Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ… ΜΑΛΑΚΙΑΣ



Να φτάσει 30 χρονών μαντράχαλος ο διάσημος Βραζιλιάνος σέντερ-μπακ της και να μαλακίζεται κανονικά. Ναι, συμβαίνει αυτό το απίθανο και σήμερα.Άντρας καλοφτιαγμένος, μπάνικος και σούπερ πετυχημένος να την παίζει κανονικά, να αυνανίζεται ίσως και δυο φορές την ημέρα. Πως αλλοιώς να τη βγάζει ο καλός χριστιανός Νταβίντ Λουίζ αν δεν μαλακίζεται, αν δεν αυτοϊκανοποιείται, αφού αποφάσισε να κρατήσει την παρθενιά του μέχρι το γάμο του. Το μανούλι με το οποίο είναι αρραβωνιασμένος θα το βάλει κάτω και θα του δώσει να καταλάβει αφού φορέσουν στεφάνι.

Φοβερά πράγματα. Ναι, ακόμα και στην εποχή μας υπάρχουν άνδρες και γυναίκες, και δεν μιλάμε για άτομα εφηβικής ηλικίας, που είναι ορκισμένοι παρθένοι. Που δεν έχουν κάνει σεξ με το άλλο φύλο, παρ’ ότι διατηρούν κανονικό ερωτικό δεσμό. Περιμένουν, όμως, την πρώτη νύχτα του γάμου. Τότε θα ξεφορτωθούν την παρθενιά τους, λες και είναι κάτι πολύ σπουδαίο η αγαμία.
Μιλάμε τώρα για καραμπινάτους μαλάκες, για να ξέρουμε τι λέμε. Τι σόι παρθενία τσαμπουνάνε όταν αυνανίζονται. Κι αν δεν το κάνουν μόνοι τους, τότε είναι οι καπετάν μαλάκες. Και εξήγησα γιατί. Ποια αγαμία και αποχή όταν την βγάζεις με αυνανισμό.

Δεν έχει νόημα να περιμένεις να συνουσιασθείς με το ταίρι σου όταν πια θα σε παντρέψει ο παπάς και ο κουμπάρος. Είναι νοσηρό, μη σου πω και ανώμαλο, αυτό που έκανε π.χ. ο επίσης Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μίλαν και της Ρεάλ Ρικάρντο Κακά. Χαϊδευότανε και φιλιότανε με την κοπέλλα του, όπως ο ίδιος είχε πει, όμως νικούσε τον πειρασμό διότι «I belong to Jesus».


Ο άλλος ο μαλάκας, αράπης κι αυτός, ο A.C. Grenn, βετεράνος του ΝΒΑ μπασκετμπωλίστας παρέμεινε παρθένος μέχρι τα 38 του, διότι τότε παντρεύτηκε. Το ίδιο και η Βραζιλιάνα τοπ μόντελ Andriana Lima με το κορμί για αμαρτίες, που άρχισε μετά το γάμο της τις… αμαρτίες, με τον μπασκετμπωλίστα του ΝΒΑ Μάρκο Ζάριτς. Η παρθενία τους δεν τους έσωσε, ήδη έχουν χωρίσει.

Κι όμως κάποιοι δίνουν τεράστια σημασία, θρησκευτική, υπαρξιακή, πνευματική, στην αγαμία μέχρι το γάμο. Αισθάνονται ότι ξεκινούν τη συμβίωσή τους με το ταίρι τους μετά από μία μεγάλη νίκη, το ότι συγκρατούσαν τον εαυτό τους, όπως η Lisa kudrow, η Φοίβη στα «Φιλαράκια», το μοντέλο Τζέσικα Σίμπσον, ένα σωρό κανονικές γυναίκες, καλοφτιαγμένες και ελκυστικές. «Αποφάσισα να περιμένω…» λέει ο Νταβίντ Λουίζ ”…μέχρι να παντρευτώ την καλή μου”.

Τι να πεις. Όπως άλλοι με τα χρόνια εξελίσσονται και τελειοποιούνται στο γαμήσι, έτσι και οι παρθένοι, επόμενο να έχουν εκπαιδευθεί να «πιάνουν» καλές μαλακίες, να «πιάνει» η μαλακία τους σαν κανονικό σεξ.

Ο Ντάβιντ Λουίζ από το Σάο Πάολο γεννήθηκε σα σήμερα 22 Απριλίου, το 1987, και από την Βιτόρια της πατρίδας του βρέθηκε το 2007 στην Μπεφίκα. Το 2011 μετακινήθηκε στην Τσέλσυ στην οποία επέστρεψε το 2016, αφού έκανε πανάκριβη μεταγραφή για δύο χρόνια στην Παρί Σαιν Ζερμαίν. Ακούγεται ότι θα αγοραστεί από Ρεάλ ή Μπαρτσελώνα, δεν το σήκωσε το κλίμα στο Τσέλσυ. Επόμενο αφού την έπαιζε μόνος τη φυσαρμόνικα, με το χέρι.

apodytiriakias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα