Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η γυναίκα της διαφήμισης

Η γυναίκα της διαφήμισηςΗ γυναίκα της διαφήμισης είναι παντού. Στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στο δρόμο και το διαδίκτυο. Λαμπερή, εκθαμβωτική, πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη. Δέχεται κι αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα με χαμόγελο και η εξωτερική της εικόνα δεν χαλάει ποτέ. Ατσαλάκωτη! Είναι δυναμική κι έξυπνη. Δημιουργική, σκληρά εργαζόμενη και παράλληλα φανταστική σύζυγος, ερωμένη και μητέρα. Μένει πάντα νέα, αναλλοίωτη από τη φθορά του χρόνου. Είναι ή γυναίκα της διαφήμισης εξάλλου. Είναι το είδωλο κάθε γυναίκας ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Κορίτσια, μην αγχώνεστε! Μην αναρωτιέστε γιατί εσείς δεν καταφέρνετε να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας γιατί ενδώσατε σε ένα λαχταριστό επιδόρπιο και μην υποτιμάτε τον ίδιο σας τον εαυτό γιατί μπορεί να περνάτε μια κακή μέρα που αισθάνεστε αδύναμη και κουρασμένη. Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να έχετε το σθένος, τη δύναμη και την όρεξη να κατακτήσετε τον κόσμο. Και μέσα σε όλα αυτά να δείχνετε και τοπ μόντελ. 

Η γυναίκα της διαφήμισηςΟ ρόλος της σημερινής γυναίκας είναι δύσκολος και σύνθετος πολύ. Η γυναίκα καλείται να σηκώσει ένα βαρύ φορτίο. Παλιότερα η γυναίκα της διαφήμισης ήταν μια τέλεια νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγος με ωραία εμφάνιση. 
Σήμερα έχει προστεθεί κι ο ρόλος της εργαζόμενης κι επιτυχημένης γυναίκας με την όψη ανερχόμενης σταρ του Χόλυγουντ φυσικά. Μα πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Η λύση είναι απλή και στο χέρι μας. Σταματήστε να ανταγωνίζεστε τη γυναίκα της διαφήμισης. Είναι σαν να ανταγωνίζεστε ένα φάντασμα. Ναι, σωστά! 
Γιατί απλά αυτή ή γυναίκα δεν υπάρχει. Δεν είναι αληθινή και το ξέρετε. Είναι προϊόν τηλεοπτικών κόλπων και φίλτρων,ρετουσαρίσματος και πειράγματος εικόνας. Ευτυχώς αυτό το μυστικό έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό και γίνονται σημαντικές προσπάθειες και αποκαλύψεις με σκοπό την ενημέρωση και την αφύπνιση των γυναικών. 
Κάθε γυναίκα είναι μοναδική κι έχει τη δική της μοναδική ομορφιά που πηγάζει πρώτα από όλα από την ψυχή της. Σίγουρα είναι καλό να  περιποιούμαστε και να βελτιώνουμε την εξωτερική μας εμφάνιση και εικόνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός ή ψύχωση.
Ας καταλάβουμε λοιπόν ότι το κυνήγι της τελειότητας είναι μάταιο και δεν θα πρέπει να μας αφορά τόσο πολύ. Στο κάτω κάτω ο ορισμός της τελειότητας είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο και καθόλου σταθερός, καθώς αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με την εποχή, τις ανθρώπινες ανάγκες και αξίες και την οικονομία. 
Ας δώσουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα στην επιτυχία κι ευτυχία κι ας απομακρύνουμε κάθε συναίσθημα απογοήτευσης κι αρνητισμού πιστεύοντας σε πράγματα αληθινά κι όχι σε σκευάσματα της τεχνολογίας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα