Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 'Ηλιος Παραμένει Παράξενα Ήσυχος!!!

Ο ήλιος πηγαίνει παράξενα ήσυχη

15, Σεπτεμβρίου 2013 - ALERT  όλα ήσυχα  : Με σχεδόν ολόκληρο τον δίσκο του Ήλιου εντελώς άνευ ηλιακών κηλίδων, η δραστηριότητα της ηλιακής  έκλαμψης έχει σταματήσει. 

Μετρήσεις από τον δορυφόρο NOAA GOES 15 , δείχνουν ότι η παγκόσμια εκπομπή ακτίνων x του ήλιου, που αποτελεί τη βασική μέτρηση της ηλιακής δραστηριότητας, έχει σταματήσει. 

Η ησυχία είναι απίθανο να σπάσει αυτό το Σαββατοκύριακο. 


Οι μετεωρολόγοι του NOAA εκτιμούν ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να σημειωθούν ηλιακές εκλάμψεις 1% της M-ή X-class  κατά τις επόμενες 24-48 ώρες. 

Το  ξόρκι αυτό της σιωπής είναι λίγο περίεργο, διότι το 2013 υποτίθεται ότι είναι έτος ηλιακού μέγιστου, με πολλές εκλάμψεις και κηλίδες . 

Υποστηρίζουν αυτήν την άποψη τα δεδομένα από τα παρατηρητήρια της NASA που δείχνουν ότι το μαγνητικό πεδίο του ήλιου είναι έτοιμο να αναστραφεί - ένα μακροχρόνιο σημάδι ότι το ηλιακό μέγιστο έφτασε. Παρ 'όλα αυτά, η ηλιακή δραστηριότητα είναι χαμηλή.
Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι το ηλιακό μέγιστο έχει δύο κορυφές και είμαστε στην κοιλάδα μεταξύ των κορυφών. Αν ναι, η ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να ξεχυθεί και πάλι στα τέλη του 2013 - 2014. 
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, όμως. 
Οι ερευνητές έχουν μελετήσει τις ηλιακές κηλίδες για περισσότερα από 400 χρόνια, και ακόμα δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη συμπεριφορά του ηλιακού κύκλου. 
Θα συνεχιστούν οι ήσυχες ή θα ξεκινήσουν οι θυελλώδεις καιρικές συνθήκες; Και οι δύο είναι δυνατές τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.




Από disclose.tv
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα