Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ: Προηγήθηκε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άσκηση εκπαίδευσης ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ στο Λας Βέγκας την ημερα ΠΡΙΝ τον «πυροβολισμό»!


ΒΟΜΒΑ εκ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: Προηγήθηκε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άσκηση εκπαίδευσης ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ στο Λας Βέγκας την ημερα ΠΡΙΝ τον «πυροβολισμό» εκεί κατόπιν εντολής συνδικαλιστικού φορέως προς τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ!!!

Στο παρακάτω έγγραφο-ΦΩΤΙΑ διαβάζουμε πως ένας συνδικαλιστικός φορεύς στο Λας Βέγκας διατάξει στα μέλη του να συμμετάσουν σε μια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ άσκηση εκπαίδευσης ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ στις 30 Σεπτ. του 2017, δηλ., μια ημερα ΠΡΙΝ την «επίθεση» εκει! Λέει επίσης στο σώμα του εγγράφου: Ατομική εκπαίδευση στα βασικά των καζίνο.

Δείτε τώρα το βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!  Δείτε μετά την συμερινή μου εκπομπή για την ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πραγματικά έγινε εκεί στο Βέγκας…

Ρουά Ματ επιστήμονα για την προπαγάνδα παραπληροφόρησης της Γεωεπιστήμης



Ο Marvin Herndon δημοσίευσε ένα έγγραφο σχετικά με τα παγκόσμια κλιματικά ζητήματα και την ηθική, όπου αμφισβητεί ότι η επιστημονική κοινότητα «είναι καθαρή» όσον αφορά την έρευνα, τα περιοδικά και τη δεοντολογία της σε σχέση με την επιστήμη καιρού, η οποία έχει συγκεντρώσει πολλούς τίτλους:

Τη Γεωμηχανική, τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας, και ποιος ξέρει τι άλλο περιμένουμε στη συνέχεια, σε προφανείς προσπάθειες συγχύσεως ενός παγκόσμιου πληθυσμού που αφυπνίζεται για το τι συμβαίνει με τον καιρό της υποτιθέμενης Γεωμηχανικής.
Ο Δρ Herndon πιστεύει ότι “οι επιστήμονες είναι άνθρωποι ακεραιότητας: Τονίζουν ότι είναι σωστό. Λένε την αλήθεια και εξασφαλίζουν ότι είναι γνωστή η πλήρης αλήθεια. Δεν είναι ψέματα”. Μάλλον αναφέρεται σε εκείνους τους επιστήμονες των «παλαιών χρόνων» που δεν προσυπέγραφαν αυτό που αποκαλείται «επιστήμη συναίνεσης», μια ψευδοεπιστημονική προσέγγιση για την προώθηση των επιστημονικών θεμάτων ειδικών συμφερόντων, επιβεβαιώνοντας υποτιθέμενα αποτελέσματα μελετών για διάφορους λόγους, π.χ. οικονομικά κέρδη.
Ως διεπιστημονικός επιστήμονας, ο Δρ. Herndon απέκτησε πτυχίο φυσικής και διδακτορικό δίπλωμα στην πυρηνική χημεία. Επιπλέον, έκανε μεταδιδακτορική εργασία στη γεωχημεία και την κοσμοχημεία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του Σαν Ντιέγκο. Ως εκ τούτου, ο Herndon συνέχισε την έρευνά του για το σημερινό ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, καθώς ισχυρίζεται ότι η ψευδοεπιστήμη προωθείται σε επιστημονικά περιοδικά, τα οποία υποστηρίζει ότι πρέπει να αμφισβητηθούν και να διορθωθούν.
Για να επεξηγήσει την άποψη του ο Χέρντον, λέει σ’ αυτή την πρόσφατη δημοσίευση του:

FEMA: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ; (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν τόσα απότομα καταστροφικά κλιματολογικά φαινόμενα που είχαν να παρατηρηθούν εδώ και πολλές δεκαετίες.
Πλημύρες, τυφώνες, ξηρασίες, σεισμοί χτύπησαν πολλές περιοχές του πλανήτη καταστρέφοντας πόλεις ολόκληρες και στέλνοντας στο θάνατο χιλιάδες άτομα.
Τους υπόλοιπους, όσοι είχαν διασωθεί από αυτές τις συμφορές στις ΗΠΑ τους συγκέντρωναν σε ειδικά καμπ τα λεγόμενα FEMA. Τι είναι αυτά τα FEMA και τι έγινε εκεί;
Κάποιοι έχουν παρομοιάσει αυτά τα FEMA με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζιστών.
Είναι πραγματικά απίστευτη η μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε σε αυτά τα FEMA και περιέγραψε αποκαλύπτοντας το τι πραγματικά γίνεται εκεί μέσα.
Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιγράφει πως αντί να σώζουν τους ανθρώπους από τη θεομηνία, τους άφηναν να πεθάνουν αβοήθητους χωρίς νερό και ελάχιστη τροφή.

Όσους δε τους έλεγαν να πάνε στα FEMA και πήγαιναν εκεί για να σωθούν, πέφτανε θύματα αυτών που ελέγχανε αυτά τα στρατόπεδα, πολλούς τους εμβολίαζαν με άγνωστες ουσίες, άλλους τους υποχρέωναν να βάλουν το τσιπ-σφράγισμα.
Ο αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε και έσωσε αρκετούς και ένας από αυτούς του ομολόγησε ότι εκεί μέσα υπήρχαν ειδικές αίθουσες όπου δολοφονούσαν εν ψυχρώ ανθρώπους για να τους πάρουν τα όργανα.
Στο παρακάτω βίντεο έχουμε άλλη μια μαρτυρία κάποιου άστεγου θύμα της θεομηνίας που όταν τον ρώτησαν εκτός κάμερας γιατί δεν πάει να σωθεί στα στρατόπεδα αυτά αυτός ομολόγησε  ότι δεν εμπιστεύεται ούτε  τα FEMA στρατόπεδα αλλά ούτε και τον Ερυθρό Σταυρό  που αντί να σώζει ανθρώπους, τους κακοποιούν μέχρι θανάτου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα