Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Λονδίνο: Πύραυλοι, βατραχάνθρωποι και μαχητικά αεροσκάφη. Αυτοί δεν είναι αγώνες... [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]


Σύμφωνα με υπεύθυνους ασφαλείας, ένας τρομοκράτης έχει 50% πιθανότητες να περάσει βόμβα σε ένα στάδιο!

Το μόνο που λείπει από το Λονδίνο είναι ο κόσμος! Η πρωτεύουσα της Αγγλίας μοιάζει με ένα απέραντο στρατόπεδο. Ο τίτλος, που διαβάζετε, δεν είναι τυχαίος, αφού κοσμεί το πρωτοσέλιδο της αμερικανικής εφημερίδας USA TODAY! Διαβάστε  αναλυτικά το τρομο-παραλήρημα που έχει πιάσει τους Άγγλους και τα τρύπια μέτρα ασφαλείας....



"Την περασμένη εβδομάδα τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με την κατηγορία σχεδιασμού τρομοκρατικών επιθέσεων, περίπου ένα μίλι μακριά από το Ολυμπιακό Χωριό" αναφέρει η εφημερίδα USA TODAY στο δημοσίευμά της. Ελικόπτερα εξοπλισμένα με πυραύλους σε αυτοσχέδια ελικοδρόμια μες στην πόλη, συστοιχίες πυραύλων, βατραχάνθρωποι, ελεύθεροι σκοπευτές.... Αυτοί δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι η προσπάθεια μιας χώρας να δείξει πόσο αφιλόξενη μπορεί να γίνει προς τέρψη των τηλεοπτικών καμερών.

Σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, που η αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες είχαν εξ ολοκλήρου αναλάβει την ευθύνη της ολοκληρωτικής ασφάλειας, στο Λονδίνο έχει αναπτυχθεί ο Στρατός... παντού! Οι Άγγλοι είναι διάτρητοι, και το ξέρουν. Ακόμη και τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν ότι οι πιθανότητες να περάσει μία βόμβα σε ένα στάδιο ανέρχονται στο τρομακτικό 50%! Το αντίστοιχο διάστημα, στην Αθήνα το 2004 το ποσοστό μόλις που άγγιζε το 3%!

Ολυμπιακό... τσίρκο!

Επικριτικά είναι τα σχόλια από το σύνολο των διεθνών μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο Λονδίνο, την αδυναμία των Άγγλων να διοργανώσουν ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες, τα τρύπια μέτρα ασφαλείας, και την κατάσταση που παίρνει στα χέρια του πλέον ο Στρατός για να σώσουν ότι μπορούν.
Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου, Russia Today, που σε τίτλο του κάνει λόγο για Ολυμπιακό τσίρκο! Δείτε  το σχετικό βίντεο:


Ετοιμάζονται για πόλεμο;

Ο βρετανικός στρατός άρχισε να εγκαθιστά πυραυλικά συστήματα σε έξι σημεία εκ των οποίων το πιο αμφιλεγόμενο είναι αυτό στον πύργο Fred Wigg στην περιοχή Leytonstone στο ανατολικό Λονδίνο.

Οι κάτοικοι ηττήθηκαν στον αγώνα τους η δικαιοσύνη να επανεξετάσει την απόφαση εγκατάστασης αμυντικών συστημάτων κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Οι ένοικοι φοβούνται πως η κίνηση αυτή μπορεί να τους κάνει στόχο τρομοκρατικής ενέργειας αλλά οι επικεφαλής του τομέα ασφάλειας λένε πως δεν υπάρχει απειλή και πως η τοποθέτηση των πυραύλων έγινε αναλογικά.
Το σχέδιο ασφαλείας περιλαμβάνει ένα ελικοπτεροφόρο αγκυροβολημένο στον Τάμεση και τζετ και ελικόπτερα σε ετοιμότητα στις βάσεις τους.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον θα έχει την αρμοδιότητα να διατάξει τις Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν το σύστημα και να καταρρίψουν επιβατικό αεροσκάφος στον βρετανικό εναέριο χώρο εάν θεωρηθεί ύποπτο για εκτέλεση επίθεσης αυτοκτονίας.

Δείτε τις φωτογραφίες










Πάνε 8 χρόνια απ' όταν η Ελλάδα διοργάνωσε τους πιο επιτυχημένους και ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες στην ιστορία.

Θυμόμαστε τα επικριτικά σχόλια των Άγγλων, που προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι διάτρητα. Τώρα, θα πρέπει να αποδείξουν όχι μόνο ότι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η πρωτεύουσά τους, αλλά - το κυριότερο - ότι έχουν την τεχνογνωσία για να αποτρέψουν ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση.

Η Ελλάδα ήταν πάντοτε - και θα είναι - ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός. Κι ερωτούμε - προτείνουμε, στους Άγγλους: Μήπως να ζητήσουν τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ για να λύσουν τα προβλήματά τους;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα