Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΗΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ή ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ...



Είδαμε προηγουμένος (σε προηγούμενο κεφάλαιο) οτι κατά την Γεωμετρική απόδειξι της υπάρξεως της Χαμένης Ενέργειας του 82,2% (Σκοτεινή Ενεργεια) σχηματίζονται μέσα στη 7η και 13η Ακτινωτή Δημιουργική χοάη (κώνο) δυο Απολλώνειοι Σφαίρες ή στην Πραγματικότητα Πυθαγόρειοι σφαίρες, σε κάθε σύμπαν που περιέχεται μεσα στή χοάνη.

Αυτές οι δύο σφαίρες τέμνονται μεταξύ τους και η τομη τους σχηματίζει ενα σφαιρικό μηνίσκο.

Αυτός ο σφαιρικός μηνίσκος που δημιουργήθηκε εκ κατασκευής κατά την ενεργοποίησην
των συμπάντων είναι κατά θέσιν και μέγεθος σταθερός για κάθε σύμπαν και ένας μόνον.
Σχηματίζεται δε στον άξονα του κώνου (χοάνης) και αρχίζει κάθε ενας απο το εκάστοτε κέντρον του σύμπαντος.
Οι ιδιότητες που παρουσιάζουν αυτοί οι σφαιρικοί Μηνίσκοι είναι πολύ χαρακτηριστικές και ειναι οι κατωτέρω:

1. Οι Πυθαγόρειοι σφαιρικοί μηνίσκοι δημιουργήθηκαν απ αρχής της ενεργειακής μορφοποιήσεως του σύμπαντος.

2. Οι Πυθαγόρειοι σφ. μηνίσκοι κατασκευάστηκαν ενας σε καθε σύμπαν και έχουν εκ της δημιουργίας ενα ειδικό σκοπο.

3. Η αρχή κάθε μηνίσκου ταυτίζεται με το κέντρο κάθε σύμπαντος και συνεπώς οι συντεταγμένες τις βρίσκονται απο τους ίδιους πίνακες που μας δίδουν τις συντεταγμένες των αντίστοιχων κέντρων των ουράνιων συμπάντων.

4. Η μορφή,οι διαστάσεις (μεγάλος και μικρός άξονας) , το μέγεθος στο επίπεδο και στο χώρο , είναι για κάθε μηνίσκο σταθεροί και μπορούν ευχέρως να υπολογισθούν.

5. Τα γεωμετρικά στοιχεία των μηνίσκων μεταβάλλονται απο σύμπαν σε σύμπαν και η μεταβολή αυτή ακολουθεί τους Πυθαγόρειους γεωμετρικούς νόμους της δημιουργίας του σύμπαντος.
 
6. Η ουράνια ακτινοβολία του 82,2% της καλούμενης μάζας - ενέργειας δεν μπορεί να διαπεράση τους Πυθαγόρειους σφαιρικούς Μηνίσκους.Είναι δηλαδή άτρωτοι απο την επίδραση εξωτερικής Κοσμικής ακτινοβολίας.
Αυτό οφείλεται καθαρά σε "κατασκευαστικούς" λόγους.
Στο σχέδιο της 13ης και 7ης Δημιουργικής Ακτινωτής Χοάνης και στον γεωμετρικό τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε το φάσμα της ενεργειακής ακτινοβολίας είδαμε οτι ολες αυτές οι ενεργειακές ακτινοβολίες σχηματίστηκαν απο την αναγκαστική διέλευσή τους απο σημεία που σχηματίζουν γεωμετρικές αρμονικές τετράδες και καθοδηγούνται απο τις ημιπεριφέρειες, τις Απολλώνιες (Πυθαγόρειες).
Τέτοιες ομως αρμονικές τετράδες στον χώρο των μηνίσκων δεν υπάρχου και άρα γεωμετρικά δεν δημιουργούνται ακτίνες που να περνού μέσα απο τον χώρο τους.
Έτσι λοιπόν οι μηνίσκοι αυτοί δεν φωτίζονται απο την εκ της κορυφής ενεργειακήν ακτινοβολία και στο συνεχές φάσμα της παρουσιάζονται σαν αφώτιστες τρύπες ή αλλιώς Μαύρες Τρύπες.
 
7. Τα χείλη των σφαιρικών Μηνίσκων ειναι πηγή αλλης ακτινοβολίας διαφορετικού ενεργειακού Κοσμικού φάσματος της κορυφής του Κώνου του 82,2% διότι ολλα τα σημεία των σφαιρικών τόξων των Μηνίσκων αποτελούν ενα νέο γεωμετρικών τόπο άλλων ειδικών αρμονικών ακτίνων που διέρχονται αναγκαστικά απο ωρισμένα και σταθερά σημεία που αποτελούν αλλες γεωμετρικές αρμονικές τετράδες.
Οι ακτίνες αυτές χαρακτηρίζονται σαν ειδίκες και αλλοιώτικες απο τις αλλες του 82,2% διότι αυτές ανα μια απο κάθε δέσμη, διερχόμενες απο τα αναφερθέντα αρμονικά σημεία τέμνονται σ' αυτά δίκηνΧΙΑΣΤΙ και δημιουργούν την ψευδέσθησι οτι τα αρμονικά σημεία ακτινοβολούν με δικιά τους αφετηρία , ενω στην πραγματικότητα προέρχεται και αυτή απο την ΧΙΑΣΤΙ ακτινοβολία των μηνίσκων.Άρα τα χείλη των Σφαιρικών Μηνίσκων ειναι πηγή ακτινοβολίας Χ.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ:"Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ" IΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ , ΙΟΥΛΙΟΣ 1987 - ΤΟΜΟΣ 1ος. 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα