Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

3D Printing στην υπηρεσία των... sex toys

Το 3D printing έχει ανοίξει απίστευτες προοπτικές σχεδίασης αλλά και "εύκολης" παραγωγής μίας τεράστιας γκάμας προϊόντων. Είναι να μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση η αξιοποίησή του σε ένα τόσο... προσωπικό gadget, όσο ένα sex toy; Μάλλον όχι και ιδιαίτερα...
Και κάπως έτσι, ο Ikaros Kappler, ένας προγραμματιστής με βάση το Βερολίνο, δραστηριοποιείται πάνω σε ένα project που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα "προσωπικά" σας sex toys και να τα έχετε κατόπιν στη διάθεσή σας - μέσω 3D printing πάντα.
dildo-generator-03

Το "Dildo Generator", όπως πολύ... περιγραφικά ονομάζεται το project, σας επιτρέπει να κάνετε τις προσωπικές σας σχεδιαστικές παρεμβάσεις σε ένα "φαλλικό μοντέλο", να αποθηκεύσετε τη δημιουργία σας σε ένα 3D αρχείο και, στη συνέχεια, να το.. τυπώσετε σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Ξεκινώντας από ένα "βασικό σχέδιο", μπορείτε να αλλάξετε το ύψος, την περίμετρο, το σχήμα ακόμη και την... κάμψη του (έως χμμμ... και 180 μοίρες) και, φυσικά, να επιλέξετε το χρώμα της προτίμησής σας, το οποίο κι αυτό παίζει το... ρόλο του σε τέτοιου τύπου υλοποιήσεις.
dildo-generator-01
Όσο για την εκτύπωσή των τρισδιάστατων "προσωπικών" σας sex toys, εκεί το θέμα χρειάζεται λιγάκι προσοχή, καθώς το 3D printing σε... PLA (πολυγαλακτικό οξύ) που δοκιμάστηκε αρχικά, δεν ήταν φυσικά ικανοποιητικό ούτε ασφαλές για ένα τέτοιο προϊόν. Έτσι, η λύση βρέθηκε στα καλούπια εκτύπωσης, τα οποία "γεμίζουν" με σιλικόνη για τη δημιουργία μίας ασφαλέστερης και πιο χρηστικής λύσης που θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σας.
"Σκοπός μας ήταν να μπορούμε να τυπώνουμε κάτι περισσότερο... χρήσιμο, από μικρά ειδώλια για το... περβάζι μας" αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του ο εμπνευστής του project και, εδώ που τα λέμε, δεν έχει και ιδιαίτερο άδικο.
Τα DIY 3D sex toys ενδιαφέρουν πολύ τον Kappler, σε κάθε περίπτωση, και τώρα δηλώνει ότι έχει ήδη επισκεφθεί αρκετά sex shops, λαμβάνοντας έμπνευση για τη δημιουργία περισσότερων sex toys, πέρα από τα συνηθισμένα... dildos. Περιορισμός μονάχα η φαντασία του...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα