Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΟΥ ΣΕΞ


Η πασίγνωστη τραγουδίστρια ποπ Ριάνα, με επιρροές από Μπομπ Μάρλεϋ και Ουίτνεϋ Χιούστον, πρότζεκτ παγκόσμιο εδώ και 13 χρόνια, λανσάρεται και ως σύμβολο του σεξ.

Το τσογλανάκι. Κάνει φόρα παρτίδα επίδειξη τσογλανισμού. Στολίζει επικοινωνιακά τη φιγούρα της αλήτισσας, της έκφυλης γκόμενας παίζοντας με τα χείλη, τα μάτια και το στήσιμο του κορμιού, ιδιαίτερα του κώλου της. Το λέμε με τη μία. 

Η Rombyn Rihanna Fenty από Μπαρμπέιντος μεριά, κόρη ενός μεθύστακα που δεν ξέρει πόσα παιδιά έχει και με ποιες γυναίκες τα έχει κάνει, δεν θα υπήρχε στο χάρτη αν έσκαγε μύτη τις δεκαετίες ’50 και ’60. 

Η προστυχιά στο look της θα ήταν απαγορευμένη, για να μη σου πω ότι θα θεωρείτο σκέτη πορνογραφία. Από την άλλη, το τότε απόλυτο sex symbol Μαίρυλιν Μονρώ σήμερα θα περνούσε στο ντόκου.

Η Ριάνα, που γεννήθηκε σα σήμερα 20 Φεβρουαρίου το 1988, πέρα από την όποια τραγουδιστική αξία της και το δίχως συζήτηση σουξέ της, είναι το θηλυκό της κατηγορίας «Βαράτε με κι ας κλαίω». Το κορίτσι θέλει τις μάπες της. Όπως το πρεζόνι θα σαλτάρει, θα κτυπηθεί, θα είναι για λύπηση, αν δεν πάρει τη δόση του. 

Έτσι και η Ριάνα, τι να τον κάνει τον εραστή αν δεν την χαστουκίζει.


Την σακάτευε στο ξύλο ο συνάδελφός της τραγουδιστής Κρις Μπράουν, κι όταν χώρισαν δεν μπορούσε να βρει άλλον επιβήτορα που να της κάνει μέχρι σημάδια στο κορμί από τις μπουνιές. Δεν μπορεί, και με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο που είχε μπλέξει, θα τον έχει «εκπαιδεύσει» κι αυτόν. Διαφορετικά, για μια φορά ακόμα θα είχε επιστρέψει στον Κρις Μπράουν. Εδώ και δύο χρόνια τα έχει φτιάξει μ’ ένα ολιγάρχη Σαουδάραβα.
Ο ορίτζινάλ αρσενικός δεν βλέπει ερωτισμό, ούτε αισθησιασμό στη μούρη της Ριάνα. Μόνο πουτανιά και αλητεία.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα