Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Η MIA KHALIFA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΣΕΞ (ΦΩΤΟ)



Το θέμα σεξ ανέκαθεν αποτελούσε ένα βιβλίο ατελείωτων γνώσεων, το οποίο όσο διαβάζεις μαθαίνεις… 

Πάνω σε αυτό λοιπόν υπάρχουν κάποιες διαχρονικές ερωτήσεις, στις οποίες οι άνδρες κυρίως ψάχνουν απαντήσεις, προκειμένου να ευχαριστήσουν ακόμη περισσότερο την παρτενέρ τους. 

Η Mia Khalifa είναι μία από τις καταλληλότερες για να λύσεις τις πιο viral απορίες που υπάρχουν, καθώς παρά τα 25 χρόνια, έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας και όπως και να το κάνουμε, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Η πασίγνωστη πρώην πορνοστάρ και νυν παρουσιάστρια αθλητικών, κλήθηκε σε μία πρόσφατη έκδοση του Mens Health να απαντήσει στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις πάνω στο σεξ, σύμφωνα με το Google…

Που βρίσκεται το σημείο G;

Βρίσκεται στο πάνω τοίχωμα του κόλπου και κάπου στην μέση της διαδρομής στον τράχηλο. Οπότε αν χρησιμοποιείτε το χέρι είναι μέσα και πάνω. Θα το καταλάβεις από την επιφάνειά του, η οποία είναι ελαφρώς τραχιά. Σαν την επιφάνεια ενός παξιμαδιού… Σε κάθε γυναίκα διαφέρει και χρειάζεται πειραματισμός μέχρι να βρεθεί.


Πως μπορείς να κάνεις μία γυναίκα να έχει οργασμό;

Εξαρτάται από την γυναίκα. Οι περισσότερες χρειάζονται πολλά προκαταρκτικά για να ανάψουν τόσο ώστε να έρθουν σε οργασμό. Δεν είναι απλά να βρεις το σημείο G, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως το φιλί, το να είσαι τρυφερός ή άγριος, ανάλογα με τις διαθέσεις που υπάρχουν. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για τα προκαταρκτικά, θα πρέπει να το καταλάβεις από την… ατμόσφαιρα. Παίξτε μαζί της. Αν πάρει πρωτοβουλία ακολουθείστε την. Δεν θέλει κατευθείαν να κάνετε σεξ, θέλει να την… πειράξεις λίγο παραπάνω. Ποτέ μην ρωτήσετε: «Είναι μέσα;». Μην το κάνετε αυτό!

Πως ξέρεις ότι κάτι κάνεις σωστά;

Κοίταξέ την, άκουσέ την, νιώσε την. Μην ρωτάς τον εαυτό σου. Μην την ρωτάς αν είναι ΟΚ αυτό που κάνεις, αν θέλει και άλλο; Αν «νιαουρίζει» το απολαμβάνει. Αν δεις οτι το σώμα της αρχίζει να τρέμει ή μοιάζει με κάποια που υποβάλετε σε εξορκισμό, τότε είσαι κοντά. Αυτά τα σημάδια είναι οτι κάνεις κάτι καλά.

Το μέγεθος μετράει;

Δεν νομίζω. Το καλύτερο σεξ που είχα ποτέ ήταν με έναν άνδρα, ο οποίος σίγουρα δεν ήταν ο πιο προικισμένος στον κόσμο. Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πως της συμπεριφέρεσαι και το πως νιώθει αυτή για εσένα. 

Προσωπικά, μεγαλύτερο ρόλο στην κορύφωση παίζει το πως αισθάνομαι για τον παρτενέρ μου, παρά το τί κάνει. Δεν ξέρω αν οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι. 

Σίγουρα όμως μην παραλείπετε τα προκαταρκτικά, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο στην ευχαρίστηση. 

Να έχετε αυτοπεποίθηση. Αν κάνετε όλα τα άλλα καλά, τότε θα προσπεράσει το μέγεθος, το οποίο δεν θα παίξει ρόλο. Η αυτοπεποίθηση θα σας κάνει να δείχνετε πιο… μεγάλος. Αν είστε… μικρός, θα πρέπει να της βάλετε ένα μαξιλαράκι στην πλάτη, καθώς βοηθάει στις γωνίες, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε κάποιες στάσεις όπως το doggy-style. Θα είναι δύσκολο να μπείτε σε ικανοποιητικό σημείο, αν το πίσω μέρος της κοπέλας είναι λίγο μεγάλο.

Πόσο διαρκεί το σεξ;

Νομίζω οτι ένα γρήγορο είναι περίπου 5-7 λεπτά και ένα με μεγαλύτερο πάθος 10-15. Αυτά που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια με κουράζουν.

Πονάει το πρωκτικό σεξ;

“Ναι, πονάει και μάλιστα πάρα πολύ. Για να δεχτεί να το κάνει μια γυναίκα, σημαίνει ότι θέλει πάρα πολύ τον σύντροφό της.

Πως μπορώ να αντέξω περισσότερο στο κρεβάτι;

Τραβήξου και ξεκίνα πάλι τα προκαταρκτικά αν νομίζεις οτι φτάνεις κοντά. Δεν θα στραβώσει αν τραβηχτείς. Βασικά ούτε που θα καταλάβει οτι προσπαθείς να μην τελειώσεις. Θα νομίζει οτι το κάνεις επειδή της αρέσει και αυτό θα την ανάψει ακόμη περισσότερο.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα