Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Νιώθετε λίγο πεσμένη και κουρασμένη; Αυτά τα 6 μικρά μυστικά θα σας αναζωογονήσουν και θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερη!

OK-KOURASMENI4
Εξολοθρεύστε
Ο,τιδήποτε επηρεάζει δυσμενώς την υγεία σας και σας γερνάει πριν την ώρα σας! Πετάξτε από τα ντουλάπια σας τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη και αλεύρι, οτιδήποτε έχει υδρογονωμένα λιπαρά οξέα, προπαρασκευασμένα γεύματα. Απαγορεύστε στον εαυτό σας τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τις τεχνητές χρωστικές και τα συντηρητικά!
Ενυδατωθείτε
Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να διατηρήσετε τη νεότητά σας, είναι η σωστή ενυδάτωση. Προσπαθήστε 
να πίνετε τουλάχιστον 6 με 8 ποτήρια νερό την ημέρα, τσάι με βότανα, φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, που θα σας προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Αποτοξινωθείτε
Δεν χρειάζεται ειδική δίαιτα. Το σώμα μας είναι φτιαγμένο να απαλλάσσεται μόνο του από τις τοξίνες. Απλά, αν 
μειώσετε τις ανθυγιεινές τροφές από τη διατροφή σας, η αποτοξίνωση θα γίνει ευκολότερα. Μερικές τροφές όπως τα εσπεριδοειδή, τα μήλα, τα καρότα, το σκόρδο, τα πράσινα χόρτα, ο λιναρόσπορος και το γιαούρτι είναι γνωστό ότι βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
Γυμναστείτε
Η γυμναστική επηρεάζει θετικά κάθε σημείο του σώματός μας. Προστατεύει την υγεία μας και κάνει καλό στα πάντα, από την επιδερμίδα και τα νύχια μας έως την καρδιά και τη μνήμη μας! 
30 λεπτά αερόβια άσκηση την ημέρα είναι αρκετά σε πρώτο στάδιο, ενώ αργότερα μπορείτε να προσθέσετε μερικές ασκήσεις ενδυνάμωσης με ελαφρά βάρη.
Προστατευθείτε
Φροντίστε να τρώτε μικρά και συχνά γεύματα ώστε να κρατάτε σταθερά τα επίπεδα γλυκόζης στο σώμα σας, χωρίς να επιβαρύνετε το πεπτικό σας σύστημα. 
Οι λιγότερες θερμίδες είναι το μυστικό της μακροζωίας. Αντιμετωπίστε το στρες, το οποίο επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία της γήρανσης. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με συστατικά που σας προστατεύουν από την καθημερινή πίεση και τη ατμοσφαιρική μόλυνση, όπως είναι το πράσινο τσάι και το τζίντζερ. Φροντίστε την ποιότητα του ύπνου σας, ο οποίος μπορεί να σας προστατεύσει από διάφορες σωματικές και ψυχικές διαταραχές. Η καλύτερη προστασία για την νεότητά σας, είναι η πρόληψη.
Βελτιώστε
Προσπαθήστε 
να αγοράζετε φρέσκα, ντόπια προϊόντα όσο πιο συχνά μπορείτε. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που τρέφουν την επιδερμίδα, τα μαλλιά και το σώμα σας. Γυμναστείτε για να διατηρήσετε νέο το μυϊκό σύστημα και να κρατήσετε ψηλά τα επίπεδα ενέργειας του σώματός σας.
Απολαύστε τη ζωή σας. Χορέψτε, γελάστε, κοινωνικοποιηθείτε, διαλογιστείτε, σκεφτείτε θετικά, κάντε όσα περισσότερα μπορείτε για να διατηρήσετε την υγεία και την ευζωία σας!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα