Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη....Μέρος Πρώτο



Τι είναι η Αστρική Πύλη ? Είναι η Πύλη αυτή που ανοίγει μετά από την ευθυγράμμιση των 7 τσάκρας- μυστικών περασμάτων. 


Η ευθυγράμμιση αυτή για να γίνει εφικτή οφείλουμε να έχουμε καθημερινή διαδρομή εξάσκησης με όλα μας τα δεδομένα και όλο μας το χθες. Κανένα γεγονός, καμία σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν μπορούμε να το αφήσουμε στο έλεος της τύχης και να μην εργαστούμε υπέρ της ισορροπίας του, γιατί αργά ή γρήγορα θα το βρούμε μπροστά μας. Ότι αφήνουμε «αδούλευτο» έχει την ιδιότητα της επανάληψης και επανεμφάνισης.
Κάθε τσάκρα απαρτίζεται από 3 ομόκεντρους, αλληλο-συγχωνευόμενους έλικες ή τροχούς, που στον πνευματικό άνθρωπο της δοκιμαστικής Χριστικής ενέργειας κινούνται σιγά στην αρχή αλλά σταδιακά επισπεύδουν τη δραστηριότητά τους καθώς ο δόκιμος πλησιάζει την Πύλη της Μυητικής Διδασκαλίας στα Ανώτερα Επίπεδα και την ενεργοποίηση των Υπερ- αισθήσεων. Αυτοί που είναι ήδη έτοιμοι ξέρουν ακριβώς τι είναι οι Υπερ- αισθήσεις και τον τρόπο χρήσης τους με οδηγό την Αγάπη και μόνο! 


Με την συνεχόμενη λοιπόν αυτή κίνηση των τροχών αυτών θα γίνει η επιτάχυνσή τους με αποτέλεσμα να γίνουν 4τραδιάστατα και φυσικά να αλλάξουν χρωματική δόνηση. Δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε αυτή την διαδικασία μόνο να βιωθεί. Γίνεται όταν ο μυημένος είναι έτοιμος να περάσει στην άλλη διάσταση, την 4η διάσταση αυτή είναι η Πύλη ένταξης στην είσοδο προς την 5η διάσταση που θα μας ενώσει με την Αστρική μας φιγούρα, Ανώτερο Εαυτό και τα ακκασικά μας αρχεία. Αρχεία τεράστια με πάρα πολλές γνώσεις και πληροφορίες από όλες μας τις ζωές, που μας αφορούν άμεσα και έμμεσα.  
Αν ανατρέξετε στην ετικέτα Χιονάτη θα βρείτε εκεί τα 7 μυστικά περάσματα που αναφέρονται οι χρωματικές δονήσεις που βοηθούν την εξισορρόπηση τους. Αυτό το χρωματολόγιο είναι μόνο για την αρχή όπου παράλληλα με την αυτοβελτίωση στροβιλίζονται σε αυτούς τους χρωματισμούς. Όταν υπάρξει η μόνιμη κίνησή τους κατ’ αρχάς ανοίγει το 3ο μάτι και το 7ομυστικό πέρασμα τότε αυτόματα μας δίνετε η σφραγίδα του Θεού, η οποία τοποθετείται στο μέτωπο 3ο μάτι. Το σχήμα και το μέγεθος δεν είναι δυνατόν να ειπωθεί, για ευνόητους λόγους. Αυτός που θα είναι έτοιμος να πάρει τη σφραγίδα του Θεού αλλά και αυτός που την έχει πάρει έχει ακριβώς εικόνα για την αναβάθμιση αυτή. Το τι πρέπει να κάνει μετά ο δόκιμος για να τη διατηρήσει αυτή τη σφραγίδα το ξέρει ο ίδιος, του δίνονται οδηγίες και αποστολές. 


Λίγο πριν το σφράγισμα του Θεού τα κέντρα αυτά οι ομόκεντροι τροχοί μετατρέπονται σε 4τρασδιάστατους όπου εκεί αποκτούν νέο χρωματολόγιο, τείνουν όλα προς το λευκό, αφού τα 7 αυτά χρώματα απαρτίζουν το λευκό πρίσμα. Η διαδικασία η τελική είναι να αποκτήσουμε χρυσή αύρα, όπως οι Άγιοι.
Με τον σωστό χειρισμό – εξαγνισμό μας, από το γήινο- εγωιστικό μας περίβλημα και με τη συμμόρφωση μας ως προς τους «κανόνες» πνευματικότητας δεν υπάρχουν πια εμπόδια για τον μαθητή παρά μόνο η αυθεντική πρόκληση του τώρα. Η Ύπαρξη του δίνει τη διάνοιξη που χρειάζεται για να εισχωρήσει σε βάθος σε όλο του το Είναι, με αποτέλεσμα να πηγαίνει όλο και πιο κοντά στην Πύλη- Πατέρα και να παίρνει τεράστια απόσταση από τον Πόνο- Πάθος- Λάθος- Λήθη. Τότε θα του εμφανιστεί του δόκιμου ο ίδιος ο Δάσκαλος Ιησούς και θα οδηγήσει τον δόκιμο στα αρχεία του Ιεροφάντη. Η Παρουσία του Ιεροφάντη είναι απίστευτα σημαντική γιατί ο Ιεροφάντης είναι αυτός που θα άρει το Κάρμα του δόκιμου και θα του δώσει την κάθαρση ως επιστέγασμα των κόπων του για τον Δρόμο της γνώσης. Τότε ο Πατέρας γίνεται μύστης του μαθητή, όπου ο ίδιος ο Πατέρας γνωρίζει ακριβώς σε ποια ακτίνα βρίσκεται ο δόκιμος και τις υποακτίνες που τον συνοδεύουν. Η ακτίνα της μύησής μας ως αποστολή στον πλανήτη γη ενεργοποιείται αμέσως μόλις ανοίξει η Πύλη της 4ης διάστασης. Η 4η διάσταση αφορά τον θάνατο και την μετάβαση μας από το επίπεδο της γης στο επίπεδο της  


μετεκπαίδευσής μας με την μορφή επανενσάρκωσης. Αυτή τη διάσταση εμείς οι δόκιμοι πρέπει να την υπερπηδήσουμε και να μεταφερθούμε στη βασική μας Πηγή την 5ηδιάσταση. Οι υποακτίνες μας είναι όλοι οι άνθρωποι του άμεσου περιβάλλοντός μας που μας συνόδευαν τόσα χρόνια σε αυτό μας το εκπαιδευτικό ταξίδι. Αφού λοιπόν ο Πατέρας αναλάβει τον ρόλο του μύστη αναζητά τα καρμικά μας μαθήματα και αφού καταλάβει ότι ο δόκιμος είναι ένα και το αυτό με τον Λόγο Του μέσα από μόνιμη σύνδεση με την Πίστη και τη Θέληση = Πύλη Θεού, αρχίζει η άμεση βοήθεια και στήριξη για κάθε του καρμική διαδρομή. Ο Πατέρας τότε αγγίζει κάθε μας τσάκρα ώστε να αποκτήσουν το ανάλογο Πυρ. Τους στέλνει αυθεντική Ροή Ενέργειας – Θεραπείας και τότε βιώνουμε το ότι Πάνω- Κάτω =Πύλη- Καρδιά δηλαδή στην Καρδιά μας ανοίγει η Πύλη που μας συνδέει με τον Πατέρα και την 5η διάσταση. 


Συνεχίζεται …

Δωροθέα  

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφερουσα γνωστικιστικη περιγραφη. Μακαρι να επιβεβαιωνοταν σε τουτο το βιωματικο επιπεδο απο ιεροφανεια των ανωτερων πεδιων και ενσυνειδητων διδασκαλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα