Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

24 Γιατροί με το Θάρρος να Πούνε την Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό-I


24 Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό--I

Η Αλήθεια για το Αποσταγμένο Νερό-Μέρος 1ο


Φίλοι

Το αποσταγμένο νερό είναι ΤΟ νερό το οποίο τρέχει μέσα σε ΟΛΕΣ τις μορφές ζωής με βάση το νερό. Έχω βάλει μαζί συγκεκριμένα γραπτά είκοσι τεσσάρων γιατρών που όλοι τους υποστηρίζουν τα οφέλη του Αποσταγμένου Νερού. Οι πρώτες σελίδες του βιβλίου του Dr. Hanish (Γιατρός #24) [σε όλο το κείμενο η Αγγλική λέξη doctor θα αποδίδεται στα Ελληνικά ως γιατρός] στο τέλος του κειμένου, είναι πραγματικά εκπληκτικές. Εάν, αφού διαβάσετε αυτό το κείμενο, νομίζετε ότι θέλετε να δοκιμάσετε αποσταγμένο νερό, σας προτείνω ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΣ να ακολουθείτε τις οδηγίες του. Όποιων γνωρίζουμε να έχει ακολουθήσει τις οδηγίες του, είχε τα αποτελέσματα μιας ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ φύσης.
Στην υγειά σας...

Όλοι πρέπει να αλλάξουν το πόσιμο νερό τους σε αποσταγμένο νερό.
Μισό γαλόνι [1,89 L λίτρα] την ημέρα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ, κατά προτίμηση ένα γαλόνι [3,79 L λίτρα - μονάδα μέτρησης το Αμερικάνικο γαλόνι για υγρά 1US gal lqd=3,79 λίτρα], ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ κατά την περίοδο αποκατάστασης.


*** DOCTOR #1 ***

Αυτά τα λέει ο Δρ Allen Banik...


"Το αποσταγμένο νερό είναι ο σπουδαιότερος διαλύτης στη γη. (Είναι) το μόνο νερό που μπορεί να ληφθεί στο σώμα χωρίς να βλάψει στους ιστούς. Αυτό που εμείς ως επιστήμονες και το κοινό δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ποτέ, είναι ότι τα μεταλλικά στοιχεία [minerals] που μαζεύονται στο σώμα από το νερό είναι όλα ανόργανα μεταλλικά στοιχεία [ανόργανα άλατα], τα οποία δεν μπορούν να αφομοιωθούν (χωνευτούν) από το σώμα. Τα μόνα μεταλλικά στοιχεία που μπορεί να αξιοποιήσει το σώμα είναι τα οργανικά μεταλλικά στοιχεία (από φρούτα και λαχανικά). Όλοι οι άλλοι τύποι μεταλλικών στοιχείων είναι ξένες ουσίες για το σώμα και πρέπει να απορριφθούν ή να εξαλειφθούν. Σήμερα, πολλοί προοδευτικοί γιατροί συνταγογραφούν αποσταγμένο νερό στους ασθενείς τους. Όλα τα μηχανικά νεφρά λειτουργούν με αποσταγμένο νερό. "- Allen E. Banik, M.D. Συγγραφέας “Η Επιλογή Είναι Ξεκάθαρη” [The Choice is Clear].


*** DOCTOR #2 ***

Αυτά τα λέει ο Δρ Paul Bragg...


"Οι μεγαλύτερες βλάβες που προκαλούνται από τα ανόργανα μεταλλικά στοιχεία (σκληρά) – συν την κηρώδη χοληστερόλη και το αλάτι - είναι στις μικρές αρτηρίες και άλλα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου ([που είναι] 75% νερό). Η σκλήρυνση των αρτηριών και η ασβεστοποίηση των αιμοφόρων αγγείων αρχίζει την ημέρα που αρχίζει να παίρνει το σώμα μας ανόργανες χημικές ουσίες (και μέταλλα από το νερό της βρύσης)."


"Όταν το αποσταγμένο νερό εισέρχεται στο σώμα, δεν αφήνει κανενός είδους υπόλειμμα. Δεν περιέχει άλατα και νάτριο. Είναι το τελειότερο νερό για την υγιή λειτουργία των νεφρών ([που είναι] 83% νερό). Είναι το τέλειο υγρό για το αίμα ([που είναι] 83% νερό), το ιδανικό υγρό για την αποτελεσματική λειτουργία των πνευμόνων ([που είναι] 86% νερό), το στομάχι, το συκώτι ([που είναι] 85% νερό) και άλλα ζωτικά όργανα. Γιατί; Επειδή είναι απαλλαγμένο από όλα τα ανόργανα μεταλλικά στοιχεία. Είναι τόσο καθαρό ώστε όλες οι συνταγές υγρού φαρμάκου να συνταγοποιούνται με αποσταγμένο νερό.
Dr. Paul Bragg, N.D. Ph.T., από το βιβλίο του: "Η συγκλονιστική αλήθεια για το νερό" [The Shocking Truth About Water].


*** DOCTOR #3 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. James Balch


"Υπάρχει μόνο ένα νερό, και αυτό είναι καθαρό, αποσταγμένο με ατμό νερό. Καμία άλλη ουσία στον πλανήτη μας δεν κάνει τόσα πολλά για να μας κρατήσει υγιείς και να μας κάνει καλά όπως κάνει το νερό ».
Διατροφική ευεξία [Dietary Wellness] 1993 Dr. James Balch, M.D.



*** DOCTOR #4 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. C.W. DeLacy Evans


"Χρησιμοποιούμενο ως ποτό, το αποσταγμένο νερό απορροφάται απευθείας στο αίμα, οι ιδιότητες του ως διαλυτικό μέσω αυξάνουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να διατηρεί τα άλατα που ήδη υπάρχουν στο αίμα σε μορφή διαλύματος, να προλαμβάνει την αδικαιολόγητη εναπόθεση τους σε διάφορα όργανα και δομές, ευνοεί την αποβολή τους από τα διάφορα εκκρίματα, και τείνει να απομακρύνει αυτές τις γήινες ενώσεις που έχουν ήδη συσσωρευτεί στο σώμα... Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς την υψηλή αξία του να χρησιμοποιείται ελεύθερα το αποσταγμένου νερού ως επιβραδυντής των συνθηκών οστεοποίησης [ossifying] που φαίνεται να απαρτίζω την κατάσταση του γηρατειών».


*** DOCTOR #5 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Teofilio de la Torre


"Αντί να πίνουμε το σκληρό νερό των πηγών ή το χλωριωμένο νερό των πόλεων, θα είναι προς όφελός μας να πίνουμε αποσταγμένο νερό. . . για να αποφευχθεί η ασβεστοποίηση [calcification] του σώματος".


*** DOCTOR #6 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Charles McFerrin


«Το αποσταγμένο νερό είναι «άδειο» νερό - ένα πεινασμένο νερό, ένα νερό ικανό να απορροφά τα δηλητήρια του σώματος. Είχατε την εμπειρία προσπαθώντας να χρησιμοποιήσετε ένα old post office blotter [;] γραφείου στο γραφείο. Όλοι το είχαν χρησιμοποιήσει και είναι τόσο γεμάτο μελάνι που δεν θα πιπιλίζουν πια. Όλοι το είχαν χρησιμοποιήσει και είναι τόσο γεμάτο μελάνι που δεν θα ρουφήξει περισσότερο. Έτσι είναι με ένα "πλήρες" νερό, ένα νερό γεμάτο χλώριο, αλουμίνιο, κλπ. Το νερό αυτό δεν έχει την ικανότητα να απορροφά τις ακαθαρσίες του σώματος. " - Δρ. Charles McFerrin, γράφει στο τεύχος του Ιούλιου του 1955 για το Nature's Path.


*** DOCTOR #7 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Alexander Graham Bell


Ο Δρ Alexander Graham Bell, εφευρέτης του τηλεφώνου, αναγνώρισε την αξία του αποσταγμένου νερού στην υγεία και υποστήριξε ότι η καθημερινή του χρήση παρέτεινε την ζωή του.
Προσβεβλημένος με ισχιαλγία και κλινήρης, ο Δρ. Bell δεν μπορούσε να βρει ανακούφιση από τον πόνο. Προσβλήθηκε όταν ακριβώς διερευνούσε την εναπόθεση αλάτων στο ανθρώπινο σύστημα. Ένας γνωστός επιστήμονας είχε γράψει ένα βιβλίο στο οποίο είπε ότι η γήρανση προέρχεται από τέτοιες εναποθέσεις και ότι τα δεινά της προχωρημένης ηλικίας οφειλόταν στην μη εξάλειψή τους. Πίστευε ότι όταν οι εναποθέσεις αυτές πήγαιναν στις αρθρώσεις, ο άνθρωπος είχε ρευματισμούς. Όταν πήγαιναν στα νεφρά, είχε προβλήματα νεφρών και πέτρες στα ουρολογικά όργανα και όταν μένουν στις αρτηρίες κάνουν αυτό που ονομάζεται σκλήρυνση των αρτηριών. Με τον ίδιο τρόπο, όταν τέτοιες αποθέσεις επικάλυψαν τα νεύρα, προκάλεσαν ισχιαλγία. Ο Δρ Bell έγραψε: «Ήξερα ότι το αποσταγμένο νερό ήταν καθαρό. Σκέφτηκα ότι αν έπινα άφθονο, θα μπορούσα να ξεφορτωθώ μερικά από τα άλατα που κάλυπταν τα ισχιακά νεύρα μου. Άρχισα να το πίνω και δούλεψε μαγευτικά. Συνέχισα να πίνω το αποσταγμένο μου νερό και εκεί αποδίδω σε μεγάλο βαθμό την σχεδόν τέλεια υγεία μου." - Dr. Alexander Graham Bell


*** DOCTOR #8 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Robert W. Flinchbaught


"Η απόδειξη ότι το αποσταγμένο νερό δρα ως διαλύτης στο σώμα, διαλύοντας τις ανόργανες αποθέσεις, είναι πολύ σημαντική. Ένα αυξανόμενο σύνολο αποδείξεων υποδηλώνει ότι το αποσταγμένο νερό διαλύει και απομακρύνει αυτά τα [ανόργανα] μεταλλικά στοιχεία που προκαλούν ασθένειες και ξεπλένει τις εκατοντάδες των επικίνδυνων χημικών ουσιών που έχουν εισέρθει στο σώμα. Το αποσταγμένο νερό δεν είναι μόνο απαλλαγμένο από ρύπους, αλλά προφανώς βοηθάει στο να απομακρυνθούν και από τα κύτταρα του σώματος, καθαρίζοντας έτσι το σώμα ώστε να μπορεί να λειτουργεί όπως πρέπει. -Δρ. Robert W. Flinchbaught, από το "Το Αγνό Νερό Είναι Ζωή" [Pure Water is Life].


*** DOCTOR #9 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. David C. Kennedy


"Ακόμα και το νερό της βρύσης περιέχει πάντοτε διάφορα δηλητήρια όπως το χλώριο, η χλωραμίνη [chloramine], ο αμίαντος, τα παρασιτοκτόνα, το φθόριο, ο χαλκός, ο υδράργυρος και ο μόλυβδος. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε όλες αυτές τις μολυσματικές ουσίες είναι με την απόσταξη. " - David C. Kennedy, D.D.S.: «Πώς να Σώσετε τα Δόντια σας: Μη Τοξική Οδοντιατρική » [How To Save Your Teeth: Toxic-Free Preventative Dentistry].


*** DOCTOR #10 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Robert D. Willix, Jr.


"Αν καταλήξετε στο εμφιαλωμένο νερό, βεβαιωθείτε ότι είναι αποσταγμένο, (ωστόσο), μακροπρόθεσμα θα εξοικονομήσετε χρήματα αν καθαρίζετε το νερό σας στο σπίτι σας. Είναι πιο βολικό από το να κουβαλάτε γαλόνια σε φιάλες από το κατάστημα. Το «ιδανικό πρότυπο» για τον καθαρισμό του νερού είναι ένα σύστημα που φιλτράρει και αποστάζει το νερό σας. Έτσι σίγουρα θα γνωρίζετε ότι δεν περιέχει χλώριο, φθόριο, βακτήρια, ιούς, φυτοφάρμακα ή μόλυβδο. Παίρνεις μόνο H2O και τίποτε άλλο. " - Robert D. Willix, Jr., M.D.: Μέγιστη Υγεία [Maximum Health].


*** DOCTOR #11 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. John Yiamoyuiannis


"Ο οικιακός αποστακτήρας είναι η καλύτερη μέθοδος και επίσης ο καλύτερος τρόπος για να έχετε αποσταγμένο νερό. Είναι ο μόνος αξιόπιστος καθαρισμός του οικιακού νερού για την απομάκρυνση του φθορίου. "- John Yiamoyuiannis, Ph.D.:«Φθόριο: Ο Παράγοντας Γήρανσης» [Fluoride: The Aging Factor].


*** DOCTOR #12 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Charles Mayo


"Η σκληρότητα του νερού (ανόργανα στοιχεία σε διάλυμα) είναι η υποκείμενη αιτία πολλών, αν όχι όλων, των ασθενειών που προέρχονται από δηλητήρια στην εντερική οδό. Αυτά (τα σκληρά στοιχεία) περνούν από τα εντερικά τοιχώματα και εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα, το οποίο παραδίδει όλα τα προϊόντα του στο αίμα, το οποίο με τη σειρά του διανέμεται σε όλα τα μέρη του σώματος. Αυτή είναι η αιτία πολλών ανθρώπινων ασθενειών. " -Δρ. Charles Mayo της κλινικής Mayo


*** DOCTOR #13 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Peter A. Lodewick


"Το μόνο είδος νερού που φαίνεται να είναι κατάλληλο για κατανάλωση είναι το αποσταγμένο νερό, το οποίο είναι απολύτως απαλλαγμένο από ορυκτά στοιχεία ή χημικά. Το αποσταγμένο νερό γίνεται αγνό όταν θερμαίνεται μέχρι του σημείου να αρχίσει να εξατμίζεται, έτσι ώστε όλες οι «ακαθαρσίες» να παραμείνουν πίσω. Στη συνέχεια, ο υδρατμός συμπυκνώνεται. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα το νερό στην αγνότερη μορφή του. Η απόσταξη είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του νερού. " - Peter A. Lodewick, M.D.: Ένας Διαβητικός Γιατρός Εξετάζει τον Διαβήτη' [A Diabetic Doctor Looks at Diabetes].

*** DOCTOR #14 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Norman W. Walker


Οι άνθρωποι που λένε ότι το Αποσταγμένο Νερό ξεπλένει τα μεταλλικά στοιχεία από το σώμα είναι επομένως σωστοί μόνο από αυτή την άποψη. Αυτό είναι μόνο το 50% της αλήθειας. Είναι πρακτικά αδύνατο για το αποσταγμένο νερό να διαχωρίσει τα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των κυττάρων και των ιστών του σώματος. Το αποσταγμένο νερό συλλέγει ΜΟΝΟ τα μεταλλικά στοιχεία που παραμένουν στο σώμα, τα στοιχεία που απορρίπτονται από το φυσικό νερό ΚΑΙ από τα κύτταρα, τα μεταλλικά στοιχεία που το φυσικό νερό σύλλεξε αρχικά από την επαφή του με τη γη και τους βράχους. Αυτά τα ορυκτά, αφού έχουν απορριφθεί από τα κύτταρα του σώματος, δεν έχουν καμιά ωφέλιμη αξία. Αντιθέτως, αυτά είναι συντρίμμια τα οποία το αποσταγμένο νερό μπορεί να πάρει και να αποβάλει από το σύστημα. -Δρ. Norman W. Walker, από το "Το Νερό Μπορεί να Υπονομεύσει την Υγεία σας" [Water Can Undermine Your Health].


*** DOCTOR #15 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. John Christopher


"Το νερό είναι τόσο πολύτιμο για ολόκληρο το σύστημα του ανθρώπινου σώματος που είναι σοφό να χρησιμοποιήσουμε μόνο το ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Χρησιμοποιήστε αγνό αποσταγμένο νερό ατμού για υγεία και ευημερία."-Δρ. John Christopher, από την "Αναγεννητική Διατροφή" [Regenerative Diet].


*** DOCTOR #16 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Paul Conn


"Όταν πίνετε ένα ακάθαρτο, βρώμικο νερό, το σώμα λειτουργεί ως φίλτρο, παγιδεύοντας ένα ποσοστό των στερεών που αιωρούνται στο νερό. Ένα φίλτρο τελικά φράζει και αχρηστεύεται – είναι μόνο για τα σκουπίδια. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει την ίδια μοίρα. Αλλά το βασικό σημείο - ότι μόνο το αποσταγμένο νερό αποτρέπει τις συσσωρεύσεις μεταλλικών στοιχείων στο σώμα - είναι αδιαμφισβήτητο. Οι αποθέσεις, οι οποίες συσσωρεύονται σε μια τσαγιέρα από την επαναλαμβανόμενη χρήση, είναι ίχνη μεταλλικών στοιχείων που απομένουν καθώς το νερό εξατμίζεται. Το αποσταγμένο νερό δεν αφήνει τέτοια ίχνη - στην τσαγιέρα ή στο ανθρώπινο σώμα. Είναι αλήθεια ότι στα περισσότερα νοσοκομεία χρησιμοποιείται αποσταγμένο νερό για τα νεογέννητα βρέφη, αποσταγμένο νερό συνταγογραφείται στους καρδιοπαθείς σε πολλές πτέρυγες νοσοκομείων. Είναι αλήθεια ότι οι πέτρες στα νεφρά και άλλες εναποθέσεις μεταλλικών στοιχείων που σχηματίζονται στο σώμα είναι πολύ πιο συχνές στις περιοχές όπου το πόσιμο νερό έχει υψηλά επίπεδα ανόργανων στοιχείων - και το αποσταγμένο νερό δεν έχει κανένα από αυτά. Είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο διαθέσιμο νερό για τον άνθρωπο και το μόνο αληθινά καθαρό νερό που διατίθεται στην βαρυφορτωμένη με απόβλητα κοινωνία μας.» - Δρ Paul Conn, από το "Not A Drop To Drink".


*** DOCTOR #17 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Michael Colgan


"Το μόνο νερό που μπορεί να είναι καθαρό είναι το αποσταγμένο νερό." - Δρ. Michael Colgan, από το "Η Νέα Διατροφή: Η Ιατρική για τη Χιλιετία" [The New Nutrition: Medicine For The Millenium].


*** DOCTOR #18 ***

Αυτά τα λέει ο Dr. Raymond H. Bishop, Jr.


"Το αποσταγμένο νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση και δεν πρέπει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας. Η απόσταξη απομακρύνει απλώς τα περισσότερα από τα διαλυμένα υλικά που βρίσκονται σε όλα τα φυσικά νερά." —Raymond H. Bishop, Jr. M.D. Major General, Commander – Medical Corps. Department of the Army, U.S. Army Health Services Command


Αυτά τα λέει ο Frank N. Hepburn, USDA


"Δεν υπάρχει τίποτα για το αποσταγμένο νερό που θα το κάνει επιβλαβές για το σώμα. Μπορεί να είναι χρήσιμο να θυμόμαστε ότι το αποσταγμένο νερό είναι το μόνο διαθέσιμο νερό για τα πληρώματα των σκαφών του Ναυτικού στη θάλασσα." - Frank N. Hepburn, Chief, Nutrient Data Research Branch, United States Department of Agriculture, Consumer Nutrition Division


Αυτά τα λέει ο Louis Pasteur


«Πίνουμε το 90 τοις εκατό των ασθενειών μας» - Λουί Παστέρ [Louis Pasteur]
Αυτά τα λέει ο Nick Pavlica


"Πίνω αποσταγμένο νερό από το 1981, σχεδόν την μισή ζωή μου, και με δεδομένη την δυνατότητα επιλογής, δεν θα πιω κανένα άλλο είδος νερού. Συνιστώ αποσταγμένο νερό σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς μου και δεν θα το έκανα αν δεν πίστευα ότι είναι ένα από τα πιο υγιεινά πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει. Μετά από πλήρη σάρωση του σώματος, ο γιατρός μου είπε ότι έχω τις καθαρότερες αρτηρίες από οποιονδήποτε έχει εξετάσει στην ηλικία μου. Και δεν είχα ποτέ σπασμένο κόκκαλο στο σώμα μου. (Σε αντίθεση με τους ψευδο-ισχυρισμούς ότι το ασβέστιο και άλλα μέταλλα "ξεπλένονται" από το σώμα!) " —Nick Pavlica, Director, H2o Labs, Ltd.


Μετάφραση για το http://www.ftiaxno.gr [Πέτρος Μ.]
[το κείμενο στις αγκύλες είναι σημειώσεις και επεξηγήσεις του μεταφραστή ή το Αγγλικό πρωτότυπο κείμενο]
[Το κείμενο από την Αγία Γραφή είναι αποδώσεις-μεταφράσεις που υπάρχουν δωρεάν στο διαδίκτυο]


Πηγή: 24 Doctors With The Courage To Tell The Truth About Distilled Water

ftiaxno

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα