Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Το κακό στις πολλές μορφές του πρέπει να αναγνωριστεί σαν ένα εμπόδιο στην εξέλιξη

Evil by Samanprox

Οι κακοί άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι μόνοι τους. Είναι υπηρέτες ενός τεράστιου στρατού και λαμβάνουν ενέργεια και δύναμη απ’ αυτόν τον στρατό. Στην ουσία τους είναι πνεύμα αλλά τυφλωμένο από την ύλη και από υλιστικές αξίες.

Θέλουν
- περισσότερες εκτάσεις γης
- περισσότερη ισχύ πάνω σε άλλους
- περισσότερα χρήματα
- περισσότερα αποκτήματα
- περισσότερη πολυτέλεια
- περισσότερη κυριαρχία ώστε να χρησιμοποιούν την χωριστική τους θέληση
- περισσότερη εξαπάτηση ώστε να αποφύγουν το φως και την πραγματικότητα
- περισσότερη προσποίηση ώστε να κρύβουν τον εαυτό τους
- περισσότερα εγκλήματα ώστε να αποφύγουν την αντίσταση
- περισσότερο αισθησιασμό, κάνοντάς τους αναίσθητους στη λογική



Το κακό προχωρά μέσα απ’ όλες αυτές τις σήραγγες και ζει στο σκοτάδι της άγνοιάς του.

Άγνοια είναι η ανικανότητα να δει κανείς πρόοδο, να γίνει μέρος της διαδικασίας πνευματικοποίησης. Γι’ αυτό η άγνοια τόσο βίαια απεχθάνεται κάθε είδος πνευματικού φαινομένου. Αυτά πληγώνουν την άγνοιά τους.

Άγνοια δεν είναι η έλλειψη κάποιας γνώσης ή πληροφορίας. Άγνοια είναι η ανικανότητα να δει κανείς την πραγματικότητα της εξέλιξης, την πραγματικότητα ενός άλματος προόδου στο φως.

Όταν η άγνοια συνεχιστεί για πολλές ενσαρκώσεις, έρχεται ένα άλλο κακό, που είναι αναίσθητο, αδιάφορο για κάθε πνευματική αξία, αρετή ή ανάταση. Το πνεύμα είναι θαμμένο βαθιά στην ύλη και το άτομο πλησιάζει τη στιγμή που θα χάσει την ψυχή του και θα μετατραπεί σε ύλη.

Τέτοια άτομα, ή άλλα σώματα που αποσυντίθενται, προωθούν το κακό. Διεγείρουν τις υλιστικές τάσεις, τη χωριστικότητα, το εγωιστικό συμφέρον, τις επιβλαβείς συνήθειες και τις πολλαπλές χαμηλές επιθυμίες. Όχι μόνο για τον άνθρωπο αλλά υπάρχουν ακόμα και τεράστιοι αστερισμοί στο διάστημα που βρίσκονται στη διαδικασία της αποσύνθεσης και τα σώματά τους έχουν κακή επιρροή σε πλανήτες και στον άνθρωπο.

Το κακό στις πολλές μορφές του πρέπει να αναγνωριστεί σαν ένα εμπόδιο στην ατραπό της ανθρώπινης εξέλιξης.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει το οργανωμένο κακό στον πλανήτη μας, το οποίο υποστηρίζεται απ' το αρχαίο κακό. Έχουν την ιεραρχία τους, τους διοικητές τους, τους στρατιώτες και τους ακολούθους τους. Έχουν τον σκοπό τους, το σχέδιό τους και πολυδιαστατικές μεθόδους ώστε να διεισδύουν σε κάθε στρώμα της κοινωνίας.

Εκείνοι που αγαπούν την ανθρωπότητα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να πολεμούν παντοτινά αυτή τη δύναμη. Κάθε μυημένος, κάθε μαθητής κάτω απ' την Ιεραρχία του Φωτός είναι ένας πολεμιστής.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα