Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Χρονοταξιδιώτης από το 2030 αποκαλύπτει το μέλλον (vid)

Κάποιος που ισχυρίζεται ότι ήρθε από το έτος 2030, αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα για το μέλλον, ενώ πέρασε επιτυχώς από ανιχνευτή ψεύδους.

Είναι αυτός ο άνθρωπος χρονοταξιδιώτης; Photo: YouTube / ApexTV. Πηγή: Supplied
ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Νώε και ισχυρίζεται ότι έρχεται από το μέλλον και συγκεκριμένα από το έτος 2030. Λέει ακόμη ότι έχει «κολλήσει» στο 2018. Ο Νώε υποβλήθηκε σε τεστ ανιχνευτή ψεύδους, όπου του έγιναν διάφορες ερωτήσεις: πώς λειτουργεί το ταξίδι στο χρόνο, πώς έφτασε εδώ, πώς είναι τα πράγματα στο μέλλον, ενώ η ομάδα έρευνας του Apex TV έκανε ακτινογραφία στον καρπό του, καθώς ο Νώε ισχυρίζεται ότι φιλοξενεί εκεί τη μελλοντική τεχνολογία.
Στο βίντεο που ακολουθεί, ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο Νώε, του οποίου το πρόσωπο και η φωνή έχουν παραμορφωθεί για να κρύψουν την ταυτότητά του εξαιτίας των φόβων του ότι μπορεί να «δολοφονηθεί», κάνει μερικές προβλέψεις.
Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι διφορούμενα.
ν
ν
Μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για το μέλλον περιλαμβάνονται και οι εξής:

 Ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα επανεκλεγεί κατά τις προεδρικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020.

 Προέβλεψε επίσης έναν άλλο ηγέτη του μέλλοντος, ισχυριζόμενος ότι ο Αμερικανός πρόεδρος το 2030 θα είναι τυχαίο πρόσωπο που θα ονομάζεται «Ilana Remikee».

 Οι άνθρωποι θα φτάσουν στον Άρη το 2028. Το ίδιο έτος θα ανακαλυφθούν και τα ταξίδια στο χρόνο.

 Θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα οικιακά ρομπότ που θα αναλάβουν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

 Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα μπορούν να ταξιδεύουν με 600 μίλια την ώρα.

 Πολλές ασθένειες θα έχουν θεραπευτεί, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μορφών καρκίνου.

 Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ μέχρι το 2021, και η πιο δημοφιλής συσκευή θα μοιάζει με τα γυαλιά Google, αλλά θα έχει τη δύναμη επεξεργασίας των σημερινών υπολογιστών.

 Το Bitcoin θα είναι το κυρίαρχο νόμισμα, αν και τα σημερινά χρήματα θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται.

 Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα η Βόρεια Αμερική να γίνει θερμότερη, ενώ η Ευρώπη πιο κρύα.

Η πιο δημοφιλής συσκευή στο μέλλον θα μοιάζει με τα γυαλιά Google αλλά θα έχει τη δύναμη επεξεργασίας των σημερινών υπολογιστών. Image: Supplied

Η πιο απίθανη από τις δηλώσεις του Νώε

Ο Νώε ισχυρίστηκε ότι η πραγματική ηλικία του είναι 50 ετών, ότι στο παρελθόν έπασχε από ανορεξία και κατάθλιψη, αλλά πήρε ένα φάρμακο μακροβιότητας που τον μετέτρεψε σε 25χρονο.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει «πολύ δυνατές αποδείξεις» για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, αλλά δεν είναι βέβαιος αν πρέπει να αποκαλύψει τι συμβαίνει, επειδή θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο «χρονικό παράδοξο».
Το παράδοξο του χρόνου, γνωστό και ως «παράδοξο του παππού», περιγράφτηκε από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Ρενέ Μπαρζαβέλ στο βιβλίο του Le Voyageur Imprudent. Το παράδοξο περιγράφεται ως εξής: ο ταξιδιώτης του χρόνου πήρε πίσω στο χρόνο την περίοδο όπου ο παππούς δεν έχει παντρευτεί ακόμα και τον σκοτώνει. Ως αποτέλεσμα, ο ταξιδιώτης δε γεννήθηκε ποτέ. Αν δε γεννήθηκε ποτέ, τότε δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο χρόνο και να σκοτώσει τον παππού του, που σημαίνει ότι ο ταξιδιώτης τελικά γεννήθηκε.
Ο Νώε λέει ότι η αποστολή του είναι να πει στους σημερινούς ανθρώπους πώς είναι ο κόσμος στο μέλλον, και ότι διακινδύνευσε τη ζωή του για να έρθει στον παρόντα χρόνο, όπου έχει «κολλήσει» αφού δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί τα ταξίδια στο χρόνο.
Ο Νώε τράβηξε την προσοχή του κόσμου τον περασμένο Νοέμβριο, με ένα βίντεο που έγινε viral, ισχυριζόμενος ότι έρχεται από το μέλλον.
Στο βίντεο παρουσιάζεται εμφανώς κλονισμένος και παρά την παραμόρφωση στη φωνή του, μιλά με αμερικάνικη προφορά, λέγοντας: «Θέλω να είμαι σαφής… Μοναδικός στόχος μου είναι να σας αποδείξω ότι το ταξίδι στο χρόνο υπάρχει.
»Στην πραγματικότητα εγώ ο ίδιος είμαι χρονοταξιδιώτης».
Είπε ακόμη ότι το «φυσικό έτος» στο οποίο ανήκει είναι το 2021, αλλά τώρα είναι κολλημένος στη σημερινή εποχή, αφού τα ταξίδια στο χρόνο θα ανακαλυφθούν το 2028.
Στην πραγματικότητα, όπως λέει, το ταξίδι στο χρόνο έχει ανακαλυφθεί από ορισμένους ιδιωτικούς οργανισμούς από το 2003, αλλά δεν αποκαλύπτεται γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί ακόμη αν το κατανοήσει.
Όπως είναι φυσικό, οι δηλώσεις του συναντούν τη δυσπιστία, με κάποιους να τον θεωρούν τρελό, ενώ άλλοι λένε πως οι «προβλέψεις» του μπορούν να γίνουν από τον καθένα, καθώς όλοι γνωρίζουμε προς τα πού πάει το μέλλον.
Ο «ταξιδιώτης του χρόνου» με το ψευδώνυμο Νώε. Image: Supplied

Νέες δηλώσεις του Νώε σήμερα στο ραδιόφωνο

Παρουσιαζόμενος στην εκπομπή “Kyle and Jackie O”, στον ραδιοφωνικό σταθμό KIIS 1065, σήμερα 15 Φεβρουαρίου, o Νώε έκανε σήμερα και άλλες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή το 2030. Παραθέτουμε τις πιο σημαντικές από αυτές:

 Το 2030 οι άνθρωποι θα μπορούν να συνομιλούν με εξωγήινους. Η ύπαρξή τους έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν είναι τόσο ευφυείς όσο πιστεύουμε. Η αμερικανική κυβέρνηση επικοινωνεί μαζί τους, αλλά το κρατά μυστικό.

 Κανείς δεν ασχολείται πλέον με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram.

 Τα τηλέφωνα έχουν καταργηθεί και έχουν αντικατασταθεί από τσιπάκια που εμφυτεύονται στο σώμα και επιτρέπουν να επικοινωνείς αμέσως με οποιονδήποτε.

 Η Γιολάντα Ρενέ Κινγκ, η 10χρονη σήμερα εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Εκείνη την εποχή θα είναι μόλις 21 ετών, αλλά οι Αμερικανοί θα περάσουν ένα νόμο που θα επιτρέπει στα νέα σε ηλικία άτομα να θέτουν υποψηφιότητα για την προεδρία.

• Κανείς δεν χρησιμοποιεί πια καλωδιακή τηλεόραση.

 Έχει μεσολαβήσει ένας πόλεμος, όχι παγκόσμιος, αλλά μικρότερης κλίμακας.

youmagazine

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα