Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σήμερα βλέπουμε που καταλήγουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ όταν δεν είναι πια ΧΡΗΣΙΜΟΙ

Σήμερα βλέπουμε που καταλήγουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ όταν δεν είναι πια ΧΡΗΣΙΜΟΙ

Eννέα σελίδες είναι το πόρισμα που έχει συντάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες σε αυτό και πρόκειται για το πρώτο κομμάτι της έρευνας.

Σύμφωνα με τον Real Fm και τις πληροφορίες του Γιώργου Ντουδεσκέα, μέσα στο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις που αφορούν σε πέντε ανθρωποκτονίες σε όλη την Ελλάδα, βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Βόλου, σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως διευθύνων εγκληματικής οργάνωσης η οποία ήταν σε δράση.

Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.» Επομένως, σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν ήταν νόμιμο να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές.



Υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία μπορεί να συλληφθεί ένας βουλευτής. Σύμφωνα με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.». Επομένως, για να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί τέλεσαν κακούργημα, το οποίο εμπίπτει στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Η επικάλυψη της επίσκεψης της τρόικας από τα κανάλια,η απάτη του πρωτογενούς πλεονάσματος και τα σημάδια που δείχνουν εκλογές αποδεικνύουν περίτρανα πως η σαπίλα που μας κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια υποτιμάει την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.

Τα μέτρα φτωχοποίησης,εξαθλίωσης έχουν ήδη ψηφιστεί. Οι ξένοι δυνάστες μας έρχονται για να τσεκάρουν την υλοποίηση τους αρα ότι προτείνουν είναι καινούργιο μέτρο.Τα ΜΜΕ τεχνηέντως και καθημερινώς πετάνε την μπάλα στην εξέδρα και κρύβουν το αδιέξοδο.

Στρατηγική της έντασης,η θεωρία των δυο άκρων, η βιασύνη του success story μας δείχνουν οτι ο πόλεμος εναντίον στην Χ.Α και η μεταμόρφωση της από κόμμα σε εγκληματική οργάνωση είναι διάθεση για εκλογές και δημιουργία άλλης μιας τύπου Παπαδήμου-Πικραμένου κυβέρνησης για να κερδίσουν τα παλληκάρια μας χρόνο.

Για αυτό λοιπόν να πληροφορήσω τα καμάρια μας,οτι αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. το έκαναν γιατι ήθελαν να σας δούν όλους φυλακή,με κατασχεμένες τις περιουσίες σας, μαζί με τα αφεντικά σας. Δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ιδεολογία της,είναι πολύ απελπισμένοι γιατι δεν βλέπουν κανένα κόμμα ή ηγέτη να τους εκφράζει, δεν τους νοιάζει το πρωτογενές πλεόνασμα γιατι βλέπουν την επιβίωση τους να γίνεται πολύ δύσκολη.

Εάν προσθέσεις οτι το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού άρχισε να καταλαβαίνει την προπαγάνδα και δεν ανέχεται πλέον το παραμικρό ψέμα,την φούσκα των δανείων και την οργή που κοχλάζει είναι πολύ πιθανό στις κάλπες που θα στηθούν, τα αποτελέσματα να μην σας αρέσουν καθόλου. Βγάλετε, δεν βγάλετε την Χ.Α. εκτός νόμου η οργή του κόσμου θα αποτυπωθεί και η ακυβερνησία μόνο καλό δεν θα κάνει.

Αφήστε λοιπόν κατα μέρους τις εκλογές, και πάτε σπίτια σας οικιοθελώς όλοι ανεξαιρέτως, βάλτε στα υπουργεία ακομμάτιστους, μη ελεγχόμενους από εσάς ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και οχι την πολιτική και η χώρα με αυτόματο πιλότο θα βγεί από το αδιέξοδο που την φέρατε. 


Πηγές απο enikos.gr, hassapis-peter, olympia.gr

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα