Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΟΝΟΣ στο ΣΚΟΡΠΙΟ (ΔΙΕΛΕΥΣΗ)


Ο Κρόνος ήταν στο Ζυγό (από το 2010), το ζώδιο είναι γνωστό ως ''η σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι''. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα, και ένα μεγάλο μέρος του τομέα του είναι διανοητικό - έννοιες και ιδεώδη. Ο Ζυγός είναι ένα προκλητικό (κατά καιρούς) πρωτεύων ζώδιο, αλλά πάντα έχει μια συγκεκριμένη ισορροπία. Με το Ζυγό, υπάρχει αντικειμενικότητα που παρέχει κάποια ψυχική απόσταση από ό,τι συμβαίνει.

Τώρα, όμως, ο Κρόνος μας πηγαίνει σε Σκορπιονικές σφαίρες, όπου δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε πάνω από όλα, με καταστάσεις ''στη θεωρία''.

Ο Σκορπιός είναι ο πλανήτης του υπόκοσμου ταξιδιού, της μεταμόρφωσης, της ψυχικής συγχώνευσης, του να είναι στοιχειωμένο, τραύματα και συναισθηματικές πληγές. Αυτά τα επόμενα δύο χρόνια, ο Κρόνος έχει μαθήματα σε διάφορες συσκευασίες, με κεντρικό θέμα τη μετατροπή ό,τι είναι τοξικά, και υπόκειται στις αλλαγές που η ψυχή φωνάζει για αυτά.

Η διέλευση του Κρόνου στο Σκορπιό έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία πολλοί μεταμορφώνονται με ακραίους τρόπους. Τόσα πολλά αναδύονται από τα βάθη - μυστικά, νηφάλιες πραγματικότητες, τραυματικότητα, πρότυπα κακοποίησης, σεξουαλική σύγχυση και θολά όρια. Πρόκειται για μια διέλευση η οποία διώχνει συναισθηματικά-ψυχικά βαμπίρ, και αποσυνδέει όλα αυτά που τρέφονται με την ενέργειά σας.

Αν μεταφέρετε πτώματα (το παρελθόν) γύρω, ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας δείξει πώς να χειριστείτε το δρεπάνι. Αποκτούμε πρόσβαση στις βαθύτερες πραγματικότητες της ενεργειακής ανταλλαγής με τους πιο κοντινούς μας. Αυτό προκαλεί αρχέγονες σκηνές, όπου ξεκλειδώνουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε μέσα από ό,τι έχει μια λαβή στον ψυχισμό και την ψυχή. Αφορά πραγματικότητες που εμφανίζονται στην εποχή του ονείρου, ή ότι η παράξενη έλξη προς κάποιον (ακόμη και αν δεν είσαι καλός για σας). Ο Κρόνος ξεφλουδίζει στρώματα προς τα κάτω, και μπλοκάρει τις εύκολες εξόδους - τώρα βλέπουμε πόσο βαθιά ριζωμένοι είμαστε στη ζωή του κάθε άλλου.

Εθισμός και Απελπισία.

Ο Κρόνος μας δείχνει - μερικές φορές με πλήρεις τρόπους - όπου οι μηχανισμοί αντιμετώπισης μας κρατούν εμάς σε ένα φαύλο κύκλο. Ό,τι λειτουργούσε,  ξεκινά να μην λειτουργεί. Ω, όχι! Και όμως, αυτή είναι η αρχή που έρχεται με νέες προσεγγίσεις σε παλιά προβλήματα. Ανάλογα με το πώς ο Κρόνος δραστηριοποιείται στο διάγραμμα σας, αυτός είναι καιρός να αντιμετωπίσετε επιτέλους ό,τι αποφεύγετε. Και να μεταμορφωθείτε εξ ολοκλήρου από την εμπειρία.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό είναι εδώ τώρα για να μας δώσει κύριες μεθόδους για τη λήψη ό,τι είναι σάπιο, και να το συνθέσουμε σε ένα γόνιμο έδαφος για τα επόμενα βήματα. Αν έχετε περάσει μια σκοτεινή νύχτα, ο Κρόνος ως πλανήτης εξουσίας, μπορεί να σας πιέσει σε λειτουργία. Φοράτε το μανδύα του θεραπευτή, βοηθώντας τις ψυχές μέσω του σκοτεινού αντιληπτικού πεδίου της εποχής μας.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό φέρνει τη δυνατότητα για ένα χτύπημα στο πυθμένα - το πιο σκοτεινό μέρος, και ακόμα, αυτό είναι το μέρος όπου ένα ισχυρό θεμέλιο μπορεί να οικοδομηθεί. Υποστηρίζεστε πηγαίνωντας βαθιά, ανταλλάσοντας ό,τι είναι στην καρδιά και την ψυχή σας με έμπιστους υποστηρικτές, που ενώνονται σε θεραπευτικές ομάδες, που είναι αποφασισμένες να πάνε σε όλη τη διαδρομή.

Τι κακοφορμίζει και σας αρρωσταίνει; Αυτή δεν είναι μια ώρα για επιδέσμους. Είμαστε τώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Κρόνου, κοντά σε μια προθανάτεια εμπειρία που αναβιώνει την αίσθηση ότι θέλουμε να ζήσουμε. Νέα ζωτικότητα έχει ανάψει, για τις δραματικές ώρες. Υπάρχει πραγματική ελπίδα, όταν αντιμετωπίζουμε τα βασικά θέματα, και με το να ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να χειριστούμε.

Μαγεία του Κάτω Κόσμου.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό αρχίζει την εποχή της ανακάλυψης νέων τρόπων για την αντιμετώπιση έντονων γεγονότων, τις χειραγωγήσεις, τη διαφθορά, και την αναζήτηση για να ζήσουμε αληθινά. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο της συναισθηματικής γενναιότητας, με ένα ένστικτο για σκάψιμο στο ''ψαχνό'' του θέματος.

 Όποιες και αν είναι οι μισές αλήθειες ή τα ψέματα που μας λήστευαν προσωπικά ή ως γνήσια κοινωνία, μπορούν να σπάσουν χώρια τώρα. Μαθαίνουμε πώς να παίρνουμε ακόμα και το πιο επικίνδυνο, απειλητικό για τη ζωή υλικό και να το μεταμορφώσουμε.

 Αυτό είναι το είδος της διέλευσης του Κρόνου, όπου τα πράγματα θα μπορούσαν να φαίνονται πως επιδεινώνονται, προτού να γίνουν καλύτερα. Κι όμως, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε παραδοθεί σε μια διαδικασία βαθιάς αλλαγής. Ο Κρόνος μας δείχνει συχνά πως είμαστε ισχυρότεροι από ό,τι νομίζουμε ότι είμαστε. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, η δύναμη που βρίσκουμε φέρνει την προσωπική αντοχή και το θάρρος να θέσουμε όρια.

Αναδιάρθρωση.

Να είστε σε εγρήγορση για ειδήσεις λήψεων αυστηρών μέτρων σε περιοχές που κυβερνούνται από τον Κρόνο. Θα δούμε επισκευές σε τομείς χρέους, της φορολογίας και πώς πεθαίνουμε (η επιχείρηση του θανάτου). Περισσότερα θα αφήσουμε να πάνε από ευσεβείς πόθους, και θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε την άρνηση, καθώς η βαθύτερη ένταση πιέζεται στην επιφάνεια.


ΠΗΓΗ:  http://astrology.about.com/od/SaturnTransits/qt/Saturn-Scorpio-Tr.htm
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα