Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

“Μουσικό Ταξίδι με Παραμύθια του Κόσμου” … το πρόγραμμα




“Μουσικό Ταξίδι με Παραμύθια του Κόσμου” … το πρόγραμμα

Σας περιμένουμε στο μουσικό μας ταξίδι με μία μόνο βαλίτσα, γεμάτη ιστορίες - δώρα από την Κορέα, για να συναντήσουμε μαζί τον Μοναχικό Ταξιδιώτη και τις 7 Μητέρες στη Νορβηγία, το Νασρεντίν Χότζα στην Περσία, ίσως ακόμα μια Βασίλισσα με Παγωμένη Καρδιά στη Σκωτία ... αλλά και Καλικαντζάρους και τη Γρια Μπεφάνα που μοιράζει δώρα στην Ιταλία... ένα Ταξίδι μέσα στο Ταξίδι... και ο προορισμός είναι Έκπληξη!


Μαζέψαμε παραμυθένιες, εύθυμες και διαδραστικές ιστορίες, από μακρινές χώρες του κόσμου, και τις δέσαμε σε μία υπέροχη παράσταση, όπου με τη μαεστρία της αφηγηματικής τέχνης και τη συνοδεία μελωδικής μουσικής, θα γεμίσουμε με ζεστασιά τις καρδιές των ανθρώπων αυτά τα Χριστούγεννα, σε ένα όμορφο σκηνικό και μία  γεμάτη θαλπωρή ατμόσφαιρα ...

Με αφηγήτρια την Έλλη Γιαννάκη, απόφοιτη του International School of Storytelling του Λονδίνου, που είναι επίσης εκπαιδευτικός και μουσικός, θα ταξιδέψουμε στον κόσμο του παραμυθιού! Θα τη συνοδεύσουν οι ταλαντούχοι μουσικοί: Άννα Νικητιάδη στα κρουστά και το νέυ και ο Ηλίας Μαντικός στο κανονάκι, ενώ η ίδια η αφηγήτρια θα παίξει φλογέρα, ούτι και λύρα. Η Ιδέα και το Δημιουργικό: είναι της Άννας Αχιολά.

Μία παράσταση για τους Μικρούς μας φίλους ... από 6 έως 106 ετών, στον παραμυθένιο χώρο της Ροδιακής Έπαυλης, υπό την Αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Οργάνωση: Poeessa Thematic Events (www.poeessa.com).



Πρόγραμμα Παραστάσεων:
28, 29, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
2, 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΩΡΑ 19:00 - 20:00

Είσοδος: 7ευρώ
Για οικογένειες με 3 μέλη και άνω , έκπτωση 30%
Παιδιά έως 5 ετών, Δωρεάν
Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την αγορά παραμυθιών και άλλων βιβλίων που χρειάζονται τα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας (πρώην ορφανοτροφείο) Ρόδου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ …
Η αφηγηματική τέχνη δεν είναι η ανάγνωση ενός παραμυθιού... αλλά η διαμόρφωση του προφορικού λόγου έτσι ώστε οι λέξεις να έχουν το δικό τους «λόγο», τη δική τους πραγματικότητα και ζωή, που έχει σχέση με τους ίδιους τους ήχους της ομιλίας. Στην αφηγηματική τέχνη, ο προφορικός λόγος έχει ρυθμό, δυναμική και ροή που του προσδίδουν τέτοια εικονοπλαστική δύναμη ώστε σε συνδυασμό με την κινησιολογία του αφηγητή, κάνουν την αφήγηση βιωματική εμπειρία!

Για όποιον επιθυμεί να φιλοξενήσει μία παράσταση στο χώρο του, μπορεί να επικοινωνεί στα τηλ. 22410 74405 και 6972 178603 ή με email: poeessa@gmail.com

Καλές Γιορτές!!
 «Ποιήεσσα» - Θεματικές Εκδηλώσεις


 Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα