Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Εικόνες σοκ σε αμερικανικό δικαστήριο: Κατηγορούμενος άρπαξε στυλό και όρμησε να το καρφώσει σε μάρτυρα. Αστυνομικοί τον σκότωσαν πυροβολώντας. Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας



Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό από τις ΗΠΑ οδεύει προς πλήρη διαλεύκανση και απονομή δικαιοσύνης τρία χρόνια μετά την τέλεσή του
O 25χρονος Siale Angilau, μέλος συμμορίας, έπεσε νεκρός σε δικαστήριο του Salt Lake City το 2014. Τα πλάνα του περιστατικού δόθηκαν όμως μόλις σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα πλάνα κυκλοφόρησαν μετά από σχετική εντολή Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου. Όπως φαίνεται, ο κατηγορούμενος άρπαξε ένα στυλό και επιτέθηκε σε μάρτυρα προσπαθώντας να τον τραυματίσει. Εν συνεχεία έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού.
Ο μάρτυρας ήταν επίσης μέλος συμμορίας, κατάφερε να αποφύγει τον Angilau χωρίς να τραυματιστεί. Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του φρουρού που πυροβόλησε τον κατηγορούμενο, και κατονομάζεται ως Jane Doe. Ο Doe πυροβόλησε τον Angilau τέσσερις φορές.
Η κοινοποίηση του βίντεο γίνεται μετά από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του θύματος. Ο Αμερικανός περιφερειακός δικαστής John Dowdell χειρίζεται πλέον την υπόθεση και αναφέρει, τρία χρόνια μετά, πως υπήρξε πράγματι κατάχρηση εξουσίας.

Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Τουρκία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Τουρκία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στη βόρεια Τουρκία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επαρχία Κόρουμ, βορειοανατολικά της Άγκυρας, όταν ένα λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη και κατεύθυνση την Τοκάτ έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν και έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, πρόσθεσε το Anadolu.
Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης φαίνεται πρώτα το λεωφορείο να καίγεται και στη συνέχεια το απανθρακωμένο όχημα περικυκλωμένο από τα σωστικά συνεργεία.
Μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά,

Έκρηξη σε αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό στη Λωρίδα της Γάζας

Έκρηξη σε αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό στη Λωρίδα της Γάζας

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί στη Λωρίδα της Γάζας όταν σημειώθηκε έκρηξηκατά το πέρασμα μιας αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής Ράμι Χαμντάλα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο Χαμντάλα, όπως και ο επικεφαλής των παλαιστινιακών υπηρεσιών Πληροφοριών Μάτζιντ Φάρατζ, που επίσης βρισκόταν στην αυτοκινητοπομπή, είναι σώοι, επεσήμανε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
Η έκρηξη, η προέλευση της οποίας δεν έχει καθοριστεί, σημειώθηκε την ώρα που η αυτοκινητοπομπή εισερχόταν στη Λωρίδα της Γάζας, στην οποία ο Χαμντάλα πραγματοποιεί σπάνια επίσκεψη

Ακουγοντάς σας έγινα καλό παιδί κι έχασα τον εαυτό μου


Θυμάμαι να σας βλέπω να τσακώνεστε κρυφά, σε χαμηλούς τόνους. Να μην ακούω. Ναι, γιατί δεν πρέπει να υψώνουμε τη φωνή μας.
Λες κι εγώ δεν καταλάβαινα.
Θυμάμαι να κλαίτε κρυφά, κάτω από τα σεντόνια, στο μπάνιο, στο δωμάτιό σας. Ναι γιατί η λύπη ήταν κάτι κακό, δεν πρέπει να μας βλέπουν.
Λες κι εγώ δεν καταλάβαινα.
Θυμάμαι να χαμογελάτε και να κάνετε σαν να μην τρέχει τίποτε όταν σας προσβάλανε, σας υποτιμούσαν. Ναι, γιατί το παν ήταν να είστε καλά παιδιά. Από φόβο τι θα πει ο κόσμος και πως θα σας δει ο άλλος, πνιγόσασταν στα συναισθήματά σας.
Λες κι εγώ δεν καταλάβαινα.


Πολύ καλά καταλάβαινα. 

Καταλάβαινα ότι όλα αυτά τα νιώθω κι εγώ. Και δεν ήξερα τι να τα κάνω. Θυμός, λύπη, αγανάκτηση, απογοήτευση, που να τα πήγαινα; Εσάς έβλεπα και είπα να σας μοιάσω. Να είμαι το καλό παιδί, να χαμογελάω κι ας πονάω, να μη μιλάω και ας με θυμώνουν κι ας με πληγώνουν. Από φόβο μήπως παρεξηγηθώ, μήπως δε με αγαπήσουν, μήπως γίνω κακό παιδί επειδή θα εκφραστώ. Από αυτόν τον φόβο, έγινα κι εγώ το καλό παιδί. 

Και σήμερα μπούχτισα. Πνίγηκα. Γιατί ποτέ δε μου μάθατε ότι το να είμαι το καλό παιδί δε θα μου έκανε και τόσο καλό τελικά. Άνθρωποι πέρασαν και με ισοπεδώσανε. Εκμεταλλεύτηκαν την καλή μου καρδιά, εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου, ξεπεράσανε τα όριά μου γιατί ποτέ δε μου μάθατε ότι βάζουμε ΚΑΙ όρια. Από φόβο μήπως τους χάσω – γιατί έτσι μου είπατε- ηττόμουν κάθε μέρα. 

Δε μου μάθατε ποτέ ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χειραγωγεί τη ψυχή μου, δε μου μάθατε ποτέ ότι όπως μπορώ να επιλέξω κάποιον να με αγαπήσει, έτσι μπορώ να επιλέξω και πότε θα του πω να σταματήσει να με πληγώνει. Από φόβο μήπως δεν αγαπηθώ, κλείστηκα στον εαυτό μου, σιώπησα. Ήσασταν καλά παιδιά. Θέλατε να μου διδάξετε την αγάπη, την ελευθερία, την οικειότητα, τη ζεστασιά, τη φιλία, την τρυφερότητα, την συντροφικότητα, την ηρεμία. Και καλώς πράξατε. Μου άρεσαν όλα αυτά. 

Ωστόσο δε μου δείξατε και τις σκιές που συντροφεύουν αυτά τα όμορφα πράγματα που μου διδάξατε. Γιατί εγώ μεγάλωσα και ήθελα να συνεχίσω την κληρονομιά σας. Αντίκρισα όμως πολλά εμπόδια για τα οποία και πάλι δε μου μιλήσατε. Αντίκρισα ανθρώπους που η κληρονομιά που μου αφήσατε έγινε αντικείμενο χλευασμού, γελοιοποίησης, διακωμώδησης, εμπαινιγμού και εξευτελισμού. 

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με ένα πραγματικά εμπρηστικό πρωτοσέλιδο τίτλο η σημερινή τουρκική εφημερίδα Hürriıyet, σχολιάζοντας την ελληνική άσκηση το Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο τονίζει πως έρχεται… πολεμική κρίση στο Αιγαίο και πως η Τουρκία δεν θα αφήσει αναπάντητη την ελληνική πλευρά να επισημοποιήσει την ένωση της ελληνικής ΑΟΖ με την κυπριακή.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η Ελλάδα έχει κλείσει με δικές της ασκήσεις πολλά κομβικά σημεία στο Αιγαίο για την Τουρκία, με προφανή την πρόθεση να αποκλείσει την Τουρκία από την ελεύθερη διέλευση των πλοίων της στην περιοχή.

20 αθάνατες συμβουλές κομψότητας από την μεγάλη κυρία της μόδας Coco Chanel

Ήταν το απόλυτο είδωλο στον χώρο της μόδας και αποτελεί μέχρι και σήμερα πρότυπο κομψότητας. Η μεγάλη Coco Chanel, δεν είχε μόνο λαμπρές ιδέες περί μόδας και κομψότητας. Είχε και κοφτερό πνεύμα, εξ ου και τα λόγια της έγιναν ρήσεις χαραγμένες στο μυαλό πολλών και (από)τυπωμένες σε παντός είδους περιοδικά, άρθρα και βιβλία.

20 αθάνατες συμβουλές κομψότητας από την μεγάλη κυρία της μόδας Coco Chanel

Ακολουθούν είκοσι χρυσές συμβολές της μεγάλης κυρίας της μόδας:

1. Να είσαι προσεκτική με την πρωτοτυπία. Μπορεί να σε μετατρέψει σε… μασκαρά.
2. Η απλότητα είναι το κλειδί για την αληθινή κομψότητα.
3. Η φροντίδα της εμφάνισής σου πρέπει να αρχίζει απ’ την καρδιά και την ψυχή σου. Τα προϊόντα ομορφιάς δεν βοηθούν από μόνα τους.
4. Είναι αδύνατο για μια γυναίκα ένα έχει κακή διάθεση, αν φοράει τα σωστά ρούχα.
5. Η δαντέλλα είναι μια από τις ομορφότερες απομιμήσεις της φύσης, αλλά τα μαργαριτάρια είναι ιδανικά για κάθε περίσταση.
6. Στην ηλικία των 20, η γυναίκα έχει το πρόσωπο που της έδωσε η φύση. Στα 30, έχει το πρόσωπο που επέλεξε η ίδια. Στα 40, έχει το πρόσωπο που αξίζει.
7. Τα χέρια μιας γυναίκας είναι η κάρτα της. Ο λαιμός και το μπούστο της είναι το διαβατήριό της.

Οι μαύρες τρύπες οδηγούν σε άλλους κόσμους!

Από τον Αναστάσιο Ν. Πανά

Όταν κάποιος περάσει μέσα από μια μαύρη τρύπα, δεν καταστρέφεται, αλλά οδηγείται σε έναν κόσμο αιώνιου παρόντος, χωρίς παρελθόν, υποστηρίζει μια νέα επιστημονική έρευνα.

Μια νέα μαθηματική θεωρία υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος μπορεί να περάσει μέσα από μια μαύρη τρύπα και να βρεθεί σ’ έναν άλλο κόσμο. Το αντίτιμο που πληρώνει είναι η διαγραφή του παρελθόντος του. Photo: Interstellar. Πηγή: Supplied
ΜΙΑ ΝΕΑ εξωτική μαθηματική θεωρία υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος μπορεί να περάσει μέσα από μια μαύρη τρύπα, χωρίς να υποστεί βλάβη, και να βρεθεί σ’ έναν κόσμο χωρίς παρελθόν, αλλά με άπειρο μέλλον!
Την επαναστατική αυτή ιδέα επεξεργάστηκε μαθηματικά μια ομάδα επιστημόνων, που έκαναν προσομοίωση μιας μαύρης τρύπας σε ένα δίκτυο υπερ-υπολογιστών. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι μπορείς να ταξιδέψεις μέσω μια μαύρης οπής σ’ έναν άλλο κόσμο, χωρίς να υποστείς τις συνέπειες του λεγόμενου ορίζοντα γεγονότων της μαύρης τρύπας – δηλαδή το σημείο πέρα ​​από το οποίο ούτε καν το φως δεν μπορεί να ξεφύγει από την βαρυτική έλξη.
Σύμφωνα με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας, ο ορίζοντας γεγονότων (event horizon) είναι το σημείο στον χωροχρόνο εντός του οποίου τα γεγονότα δεν μπορούν να επηρεάσουν τον παρατηρητή, καθώς η βαρύτητα προκαλεί την καμπύλωση του χωροχρόνου. Είναι δηλαδή το «σημείο χωρίς επιστροφή», το σημείο στο οποίο η βαρυτική έλξη είναι τόσο δυνατή, ώστε κάθε διαφυγή να είναι αδύνατη, ακόμα και αυτή του φωτός.
Τι συμβαίνει όταν ένα σώμα –ή ένας άνθρωπος– διασχίζει αυτό το χωρίς επιστροφή σημείο;

Η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό

Από τη Δώρα Νικολαΐδου (*)

Ο Ανώτερος Εαυτός είναι αυτό που πραγματικά είμαστε, μια υπερδιαστατική συνείδηση που έχει όλες τις απαντήσεις στα προβλήματα και τις αγωνίες μας.


ΣΤΙΣ δύσκολες και σκοτεινές μέρες που διανύουμε όλοι μας, έχουμε στερηθεί, και στερούμαστε καθημερινά, όλο και περισσότερα από τα υλικά αγαθά και τις ανέσεις, που απολαμβάναμε μέχρι χτες. Τη θέση της ξεγνοιασιάς και της εμπιστοσύνης στο τι θα φέρει το μέλλον, την έχουν πάρει η αμηχανία και ο φόβος για το άγνωστο, δύο συναισθήματα που παραμονεύουν μέσα στη λέξη «Αύριο…»:
«Αύριο πώς θα είμαι;»
«Αύριο, θα έχω;»
«Αύριο, θα μπορώ;»
Είμαι βέβαιη ότι ο καθένας από σας έχει θέσει στον εαυτό του κάποια από αυτές τις ερωτήσεις – ή και όλες.
Θα μου πείτε: Τι μας απομένει τώρα; Τι υπάρχει μπροστά, στο άμεσο ή στο πιο μακρινό μέλλον, για να κρατηθεί κάποιος; Ποια Ιθάκη έχει απομείνει στον καθένα μας για να ονειρευτεί πώς θα φτάσει εκεί; Και ποια είναι η προσωπική αποστολή, ο σκοπός, που μπορεί να βρει κάποιος για να γεμίσει την ύπαρξή του;
Είναι αλήθεια ότι κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να προσβλέπει σε κάτι μελλοντικό για να επιβιώσει ψυχολογικά – σε μια απολαβή ή σ’ ένα όραμα, που θα τον βοηθάει ν’ αντέχει τις δυσκολίες που συναντάει καθημερινά στην τρικυμισμένη ζωή του.
Κι όμως! Έχει περάσει από το μυαλό σας ότι ίσως υπάρχει κι ένας άλλος τρόπος για να «διαβάσουμε» την αδιέξοδη κατάσταση που ζούμε και που βλέπουμε όλοι γύρω μας καθημερινά;
Γιατί πράγματι, καθετί που περνάει ο καθένας μας στη διάρκεια του προσωπικού ταξιδιού του πάνω σ’ αυτή τη γη, έχει δύο όψεις. Μια απ’ αυτές είναι, αλήθεια, αυτή της σκληρής δοκιμασίας. Η άλλη, είναι η όψη της… «ανακάλυψης»! Της ανακάλυψης, μέσα από τη δοκιμασία ενός άλλου, εναλλακτικού δρόμου.
Για να το καταλάβετε καλύτερα, σκεφτείτε το με τη μορφή μιας παραβολής.
Φανταστείτε ότι μας έχει αρπάξει ένα φουσκωμένο ποτάμι. Μήπως η τύχη μας εξαρτάται μόνο απ’ το πού θα μας παρασύρει η ορμή του; Όχι βέβαια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο πιθανότητες. Υπάρχει, φυσικά, η πιθανότητα ν’ αφεθούμε στην απελπισία μας, ώστε να νικηθούμε απ’ τη δύναμη του νερού και να πνιγούμε. Υπάρχει, όμως, και η πιθανότητα να κολυμπήσουμε και να φτάσουμε τελικά σε μια όχθη. Εκεί, μπορεί να μας περιμένει η νέα πατρίδα μας, ίσως κι ένας μικρός, προσωπικός παράδεισος…
Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι η εποχή που διανύουμε μοιάζει πράγματι να είναι μια δοκιμασία, μεγάλη και σκληρή για όλους μας. Θα με ρωτήσετε όμως:
«Πώς θα καταφέρουμε να κολυμπήσουμε μέχρι την όχθη;»
«Κι αφού όλα τα υλικά σωσίβια που γνωρίζαμε χρεοκόπησαν, τι θα μας σώσει τελικά;»
«Και, τέλος, με τι μοιάζει η πατρίδα αυτή;»

TR-3B: Το άκρως απόρρητο αντιβαρυτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ



Θα μπορούσαν οι περισσότερες θεάσεις ΑΤΙΑ να πρόκειται για προηγμένης αντι-βαρύτητας στρατιωτικά αεροσκάφη;

Σύμφωνα με την Military.com, μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αμερικανική στρατιωτική μηχανή, η τεχνολογία αντι-βαρύτητας υπάρχει! Το αεροσκάφος που εμφανίζεται στο βίντεο έχει επισημανθεί ως TR-3B.

Έχει τριγωνικό σχήμα, μπορεί να κινηθεί σε απίστευτες ταχύτητες και είναι δύσκολο να ανιχνευθεί από τα ραντάρ. Θεάσεις του συγκεκριμένου σχήματος αυξάνονται σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Military.com η μονάδα δεν είναι επίσημη, … ακόμα.

Χρησιμοποιεί υδράργυρο υπό πίεση το οποίο επιταχύνθηκε από πυρηνική ενέργεια για την παραγωγή πλάσματος που δημιουργεί ένα πεδίο αντι-βαρύτητας γύρω από το σκάφος. Οι συμβατικοί προωθητήρες που βρίσκονται στις άκρες του σκάφους, του επιτρέπει να εκτελεί ελιγμούς υψηλής ταχύτητας κατά μήκος των τριών αξόνων του, ενώ είναι ενδιαφέρον ότι το πλάσμα που δημιουργείται μειώνει την καταγραφή του από ραντάρ.

Αντιστροφή του διαβήτη τύπου 2 με διατροφή και άσκηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Αντιστροφή του διαβήτη τύπου 2 με διατροφή και άσκηση
Ο διαβήτης τύπου 2 είναι από τις ασθένειες που η διατροφή και η άσκηση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν παραγνωρισθεί ο ρόλος της διατροφής, η ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα με οποιοδήποτε φάρμακο δυσχεραίνεται και μπορεί ακόμη να είναι ανέφικτη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι ειδικοί δεν συμφωνούν απόλυτα στο ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για τους διαβητικούς. Πριν κάμποσα χρόνια τονιζόταν ότι πρέπει να υπάρχει περιορισμός κυρίως στο διατροφικό λίπος αλλά πολλές πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι πολύ πιο σημαντικός ίσως είναι ο περιορισμός των επεξεργασμένων υδατανθράκων και ιδιαίτερα της φρουκτόζης.
Υδατάνθρακες. Η ποσότητα των υδατανθράκων αλλά και ο γλυκαιμικός τους δείκτης (πόσο εύκολη είναι η πέψη τους) είναι οι παράγοντας που επηρεάζουν περισσότερο τις μεταγευματικές τιμές της γλυκόζης. Μια ανασκόπηση μελετών σε άτομα με διαβήτη τύπου 2 διαπίστωσε ότι οι δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων (πρόσληψη από 4% έως 45% επί των συνολικών θερμίδων) βελτίωσε την γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη και τα τριγλυκερίδια. Οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες πρέπει να αποφεύγονται, ιδιαίτερα η επιτραπέζια ζάχαρη και τα αναψυκτικά. Έρευνες δείχνουν ότι η φρουκτόζη -η επιτραπέζια ζάχαρη αποτελείται από ένα μόριο γλυκόζης και ένα μόριο φρουκτόζης – μεταβολίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο συκώτι και αυτό συνδέεται με αυξημένο λίπος στα ηπατοκύτταρα. Με τη σειρά του, το λιπαρό συκώτι φαίνεται να ευθύνεται για την αντίσταση στην ινσουλίνη και τελικά για τον διαβήτη τύπου 2.
Φυτικές ίνες. Μόνο το άμυλο (πολλά μόρια γλυκόζης ενωμένα μαζί) και τα σάκχαρα ανεβάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Οι φυτικές ίνες, διαλυτές ή αδιάλυτες, δεν διασπώνται σε γλυκόζη στο ανθρώπινο σώμα και δεν αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου. Μάλιστα μια φυτική ίνα που ονομάζεται ινουλίνη φαίνεται να βελτιώνει το σάκχαρο νηστείας. Η σύσταση για τις φυτικές ίνες είναι να λαμβάνονται 20 γραμμάρια ανά 1.000 θερμίδες την ημέρα. Μια καθημερινή πρόσληψη λαχανικών σε κάθε γεύμα, τριών φρούτων ημερησίως και τεσσάρων μερίδων οσπρίων την εβδομάδα, μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσληψη των απαιτούμενων ποσοτήτων φυτικών ινών. Τα δημητριακά σας θα πρέπει να είναι ολικής άλεσης.
Πρωτεΐνες. Οι ειδικοί πιστεύουν σήμερα ότι πρόσληψη πρωτεϊνών πρέπει είναι μεγαλύτερη στους διαβητικούς σε σχέση με τα υγιή άτομα. Προτείνεται η λήψη των πρωτεϊνών να αντιστοιχεί στα 1-1.5 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους για τους διαβητικούς που δεν έχουν ενδείξεις νεφροπάθειας. Σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 1 και εγκατεστημένη νεφροπάθεια, η πρόσληψη θα πρέπει να είναι στο κατώτερο άκρο των αποδεκτών ορίων, δηλαδή στα 0,8 γραμμάρια πρωτεϊνών ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα.

"Πώς θα μας οδηγήσουν σε πόλεμo με τους Toύρκoυς & θα πετάξουν τον Ερντογάν έξω από το ΝΑΤΟ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.

Αποτέλεσμα εικόνας για "Πώς θα μας οδηγήσουν σε πόλεμo με τους Toύρκoυς & θα πετάξουν τον Ερντογάν έξω από το ΝΑΤΟ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.

Για να μην τρώτε παραμύθι από τους μογγόλους.
"Πώς θα μας οδηγήσουν σε πόλεμo με τους Toύρκoυς & θα πετάξουν τον Ερντογάν έξω από το ΝΑΤΟ"
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.
Με το να βάλουν οι Αμερικάνοι τους χρήσιμους ηλίθιους να πολεμήσουν με την τουρκία.
Μόνον με την επέκταση στα 12 μίλια θα μας την πέσουν.

ωραια να τα επεκτεινουμε δικαιωμα μας ειναι

Αυτό θέλουν οι Αμερικάνοι για να μην εμπλακούν.

δεν τους χρειαζομαστε

Επιλογή:



Πειστήκαμε, μην επιμένεις.

Άμα θέλανε οι Αμερικάνοι να βγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ, έχουν 100 τρόπους.


Πες μου έναν τρόπο.

Ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η Τουρκία από το Ν.Α.Τ.Ο.
Μπορείς να μου απαντήσεις;

1. Να χτυπήσει την Ελλάδα πρώτη η Τουρκία ( εν μέρη το εχει ηδη κάνει)
2. Να αποκαλυφθεί (έστω και σικέ) οτι εμπαίζει την συμμαχία και λειτουργεί εναντίον της.
Αφορμές εχει δώσει για να πατήσεις και στο 1 και στο 2.

Ασε τώρα τον Βελόπουλο , ενας τραχανάς ειναι.


Προς το παρόν δεν μας επιτέθηκε ΚΑΝΕΙΣ.

Αιχμάλωτοι φαντάροι δεν ειναι επιθετική ενέργεια?
Τα Ιμια δεν ηταν επιθετική ενέργεια?
Το οτι αγοράζει οπλικά συστήματα απο εχθρική χώρα δεν εμπαίζει την συμμαχία?
......θελεις να σου λεώ μεχρι το βράδυ τρόπους να τους διώξεις?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα