Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ GOLDEN ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ "GOLDEN ΑΥΓΗ"


Ο μεγάλος, ο απ’ευθείας αντίπαλος του ΚΚΕ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοητό. Από πού θα χάνει ψήφους το αυτοαποκαλούμενο κομουνιστικό κόμμα; Από τον θεωρούμενο αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με τη σειρά του ενισχύθηκε σκανδαλωδώς και με τη μία διότι αποδυνάμωσε το θεωρούμενο κεντραριστερό ΠΑΣΟΚ.
 
Για να μη ξεχνιόμαστε, το «κίνημα» του Ανδρέα Παπανδρέου είχε ξεκινήσει κάργα σοσιαλιστικόκαι επαναστατικό και στην πορεία ξεβρακωνότανε από τα βαρειά πέπλα του «μετασχηματισμού της κοινωνίας» μέχρι που πλέον αυτολανσάρεται σοσιαλδημοκρατικό, τουτέστιν ακραιφνώς δεξιό.

 
Στην Ελλάδα, βέβαια, δεν έχουμε φθάσει ακόμα στην ευτυχή εποχή να αποκτήσουμε ένα αξιόπιστο, με αρχές και συνεπείς εξαγγελίες, δεξιό κόμμα, το κενό του οποίου καλύπτουν τυχοδιωκτικού τύπου αρχηγικά και μυστικοπαθή «επιτελεία», κόμματα που λαϊκίζουν αισχρά στην προσπάθειά τους να κουρσέψουν την εξουσία.
 
Επί του θέματος. Επόμενο ήταν να στήσουν στο απόσπασμα την Χρυσή Αυγή τα δύο χρυσά κόμματα της μεταπολίτευσης. Τα δύο κόμματα που τέσσερις δεκαετίες έκαναν κυβερνητικό πρωταθλητισμό στον τόπο μας. Οι δύο παρατάξεις που ποτέ δεν ανέλαβαν τη δεδομένη ευθύνη τους για τη δικτατορία.
 
Το πιο συγγενές κόμμα με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που πλέον κυκλοφορούν σε περιτύλιγμα του ενός, είναι η Χρυσή Αυγή. Άκρα δεξιά η «Golden Αυγή», που κατάπιε τον «Λάος», δήθεν δεξιά η ΝΔ και ψευτοδεξιά το ΠΑΣΟΚ. Βουρ στους πατσάδες και τα ξύγκια των ευτραφών μελών της οικογένειας Μιχαλολιάκου και ό,τι αρπάξουμε, ό,τι περισσεύει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα