Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια – Πώς θα επηρεάσουν αναλυτικά οι πλανήτες φέτος το ωροσκόπιο όλων και κυρίως κάθε ζώδιο ξεχωριστά




Για την αστρολογία το 2013 είναι μια ακόμη δύσκολη χρονιά καθώς θα είναι σχεδόν αδύνατο να ελέγξουμε τις απώλειες που συνεχώς θα έρχονται, αφού θα γίνονται εντελώς αιφνιδιαστικά εκεί που δεν το περιμένουμε και σε τομείς που δεν φανταζόμαστε καν. Σύμφωνα με την αστρολογία το σημαντικότερο γεγονός είναι η παρατεταμένη επιρροή του μεσοδιαστήματος Ουρανού/Πλούτωνα όπου θα είναι σε ισχύ κάθε μήνα του 2013. 

Ο άξονας αυτός στην αστρολογία είναι ο άξονας των επαναστάσεων, όπου μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις θα δούμε την πρόοδο του μετασχηματισμού, την κατάρρευση παλαιότερων κατασκευών και την ανοικοδόμηση καινούργιων, ιδιαίτερα εκεί που υπήρχαν αδικίες και φαίνεται πως δεν μπορούν να διατηρηθούν άλλο πια. Όπως μας δείχνει η αστρολογία φέτος θα υπάρχει όμως και έντονος φανατισμός, μονόπλευρες απόψεις, βιαστικές και βίαιες κινήσεις, υποχρεωτικές και επιβαλλόμενες αποφάσεις. 
Σύμφωνα με την αστρολογία ο Δίας είναι φέτος ο πιο δραστήριος πλανήτης όπου κάνει τις περισσότερες όψεις, ιδιαίτερα όταν περνάει στον Καρκίνο στις 26 Ιουνίου και κάνει όψη με το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα όπου  μέσα στην έντονη καταπίεση και τον εκνευρισμό που υπάρχει διάχυτος φέτος μπορεί να βγει κάτι θετικό μόνο για όσους ασχολούνται με δημιουργικές ασχολίες, αναπτύξουν τη διαίσθηση και το ένστικτό τους και αφήσουν πίσω τους την αρνητικότητα, τη δυσαρέσκεια και την τάση για εκδίκηση. Όσο ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους έως και 26 Ιουνίου θα προσπαθήσει να φέρει μια εύνοια και μια αύξηση σε θέματα επικοινωνίας, κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, αλλά και αρκετές επιπόλαιες σκέψεις, αποφάσεις και ενέργειες από άτομα εύστροφα, αλλά καθόλου καλά προετοιμασμένα ή καλά οργανωμένα.
 Το εξάγωνο Δία-Ουρανού από Ιανουάριο έως και Απρίλιο θα φροντίσει πολλοί να κάνουν κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Βέβαια την ίδια περίοδο σχεδόν έως και τον Μάρτιο ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει και μια αυξημένη διάθεση για εξαπατήσεις, όπου πολλοί δεν θα μας λένε την αλήθεια και θα ελπίζουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των πολλών. Όταν ο Δίας περάσει στον Καρκίνο από 26 Ιουνίου όπου είναι μια πολύ καλή θέση, θα φέρει μια αφθονία συναισθημάτων, θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την αίσθηση δικαιοσύνης και την ισορροπία στην καθημερινότητά μας και θα ευνοήσει αρκετά θέματα γυναικών, οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Βέβαια το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα χτυπάει αλύπητα τον Δία και μαζί όλα τα καλά που θα προσπαθεί να φέρει, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει έστω και αυτή η υποστήριξη, όπου φαίνεται πως κάποιοι θα προσπαθήσουν αρκετά για να υποστηριχτούν αυτοί οι τομείς που τόσο έχουν πληγεί. Βέβαια θα υπάρχουν πολλές ξαφνικές αποφάσεις που συχνά δεν θα είναι υπέρ του αδύναμου και γενικότερα πολλά είναι αυτά που θα μας αιφνιδιάζουν φέτος σε τομείς που δεν περιμένουμε (τον καθένα ξεχωριστά ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο). Η αντίθεση του Δία-Πλούτωνα φέτος δείχνει πως τα κέντρα εξουσίας θα επιδιώκουν φανατισμένα να εκμεταλλευτούν τη μάζα, αλλά πολλοί από αυτούς θα έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν αποκλείεται να αποβούν μοιραία, ενώ λόγω των αντιδράσεων πολλοί θα χάσουν τη θέση τους και μαζί με αυτή σχεδόν τα πάντα.
Ο Κρόνος και φέτος στο Σκορπιό θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για να πάρουμε κάποια πράγματα πιο σοβαρά στη ζωή μας και να μας κάνει να διερευνήσουμε δύσκολα θέματα και προβλήματα γενικότερα, θα μας αυξήσει τις αντοχές, αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη, τη μελαγχολία και τις μεταφυσικές ανησυχίες. Ο Κρόνος σε όψη με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα θα προκαλέσει φέτος έντονη απαισιοδοξία, αυτοβασανισμό, συναισθηματικό πόνο και πολλές σκοτεινές απαγορεύσεις από το παρασκήνιο, ενώ θα πέφτουν βαθμιαία και οι δυνάμεις μας. Μόνο όσοι βρουν τη δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα τους και τη βγάλουν προς τα έξω με δημιουργικές ασχολίες και ενισχύοντας τη διαίσθηση και το ένστικτό τους θα βρουν τα κατάλληλα μονοπάτια για να προχωρήσουν παρακάτω και να κάνουν κάτι σημαντικό. 

                                         

Οι πέντε εκλείψεις φέτος θα φέρουν επίσης κάποιες δυσκολίες τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, δυσκολίες κυρίως σε θέματα οικονομικά, συντάξεις, ασφάλειες, τράπεζες, σε όλα τα νέα ξεκινήματα καθώς και στις σχέσεις μας με το εξωτερικό. Χρειάζεται προσοχή και τα διαστήματα όπου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής να μην γίνουν νέες σημαντικές κινήσεις και είναι από 23 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου. Μόνη στήριξη μέσα στις όλες δυσκολίες η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο όπου με τις θετικές τις όψεις προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς από Ιούνιο έως και Αύγουστο, και με τον Κρόνο στο Σκορπιό το ίδιο διάστημα αλλά και Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα στηρίξει εκείνους που έχουν μάθει να εργάζονται σκληρά, ξέρουν από δυσκολίες και μπορούν να αναπτύξουν το ένστικτό τους προκειμένου να το αφήσουν να τους οδηγήσει σωστά έξω από το δυσάρεστο τούνελ των παγκόσμιων δυσκολιών. Οι πιο ευνοημένοι του 2013 λόγω του Δία στους Διδύμους έως και τις 26 Ιουνίου θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι και των τριών δεκαημέρων, και μετά τις 26 Ιουνίου με τον Δία στον Καρκίνο οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες και τη μεγαλύτερη τύχη. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2013 λόγω του μεσοδιαστήματος Ουρανού/Πλούτωνα που θα τους πιάνει όλη τη χρονιά είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου και τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, και μεγαλύτερη πίεση και δυσκολίες λόγω του Κρόνου στο Σκορπιό όλη τη χρονιά θα έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν και τις περισσότερες απώλειες. Χρειάζεται να αναζητήσουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και φέτος για να ξεπερνούμε συνεχώς τις ξαφνικές απώλειες που θα βρίσκονται στον δρόμο μας. Καθένας σε διαφορετικούς τομείς.  

                                     




Παρακάτω οι αναλυτικές προβλέψεις του 2013 για κάθε ζώδιο, όπου εκτός από το ζώδιο σας (δηλαδή τη θέση του Ήλιου σας) μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

ΚΡΙΟΣ
Τα θετικά του 2013 όπου δεν είναι και πολλά για σας, περιορίζονται στην παρουσία του Δία στους Διδύμους έως και τις 26 Ιουνίου όπου είναι ο μόνος που θα σας υποστηρίζει και θα σας φέρνει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ο Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για να έχετε νέες δημιουργικές ιδέες, να κάνετε ταξίδια, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες και επαφές όπου θα σας φέρουν όμορφα πράγματα στη ζωή σας. Αυτό το πρώτο μισό του έτους μπορείτε να υπερβείτε αρκετές φορές τις δυσκολίες, να σκέφτεστε και να πράττετε θετικά προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό το διάστημα αυτό για νέες συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες όπου έχουν πολλά να σας δώσουν. Θα μάθετε πολλά καθώς ο Δίας αυτός είναι καλός για να πάρετε μαθήματα, για διάβασμα και γράψιμο, για σεμινάρια όπου θα σας βοηθήσουν πολύ στη ζωή σας. Από τις 26 Ιουνίου και μετά η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο θα σας φέρει κάποια θετικά πράγματα στον συναισθηματικό τομέα, μέσα στην οικογένεια, το σπίτι, πιθανό να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε δικής σας οικογένεια ή να την επεκτείνετε εφόσον ήδη έχετε δική σας. Χρειάζεται όμως προσοχή αυτό το δεύτερο μισό του έτους για να μην πάρετε κάποια παραπάνω κιλά, να μην κάνετε υπερβολές γενικότερα που θα σας στοιχίσουν με λάθος αποφάσεις και κινήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέτος από 22 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου θα βοηθήσει θέματα οικονομικά και ερωτικά, όπου γενικότερα θα έχετε όλο το 2013 αρκετά προβλήματα και οποιαδήποτε βοήθεια έχετε θα είναι ευπρόσδεκτη. 

Τα αρνητικά του 2013 είναι περισσότερα για σας, καθώς συνεχίζει να σας «χτυπά» αλύπητα το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα όπου θα σας φέρνει συνεχώς και εντελώς ξαφνικά γεγονότα που θα σας προκαλούν μεγάλη ένταση, νεύρα, δυσάρεστες και υποχρεωτικές αλλαγές που θα είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε. Και μόνο η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας είναι αρκετή για να φέρνει συνεχώς εντάσεις εντελώς ξαφνικά ακόμα και εκεί που είστε μια χαρά. Θα φέρνει συνεχώς την αλήθεια στη ζωή σας κυρίως σε τομείς που είτε θέλατε να κλείνετε τα μάτια και να μην τη βλέπετε, είτε απλά δεν είχατε συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και αυτό θα γίνει τώρα. 
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει καταλυτικές αλλαγές κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και δευτερευόντως στο σπίτι και την οικογένεια. Πιθανό να αλλάξετε δουλειά φέτος ή να έχετε πολλά προβλήματα στη δουλειά που είστε ήδη. Φέτος θα πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που χρειάζονται οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας, και στους οποίους βλέπετε πως δεν έχετε αυτό που θέλετε. Γιατί αν δεν κάνετε από μόνοι σας αυτές τις αλλαγές θα σας έρθουν από μόνες τους με τον πιο ανατρεπτικό και δυσάρεστο τρόπο. Η περίοδος από 12 Μαρτίου έως και 20 Απριλίου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα είστε ιδιαίτερα νευρικοί, ενώ δεν αποκλείεται να τα πείτε έξω από τα «δόντια» σε κάποια άτομα και να τα χάσετε. Στις 19 Οκτωβρίου γίνεται μια έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο και γενικότερα ο Οκτώβριος θα φέρει πολλές δυσκολίες όπου χρειάζεται να έχετε δύναμη για να τις αντιμετωπίσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ
Στα θετικά του 2013 φυσικά και συνεχίζει να είναι ήδη από προηγούμενες χρονιές η παρουσία του Πλούτωνα στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα συνεχίσει να σας δίνει μεγάλη δύναμη, μια δύναμη που είχατε εσωτερικά απλώς τώρα θα μπορείτε να την βγάλετε προς τα έξω στην καθημερινή σας ζωή. Θα νιώθετε και θα είστε πολύ πιο δυνατοί και είναι πολύ πιθανό ο Πλούτωνας να σας φέρει επίσης και κάποιες επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε, να τολμήσετε εκτός συνόρων κάποιες προσπάθειες με πρόσωπα, εταιρίες ή γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες από το εξωτερικό με άλλες χώρες. Θα επιβάλει σχεδόν να κάνετε αυτές τις νέες σχέσεις και προσπάθειες για να ανανεωθείτε στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Δίας όπου από τις 26 Ιουνίου θα περάσει στον Καρκίνο και θα φροντίσει να σκέφτεστε πιο θετικά και περισσότερο δημιουργικά προς νέες κατευθύνσεις, νέα σχέδια, νέες σχέσεις, νέες συμφωνίες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βοηθάει να έχετε έμπνευση ώστε να διοχετεύσετε τα δημιουργικά σας σχέδια στους κατάλληλους δρόμους. Λίγη προσοχή θέλει μόνο από φίλους και από πρώην σχέσεις όπου δεν θα πρέπει να τους ξαναβάλετε στη ζωή σας εφόσον δεν σας έχουν φερθεί σωστά, καθώς θα απογοητευτείτε από αυτούς εκ νέου. Ο Δίας στους Διδύμους έως και τις 26 Ιουνίου θα συμβάλει να δείτε μια βελτίωση στα οικονομικά ή θα φροντίζει να διορθώνονται προβλήματα με οικονομικά ώστε να μην αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα, αλλά και να αποδώσουν οικονομικά κάποιες δουλειές σας. Θετικό διάστημα και όσο η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας από 15 Απριλίου έως και 9 Μαΐου για σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά όπου θα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια και οι άλλοι θα είναι πιο θετικοί μαζί σας. 

Στα αρνητικά του 2013 φυσικά και είναι ήδη από πέρυσι ο Κρόνος απέναντί σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου φέρνει πολλές δυσκολίες στις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας. Θα τις δοκιμάσει και φέτος φέρνοντας κάποιες δυσάρεστες συνθήκες, προκειμένου να δει κατά πόσο είναι σταθερές και αντέχουν να παραμείνουν στη ζωή σας. Εσείς θα πρέπει απλά να κάνετε υπομονή, που έτσι κι αλλιώς το έχετε καθώς είστε από τα πιο υπομονετικά ζώδια. Εκτός κι αν διαπιστώσετε πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες που βρίσκονται στη ζωή σας συνεχίζουν να μην διορθώνονται και σας ταλαιπωρούν μόνο δίχως να παίρνετε τίποτα, οπότε το 2013 είναι καλό για να κάνετε εκκαθαρίσεις από τη ζωή σας όλων εκείνων που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν πια. Οι εκλείψεις τόσο στο δικό σας ζώδιο στις 10 Μαΐου, όσο και απέναντι στον Σκορπιό στις 25 Απριλίου και 3 Νοεμβρίου, έρχονται να ενεργοποιήσουν τους μήνες αυτούς δυσάρεστες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων, όπου θα είναι τόσα τα προβλήματα και οι εντάσεις όπου πολλές από αυτές θα καταλήξουν άδοξα. Προσοχή και όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από 21 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται και την επόμενη χρονιά, για να μην κάνετε κινήσεις στα ερωτικά και οικονομικά που θα πέσουν στο κενό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φυσικά με τον Δία στο ζώδιό σας το 2013 θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σας τουλάχιστον μέχρι και τις 26 Ιουνίου όπου θα παραμείνει για να σας φέρνει νέες ευκαιρίες και μια αισιοδοξία βαθιά μέσα σας πως θα τα καταφέρετε ότι κι αν συμβεί, όπου σας οδηγεί στα σωστά μονοπάτια. Το πρώτο αυτό εξάμηνο δεν θα πρέπει να χάσετε ούτε λεπτό και θα πρέπει να κινητοποιηθείτε άμεσα προκειμένου να κερδίσετε με το σπαθί σας όλες τις ευκαιρίες που θέλετε στους τομείς που θέλετε και με τα άτομα που θέλετε. Είναι το κατάλληλο διάστημα προκειμένου να έχετε στη ζωή σας αυτά που θέλετε και δεν θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει δίχως να τολμήσετε όσα δεν έχετε τολμήσει να κάνετε έως τώρα στη ζωή σας. Είναι ένα διάστημα γεμάτο ευκαιρίες, μόνο που θα πρέπει να τις διακρίνετε σωστά γιατί θα υπάρχουν και παγίδες ανάμεσά τους. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει πολύ να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα και εντελώς ξαφνικά, καθώς θα νιώσετε τώρα πως τις έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Αλλάξτε ότι δεν σας κάνει πλέον, από ανθρώπους μέχρι καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά και να ανανεωθείτε. Πολλές νέες ιδέες και θετικές επαφές θα έχετε όσο ο Ερμής θα είναι στο ζώδιό σας από 15 έως και 31 Μαίου καθώς θα μπορέσετε και να τις εφαρμόσετε άμεσα. Στα ερωτικά θα βοηθήσει το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από 9 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου και το ίδιο διάστημα θα έχετε εύνοια και σε θέματα οικονομικά. Βέβαια όταν ο Δίας φύγει από το ζώδιό σας και μπει στον Καρκίνο από τις 26 Ιουνίου και μετά, θα είναι το καλύτερο διάστημα για θέματα οικονομικά όπου θα δείτε και τα περισσότερα αποτελέσματα των προσπαθειών που έχετε ήδη κάνει στα επαγγελματικά. 

Από τα περισσότερο αρνητικά που σας επηρεάζουν όλο το 2013 είναι φυσικά τα αρνητικά βέλη που δέχεστε από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπου συχνά θα «θολώνουν» την κρίση σας, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, και συχνά θα φέρνει κάποιες εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, λάθη και παραλήψεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις από τη ζωή σας και τις προσπάθειες και ενέργειες που έχετε κάνει έως τώρα, αλλά παράλληλα θα σας φέρνει συνεχώς και έμπνευση και πολλές νέες δημιουργικές ιδέες όπου τις χρειάζεστε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Μεγάλη προσοχή τα διαστήματα όπου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής όπου δεν θα πρέπει να κάνετε νέες κινήσεις, σχέσεις, συνεργασίες ή συμφωνίες και είναι από 23 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου. Επίσης η έκλειψη απέναντί σας στο ζώδιο του Τοξότη στις 26 Μαΐου σας επηρεάζει αρνητικά εκείνο τον μήνα και θα φέρει πολλές αποκαλύψεις και κρίσιμες αποφάσεις για τις σημαντικότερες σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή χρειάζεται όλο το 2013 κυρίως σε θέματα υγείας και εργασίας καθώς ο Κρόνος εκεί σας φέρνει δυσκολίες, τις οποίες όμως μπορείτε με σωστή οργάνωση, πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση να ξεπεράσετε. Είναι η χρονιά όπου μπορείτε να κόψετε κακές συνήθειες και να βελτιώσετε την υγεία σας καθώς θα μπορείτε να είστε πιο πειθαρχημένοι.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιτέλους ο Δίας θα περάσει και από το ζώδιό σας και φυσικά αυτό είναι το πιο θετικό που θα σας συμβεί όλο το 2013 και συγκεκριμένα από τις 26 Ιουνίου όπου θα βρίσκεται για περίπου ένα χρόνο. Ο Δίας στο ζώδιό σας από το δεύτερο εξάμηνο του έτους και μετά είναι ότι πρέπει για να σας ανεβάσει λίγο το ηθικό και να σας στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που συνεχίζετε να περνάτε. Ο Δίας θα φέρει κάποιες χαρούμενες στιγμές και θετικά γεγονότα που σχετίζονται με τη δουλειά και την υγεία σας κυρίως. Θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σκέφτεστε λίγο πιο θετικά προκειμένου να κάνετε κάποιες νέες κινήσεις στη ζωή σας όπου θα φτιάξουν τις συνθήκες που ζείτε. Βέβαια ακόμα και όλα αυτά τα θετικά θα τα πετύχετε με πολύ κόπο και προσπάθεια. Ο Κρόνος στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού σας στηρίζει και φέτος και θα καταφέρετε να αντλήσετε τη δύναμη που ίσως και να μην ξέρατε πως κρύβετε μέσα σας προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Βέβαια θα σας ζορίσει λίγο με θέματα ερωτικά, παιδιών, θα σας φέρει νέες ευθύνες όπου όμως θα είναι ευχάριστες αλλά θα σας κουράσουν πολύ. Ο Ποσειδώνας στο επίσης φιλικό ζώδιο των Ιχθύων όλη τη χρονιά είναι ότι πρέπει για να συνεχίσετε να είστε ρομαντικοί και να έχετε νέες ιδέες για επεκτάσεις που θέλετε να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή. Προσέξτε μόνο να μην επιλέξετε λάθος δρόμο και να αφήσετε τη διαίσθηση και το ένστικτο που έχετε να σας οδηγήσει σωστά. Η παραμονή του Δία στους Διδύμους έως και τις 26 Ιουνίου θα σας σώζει από δύσκολες καταστάσεις κυρίως σε θέματα υγείας και εργασίας, έστω και την τελευταία στιγμή και θα σας προετοιμάσει για τα θετικά που έρχονται όταν αμέσως μετά μπει στο ζώδιό σας. Θετικό για σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θα είναι και το διάστημα όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 3 έως και 27 Ιουνίου. 

Τα περισσότερο αρνητικά του 2013 για σας είναι τα δυσάρεστα βέλη που σας ρίχνει το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα όπου σας έχει «αλλάξει» τα φώτα και θα συνεχίσει και φέτος. Αλλαγές θα έχετε αρκετές στον τομέα της δουλειάς ή της οικογένειας και πολλές δυσκολίες κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τους άλλους. Σε σημαντικούς τομείς μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω ακόμα και εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ψυχικά. Δεν θα είναι και η ευκολότερη χρονιά για σας, αλλά σίγουρα ο Δίας το δεύτερο μισό του έτους θα συμβάλει για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα και θα σας δώσει κάποιες ελπίδες για ανάκαμψη. Προσοχή μεγάλη την περίοδο των εκλείψεων όπου ακόμα και σε θετικό ζώδιο να βρίσκονται επηρεάζουν συνήθως αρνητικά την ψυχολογία σας και φέτος θα είναι τον Απρίλιο, τον Μάιο έως και τα μέσα Ιουνίου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, όπου θα έχετε πολλές συναισθηματικές (και όχι μόνο) μεταπτώσεις. Ιδιαίτερα νευρικούς θα σας κάνει και ο Άρης στο ζώδιό σας από 13 Ιουλίου έως και 28 Αυγούστου όπου δεν θα σας είναι εύκολο να υποχωρήσετε όταν θα έχετε εντάσεις με τους άλλους και τα πράγματα μπορεί κάποιες φορές να φτάσουν ακόμα και στα άκρα. 

ΛΕΩΝ
Από τα πιο θετικά που θα σας επηρεάσουν το 2013 είναι φυσικά η παρουσία του Δία στους Διδύμους μέχρι και τις 26 Ιουνίου όπου σας φέρνει μεγάλη εύνοια, τύχη, φίλους, γνωριμίες, νέους στόχους και μια θετική διάθεση για να κάνετε καινούργια πράγματα, παρόλο που ο Κρόνος θα σας «φρενάρει» αρκετά και φέτος. Ο Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για να κάνετε πράξη πολλά από τα σχέδιά σας και να έχουν πολλές ελπίδες να σας πάνε ακόμα ένα βήμα παρακάτω σε νέες ευχάριστες περιπέτειες. Ο Ουρανός στο φιλικό ζώδιο του Κριού σας βοηθάει με κάθε τρόπο να κάνετε θετικές αλλαγές στους τομείς που τις έχετε ανάγκη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό καθώς γενικότερα σας είναι δύσκολο να κάνετε αλλαγές σε οτιδήποτε. Ο Ουρανός θα σας ανανεώσει μέσα από μετακινήσεις, ταξίδια, επεκτάσεις, επαφές, γνωριμίες και συμφωνίες με το εξωτερικό όπου θα σας δώσουν νέα πνοή και νέα ώθηση στη ζωή σας. Θα καταφέρει να σας αλλάξει γνώμη ή να βελτιώσει κάποιες απόψεις που έχετε προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο από τις 26 Ιουνίου και μετά θα προσπαθήσει να βελτιώσει την υγεία σας καθώς και την εργασία σας, ενώ όλα θα φτιάχνουν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο παρά πέντε. Ο Δίας στον Καρκίνο θα βελτιώσει τα συναισθηματικά σας και θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας και να τον μάθετε καλύτερα, καθώς σας προετοιμάζει για του χρόνου όπου θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. 

Τα περισσότερα αρνητικά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε το 2013 πηγάζουν κυρίως από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα σας προκαλεί κυρίως προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και δευτερευόντως με τα επαγγελματικά σας. Ίσως να απομακρυνθείτε από κάποια κοντινά σας πρόσωπα καθώς οι συνθήκες το επιβάλουν ή επειδή είναι δύσκολο για σας να είστε κοντά. Το σίγουρο είναι πως θα μπει μια τάξη στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανό να αλλάξετε σπίτι ή να σας λείπουν κάποια άτομα που είναι μακριά. Είναι χρονιά όπου θα ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα μέσα σας κυρίως συναισθηματικά, πώς νιώθετε για πρόσωπα και καταστάσεις, τι θέλετε από τη ζωή σας και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα εκείνα που σας «βαραίνουν». Χρειάζεται να προσέξετε κυρίως το διάστημα των εκλείψεων που σας επηρεάζουν αρνητικά με την έκλειψη στο Σκορπιό στις 25 Απριλίου όλο τον Απρίλιο, την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 10 Μαΐου όλο τον Μάιο, στις 3 Νοεμβρίου η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό όλο τον Νοέμβριο, καθώς και με τον Άρη στο ζώδιό σας από 28 Αυγούστου έως και 15 Οκτωβρίου όπου θα έχετε μεγάλη ένταση και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να μην κάνετε κινήσεις που θα μετανιώσετε αργά ή γρήγορα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ότι πιο θετικό για σας και φέτος καθώς θα σας στηρίζει με κάθε τρόπο και κυρίως με τις σοβαρές ιδέες αλλά και με τη διάθεσή σας για να εργαστείτε σκληρά για αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι και να αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα σε κάθε περίσταση παρά τη θολούρα του Ποσειδώνα, ενώ θα μπορείτε να οργανώνετε τα πράγματα έτσι ώστε να βρεθείτε στις κατάλληλες συνθήκες με τα κατάλληλα άτομα για να βγείτε κερδισμένοι. Η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο από 26 Ιουνίου είναι πολύ θετική για σας καθώς θα σας φέρει όλη την τύχη που χρειάζεστε προκειμένου να σας δοθούν σε όλους τους τομείς οι ευκαιρίες για να πετύχετε σημαντικούς στόχους. Δεν θα είναι εύκολο, χρειάζεται δουλειά, αλλά αν είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και εργαστείτε σκληρά, ο Δίας αυτός θα φροντίσει να πάρετε αυτά που αξίζετε. Θα κάνετε νέους φίλους με τον Δία αυτό και νέες γνωριμίες όπου μπορούν να φέρουν και ένα νέο έρωτα στη ζωή σας. Το σίγουρο είναι όμως πως θα σας κάνει πιο ανεξάρτητους, κάτι που το έχετε ανάγκη προκειμένου να λειτουργήσετε πιο ελεύθερα και πιο δημιουργικά. Ο Πλούτωνας στο φιλικό ζώδιο Αιγόκερω για ακόμη μια φορά θα σας δώσει τη δυναμική που χρειάζεστε σε κάθε νέα προσπάθεια, όσο κι αν σας κάνει να υποφέρετε σε θέματα που αφορούν ερωτικά και παιδιά. Ιδιαίτερα θετικό θα είναι το διάστημα όπου ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 24 Αυγούστου έως και 9 Σεπτεμβρίου όπου θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί και θα μπορείτε πιο εύκολα να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. 

Τα περισσότερο αρνητικά του 2013 προέρχονται κυρίως από την παρουσία του Ποσειδώνα απέναντί σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα σας θολώνει συχνά το μυαλό, τις σκέψεις, τις αποφάσεις και θα φέρει εξαπατήσεις πολλές γενικότερα από τους άλλους. Φαίνεται πως δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα αυτό που είναι οι άλλοι στη ζωή σας, καλό ή κακό. Πολύ πιθανό να είστε καχύποπτοι με άτομα που δεν χρειάζεται και είναι ξεκάθαρα μαζί σας, ενώ από την άλλη να εμπιστεύεστε άτομα που δεν θα έπρεπε να εμπιστευτείτε. Επίσης ο Δίας στους Διδύμους πολύ πιθανό έως και τις 26 Ιουνίου να σας κάνει υπερβολικούς με πρόσωπα και καταστάσεις, να σας κάνει να δίνετε περισσότερα από όσο πρέπει στους άλλους και κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, ενώ πρέπει να προσέξετε θέματα διατροφής. Μεγάλη προσοχή τις περιόδους όπου θα είναι ανάδρομος ο Ερμής για να μην κάνετε λάθη που δύσκολα διορθώνονται από 23 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου. Ενώ από τις εκλείψεις, μία είναι κυρίως εκείνη που σας επηρεάζει αρνητικά η έκλειψη Σελήνη στον Τοξότη στις 25 Μαΐου και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί όλο τον Μάιο και μέχρι τα μέσα Ιουνίου και να μην αφήσετε την ένταση που θα προκαλέσει να σας σπρώξει προς λάθος κατεύθυνση. 

                                         


ΖΥΓΟΣ
Ίσως το μόνο θετικό για σας όλο το 2013 είναι η παρουσία του Δία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 26 Ιουνίου όπου θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε θετική στάση αρκετές φορές ανάμεσα στις δυσκολίες που θα περνάτε. Ο Δίας στους Διδύμους φέτος θα ανοίξει τους ορίζοντές σας, θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά, θα σας μάθει καινούργια πράγματα, θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει γενικότερα. Είναι στο χέρι σας αν θα επιλέξετε να κρατήσετε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή ή να παραδοθείτε στα αρνητικά που σας συμβαίνουν. Ευκαιρίες θα σας δοθούν και φέτος όπως και πέρυσι αρκετές για να κάνετε νέα πράγματα και μια καινούργια αρχή, αλλά τίποτα δεν θα έρθει εύκολα και χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια και πολλές υποχωρήσεις από μεριάς σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από 16 Αυγούστου έως και 11 Σεπτεμβρίου είναι ότι πρέπει για να βελτιώσετε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά ενώ θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα λίγο πιο θετικά. 

Εκείνα που θα σας δυσκολέψουν περισσότερο όλο το 2013 προέρχονται κυρίως από τη δυσαρμονική επιρροή του δύσκολου μεσοδιαστήματος Ουρανού/Πλούτωνα όπου θα φέρνει συνεχώς ξαφνικά δυσάρεστες συνθήκες για να αντιμετωπίσετε, οι οποίες θα σας κάνουν τελικά πιο δυνατούς. Οι περισσότερες εντάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε προέρχονται από τους άλλους, δεν θα τις προκαλείτε εσείς, αλλά εσείς θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αντιδράσετε άσχημα προς αυτές για να βγείτε κερδισμένοι. Σε περίπτωση που αντιδράσετε άσχημα γιατί θα «χτυπήσουν» κάποιο ευαίσθητο νεύρο ή θα νιώστε πως σας αδικούν, τότε μπορεί ακόμα και να χάσετε σημαντικά πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες, γεγονός που τελικά θα είναι πολύ δυσάρεστο για σας. Ο Πλούτωνας μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε συναισθήματα για ανθρώπους που είχατε κοντά σας μέχρι τώρα. Μπορεί να αλλάξετε και σπίτι ή πράγματα μέσα στο σπίτι σας. Τολμήστε να αλλάξετε και τόπο κατοικίας, να αλλάξετε πόλη ή ακόμα και χώρα αν τα πράγματα δεν είναι καλά για σας εκεί που είσαστε. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σας δυσκολέψει και φέτος κυρίως σε θέματα οικονομικά όπου θα μειώσει πολύ τα έσοδά σας και θα αυξήσει τα έξοδα. Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 19 Οκτωβρίου σας επηρεάζει αρνητικά όλο τον Οκτώβριο κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών όπου οι άλλοι δεν θα είναι καθόλου θετικοί μαζί σας και θα νιώσετε πως θα πρέπει να καταφέρετε πολλά πράγματα μόνοι σας, πράγμα λίγο δύσκολο για σας καθώς έχετε ανάγκη τη συνεργασία και τη βοήθεια των άλλων στους περισσότερους τομείς. Προσοχή και όταν θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη από 21 Δεκεμβρίου έως και την επόμενη χρονιά για να μην ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα που δεν θα προχωρήσουν έτσι όπως θα θέλατε. Επίσης, ο Άρης στο ζώδιό σας από 7 έως και τέλη Δεκεμβρίου θα σας φέρει πολύ εκνευρισμό και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση και τελικά σε ρήξη με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε και συμβιβαστείτε γενικότερα αυτή τη χρονιά για να μην χάσετε σημαντικά πρόσωπα και καταστάσεις από τη ζωή σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αρκετά θετικά όλο το 2013 για να μπορέσετε να αντέξετε τα αρνητικά του Κρόνου στο ζώδιό σας, με πρώτο και καλύτερο την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα σας δίνει τρομακτική δύναμη, θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την εσωτερική δύναμη που κρύβατε τόσο καιρό και θα σας κάνει πιο δυναμικούς από ποτέ. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει πολλές αποκαλύψεις για σας, θα μάθετε σκληρές αλήθειες όπου όμως τελικά θα είναι για καλό στη ζωή σας. Θα λέτε πολλές φορές τα πράγματα με το όνομά τους και θα είστε κάποιες φορές τόσο σκληροί, ώστε θα μένουν δίπλα σας μόνο τα άτομα που πραγματικά νοιάζονται για σας και για τις αλήθειες σας. Ακόμα ένα θετικό φέτος είναι η παρουσία του Ποσειδώνα στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων όπου μέσα από τον τομέα των ερωτικών, της δημιουργίας και των παιδιών θα σας δώσει περισσότερο έμπνευση και δημιουργικότητα για να κάνετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε. Ο Ποσειδώνας σας κάνει ονειροπόλους καθώς πολλές φορές θα νομίζετε πως μπορείτε ακόμα και να σώσετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σώζονται, θα είστε ρομαντικοί και αγγίξετε πολύ κόσμο με την ευαισθησία και το όραμά σας. Ο Ποσειδώνας είναι που θα σας κάνει να βλέπετε τι υπάρχει πίσω από κάθε πόνο, δυσκολία και ταλαιπωρία που θα σας φέρνει ο Κρόνος και θα παίρνετε τα καλύτερα από τα μαθήματά του βγάζοντάς σε εξαιρετικά δημιουργικό επίπεδο. Ο Δίας στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 26 Ιουνίου είναι ότι πρέπει για να σας κάνει να σκέφτεστε και να πράττετε λίγο πιο θετικά, θα φέρει περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση να επεκταθείτε σε τομείς που νομίζετε πως αξίζουν. Ιδιαίτερα θετικό διάστημα είναι όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από 11 Σεπτέμβρη έως και 7 Οκτώβρη. 

Ο Κρόνος όλο το 2013 στο ζώδιό σας είναι φυσικά ότι πιο δύσκολο θα έχετε να περάσετε όλο το έτος καθώς θα σας βάλει πολλούς περιορισμούς και θα νιώθετε μεγάλη καταπίεση. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα σας φέρει τα περισσότερα προβλήματα στους τομείς που έχετε παραμελήσει προκειμένου να ασχοληθείτε και να μάθετε τα μαθήματα που πρέπει για να ολοκληρωθείτε. Είναι ο δάσκαλος όπου μέσα από δυσκολίες θα σας δείξει τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και τι όχι. Μπορεί να φέρει και καλά πράγματα καθώς θα δείτε που θα νιώσετε καλύτερα όταν φύγουν από τη ζωή σας όλοι εκείνοι που σας επιβάρυναν ψυχικά, συναισθηματικά ή και υλικά. Εκμεταλλευτείτε την παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ακόμα και μέσα από πόνο και θυσίες, γιατί θα κάνετε χώρο για να έρθουν αμέσως μόλις φύγει από το ζώδιό σας τα θετικά και ευχάριστα πράγματα που έχετε ανάγκη για να πάτε παρακάτω. Είναι πολύ πιθανό να χωρίσετε από σχέσεις και συνεργασίες που κράτησαν πολύ καιρό αφού θα νιώθετε πως πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να σας δώσουν. Γενικότερα όλες οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από εξετάσεις και θα πρέπει να κρατήσετε εκείνες που έχετε καλύτερες προοπτικές από τις άλλες. Δεν είναι μια καλή χρονιά για νέες σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες και δύσκολα θα αντέξουν στον χρόνο. Προσοχή στις δύο εκλείψεις στο ζώδιό σας στις 25 Απριλίου και 3 Νοεμβρίου, καθώς και στην έκλειψη στον Ταύρο στις 10 Μαΐου όπου σας επηρεάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τον Απρίλιο έως και τα μέσα Μαΐου, από τα μέσα Οκτωβρίου έως και περίπου τέλη Νοέμβρη και περίπου όλο τον Μάιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πιο θετικό του 2013 για σας είναι η παρουσία του Ουρανού στο φιλικό ζώδιο του Κριού όπου είναι ότι πρέπει για να συνεχίσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σημαντικούς τομείς. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να φαίνονται στους άλλους το πιο δύσκολο πράγμα, αλλά εσάς θα σας έρθουν πολύ ομαλά και νιώσετε πως είναι ακριβώς αυτός ο αέρας ανανέωσης που έχετε ανάγκη να μπει στη ζωή σας. Με τον Ουρανό αυτό μπορεί να έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ακόμα και να ξαναερωτευτείτε το σύντροφό σας και να ανανεώσετε μια σχέση που αξίζει πολλά για σας, κάνοντας μια νέα αρχή. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να διαμορφώσετε τα έσοδά σας και βάλετε τις βάσεις προκειμένου να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά και δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Είστε τυχεροί γιατί δεν θα περάσει καθόλου φέτος ο Άρης από το ζώδιό σας, οπότε δεν θα κινητοποιήσει εντάσεις που δεν έχετε ανάγκη τη χρονιά αυτή στη ζωή σας. Η περίοδος όπου η Αφροδίτη θα περάσει από το ζώδιό σας θα είναι ιδιαίτερα θετική για συναισθηματικά και οικονομικά από 7 Οκτωβρίου έως και 5 Νοεμβρίου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τα πιο θετικά του 2013 για σας θα είναι η παραμονή και φέτος του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα σας γλιτώνει πολλές φορές από προβλήματα που θα σας οδηγούσαν σε δυσάρεστα μονοπάτια. Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σας φέρνει συχνά φέτος ακόμα και τύχη σε τομείς που δεν περιμένετε και θα φροντίσουν κάποιοι ισχυροί φίλοι και δυνατές γνωριμίες για αυτό. Θα σας φανούν χρήσιμα κάποια άτομα που κατέχουν τις κατάλληλες θέσεις για να σας βοηθήσουν σε σημαντικούς στόχους ακόμα και μέσα από δυσκολίες να πετύχετε κάποια από αυτά που θέλετε. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα φέρνει πολλές νέες ιδέες, έμπνευση και ένστικτο είναι ότι πρέπει για να σας οδηγεί σωστά κάποιες φορές που θα καταφέρνετε να τα συνδυάζετε με τη σκληρή δουλειά και τη λογική σκέψη. Ο Δίας στους Διδύμους ευνοεί θέματα υγείας και εργασίας όπου αν είχατε προβλήματα στο παρελθόν τουλάχιστον έως και τις 26 Ιουνίου θα τα δείτε να βελτιώνονται πολύ ή ακόμα και να ξεπερνιόνται. Παραμείνετε σε μια δουλειά όπου έχει πολλά να σας δώσει ακόμα και μέσα από δυσκολίες. Η νέα θέση του Δία στον Καρκίνο από 26 Ιουνίου θα κάνει τους άλλους πιο θετικούς μαζί σας και θα ευνοήσει όλες τις σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να κάνετε το διάστημα αυτό νέες σχέσεις και συνεργασίες, πάντα με προσοχή και δίχως να ψάχνετε τις εύκολες λύσεις. Καλύτερο διάστημα για οικονομικά και σχέσεις είναι όταν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας φέτος από 9 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου και από 5 Νοεμβρίου έως και 20 Δεκεμβρίου, καθώς από 21 Δεκεμβρίου και μετά θα είναι ανάδρομη και θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις. Στα θετικά είναι το γεγονός πως ο Άρης φέτος δεν θα περάσει από το ζώδιό σας για να σας γεμίσει με αρνητισμό και εντάσεις που δεν χρειάζεστε. 

Στα αρνητικά του 2013 θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως πρώτος στη λίστα σας είναι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας όπου θα εμπλέκεται όλη τη χρονιά στο μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα και θα φέρνει πολλές μικρές και μεγάλες ξαφνικές απώλειες στη ζωή σας, εσωτερικές ή και εξωτερικές. Ο Πλούτωνας θα φέρει καταλυτικές υποχρεωτικές αλλαγές στο περιβάλλον σας, με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους και στους πιο σημαντικούς τομείς σας. Θα αναμορφώσει την προσωπικότητά σας και δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι άνθρωποι αμέσως μετά που θα φύγει από το ζώδιό σας. Θα βγάλει από βαθιά μέσα σας στην επιφάνεια όλους τους κρυμμένους φόβους, ανταγωνισμούς, ζήλιες, ανησυχίες και τάσεις αυτοκαταστροφικές που ίσως και εσείς να μην είχατε συνειδητοποιήσει πως είχατε και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε άμεσα με τον πιο λογικό τρόπο ώστε να μην τους αφήσετε να σας κυριεύσουν και σας δημιουργήσουν προβλήματα τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Ουρανός θα φέρνει ξαφνικές δυσάρεστες αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά και δευτερευόντως στο σπίτι και την οικογένεια όπου χρειάζεται υπομονή και να αποφύγετε οποιαδήποτε πρόκληση ή αψιμαχία προκειμένου να γλιτώσετε τα χειρότερα. Η υποχώρηση σε αυτούς τους τομείς και η διπλωματία είναι οι καλύτερες λύσεις. Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 19 Οκτωβρίου σας επηρεάζει περισσότερο αρνητικά φέτος όλο τον Οκτώβρη, όπου θα πρέπει να προσέξετε να μην ενδώσετε σε εντάσεις που δεν θα σας ωφελήσουν πουθενά και ίσως να έχετε και τα αντίθετα αποτελέσματα αν δεν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Προσοχή τα διαστήματα με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 21 έως τέλη Δεκεμβρίου, με τον ανάδρομο Κρόνο από 18 Φεβρουαρίου έως και 8 Ιουλίου, και με το ανάδρομο Πλούτωνα στο ζώδιό σας από 12 Απριλίου έως και 20 Σεπτεμβρίου για να μην πάρετε αποφάσεις ή κάνετε κινήσεις που όχι μόνο δεν θα σας αποδώσουν, όχι μόνο θα πέσουν στο κενό και μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε ακόμα και από την αρχή αμέσως μετά, αλλά να σας βάλουν σε ένα δρόμο με ατελείωτες ταλαιπωρίες που θα είναι δύσκολο να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να ξεφύγετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλανήτης που θα σας ευνοήσει περισσότερο το 2013 είναι ο Δίας όπου παραμένει ως και τις 26 Ιουνίου στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και φέρνει θετικά πράγματα στον τομέα των ερωτικών και των παιδιών. Εκτός από τα ερωτικά όπου θα έχετε αυξημένη ζήτηση όλο το διάστημα αυτό, θα είστε και αρκετά δημιουργικοί, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ όσους ασχοληθούν με δημιουργικές εργασίες να τα πάνε πολύ καλά. Ο Δίας αυτός είναι ότι πρέπει το πρώτο μισό του 2013 για να αντέξετε τις δυσκολίες του Κρόνου και να μπορέσετε να αντισταθμίσετε κάποια αρνητικά με κάποια θετικά που θα έχετε, εκεί που άλλοι δεν θα έχουν τίποτα να τους στηρίξει και θα πρέπει να είστε ευγνώμων για κάθε βοήθεια που θα σας δοθεί. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού θα προσπαθήσει να αλλάξει θετικά όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνετε όλη τη χρονιά και θα ανανεώσει πολλές σχέσεις, γνωριμίες και γενικότερα σημαντικές καταστάσεις στη ζωή σας. Θα σας φέρνει όμως και πολλές αλήθειες κατάματα και θα μάθετε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για πρόσωπα και καταστάσεις στο περιβάλλον σας, ακόμα και μέσα από εντάσεις που δεν θα σας αρέσουν και τόσο πολύ. Το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο από 26 Ιουνίου θα βοηθήσει πολύ την υγεία σας και θα βελτιώσει αισθητά ή ακόμα και θα εξαφανίσει προβλήματα που ήδη έχετε. Επίσης ο Δίας στον Καρκίνο θα φέρει και κάποια θετικά πράγματα σε θέματα εργασιακά όπου θα έχετε κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα που θα σας κρατήσουν σε καλό επίπεδο. Η καλύτερη περίοδος για σχέσεις, οικονομικά και συνεργασίες όπου συμπίπτει να βρίσκεται και ο Δίας στους Διδύμους, είναι όταν η Αφροδίτη περάσει από το ζώδιό σας από τις 2 έως και τις 26 Φεβρουαρίου και έχετε πολλά να κερδίσετε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, βέβαια λίγο περιορισμένα λόγω Κρόνου. 
Από τα πιο δύσκολα του 2013 φυσικά και είναι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού όπου θα σας στέλνει και φέτος τα αρνητικά της βέλη, δημιουργώντας σας τεράστια προβλήματα που ίσως να μην έχετε βιώσει ξανά σε τέτοια εμβέλεια και σας είναι λίγο πρωτόγνωρα. Ο Κρόνος αυτός επηρεάζει σε μεγαλύτερο βαθμό αρνητικά θέματα επαγγελματικά και καριέρας και δευτερευόντως θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά θα σας κάνει να υποφέρετε αρκετά και σίγουρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες απώλειες. Συχνά δεν θα γνωρίζετε την αιτία που σας χτυπάνε, αλλά και όταν θα τη γνωρίζετε θα είναι αρκετά ύπουλη και θα είναι σχεδόν αδύνατο να τους αντιμετωπίσετε υπό ίσους όρους. Οι απώλειες κυρίως για τα επαγγελματικά θα είναι αρκετές και μπορεί ακόμα και να αναγκαστείτε να αλλάξετε δουλειά, ή εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και τόπο που εργάζεστε, πόλη ή χώρα, εφόσον θα είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Προσοχή την περίοδο όπου σας επηρεάζουν αρνητικά οι εκλείψεις όπου θα προκαλέσουν κάποιες παραπάνω δυσκολίες με τις εντάσεις τους, με τις εκλείψεις στον Σκορπιό στις 25 Απριλίου και 3 Νοεμβρίου, και την έκλειψη στον Ταύρο στις 10 Μαΐου όπου θα είναι αρνητικές για σας τα διαστήματα από αρχές Απριλίου έως και γύρω στα τέλη Μαΐου και από τα μέσα Οκτωβρίου έως και περίπου στα μέσα Νοεμβρίου. Ενώ, θα έχετε έντονο εκνευρισμό και πολλές εντάσεις και την περίοδο όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από αρχές Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου και χρειάζεται προσοχή για να μην έρθετε σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας και τα απομακρύνετε δίχως πολύ σοβαρό λόγο επάνω σε μια έκρηξη εγωισμού ή θυμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μεγαλύτερη εύνοια για το 2013 για σας θα είναι το πέρασμα του Δία από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 26 Ιουνίου όπου θα σας αφήσει επιτέλους να απολαύσετε κάποια πράγματα σε σημαντικούς τομείς. Ο Δίας στον Καρκίνο επηρεάζει θετικά θέματα αισθηματικά και αυξάνει κατακόρυφα τις δημιουργικές σας τάσεις έτσι ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Σίγουρα θα δημιουργήσετε κάτι σημαντικό φέτος που εδώ και καιρό θέλατε να δημιουργήσετε ή θα βάλετε τις βάσεις για κάτι τέτοιο, φυσικά το δεύτερο μισό του έτους από τις 26 Ιουνίου και μετά. Στα ερωτικά θα μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε και θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι. Ο Κρόνος στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού όλο το 2013 είναι θετική επιρροή για σας αφού θα σας κάνει να σκέφτεστε πιο σοβαρά, ώριμα και λογικά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ή κάνετε οποιαδήποτε σημαντική κίνηση, αποφεύγοντας πολλές επιπολαιότητες που σας έχουν στοιχίσει παλαιότερα. Σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω όπου θα έχουν και εξάγωνα από Ιανουάριο έως και Απρίλιο και από Αύγουστο έως και Οκτώβριο θα σας δώσουν πολύ δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε και να πετύχετε όλα αυτά που επιθυμείτε. Βέβαια χρειάζεται να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά και δεν θα επιτρέψουν καμία προσπάθεια για κερδοσκοπία, θα σας κουράσουν και μπορεί να σας φτάσουν μέχρι την υπερκόπωση όμως σίγουρα θα βρείτε δυνάμεις μέσα σας που δεν γνωρίζατε πως υπάρχουν και αυτές θα σας βοηθήσουν να συνεχίζετε κάθε φορά που φτάνετε τα όριά σας. Επίσης, θετικό διάστημα είναι όταν περνάει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας από 26 Φεβρουαρίου έως και 22 Μαρτίου όπου θα προκύψουν κάποιες θετικές συγκυρίες για οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα.

Από τα πιο δύσκολα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε όλο το 2013 είναι η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που θα καθίσει κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και θα αγγίξει για λίγο το δεύτερο δεκαήμερο. Επίσης η συμμετοχή του στο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα από Ιανουάριο έως και Μάρτιο θα διογκώσει τις παραπλανήσεις που θα δεχτείτε και πολύ πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε σημαντικά λάθη που δεν θα είναι εύκολο να διορθώσετε. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας για ακόμη μια χρονιά σίγουρα θα σας βάλει σε πειρασμό να πάρετε λάθος δρόμο, αλλά το ένστικτο και η διαίσθησή σας θα ενισχυθούν σημαντικά και μπορείτε να τα αποφύγετε. Αυτό που μπορεί να σας φέρει ο Ποσειδώνας είναι σε πρώτο βαθμό μια απογοήτευση για πρόσωπα και πράγματα που αλλιώς περιμένατε και αλλιώς σας βγήκαν ή θα σας βγουν. Και σε ένα δεύτερο βαθμό όλη αυτή η απογοήτευση να σας οδηγήσει σε ένα νέο κύκλο βαθιάς προσπάθειας για μεγαλύτερη αυτογνωσία μέσα από εναλλακτικά μονοπάτια και δύσκολους δρόμους που θα χρειαστεί να βουτήξετε στα βαθιά για να τα καταφέρετε. Σίγουρα ο διαλογισμός, η ψυχολογία ή ακόμα και η αστρολογία θα βοηθήσουν σε αυτό. Προσπαθήστε μόνο να έχετε σωστή καθοδήγηση από ανθρώπους που μιλάνε στην ψυχή σας και μπορούν να συμβάλουν για να έχετε μια μετατόπιση στη συνείδηση και να επιτύχετε ή και να ενισχύσετε την πνευματική σας αφύπνιση. Ο Δίας στους Διδύμους σας δυσκολεύει λίγο έως και τις 26 Ιουνίου κάνοντάς σας κάποιες φορές υπερβολικά δοτικούς με τους άλλους, θα κάνετε γενικότερα αρκετές υπερβολές αν και δεν θα τις αντιλαμβάνεστε, ενώ μπορεί να σας φέρει και κάποια παραπανίσια κιλά ή να σας εμποδίζει να φτάσετε τα κιλά που επιθυμείτε. Ο Ουρανός στον Κριό θα σας φέρνει συχνά εντελώς ξαφνικά κάποια έξοδα και αρκετές εντάσεις και νεύρα για θέματα οικονομικά, όπου θα πρέπει να ελέγξετε πολύ πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Προσοχή στην έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη στις 25 Μαίου όπου θα σας γεμίσει με εντάσεις κυρίως εσωτερικές από αρχές Μαίου έως και τα μέσα Ιουνίου και μπορεί ακόμα και να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα σε σημαντικούς τομείς. Επίσης χρειάζεται προσοχή και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας για εντάσεις και καυγάδες που μπορεί να ξεφύγουν από τις 2 Φεβρουαρίου έως και τις 12 Μαρτίου. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, κινήσεις και δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών με τους ανάδρομους κυρίως τον ανάδρομο Ερμή από 23 Φεβρουαρίου έως και 17 Μαρτίου, από 26 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου και από 21 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου, τον ανάδρομο Δία από αρχές του 2013 έως και 30 Ιανουαρίου και από 7 Νοεμβρίου έως και τέλος του 2013, την ανάδρομη Αφροδίτη από 21-31 Δεκεμβρίου και τον ανάδρομο Ποσειδώνα από 7 Ιουνίου έως και 13 Νοεμβρίου για να μην έχετε σημαντικές αστοχίες.


Συγγραφέας: Α.Π.Βασιλείου  
Πηγή: ANEW.GR

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά!

Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα