Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Μάθε την ηλικία της ψυχής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου.



Όλοι έχουμε ακούσει τον όρο «παλαιά ψυχή»που αναφέρεται σε εκείνους τους ανθρώπους που φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο σοφοί για τα «πραγματικά» χρόνια τους. Είναι σε αρμονία με τη ζωή, επειδή έχουν ζήσει πολλές φορές και έχουν ξαναγεννηθεί πάλι και πάλι. Οι παλαιότερες ψυχές έχουν βαθιά ριζωμένη σοφία και γνώση που αποκτιόνται μόνο μέσα από πολλές ζωές, γεμάτες εμπειρίες και εκπαίδευση.
Από την άλλη, όταν μιλάμε για μια «νέα ψυχή» αναφερόμαστε σε νεώτερους και λιγότερο ώριμους ανθρώπους. Συνήθως, παίρνουν μαθήματα κατά την πορεία της ζωής τους και είναι πολύ πιο περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις με όσα γνωρίζουν. Επίσης, είναι φιλόδοξοι και με γρήγορες αντιδράσεις στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Οι νέες ψυχές είναι νέες και στην καρδιά και συχνά αισθάνονται ότι έχουν πολλά να μάθουν και να επιτύχουν.
Εσύ, πότε πιστεύεις ότι γεννήθηκε η ψυχή σου; Εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια πριν ή πολύ πιο πρόσφατα;
Μπορείς να μάθεις, αν είσαι παλιά ή νέα ψυχή από το ζώδιό σου. Οι πληροφορίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης της ζωής σου!

Κριός
Η ψυχή σου είναι σχετικά νέα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά όχι πολύ μικρή. Κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» σου έχει κερδίσει ανεκτίμητα μαθήματα και γνώσεις, αλλά ακόμα ούτε στα μισά του δεν έχεις φτάσει!
Ταύρος
Η ψυχή σου είναι παρόμοια σε ηλικία με εκείνη ενός μεσήλικα. Ενώ είναι γεμάτη με εμπειρίες και με ένστικτα, έχει ακόμα πολύ μέλλον, καθώς είσαι υπερβολικά επικεντρωμένος στον εαυτό σου.
Δίδυμοι
Η ψυχή σου είναι παρόμοια σε ηλικία με εκείνη ενός ανθρώπου που μόλις βγήκε στη σύνταξη. Είσαι ανθεκτικός, σοφός και πάντα ψάχνεις να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή δραστηριότητα που θα σε κρατά απασχολημένο και σε πνευματική εγρήγορση.
Καρκίνος
Είσαι παλιά ψυχή αλλά με διαυγές και φρέσκο μυαλό. Παραμένεις νέος στην καρδιά, ενώ η σοφία και η κατανόηση που αντανακλάς τραβούν πάνω ανθρώπους που έχουν ανάγκη από συμβουλές και παρηγοριά.
Λέων
Η ψυχή σου είναι αρχαία αλλά μέσα στη ζωντάνια, όπως ενός σοφού γέροντα. Έχει ζήσει χίλιες ζωές και παρ’ όλα αυτά εξακολουθείς να βαδίζεις μπροστά, με ισχυρή θέληση και σταθερότητα.
Παρθένος
Η ψυχή σου είναι ένα μυστήριο, δεδομένου του ότι θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε ηλικία. Είναι ένα αίνιγμα γιατί είναι τόσο παιδική αλλά ταυτόχρονα ραγδαία εξελισσόμενη, γεγονός που καθιστά αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί.
Ζυγός
Η ψυχή σου είναι αρχαία και αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν ηλικιωμένος. Αυτό δεν είναι κακό, απλά έχεις ζήσει πολλές ζωές που αναπόφευκτα σου έχουν προκαλέσει μια φθορά.
Σκορπιός
Η ψυχή σου είναι στην ακμή της, γεμάτη ανάγκη για περιπέτεια, δράση και ενθουσιασμό. Ταυτόχρονα όμως, είναι κουρασμένη και απηυδισμένη από όλα τα ανόητα, μικρά εμπόδια και καταστάσεις σε αυτόν τον κόσμο που δυσκολεύουν την πορεία της.
Τοξότης
Η ψυχή σου είναι εφηβική, έχει νιάτα, ανεμελιά και ανησυχία. Γι’ αυτό νιώθεις ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να προλάβεις να κάνεις πολλά. Οπότε απόλαυσε τη βόλτα όσο διαρκεί, επειδή θα τελειώσει, πριν το καταλάβεις.
Αιγόκερως
Η ψυχή σου είναι πολύ παλιά, έχει περάσει πολλά και διάφορα και τώρα κρατιέται έξω από τη δράση και την περιπέτεια. Γι’ αυτό νιώθεις σαν να παρακολουθείς αμέτοχος και να καταγράφεις τα πάντα.
Υδροχόος
Η ψυχή σου είναι σαν ενός παιδιού, νέα και αθώα. Ωστόσο, δεν είναι ανώριμη ή παιδιάστικη, αλλά μάλλον χαλαρή, άνετη και ξέγνοιαστη.
Ιχθύες
Η ψυχή σου είναι νεαρή, πηγαίνει προς διαφορετικές κατευθύνσεις και παίρνει εμπειρίες από παντού. Είναι καινούργια στη ζωή, γι’ αυτό κι εσύ αναζητάς την ομορφιά στα πιο περίεργα μέρη ή πράγματα. Η αθωότητά σου είναι αναζωογονητική και αναγκαία στον σημερινό κόσμο.
ASTROLOGY + awakengr
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Τι αβάσημες χαζομάρες... Απο που τα βρίσκει αυτά? Η αστρολογία έχει βάση αλλά αυτά από που τα λεέι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα