Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τι επιπτώσεις θα έχει για την Ελλάδα ο σημερινός βομβαρδισμός της Συρίας

Η άκρως επικίνδυνη κλιμάκωση της πολεμικής σύρραξης έπειτα από τους βομβαρδισμούς της συμμαχικής δύναμης των ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας κατά στρατιωτικών εγκατάστασεων στη Συρία σήμερα 14 Απριλίου, διαμορφώνει ένα γεωπολιτικό σκηνικό όπου κανείς δεν είναι σε θέση να σκιαγραφήσει με σιγουριά την επόμενη μέρα.
Όπως είναι φυσικό, λόγω της γεωπολιτικής εγγύτητας της Ελλάδας στην «καυτή» περιοχή της Συρίας, δημιουργούνται φόβοι ότι οι εξελίξεις θα επηρεάσουν σημαντικά και τη χώρα μας, όχι μόνο σε πολιτικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, με έμφαση στην τουριστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει.
Πολιτικά πρόσωπα, γεωπολιτικοί αναλυτές, αλλά και στελέχη της ελληνικής αγοράς επικεντρώνουν τους φόβους τους σε τουλάχιστον πέντε τομείς.
Επιδείνωση της προσφυγικής κρίσης
Αν και οι προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα δείχνουν περιορισμένες σε σχέση με άλλες χρονιές, μια διεθνής πολεμική σύρραξη τέτοιου επιπέδου μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει τη φυγή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε πιο ασφαλείς περιοχές, και σχεδόν σίγουρα την προσπάθεια προσέγγισης της Ευρώπης από μεγάλο όγκο προσφύγων με βασική πύλη εισόδου την Ελλάδα.

Τι είναι οι ενέργειες των Επτά της Αρμονίας της ψυχής; Η προσέγγιση του Ιερού Πυρός.. 1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό


Ερμής Τρισμέγιστος: Kαι κάθε πράγμα ή σώμα στερεό, κινείται μέσα σε ασώματο χώρο στατικό, που βρίσκεται σε στάση κινούμενο γύρω από τον εαυτό του, και αυτό που κινεί τον εαυτό του αλλά και όλα τα τα στερεά και υλικά είναι το στατικό, δηλαδή το νοητό, το ασώματο, η ενέργεια, το θεϊκό, ο Θεός.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 

morfeas sky


Διαβαζοντας την τελευταια παραγραφο της αναρτησης ..Ειδα μπροστα μου ολα αυτα που εδω και καιρο προσπαθουσα να συνδεσω και να κατανοησω.

...Ηθελα να το πω...αν και πιστευω πως το γνωριζεις.

Με τον ίδιο τρόπο και η ψυχή που είναι η ασώματη ενέργεια της κίνησης, άρα ότι κινείται είναι η ζωή, και ότι έχει Νου και κινείται είναι η νοητή ζωή, (Νους και ψυχή), δίνει την ζωή σε κάτι παρόμοιο με τον εαυτό της που μπορεί να γίνει η ζωή.

Ετσι περικλείει η ενέργεια της ψυχής το ανθρώπινο σώμα, το συγκροτεί με τις αντίθετες κινήσεις όπως συγκροτούνται με τον ίδιο τρόπο οι πλανήτες, και το γεννά στη μήτρα με τους αριθμούς που μπορούν να πάρουν σχήμα και μορφή, και σύμφωνα με την ταυτότητα του γένους και του είδους που του δίνουν οι αριθμοί, και το κινεί δίνοντας του την δική του διανοητική κίνηση δηλαδή την δική του λογική, που κινεί το αισθητό σώμα αποκτώντας την δική του νοερη ζωή, τις αισθήσεις του σώματος που οδηγούν την λογική του σώματος.

Και το ανθρώπινο σώμα τι είναι, είναι οι αριθμοί που φέρει η ψυχή αλλά δεν ανήκει η ίδια σε κανέναν αριθμό, και αυξάνει σε πυκνότητα το ενεργειακό αυτό καμπύλωμα της ψυχής που περικλείει τους αριθμούς, οι οποίοι αριθμοί αυξάνονται και προκαλλούν την πύκνωση στο ενεργειακό καμπύλωμα (μήτρα) της ψυχής, όπου κάποια στιγμή μεταβάλλονται σε γραμμάρια, σε βάρος, σε ύλη, και γεννιέται το ανθρώπινο σώμα, το οποίο αυξάνεται μεγαλώνοντας, και μετά αφού ολοκληρωθεί μειώνεται μέχρι να πεθάνει, όπως και οι αριθμοί αφού αυξάνονται γεννούν στην μήτρα της ψυχής το σώμα, ολοκληρώνονται οι αριθμοί, άρα ολοκληρώνεται και το σώμα, και μετά αρχίζουν πάλι να μειώνονται και να χάνεται η πυκνότητα τους, και από ύλη κάποια στιγμή μεταβάλλεται και ξαναγίνεται αριθμός. Και αυτό εμείς το ονομάζουμε γέννηση ζωή και θάνατο, αλλά δεν είναι παρά οι μεταβολές των αριθμών που γεννούν τα σχήματα και τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί ανάλογα με την σύνθεση τους.

Είναι κάτι που το έχει αποδείξει η επιστήμη σήμερα σχετικά με το τι είναι τα ενεργειακά καμπυλώματα...ένα matrix, είναι η ενέργεια που μεταβάλλεται σε ενεργειακό καμπύλωμα που φέρει τους αριθμούς, οι οποίοι αριθμοί όταν αυξάνονται η πυκνότητα του ενεργειακού καμπυλώματος μεταβάλλεται σε ύλη, και όταν μειώνονται οι αριθμοί μειώνεται και η πυκνότητα και ξαναγίνεται αριθμός, Και σε αυτό ζούμε μέσα σε ένα matrix.

Βαθμοὶ ὡριμότητος

Οἱ βαθμοὶ ὡριμότητός μας εἶναι πολυεπίπεδοι καὶ ἐν τελῶς διαφορετικοὶ γιὰ κάθε τομέα τῆς ζωῆς μας.
Ἄλλον βαθμὸ ὡριμότητος διαθέτουμε, γιὰ παράδειγμα, στὰ προσωπικά μας ζητήματα καὶ ἄλλον στὰ κοινωνικά μας.
Ἄλλον βαθμὸ ὡριμότητος διαθέτουμε στὰ ἐργασιακά μας καὶ ἄλλον στὰ πολιτειακά μας.
Ἄλλον βαθμὸ ὡριμότητος διαθέτουμε στὰ οἰκογενειακά μας ζητήματα κι ἄλλον στὰ ἐθνικά μας.
Ὁ βαθμὸς ὡριμότητός μας ἔχει νὰ κάνῃ σαφῶς μὲ τὴν ὀπτική μας. 
Ἀναλόγως τῆς δικῆς μας θέσεως προκύπτει καὶ ἡ ὀπτική μας, γιὰ νὰ καθορίσῃ τὶς συμπεριφορές μας καὶ τὶς ἀποφάσεις μας.
Ὑπάρχει ἡ ὀπτικὴ τῆς μαθήσεως, ποὺ μέσῳ αὐτῆς πράγματι, μὲ ὅλους τοὺς τρόπους, παρατηρώντας καὶ ζυγίζοντας, τὰ ἔξω ἀπὸ ἐμᾶς γεγονότα, ἀλλάζουμε διαδρομή, πρὸ κειμένου νὰ ἀνακαλύψουμε τὸν ὀρθὸ (γιὰ ἐμᾶς) δρόμο γιὰ νὰ φθάσουμε στὸν σκοπό μας. Αὐτὴ εἶναι ἡ ἐποικοδομητικὴ κι ἀναγκαία ὀπτικὴ γιὰ τὴν ἀνθρωπότητα, διότι μὲ αὐτὴν καὶ μόνον θὰ ἔπρεπε νὰ κυττᾶμε, κάθε φορά, τὸν κόσμο μας, πρὸ κειμένου νὰ ἀνανεώνουμε τὶς προοπτικές, διορθώνοντας τὶς «στραβές» μας καὶ ἐπανατοποθετούμενοι στὸ καθ’ ὅλα (κατ’ Ἀριστοτέλην!). Ὅμως γιὰ νὰ κατακτηθῇ αὐτὸ τὸ ἐπίπεδον συλλογικὰ ἀπὸ τὴν ἀνθρωπότητα ἀπαιτεῖται καὶ χρόνος καὶ πολλά, μὰ πάρα πάρα πολλά, δύσκολα «μαθήματα»

Οι εχθροί σας ενσαρκώνονται στη χώρα σας...


Αποτέλεσμα εικόνας για εχθροί

Ίσως μισείτε ορισμένα έθνη, αλλά όλα τα έθνη είναι μέρος σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι εκεί. Οι σκοτωμοί δεν είναι καλή λύση. Εάν σκοτώσετε οκτακόσιους χιλιάδες ανθρώπους, σε δέκα χρόνια θα ενσαρκωθούν στη χώρα σας και θα κάνουν ένα χάος εκεί.

Οι εχθροί σας ενσαρκώνονται στη χώρα σας για να σας καταστρέψουν από μέσα. Όταν δημιουργείτε έναν εχθρό, αυτός ο εχθρός μπορεί να γεννηθεί στην επόμενη ζωή μέσα στην οικογένεια, την ομάδα και το έθνος σας και να κάνει το ίδιο πράγμα με αυτό που του κάνατε - φυσικά με διαφορετικούς τρόπους και μέσα.

Πολλά προβλήματα στα έθνη προκαλούνται από τους πρώην εχθρούς μας. Είναι μέρος του έθνους μας, αλλά ενεργούν ενάντια στο εθνικό συμφέρον μας κάνοντας μεγάλα πολιτικά λάθη, πουλώντας ναρκωτικά ή παραπλανώντας τον κόσμο με διάφορους τρόπους. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα