Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το Ακασικό Αρχείο

Το Ακασικό Αρχείο είναι μία μορφή δόνησης, όχι απαραίτητα δόνησης φωτός, γιατί περιλαμβάνει και ήχο. Είναι μια μορφή δόνησης, που πάνω στη ΓΗ δεν υπάρχει όρος με τον οποίο να μπορούμε να την περιγράψουμε. Βρίσκεται κανείς πιο κοντά σ' αυτό, αν το παρομοιάσουμε με ερτζιανά κύματα. ΄Εχουμε όλες τις ώρες γύρω μας ερτζιανά κύματα, που εκπέμπονται απ' όλα τα μέρη του κόσμου. Το καθένα μεταφέρει και ένα διαφορετικό πρόγραμμα, διαφορετικής γλώσσας, διαφορετικής μουσικής και διαφορετικού χρόνου.

Είναι πιθανό να έρχονται κύματα από κάποιο άλλο μέρος του κόσμου και σήμερα περιέχουν ένα πρόγραμμα που θα μεταδοθεί αύριο! ΄Ολα αυτά τα κύματα φτάνουν σε μας συνέχεια, αλλά τα ξεχνάμε, και μόνο όταν έχουμε ειδική μηχανική συσκευή που την ονομάζουμε ραδιόφωνο, μπορούμε να πιάσουμε αυτά τα κύματα, να τα αργοπορήσουμε, ώστε να μπορέσουμε να τα ακούσουμε και να τα καταλάβουμε. Στην περίπτωση αυτή, με μια μηχανική ή ηλεκτρική συσκευή, τα περιορίζουμε σε κύματα ακουστικής συχνότητας. Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσαμε να περιορίσουμε τα κύματα του Ακασικού Αρχείου, τότε, χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε αυθεντικές ιστορικές σκηνές στην οθόνη της τηλεόρασης και τότε οι ιστορικοί θα πετάγονταν από τη θέση τους, αν έβλεπαν ότι η ιστορία, όπως είναι γραμμένη στα βιβλία, είναι απόλυτα, μα απόλυτα λαθεμένη!
Το Ακασικό Αρχείο είναι οι άφθαρτες δονήσεις, που αποτελούν ολόκληρη την ανθρώπινη γνώση που εκπορεύεται από τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που εκπέμπεται ένα ραδιοπρόγραμμα και συνεχίζει να υπάρχει πάντα. ΄Ο,τι έχει γίνει πάνω στη Γη, εξακολουθεί να υπάρχει με τη μορφή της δόνησης. ΄Οταν βγούμε έξω από το σώμα, δεν χρειαζόμαστε ειδική συσκευή για να καταλάβουμε αυτά τα κύματα΄ δεν χρησιμοποιούμε τίποτα για να τα περιορίσουμε, αντίθετα, όταν βγαίνουμε από το σώμα, ο δικός μας «δέκτης» επιταχύνεται τόσο, ώστε με την άσκηση και την εκπαίδευση μπορούμε να δεχτούμε αυτό που ονομάζουμε Ακασικό Αρχείο.
Λόμπσανγκ Ράμπα,
«Ο Θεραπευτής»
«Αποκρυφισμός» εκδ. Κάκτος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα