Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ


Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους εραστές όλων των εποχών. Δεν θα πω τον κορυφαίο, που είναι ο Βενετσιάνος Τζιάκομο Καζανόβα. Ο Νο2 είναι ο μυθιστορηματικός, όχι πρόσωπο υπαρκτό, όπως ο Καζανόβα, ο Δον Ζουάν ή, Ντον Τζιοβάνι. Αρχιερείς της αποπλάνησης γυναικών. Μανιώδεις γυναικάδες. Άρρωστοι, όπως οι αλκοολικοί, οι τζογαδόροι. Ο καθένας με την τρέλλα του.
Ο Καζανόβας μύριζε και έλοιωνε. Όχι απλά έβλεπε φουστάνι, αλλά το αιδοίο κτυπούσε κατ’ ευθείαν στη μύτη του και ορμούσε. Ένας τέτοιος αδίστακτος, ασύστολος  ερωτομανής ήταν και ο Μπενίτο Μουσολίνι, που πέθανε σαν σήμερα, 28 Απριλίου, το 1945.

Φοβερά πράγματα. Πρώην αριστερός ο Μουσολίνι, ένας γνήσιος θεατρίνος από το μπαλκόνι, απευθυνόμενος στη λαϊκή τάξη απέκτησε φανατικό ακροατήριο και έγινε κυβερνήτης της Ιταλίας αυτός ο αρχικαραγκιόζης. Και με τις γυναίκες θεός.
Πήγε με 5.000 γυναίκες ο άνθρωπος. Μικρό το νούμερο, αν σκεφθείς ότι ο χολυγουντιανός σταρΟυώρεν Μπήτυ, κατά τον βιογράφο του, κοιμήθηκε με 12.500 διαφορετικές.
Τον Μουσολίνι τον κρέμασαν ανάποδα οι αντάρτες, όπως και την ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι, η οποία έγραφε τα πάντα στο ημερολόγιό της. Ορμούσε επάνω της, ο Μπενίτο σαν τρελλός. «Σου κάνει έρωτα ο γίγαντας...» της έλεγε, «είμαι ακαταμάχητος..., το ηφαίστειο που θα σε κάψει ολόκληρο είμαι...».
Μόλις έφευγε ο Μουσολίνι  από κοντά της η Κλάρα, κορίτσι από σπίτι, κόρη του προσωπικού γιατρού του πάπα, τα έγραφε όλα στο προσωπικό της ημερολόγιο. «Ο Μπενίτο βογγούσε, με δάγκωνε…». Κι άλλα τέτοια περιγράφει η κατά 29 χρόνια νεώτερη τού αρχιφασίστα Κλάρα Πετάτσι.
Ο άνθρωπος σε κάποια φάση, εγγυημένα, όχι από φήμες, όχι από διαδόσεις, είχε ταυτόχρονα 14 ερωμένες. Και ήταν ικανός μια βραδυά να ξαπλώσει με τέσσερις, τη μια μετά την άλλη. Δεν του έφθανε το σεξ, για να ξεχαρμανιάσει μπλέχτηκε το νούμερο και με την πολιτική.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα