Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο – Νέες Επαγγελματικές Σχέσεις και Νέοι Ορίζοντες

Ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ιστορία φαίνεται να προσπαθεί να ανοίξει η Έκλειψη της 29ης Απριλίου. Με τη Νέα Σελήνη να συμβαίνει στον 11ο οίκο της χώρας, η προφανής εξήγηση της θέσης είναι το «συλλογικό πανηγύρι» που βλέπουμε να στήνεται σιγά σιγά γύρω από τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Κι ο τελευταίος δημότης κολακεύεται, αν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά γιατί του ζητούν να κατέβει στις εκλογές υποψήφιος, ενώ ήδη οι Δήμοι έχουν χτυπήσει συναγερμό από το πλήθος των συνδυασμών που κατεβαίνουν με υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους. 


Οι θετικές όψεις της Έκλειψης με την αντίθεση Δία/Πλούτωνα στήνουν το σκηνικό για μία – αναμενόμενη ίσως – παρέμβαση των νέων δημοτικών αρχών στο διαμερισμό του «πλούτου» που ελέω Δία/Πλούτωνα, θεωρείται προς «μοιρασιά», ασχέτως αν οι διαμοιραζόμενοι μοιράζονται το «πλεόνασμα» άνισα – αλλά και ασύστολα. Πολύ χρήμα μπαίνει όμως και πίσω από ανθρώπους και συμφέροντα σε μία προσπάθεια να κατοχυρωθούν σε κάθε περιφέρεια τα οικονομικά συμφέροντα της κάθε – τοπικής – φράξιας.

Ο Μεγάλος Σταυρός, αν και δεν μπορεί να αγνοηθεί, δε φαίνεται ότι θα λειτουργήσει σε αυτή τη φάση πλήρως, καθώς η αντίθεση Άρη/Ουρανού δεν αγγίζει την έκλειψη και επομένως δεν μπορεί να βάλει σοβαρά εμπόδια στις κινήσεις κάτω από το τραπέζι που δίνουν και παίρνουν. Και την ίδια στιγμή το μεγάλο τρίγωνο Δία/Κρόνου/Χείρωνα επιτρέπει οικονομική αισιοδοξία – προς το παρόν – που θα κορυφωθεί στο τρίγωνο Δία/Κρόνου την ημέρα ακριβώς των δεύτερων δημοτικών αλλά και των Ευρωεκλογών. Με άλλα λόγια «βρίσκουν και κάνουν» οι κομματάρχες, αφού οικονομικά φέρνει να «πηγαίνει» το πράγμα.

Πέρα από τα πολιτικά όμως, ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι και για τα δώδεκα ζώδια.

Για τους Κριούς είναι μία νέα περίοδος για τα εργασιακά και τα οικονομικά τους. Για κάποιους από σας μπαίνουν οι βάσεις μίας νέας επαγγελματικής πορείας που τα αποτελέσματα θα εξελιχθούν στο επόμενο εξάμηνο. Στη διαδικασία αυτή οι των πρώτων 5 ημερών του ζωδίου μπορείτε να επιδιώξετε μία θέση διοικητική ή συντονιστική, ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα, αν επιδιώξετε συνεργασία με άλλους και συλλογική προσπάθεια. Περισσότερη ενέργεια και κίνητρο για την πρόοδο σας θα έχετε οι του 2ου δεκαημέρου, σε αντάλλαγμα όμως θα πρέπει να είστε σε θέση να θυσιάσετε απότομα και γρήγορα παλιές συνήθειες, για να μη σας ξεφύγουν οι νέες ευκαιρίες. Η περίοδος αυτή ίσως έχει το χαρακτήρα για τα επαγγελματικά σας του «ή τώρα ή ποτέ».


Για τους Ταύρους και ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου κλείνει ένα κεφάλαιο συνεργασιών και σχέσεων με κάποια πρόσωπα που βγαίνουν πλέον από το μυαλό σας και κάποια νέα που δημιουργείται η ελπίδα ότι θα μπορέσετε να τα πλησιάσετε περισσότερο. Οι των πρώτων 15 ημερών θα ήταν καλό να επιδιώξετε να κινηθείτε σε ένα ευρύτερο κύκλο και να αντλήσετε μέσα από τον κύκλο αυτό τα νέα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι του 2ου δεκαπενθημέρου μπορείτε να πετύχετε πιο εύκολα αν κρατήσετε χαμηλό προφίλ και βοηθάτε όσους στον κύκλο σας παρουσιαστεί να έχουν ανάγκη. Για το επόμενο εξάμηνο δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, που κατανοεί τις ανάγκες των άλλων και συμπαρίσταται δίπλα τους με την παρουσία της.


Για τους Διδύμους κλείνει μία περίοδος εσωτερικής αβεβαιότητας για το προς τα πού θα πρέπει να κατευθυνθείτε και αρχίζει ένα εξάμηνο που έχετε κάνει πλέον εσωτερικά τις επιλογές σας και θα κινηθείτε βάσει αυτών με σταθερότητα και χωρίς ταλαντεύσεις. Για τους περισσότερους από σας, πλην των τελευταίων 5 ημερών θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το κομμάτι της ψυχολογικής σας υγείας, κατάστασης και διάθεσης. Φροντίστε να διατηρήσετε στο εξής την εσωτερική ψυχολογική σας ηρεμία, ότι κι αν γίνεται απέξω και να μην παρασύρεστε από τις επιδιώξεις των άλλων. Οι των τελευταίων 5 ημερών πάλι είναι καιρός να καταλήξετε σε ένα πιο σταθερό τρόπο που θα πλασάρεστε στους άλλους, είτε αυτό αφορά παράγοντες π.χ. εμφάνισης, είτε συμπεριφοράς κατά τις άμεσες επαφές σας.


Για τους Καρκίνους κλείνει με την έκλειψη αυτή ένας κύκλος προσπαθειών που είχατε κάνει σε ένα προηγούμενο συλλογικό πλαίσιο κατά το προηγούμενο εξάμηνο. Η περίοδος ξεκινάει μία νέα προσπάθεια σε ένα νέο χώρο ή με νέους ανθρώπους ή νέες καταστάσεις. Για το πρώτο δεκαπενθήμερο από σας η επιτυχία συνδέεται στενά με τον τρόπο που θα καταφέρετε να διαχειριστείτε την προσωπική σας εικόνα και να μη βγάζετε τον αυθορμητισμό σας φόρα παρτίδα, παρά να καταφέρετε να διαχειριστείτε την εικόνα σας προς τους άλλους. Για το 2ο δεκαπενθήμερο η επιτυχία θα έρθει από την οργάνωση των στόχων σας και την αργή αλλά συστηματική προσπάθεια να τους πετύχετε στους επόμενους μήνες. Να μη βιάζεστε στα βήματα σας, αλλά να είναι σίγουρα και σταθερά.


Για τους Λέοντες η έκλειψη σηματοδοτεί ένα κλείσιμο σε ένα κύκλο προσπάθειας σας να διεκδικήσετε ή να κατοχυρώσετε μία αναγνώριση στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο και με την ανατοποθέτηση των στόχων σας σε άλλο πλαίσιο και για την επίτευξη ενός νέου στόχου. Για το επόμενο εξάμηνο οι των πρώτων 5 ημερών μπορείτε να επιτύχετε χρησιμοποιώντας ή οργανώνοντας τους υλικούς σας πόρους, έτσι ώστε να είστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα που θα βρείτε μπροστά σας. Για τις υπόλοιπες μέρες του ζωδίου η επιτυχία θα έρθει πιο εύκολα εάν συνειδητά προχωρήσετε σε χτίσιμο νέων επαφών, με νέα πρόσωπα που θα φανεί στο μέλλον με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Να είστε προσηνείς και αφήστε την επιτυχία να έρθει από τους άλλους.


Για τους Παρθένους η έκλειψη σημαίνει το κλείσιμο ενός κύκλου σε ένα φιλόδοξο σχέδιο που ίσως είχατε από παλιά να ασχοληθείτε με κάποια τέχνη ή επιστήμη που είχατε μεράκι. Ένα τέτοιο σχέδιο αποδεικνύεται ανέφικτο, την ίδια στιγμή όμως ανοίγει κι ένα παράθυρο μια νέας προοπτικής που μπορείτε να στρέψετε πλέον προς τα εκεί την προσοχή σας. Με την εξαίρεση των δύο πρώτων ημερών του ζωδίου που έχουν δυνατότητες να κυνηγήσουν τα σχέδια τους με επικοινωνιακό κυρίως τρόπο, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου ευνοείστε περισσότερο να δράσετε μακριά από τα φώτα της πόλης, στο δικό σας προσωπικό χώρο του σπιτιού ή του προσωπικού σας γραφείου. Το κτίσιμο ενός καταφυγίου ή μιας έδρας από την οποία θα αναπτύξετε τη νέα σας δραστηριότητα είναι αυτό που ευνοείται περισσότερο. Επιλέξτε το χρόνο και τον τόπο έναρξης βασιζόμενοι στο ένστικτο σας.


Για τους Ζυγούς η έκλειψη υποδηλώνει το τέλος κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων που είχατε το περασμένο εξάμηνο, αλλά και την έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριότητας που ενδεχομένως να αποφέρει επενδύσεις σε έναν άλλο τομέα. Οι των πρώτων 5 ημερών μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την οικογένεια ή κάποια πιο έμπειρα πρόσωπα για το χτίσιμο της δραστηριότητας σας, ενώ οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι καλύτερα να στηριχτείτε στα πόδια σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις. Οι αναποδιές βεβαίως, κυρίως για το 2ο δεκαήμερο θα είναι δεδομένες, όμως οι μήνες που θα ακολουθήσουν σας δίνουν ενέργεια και υποστήριξη από το σύντροφο σας για να συνεχίσετε. Δοκιμάστε σχέδια που δεν είχατε θεωρήσει αξιόλογα στο παρελθόν και εμπλουτίστε την φαρέτρα των εμπειριών σας για να μπορείτε να αξιολογείτε τις ευκαιρίες σας καλύτερα στο μέλλον.


Για τους Σκορπιούς η έκλειψη υποδηλώνει ίσως το τέλος μιας σχέσης ή μίας συνεργασίας και τη δειλή ανατολή μιας άλλης. Μία νέα συντροφική σχέση ίσως φανεί ως πιθανότητα στο μέλλον, ακόμη κι αν τώρα δε φαίνεται να υπάρχει μία τέτοια κατάσταση μπροστά σας. Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του ζωδίου ευνοείται η δημιουργικότητα και η ανάδειξη των προσόντων σας, ακόμη και στον ερωτικό τομέα, όπου αξίζει να διαφημιστείτε. Οι εκπρόσωποι του 2ου δεκαπενθημέρου θα έχετε περισσότερη τύχη στον εργασιακό τομέα, όπου είναι καιρός να δείξετε τις οργανωτικές και παραγωγικές σας δυνατότητες και να κερδίσετε την εκτίμηση ενός νέου συνεργάτη ή προϊσταμένου. Το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα αντιμετωπίσει μάλλον περισσότερα εμπόδια στην προσπάθεια του, ειδικά εργοδοτικά προβλήματα που είχαν ξαναπαρουσιαστεί στο παρελθόν, με λίγη προσπάθεια και έμφαση στη λεπτομέρεια όμως μπορείτε να τα καταφέρετε.


Για τους Τοξότες η έκλειψη φέρνει ίσως το τέλος μίας συγκεκριμένης εργασιακής σχέσης με κάποιο εργοδότη και την έναρξη ίσως μίας νέας απασχόλησης σε κάποια άλλη επιχείρηση. Οι περισσότεροι από τους εκπροσώπους του ζωδίου, πλην των τελευταίων 5 ημερών έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε, εάν εκμεταλλευτείτε τις νέες εργασιακές δυνατότητες που θα σας δοθούν και δουλέψετε με το γνωστό έξυπνο τρόπο σας για να φέρετε αποτελέσματα. Για τις τελευταίες 5 μέρες του ζωδίου μεγαλύτερο κέρδος θα έχετε, εάν προσπαθήσετε να εγκαθιδρύσετε μία νέα συνεργασίας, μέσα από την οποία θα αναπτυχθείτε από κοινού προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Πολλές οι δυνατότητες που δίνονται στο 2ο δεκαήμερο κυρίως για αλλαγές κοινωνικού περιβάλλοντος, αλλά και για εφαρμογή πρωτότυπων ιδεών, ενώ το 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικό να μην ξενίσει κάποιους φίλους με την υπερβολικά φιλελεύθερη συμπεριφορά του.


Για τους Αιγόκερους η έκλειψη φέρνει το τέλος ενός δημιουργικού σχεδίου στον εργασιακό ή προσωπικό τομέα ή ίσως ακόμη και την αλλαγή κάποιου σχεδίου που είχατε για πολλαπλασιασμό της οικογένειας σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο μπορεί να επιτύχει τους στόχους του τους επόμενους μήνες, αν βασιστεί σε σταθερούς συνεργάτες, στους οποίους θα έχει εμπιστοσύνη και σε συντρόφους που θα έχουν αποδείξει την αξία τους κι ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορεί να κερδίσει περισσότερο, εάν αναζητήσει κοινούς πόρους ή άτομα που έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να υποστηρίξουν οικονομικά ή συναισθηματικά τα σχέδια τους. Το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχει περισσότερες ίσως νέες ευκαιρίες αλλά και περισσότερους δισταγμούς. Το 2ο θα είναι περισσότερο εγκλωβισμένο σε προγενέστερες καταστάσεις, ενώ το 3ο θα είναι πιο κοντά στην έξοδο από μία κλειστοφοβική κατάσταση, αρκεί να κάνει αργά και προσεκτικά βήματα.


Για τους Υδροχόους η έκλειψη φέρνει ένα τέλος σε ένα κομμάτι της ζωής σας που θεωρούσατε ως τώρα δικό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα σπίτι που αφήνετε πίσω σας ή κάποιους ανθρώπους που θεωρούσατε δικούς σας και τους εμπιστευόσασταν και στηριζόσασταν πάνω τους. Εάν είστε προϊστάμενοι, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τμήμα και να διοικήσετε κάτι νέο, εάν έχετε κάποιο κατάστημα, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε έδρα. Οι των πρώτων 5 ημερών είναι καλό να επικεντρώσετε την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα και να προσπαθήσετε να κρίνετε σωστά τις ανάγκες και τους πόρους, για να μην πέσετε έξω. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου δραστηριοποιηθείτε περισσότερο κοινωνικά, βγείτε λίγο έξω από το καβούκι σας και δείξτε ποιοι είστε και τι μπορείτε να επιτύχετε προς τα έξω. Ξεφύγετε λίγο από τη μιζέρια της εσωστρέφειας που σας ταλάνισε τους τελευταίους έξι μήνες.


Για τους Ιχθείς η έκλειψη υποδηλώνει την απομάκρυνση από ένα καθημερινό περιβάλλον, στο οποίο λειτουργούσατε τους τελευταίους έξι μήνες και την έναρξη προσαρμογής σε μία νέα κατάσταση με νέες γνωριμίες. Κάποιοι μπορεί να αλλάζετε γειτονιά ή κάποιοι εργασιακό καθημερινό περιβάλλον και άλλους συναδέλφους. Τα δρομολόγια και οι καθημερινές μετακινήσεις σας μπορεί να τροποποιούνται κι αυτές κι άλλοι μπορεί να χάνετε ή να βρίσκετε ένα νέο μεταφορικό μέσο. Οι δύο πρώτες μέρες του ζωδίου ευνοούνται αν δώσουν έμφαση στην πειθώ και στο να δείξουν μία καλή κοινωνική εικόνα στο περιβάλλον που θα βρεθούν. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πετύχουν περισσότερο, αν αποφασίσουν να αναλάβουν ευθύνες και να πάρουν αποφάσεις χωρίς να έχουν αμφιβολίες ή δισταγμούς για την ορθότητα των πράξεων τους.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα