Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η εικόνα που βλέπετε καθορίζει την κατάσταση του μυαλού σας!


Τα τεστ Προσωπικότητας είναι αρκετά διασκεδαστικά και καλό είναι να τα αποδέχεστε ενώ παράλληλα είστε και λίγο σκεπτικοί για την αλήθεια τους. Ωστόσο, αν σας λέγαμε πως υπάρχει ένα τεστ που θα μπορούσε να καθορίσει ποιος «πραγματικά» είστε; Θα μας πιστεύατε;

Κοιτάξτε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Τι βλέπετε;

Μια γυναίκα ή ένα κρανίο;

Αυτό που βλέπετε αποκαλύπτει πολλά για την τωρινή κατάσταση της ζωής σας και το ποιοι πραγματικά είστε.

Αν βλέπετε μια γυναίκα:


Όπως βλέπετε, η γυναίκα εμφανίζεται να είναι σκυμμένη με τα χέρια της στον αυχένα. Αυτό δηλώνει ψυχική εξουθένωση ή μεγάλη εσωτερική μετάνοια. Αυτή τη στιγμή, ίσως αντιμετωπίζετε κάποια δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας, μια μεγάλη αλλαγή ή κάτι που μπερδεύει τον κανονικό τρόπο ζωής σας.
Επίσης, αυτή η επιλογή σας είναι ένα σημάδι ότι η σχέση σας ίσως είναι τοξική με ένα τρόπο όπου ο σύντροφός σας κλέβει την ενέργεια ή δεν σας δίνει αρκετό χώρο. Είναι καιρός να χαλαρώσετε και να αφήσετε πίσω όλα αυτά που σας απογοητεύουν. Οι αλλαγές είναι πάντα για καλό και είναι καλύτερο να ρέετε με την ενέργεια του Σύμπαντος παρά να την πολεμάτε.

Αν βλέπετε ένα κρανίο:

Περνάτε δυσκολίες που φέρνουν σοφία και δύναμη. Έτσι, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολότερες προκλήσεις που πλησιάζουν. Να έχετε πάντα στο νου πως κανένα εμπόδιο δε θα είναι αρκετά μεγάλο για να σταματήσει την ορμή σας.

Η επιλογή του κρανίου σημαίνει επίσης πως δουλεύετε σκληρά και νιώθετε πως οι άλλοι σπάνια εκτιμούν αυτά που κάνετε. Οι δοκιμές που περνάτε είναι μόνο προσωρινές όπως και η ίδια η ζωή.



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα