ανθρώπινες εκθέσεις και οι κάτοικοι South Plainfield και Euless θα παίξουν το ρόλο πειραματόζωου.

12 πράγματα που κάνουν κρυφά όλες οι γυναίκες όταν έχουν περίοδο!

Περίοδος. Αυτή η μάστιγα. Μία γυναίκα που αιμορραγεί επί πέντε μέρες(τουλάχιστον) κάθε μήνα, θα τη σέβεστε γατάκια.

Τι να πρωτοπεί κανείς για την κατάσταση αυτή που δώδεκα φορές τον χρόνο μας κάνει να σφαδάζουμε από τις κράμπες και τους πόνους, μας ωθεί στα φάρμακα, μας κάνει να τρώμε και να συμπεριφερόμαστε σαν τρελές και μας κρατά μακριά από το σεξ. Τα χειρότερα της αξίζουν, αλλά τέλος πάντων.
Μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της περιόδου της, είναι πραγματικά μία πολύ ισχυρή κι ανίσχυρη ταυτόχρονα οντότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να γυρίσει ανάποδα τον κόσμο όλο. Το μόνο σίγουρο επίσης είναι ότι έχει όλο το ελεύθερο να κάνει ό,τι απολύτως θέλει όταν έχει περίοδο δίχως να την κατακρίνει κανείς.

#1 Κάθεσαι κουλουριασμένη σε εμβρυϊκή στάση και κλαις από τον πόνο

#2 Βιώνεις χιλιάδες διαφορετικά συναισθήματα μέσα σε λίγα λεπτά

#3 Ντύνεσαι μόνο με σκουρόχρωμα ρούχα αυτές τις αποφράδες μέρες του μήνα

Για να γίνουμε ένα με το Όλο πρέπει να υπερβούμε τις λέξεις και τις έννοιες



Καθώς εγκαθιδρύεται το κέντρο του εγώ και μαθαίνουμε να περιγράφουμε τον κόσμο μέσω της γλώσσας, ξεχνάμε την αδιαφοροποίητη προγλωσσική φύση της ζωής.

Η γλώσσα, που στην αρχή αποτελούσε την αναπαράσταση μιας πτυχής του παντός, γίνεται υλική μέσα στη δική της πραγματικότητα. Καθώς η γλώσσα εξελίσσεται, χρησιμοποιείται όχι μόνο για να ονομάσει τα αντικείμενα, αλλά επίσης για να περιγράψει τις σχέσεις που έχουν ανάμεσά τους.

Παρόλο που προερχόμαστε από μια προγλωσσική κατάσταση, μαθαίνουμε γρήγορα τη διαφορά ανάμεσα στο "δέντρο" και το "σπίτι". Μαθαίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στο "μεγάλο σπίτι" και το "μικρό σπίτι". Μαθαίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στο "δικό σου μεγάλο σπίτι" και το "δικό μου μικρό σπίτι".

Σε κάποιο σημείο, η γλώσσα και η αντίληψη μεταπηδούν από τον κόσμο των αντικειμένων στον αφηρημένο κόσμο των εννοιών. Τώρα "θέλουμε το δικό σου μεγάλο σπίτι" γιατί "δεν μας αρέσει το δικό μας μικρό σπίτι". Έχουμε "πρόβλημα" με το μικρό σπίτι. Θα νιώσουμε "ολοκλήρωση" με το μεγάλο σπίτι. Η γλώσσα περιγράφει όλα αυτά τα αντικείμενα και τις σχέσεις. Ξεχνάμε πως πρόκειται μόνο για γλώσσα, λέξεις, σκέψεις. Υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα