Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Η «ψυχική» επικοινωνία ανθρώπου και μηχανών (vid)

Ονομάζεται AlterEgo και επιτρέπει στον χρήστη να συνομιλεί σιωπηρά με μια υπολογιστική συσκευή μόνο με την εσωτερική του φωνή.

Ο εφευρέτης του AlterEgo Αρνάβ Καπούρ με τη συσκευή του. Πηγή: MIT

ΤΟ ALTEREGO είναι ένα φορητό σύστημα που επιτρέπει σε έναν χρήστη να χρησιμοποιεί την εσωτερική του φωνή για να συνομιλήσει με μια υπολογιστική συσκευή χωρίς ακουστή φωνή ή ορατές κινήσεις, επικοινωνώντας με μηχανές τεχνητής νοημοσύνης ή με άλλους ανθρώπους, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους άλλους.
Στόχος του AlterEgo είναι να συνδέσει τους ανθρώπους με τις έξυπνες συσκευές, έτσι ώστε ο υπολογιστής, το διαδίκτυο και οι μηχανές που διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη να συμπλέκονται στην ανθρώπινη προσωπικότητα ως «δεύτερος εαυτός» αυξάνοντας, όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής του, την ανθρώπινη γνώση και τις ανθρώπινες ικανότητες.
Η μηχανή κατασκευάστηκε από τον Αρνάβ Καπούρ (Arnav Kapur), ερευνητή του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), ο οποίος είχε την ιδέα της δημιουργίας μιας συσκευής που μπορεί να «ακούσει» την εσωτερική φωνή στο μυαλό ενός ανθρώπου και να την καταγράψει σε υπολογιστή.

Κατόπιν δε, στο εξηκοστό έτος, ακολουθεί ο Κρόνος και μαζί του η βαρύτητα, η βραδύτητα και η ακαμψία του μολύβδου. (Arthur Schopenhauer)



Βέβαια, η πορεία της ζωής του κάθε ανθρώπου δεν είναι – όπως διατείνεται η αστρολογία – προδιαγεγραμμένη στις θέσεις των πλανητών· όμως, όντως προδιαγεγραμμένη είναι η πορεία της ζωής του ανθρώπου συνολικά, καθόσον σε κάθε ηλικία αντιστοιχεί, με την σειρά, κι ένας πλανήτης, ούτως ώστε στην ζωή δεσπόζουν οι πλανήτες ο ένας κατόπιν του άλλου.
Στο δέκατο βασιλεύει ο Ερμής. Όπως ο πλανήτης αυτός, ο άνθρωπος κινείται γρήγορα και ανάλαφρα, σε στενή τροχιά: η διάθεσή του μεταβάλλεται με το παραμικρό, όμως μαθαίνει πολλά και μ’ ευκολία, υπό την κυριαρχία του θεού της πανουργίας και της ευφράδειας.
Με το εικοστό έτος, επέρχεται η κυριαρχία της Αφροδίτης: ο έρως και τα θήλεα τον εξουσιάζουν τώρα απόλυτα.
Στο δε τριακοστό, δεσπόζει ο Άρης: ο άνθρωπος είναι τώρα σφοδρός, ισχυρός, τολμηρός, μαχητικός και πείσμων.

ΙΑΣΙΣ

Φωτογραφία του Ioannis Stogiannos.

Η λέξις ΙΑΣΙΣ έχει λεξάριθμο τον αριθμό 421, ήτοι : ΙΑΣΙΣ=421...7… με πυθμένα τον σεπτό Ιερό αριθμό7….που έχει σχέση με το σώμα μας και τη ζωή μας.

Από αριθμητικής πλευρά μας δείχνει ότι το 421… το 4 είναι τα στοιχεία της Γαίας (ΓΗ+ΥΔΩΡ+ΑΗΡ+ΠΥΡ)… το 2 μας δείχνει τη δυαδικότητα του υλικού πεδίου της Γαίας (Διττότητα)… και το 1 μας δείχνει ότι για να θεραπευθούμε πρέπει να γυρίσουμε και πάλι πίσω στην Αρχική Μονάδα.. στο Εν=1.

Από λεκτικής πλευράς η λέξις ΙΑΣΙΣ… έχει πρώτα το γράμμα Ι.. που μας θυμίζει την ακτίνα φωτός που χρειάζεται να δεχτούμε… κι επίσης το Ι… είναι η κάθετη γραμμή της ζωής… όπως συμβολίζεται στον ισοσκελή σταυρό θεάσεως της ζωής (+)… όπου περικλείεται από τον κύκλο (Ο)….και η άλλη γραμμή θεάσεως η οριζόντια (-) μας δείχνει το θάνατο.

Συναγερμός- Πέφτουν απο στιγμή σε στιγμή οι Ιρανικοί πύραυλοι στο Ισραήλ!



Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται όλος ο Κόσμος περιμένοντας την προθεσμία 24-48 ωρών να λήξουν, και άν δοθεί απάντηση στη φερόμενη επίθεση με χημικά στη Ντούμα της Συρίας, όπως απείλησε οτι θα κάνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με το επικρατέστερο ενδεχόμενο να είναι αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις!
Τό Ιράν όμως είναι εκείνο που ετοιμάζεται να χτυπήσει πρότο πριν λήξει η προθεσμία των 24-48 ωρών που έδωσε ο Τράμπ, το Ισραήλ, ως απάντηση στις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στην στρατιωτική αεροπορική βάση Τ-4, στην κεντρική Συρία, κοντά στη πόλη Χόμς, έξω από την αρχαία πόλη της Παλμύρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν Ιρανοί στρατιώτες και κάποιοι μαχητές της Λιβανέζικης Χεσμπολάχ.
Ήδη υπάρχουν αρκετές πιέσεις απο την Ρωσιά προς Ιράν Συρία και Χεσμπολάχ, να μην πραγματοποιήσουν μια οργανωμένη πυραυλική επίθεση προς το Ισραήλ, εντωμεταξύ φαίνεται οτι το Ισραήλ έθεσε σε κατάσταση επιφυλακής όλες τις διπλωματικές αποστολές του ανά τον κόσμο, καθώς επίσης και τις Στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας, υπό τον φόβο αντίποινων μετά την ισραηλινή επίθεση στη Συρία.

Η χώρα που κλείνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς πολέμου

Η χώρα που κλείνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς πολέμου

Το 1978 το Κομμουνιστικό Κόμμα του Αφγανιστάν ανατρέπει τον εθνικιστή Μοχάμεντ Νταούντ Χαν με τα όπλα κερδίζοντας την εξουσία στην χώρα της Ασίας. Κανείς όμως δεν γνώριζε τότε πως η ένοπλη διαμάχη που ξεκίνησε τότε θα κρατούσε 40 συνεχόμενα χρόνια, αλλάζοντας πολλά πρόσωπα και φάσεις.
Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πώς είναι να γνωρίζεις πώς για κάτι λιγότερο από μισό αιώνα, μια ένοπλη σύγκρουση λαμβάνει χώρα δίπλα ή λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι σου. Μάλλον από κάποια στιγμή και μετά γίνεται καθημερινότητα. Αλλά όπως λένε, ο πόλεμος δεν συνηθίζεται.
Στην Μιάνμαρ, ο εμφύλιος κρατά από το 1948 και μόλις πρόσφατα έγιναν κάποιες ενέργειες για να αποκλιμακωθεί η ένταση. Στο Αφγανιστάν, οι φάσεις του πολέμου είχαν διαφορετικούς πρωταγωνιστές αυτά τα 40 χρόνια. Από το 1979 κιόλας, ένας εμφύλιος στις τάξεις του τοπικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ήταν η αφορμή για την εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στην Καμπούλ, με το πρόσχημα πως θέλει να προστατέψει την επανάσταση
Την επόμενη χρονιά, το Κομμουνιστικό Κόμμα επικρατεί. Ωστόσο αυτό έχει ως Αποτέλεσμα την δημιουργία σωμάτων ανταρτών που θέλουν να απελευθερώσουν το Αφγανιστάν από τους κομμουνιστές άθεους. Αυτά τα σώματα ήταν οι λεγόμενοι Μουτζαχεντίν. Οι ΗΠΑ, το Πακιστάν και άλλες χώρες αποφασίζουν να τους βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Τα επόμενα πέντε χρόνια, θα βρουν την επαρχία του Αφγανιστάν σε συνεχή σύγκρουση. Από την μια οι κυβερνητικές δυνάμεις μαζί με τους Σοβιετικούς και από την άλλη οι Μουτζαχεντίν που υποστηρίζονται κυρίως από την Δύση.

Ο συμβολισμός της γάτας: τι αντιπροσωπεύουν οι γάτες στον πνευματικό κόσμο



Ο συμβολισμός της γάτας είναι ένα ποικίλο θέμα. Η γάτα είναι ένα οικιακό, γούνινο ζώο που του αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Υπάρχουν περισσότερα από 70 είδη γάτας που είναι γνωστά μέχρι σήμερα.
Οι άνθρωποι τις παίρνουν για κατοικίδια και τις κρατούν ως ξεχωριστό μέλος της οικογένειας τους. Από την αρχαία Αίγυπτο οι γάτες εξημερώθηκαν αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν πως αυτή η εξημέρωση ξεκίνησε πριν περίπου 9.500 χρόνια στην Νεολιθική εποχή. Πρωτύτερα, οι άνθρωποι τις ήθελαν για τις κυνηγητικές τους ικανότητες.

Ο συμβολισμός της γάτας:

Η γάτα, ως σύμβολο έχει διπλές έννοιες ως επί το πλείστον. Εξισορροπεί πάντα τα αντίθετα- για παράδειγμα, το φως και το σκοτάδι, την αδράνεια και την πράξη, το εξωτερικό και το εσωτερικό, το πάνω και το κάτω, το καλό και το κακό κτλ.
Συνολικά, η γάτα είναι σύμβολο υπομονής, ανεξαρτησίας, περιέργειας και θάρρους. Είναι ένα πολύ πνευματικό ζώο. Είναι γνωστή για την ικανότητα της να περιμένει και να δρα μόνο όταν έρθει η σωστή στιγμή.
Γενικά, ο συμβολισμός εξαρτάται κυρίως από το που και πως συναντάτε μια γάτα. Το να δείτε μια γάτα στο όνειρο σας έχει διαφορετική σημασία από το να την συναντήσετε. Επίσης η γάτα μπορεί να είναι και το τοτέμ σας.

Ο συμβολισμός της γάτας: συναντώντας μια γάτα στην πραγματική ζωή

Η γάτα είναι ένα μυστηριώδες ζώο και σας προτείνει να αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία σας και την πλευρά σας που είναι περίεργη.
Όταν συναντάτε μια γάτα στην πραγματική ζωή, υπάρχουν τρεις σημαντικές σημασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη ζωή σας. Το πνεύμα της γάτας προσπαθεί να σας πει για:

#1: Ένα κρυμμένο μυστικό

Είναι γνωστό πως οι γάτες μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό μέχρι το θάνατο τους. Το να συναντήσετε μια γάτα θα μπορούσε να σημαίνει πως κρύβετε κάτι ή ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κρατά ένα μυστικό από εσάς.
Αυτό το μυστικό θα μπορούσε να είναι καλό ή κακό και πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να μάθετε την αλήθεια πριν σας βλάψει. Μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

#2: Σημάδι παρακίνησης

Αν αντιμετωπίζετε κάποιου είδους αλλαγής στη ζωή σας και αντιστέκεστε, τότε δε θα έπρεπε.
Το να συναντήσετε μια γάτα σημαίνει πως θα έπρεπε να αποδεχτείτε αυτή την αλλαγή.
Είναι σημάδι πως πρόκειται να πάρετε κάτι καλό από αυτή την αλλαγή. Η αρνητική αντίδραση σε αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σας.

ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ

Με την ολοένα και μεγαλύτερη τουρκική προκλητικότατα οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας εξετάζουν πολύ προσεκτικά τα ακόλουθα 5 σενάρια τουρκικής προσβολής :
Κεραία κινητής τηλεφωνίας

Αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις για την ελληνική πλευρά. Το συγκεκριμένο σενάριο αφορά την εγκατάσταση υπό συνθήκες μυστικότητας, κεραίας δικτύου εταιρείας τουρκικής κινητής τηλεφωνίας σε μικρό νησί του Ανατολικού Αιγαίου, μη κατονομαζόμενο ονομαστικά από τις συνθήκες Λονδίνου, Λωζάνης και Παρισίων, και, συνεπώς, κατά την τουρκική άποψη «ώριμο» για διεκδίκηση. Η εκ των υστέρων αποκάλυψη της ύπαρξης της κεραίας θα έθετε εξ ορισμού θέμα «ιδιοκτησίας» της νήσου.
Ναυτικός «αποκλεισμός»
Αποτελεί ίσως το πιο συχνά εφαρμοζόμενο στην πράξη σενάριο. Στην πράξη ο ναυτικός αποκλεισμός από δυνάμεις επιφανείας ή και υποβρύχια αποτελεί πολεμική ενέργεια η οποία, στο ήδη διαμορφωμένο πλαίσιο των Εθνικών Κανόνων Εμπλοκής (ΕΚΕ) αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Κάθε φορά που η Τουρκία διεξάγει ναυτική άσκηση στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει κατά γράμμα τους κανόνες και τα προβλεπόμενα του Διεθνούς Δικαίου. Εδώ βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο σοβαρής εμπλοκής όχι τόσο σε ναυτικό επίπεδο, όσο σε επίπεδο αερομαχίας η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια προσωπικού.

«Η απόδραση των αριθμών»

«Το νούμερο 2 ήταν πολύ αγαπησιάρικο. Ερωτοχτυπημένο πάντα και όλοι το πείραζαν γι’ αυτό. Το νούμερο 3 ήταν ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο και σόκαρε ενίοτε τους άλλους..»
– από τη Μαρία Ιατρίδη

___three_four_five____by_tibono-d3c1ubr
Ήμουν σίγουρη ότι ακούγονταν ψίθυροι τη νύχτα. Δεν μπορούσα να προσδιορίσω την πηγή. Ξεκάθαρος ήταν μόνο ο ήχος από τους δείκτες του ρολογιού. Ώσπου κάποια στιγμή, μεσάνυχτα πρέπει να ήταν, πετάχτηκα από το κρεβάτι και πλησίασα το ρολόι του δωματίου μου για να βγάλω την μπαταρία. Αν σταματούσα το «τικ τακ» ίσως να κατάφερνα να εντοπίσω τους άλλους ήχους που απασχολούσαν το μυαλό μου.
Φτάνοντας όμως κοντά στο ρολόι η έκπληξή μου ήταν τεράστια. Η πηγή των ψιθύρων ήταν από αυτό! Λίγα δευτερόλεπτα πριν αφαιρέσω την μπαταρία οι ψίθυροι μετατράπηκαν σε φωνές! Δώδεκα μικρές φωνούλες από τα 12 νούμερα του ρολογιού! «Αν βγάλεις την μπαταρία, θα πεθάνουμε», φώναζαν. «Έχουμε κι εμείς καρδιά, απλώς λίγο διαφορετική από τη δικιά σου», πρόσθεσαν. Πώς δεν το ‘χα σκεφτεί! Αυτό το «τικ τακ» του ρολογιού δεν ήταν τυχαίο! Είναι σαν το «τικ τακ» της καρδιάς μας. Μα ονειρευόμουν ή ήμουν ξύπνια; Είναι δυνατόν να μου μιλούσαν τα νούμερα; Κι όμως! Ήταν αληθινά. Ένα μικρό θαύμα συνέβαινε εδώ.
Κάθε βράδυ μόλις κοιμόντουσαν όλοι, άρχιζαν τις συζητήσεις.
Το νούμερο 1 ήταν αρκετά εγωκεντρικό. Ήθελε να ξεχωρίζει πάντα σε όλα και να είναι πρώτο. Δεν το συμπαθούσαν κι ιδιαίτερα και δεν του πολυμιλούσαν. Το νούμερο 2 ήταν πολύ αγαπησιάρικο. Ερωτοχτυπημένο πάντα και όλοι το πείραζαν γι’ αυτό. Το νούμερο 3 ήταν ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλο και σόκαρε ενίοτε τους άλλους. Το τέσσερα ήταν πολύ της παρέας. Ήθελε πάντα και παντού να πηγαίνει με τους φίλους του. Το πέντε δε ρίσκαρε πολλά. Ήταν αρκετά φοβητσιάρικο.

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΛΙΣΜΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ



Όλοι όσοι διάβασαν για την αυτοκτονία της 29χρονης κοπέλας στην Κύπρο,την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά από 4 ετών ο ιερέας θετός της πατέρας, αγανάκτησαν τόσο από αυτό το κτήνος όσο και από όσα ειπώθηκαν στην Ιερά Σύνοδο της Κύπρου για να πέσει στα μαλακά ο παιδεραστής παπάς.


Μεταξύ των άλλων ο  Μητροπολίτης Κύκκου είπε :  το παράπτωμα διά το όποιον κατηγορείται ο π. Στυλιανός Σάββα δεν είναι ούτε μοιχεία, ούτε πορνεία, αλλά “συγκυλισμός” και θα πρέπει να εξετάσωμεν τι οι ιεροί κανόνες διαλαμβάνωσιν εις την περίπτωσιν ταύτην. 

Καθώς η λέξη συγκυλισμός μου ήταν άγνωστη έψαξα να δω τι λένε οι ιεροί κανόνες και γι΄αυτό  διάβασα τους Κανόνες του Ιωάννου του Νηστευτού και έτσι έγινα κοινωνός του τι είναι συγκυλισμός αλλά και του πως αντιμετωπίζει τα σεξουαλικά θέματα ένας άγιος της Χριστιανικής θρησκείας.


Μεταφέρω εδώ τους σχετικούς με το σεξ κανόνες με δικά μου λόγια.
 ΣΤ΄κανών. Αν την νύκτα πάθει κανείς ρεύση δεν μεταλαμβάνει εκείνη την μέρα, λέει τον ν΄ψαλμό του Δαβίδ και με 49 μετάνοιες καθαρίζει.
Ζ΄κανών, Αν όμως πάθει ρεύση την μέρα και ξύπνιος, δεν μεταλαμβάνει 7 μέρες και συνεχίζει με τα παραπάνω καθημερινά.
Η κανών. Αν όμως τραβήξει μαλακία δεν μεταλαμβάνει 40 μέρες, τρώει μόνο ψωμί και νερό και τραβάει 100 μετάνοιες καθημερινά.
Όσοι δε έχετε υποτιμήσει το προϊόν της μαλακίας, ο Άγιος Μελέτιος ο Ομολογητής θεωρεί πως κάνουν θυσία στον Διάβολο,το τιμιώτερον μέρος του σώματος των!

«Το δάσος με τα μαύρα δέντρα»: H ιστορία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς

Είμαι στη μέση ενός τεράστιου χαοτικού δωματίου. Βρίσκομαι μέσα σε ένα κρεβατάκι καθιστός, με ψηλά θεόρατα κάγκελα γύρω γύρω. Προσπαθώ να σηκωθώ όρθιος να ζητήσω βοήθεια, τελικά τα καταφέρνω. Κρατιέμαι από τα διχτάκια του κρεβατιού, ανήμπορος να βγω από τη φυλακή, κλαίω, αγχώνομαι, κοιτάζω απεγνωσμένα για μια οποιαδήποτε βοήθεια, είναι κρύο και απέραντο αυτό το δωμάτιο, εγώ θέλω να κλειστώ σε κάτι ζεστό και μικρό, πάω γύρω γύρω από τα καγκελάκια μήπως και βρω μια έξοδο, η βοήθεια υπερβολικά μακριά και άφαντη, θέλω να βγω, θέλω αγκαλιά, δεν μπορώ να βγω, μόνος μου δεν είμαι τίποτα, θα εξαφανιστώ, πηγαίνω πέρα δώθε με αγωνία, θέλω να βγω, με έβαλαν εδώ για να συνηθίσω, κλαίω δεν ξέρω να μιλήσω, δεν μπορώ να πω λόγια ότι πονάω, απλώνω χέρια για αγκαλιά σπαράζοντας. Έρχεται…

 «Το δάσος με τα μαύρα δέντρα»: H ιστορία που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι γονείς

Έχει σκοτάδι, πολύ σκοτάδι. Είμαι τρομοκρατημένος. Πρέπει να έκανα τρομερό λάθος, πρέπει να είμαι τρομερό λάθος. Κοιτάζω γύρω μου τα πράγματα της αποθήκης, τα παπούτσια, τα κουτιά, με ηρεμεί να σκέφτομαι κάτι άλλο από το σκοτάδι και την απομόνωση. Πότε θα ξεκλειδώσει την πόρτα ο παππούς; Πάλι δεν έφαγα το αυγό μου… Αλλά δεν γίνεται, είναι τόσο αηδιαστικά αυτά τα ζουμιά, πώς μπορώ να τον ικανοποιήσω για να μην με στέλνει κλειδωμένο στην αποθήκη τιμωρία; 

Ακατόρθωτο, μάλλον δεν αξίζω για να μου φωνάζουν έτσι, τον αγαπάω τον παππού και αυτός για το καλό μου τα κάνει αυτά, για να φάω το αυγό μου, γιατί όμως πονάω τόσο, γιατί τρέμω τόσο, έχει πολύ κρύο εδώ πέρα μόνος μου, πόση ώρα με αφήνει συνήθως εδώ μέσα, πέρασε; Μήπως με ξέχασε εδώ για πάντα; Πρέπει να είμαι κάπως χαλασμένος, αυτό είναι το κουτί με τις βαφές παπουτσιών, τα έχω μελετήσει όλα εδώ μέσα τόσες φορές, θα το φάω για να τον κάνω χαρούμενο, γιατί με κλειδώνει; 

Φοβάμαι πολύ, θα εξαφανιστώ, δεν είμαι καλό παιδί, θα βρω τρόπους να τον κάνω να με αγαπήσει, να μην μου φωνάζει, αυτή την αποθήκη τη μισώ, είναι τόσο μικρή, θα λιώσω, βοήθεια, κανείς δεν με ακούει, ακούω βήματα, σώθηκα πάλι για σήμερα.

Παίζω με τα μεγαλύτερα παιδιά. Το αυτοκινητάκι μου πατάει γκάζι. Οι μεγάλοι πού είναι; Τρέχω στο σαλόνι, είναι όλοι γύρω από έναν παππού ακίνητο, κλαίνε, εκείνος δεν μου μιλάει, «θέλω τον παππού μου!» φωνάζω, η γιαγιά ξεσπά σε κλάματα, «πάρτε τον μικρό έξω!» ακούω να λένε. Με πηγαίνουν στο δωμάτιο με τα άλλα παιδάκια, «παίξε» μου λένε. Εγώ δεν θέλω να παίξω με τα άλλα παιδάκια, θέλω τον παππού μου, τώρα θα με αγαπάει; Θα γίνω καλύτερος παππού το υπόσχομαι, έλα πίσω. Έχω και το όνομά σου, εσύ θα με αγαπήσεις περισσότερο αν είμαι καλό παιδί, δεν κάνω φασαρίες και τρώω το αυγό μου; Εγώ φταίω, θα τα αλλάξω όλα παππού θα δεις, μόνο έλα πίσω, σ’ αγαπώ, μην μένεις εκεί μόνος και αμίλητος στο κρύο, γιατί δεν κινείται, τον είδα, εγώ φταίω…

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η CIA ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ FB

Και όταν οι μυστικές υπηρεσίες δεν καταφέρνουν να φακελώσουν όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό, το καταφέρνουν οι Χαζάροι του Μάρκ Ζούκεμπεργκ με το Facebook μέσα σε 7 χρονάκια…
Το Facebook έχει αναδειχθεί ως πνευματικό τέκνο του Μάρκ ενός χαζάρου που φυσικά δεν ήταν τόσο έξυπνος από μόνος του αλλά εκτελεί το έργο της χαζάρικης μαφίας που εκπροσωπεί. Το Facebook είναι ένα από τα προγραμματισμένα διαδυκτικά μέσα και διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή φυλακή της ανθρωπότητας.
Όλα τα μέσα στο διαδύκτιο κινούνται και ελέγχονται από την ίδια την χαζάρικη μαφία με μία μόνο προοπτική, τον απόλυτο έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Για χάρη των πραγματικών ιδιοκτητών της γης. Η κλίκα που βρίσκεται πίσω από τον Μάρκ, είναι μεταξύ άλλων, αυτοί που έχουν τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών και αποτελούν μια σατανική ελίτ: τους Χαζάρους.
Αυτή η σατανική ελίτ είναι γνωστή με το όνομα Sabbateans ή η σέκτα του Πανόπτη Οφθαλμού (Sect of All Seeing Eye).
Οι Χαζάροι ήταν αρχικά νομαδοι Τούρκοι που έχουν ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό.
Ο σημερινός εβραϊκός λαός αποτελείται από ένα μείγμα απογόνων των Χαζάρων και των αρχικών πραγματικών Εβραίων, με την πρώτη ομάδα να είναι η μεγαλύτερη.

Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω: Η ελληνική φρουρά άνοιξε πυρ σε τουρκικό ελικόπτερο

Σοβαρό επεισόδιο στη Ρω: Η ελληνική φρουρά άνοιξε πυρ σε τουρκικό ελικόπτερο

Σοβαρό επεισόδιο πάνω από τη νήσο Ρω συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 23.30, όταν τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε χαμηλές περάσματα πάνω από το νησί, προκαλώντας την αντίδραση της ελληνικής στρατιωτικής φρουράς.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναμεταδίδει το skai.gr «επεισόδιο αργά χθες το βράδυ στη νησίδα Ρω, στα δυτικά του Καστελόριζου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε χαμηλή πτήση.
»Η ελληνική στρατιωτική φρουρά απάντησε με τροχιοδεικτικά πυρά στον αέρα προκειμένου να απομακρυνθεί το ελικόπτερο».
Το επεισόδιο εκτιμάται ότι αποσκοπούσε εκτός από την πρόκληση και να «τεστάρει» την ετοιμότητα της ελληνικής φρουράς στο νησί.
Η «πύρινη» απάντηση της ελληνικής φρουράς επιβεβαιώνει την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μην επιτρέψει άλλη τουρκική πρόκληση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα