Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΠΙΛ ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ - Welcome to the age of the NEW WORLD ORDER folks. It has arrived. Be afraid...be VERY afraid (ΒΙΝΤΕΟ)

Bill cooper

Ο Bill Cooper ήταν ένας άνθρωπος όπου αναμφίβολα γνώριζε πάρα πολλά. Χάρις αυτόν ακόμη και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε κάποιες καυτές αλλά και σοκαρίστηκες λεπτομέρειες  γύρω από τους Illuminati, τους εξωγήινους, την νέα τάξη πραγμάτων, το μυστικό σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας, τα διάφορα πειράματα εις βάρος της ανθρωπότητας (Mind Control) και γενικότερα όλο το underground τις πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.

Επίσης είναι ο συγγραφέας του ενός και μοναδικού έργου του "Behold a Pale Horse" όπου ανέλυε τα πάντα γύρω

από αυτά τα ζητήματα.
O William Cooper ήταν ένας πολύ οργισμένος άνθρωπος. Ο θυμός αυτός αυτό μπορεί να δικαιολογηθεί επειδή δούλευε για αρκετά χρόνια για λογαριασμό της κυβέρνησης της Αμερικής ώσπου ανακάλυψε τι έκανε αυτή εις βάρος όχι μόνο της πατρίδας του που υπέρ αγαπούσε αλλά και όλων των Αμερικανών πατριωτών όπως τους αποκαλούσε ο ίδιος. Έτσι όταν ανακάλυψε τι γινόταν πίσω από τις πλάτες όλων συγκλονίστηκε. Αποφάσισε λοιπόν να αποκαλύψει όλη την αλήθεια δεδομένου ότι την ήξερε καλά από την έρευνά του. Ήταν εξάλλου μια αρκετά δυνατή φωνή στην ευρύτερη κοινότητα και μάλιστα έκανε και πάρα πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Επίσης έδινε και διάφορες διαλέξεις, οι οποίες μάλιστα ήταν αρκετά αποκαλυπτικές και εξαιρετικά οξυδερκείς. Στην ταινία "Ζουν ανάμεσα μας"  τα ηχητικά ντοκουμέντα που ακούγονται κατά την διάρκεια της είναι τα γνήσια που εκφωνούσε ο Bill Cooper! Και γενικότερα όλο το έργο είναι βασισμένο στα λόγια και στις αποκαλύψεις του.

Στην αρχή ξεκίνησε με το να βγάζει αποκαλύψεις για τις εξωγήινες επισκέψεις στην γη και τις διάφορες συμφωνίες αυτών με τους ηγέτες της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι έγινε ανταλλαγή τεχνολογίας από την πλευρά των εξωγήινων με αντάλλαγμα την ελεύθερη κίνηση τους στις απαγωγές αλλά και στα πειράματα κατά της ανθρωπότητας. Επίσης μέρος αυτής της συμφωνίας ήταν να μην αποκαλυφτεί ποτέ στο ευρύ κοινό η παρουσία τους εδώ στην γη μας. Τέλος αποκάλυψε ότι είχε χτιστεί μια κοινή βάση όπου μοιράζονταν τον τεράστιο αυτό χώρο άνθρωποι και εξωγήινοι. Αυτή η βάση ήταν η Dulce. Και μέσα εκεί γινόντουσαν φρικαλεότητες που δεν της χωρά ο ανθρώπινος νους (Για λεπτομέρειες δείτε το κεφάλαιο "Βάση Dulce"). 
Αποκάλυψε επίσης ποιος σκότωσε τον JF Kennedy! (Δείτε το κεφάλαιο "Ποιος σκότωσε τον JF Kennedy?"). Και όλα αυτά στην δεκαετία του 50 και μετά!
Στην πορεία προχώρησε με τους Illuminati και ότι αφορούσε την παγκόσμια τάξη. Ήταν επίσης εκπρόσωπος αλλά και ηγέτης του "Χριστιανικού Κινήματος Πατριωτών" ή αλλιώς "Πολιτοφυλακή". Όπως ήταν αναμενόμενο όμως  με την ολοένα και αυξανόμενη τοποθέτηση του αλλά και τη σταθερή προθυμία του να προβάλει αντίσταση  στους πάντες και τα πάντα τράβηξε την προσοχή όλων αυτών που κατηγορούσε ή αν θέλετε ξεσκέπαζε.
Οι πιέσεις και οι απειλές κατά της ζωής αυτού αλλά και τις οικογένειας του έγιναν ολοένα και πιο αυξανόμενες, το 1999 έστειλε την οικογένεια έξω από την Αμερική για την ασφάλεια τους. Ο ίδιος όμως δεν παραιτήθηκε ποτέ από τον καταιγισμό των αποκαλύψεων του. Είχε δηλώσει μάλιστα και επίσημα στην εφημερίδα του ότι όποιος τολμήσει να πλησιάσει την ιδιωτική του περιουσία θα αντιμετωπίσει σθεναρή ένοπλη αντίσταση. Το FBI είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι από το σπίτι του και τον παρακολουθούσε κάθε μέρα όλες τις ώρες.

Ώσπου το 2001 ο William Milton Cooper σε ηλικία 58 ετών άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το σπίτι του στην Αριζόνα. Μια ομάδα αστυνομικών ντυμένοι μεθυσμένοι αγρότες πάνω σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο έκαναν φασαρία και καταπατούσαν την περιουσία του Bill Cooper, ήξεραν ότι ο οξύθυμος χαρακτήρας του αλλά και η αυξημένη του πίστη στο να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και ότι αυτός αγαπάει δεν θα τον άφηναν να μείνει μέσα. Έτσι και έγινε! Οργισμένος βγήκε έξω κρατώντας την καραμπίνα του (αναμφίβολα ήξερε με ποιους είχε να κάνει, δεν ήταν χαζός, ειδικά με τόσες αποκαλύψεις) τους φώναζε να σηκωθούν να φύγουν γιατί θα γίνει μακελειό. Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν επιτόπου στο κεφάλι προφασιζόμενοι ότι πρώτος ο Bill Cooper σήκωσε την καραμπίνα του και αυτοί βρέθηκαν σε αυτοάμυνα!  Ο λόγος που πήγαν εκεί για να τον συλλάβουν ήταν "Φοροδιαφυγή".........Όπως είχαν πράξει και με τον Al Capone.

"...God bless my family. I love my wife & children more than life itself. Everything I do is for the future of all my children. They may not understand why I have sacrificed so much, why I am so dedicated to this work; but someday they will. I want them to know they are the most important People in my life, and how very, very much I love them..." - William Cooper

Welcome to the age of the NEW WORLD ORDER folks. 
It has arrived. Be afraid...be VERY afraid.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα