Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Υψηλά στάνταρ

Relationships and Sand by Caoimhe-Aisling



Τα υψηλά στάνταρ φέρνουν ορθές ανθρώπινες σχέσεις. Είναι περισσότερο υπέρ της επιβίωσης και πιο περιεκτικά. Φέρνουν περισσότερη αρμονία μεταξύ των ανθρώπων και καλύτερη υγεία σε όλους. Τα υψηλά στάνταρ μας εμπνέουν στο να υπηρετούμε θυσιαστικά, να γίνουμε ανιδιοτελείς, συνεργατικοί, οικονομικοί, αβλαβείς, και ν’ αναπτύξουμε βαθύτερη αίσθηση υπευθυνότητας και αφοσίωσης.

Η έλλειψη στάνταρ ή τα χαμηλά στάνταρ οδηγούν σε περισσότερη ασθένεια, παραφροσύνη, ανευθυνότητα, εγωισμό, καταστροφή, κακοβουλία, σπατάλη και χωριστικότητα.



Η σύγχρονη ζωή έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο παγίδων για τους ανθρώπους. Οι απολαύσεις είναι εύκολο να αποκτηθούν μέσα από ναρκωτικά, μαριχουάνα, αλκοόλ και φτηνό σεξ. Υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες για μίσος και χωριστικότητα. Η απληστία συνεχώς διοχετεύεται στις φλέβες μας. Μέσα απ’ αυτές τις μεθόδους, τα υψηλά στάνταρ μας αποδυναμώνονται και η συνειδητότητά μας μειώνεται.

Μία απ’ αυτές τις παγίδες είναι το ιδιοτελές συμφέρον. Όσο κάποιος γίνεται όλο και πιο ιδιοτελής, σταδιακά χάνει τα υψηλά στάνταρ και ετοιμάζει τον εαυτό του για μελλοντική αποτυχία. Η συνειδητότητα ενός ολόκληρου έθνους παρακμάζει όταν ορισμένα άτομα εισάγουν χαμηλά στάνταρ σε αυτό.

Οι ηγέτες του μέλλοντος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε τα ηθικά, θρησκευτικά, πολιτικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά στάνταρ να μην πέσουν σε χαμηλά επίπεδα λόγω των προσπαθειών εκείνων που είτε δεν έχουν καθόλου στάνταρ, είτε έχουν χαμηλά στάνταρ. Αυτός ο ξεπεσμός θα μειώσει την συνειδητότητα των ανθρώπων και θα ετοιμάσει τον δρόμο για πολλά προβλήματα και δυσκολίες.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα