Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ


Αυτή τη χοντρομαλακία δεν την κατάλαβα ποτέ. Λέει κάποιος κάτι και επιτόπου τον βγάζουν “προκλητικό”. Ο λόγος για έναν σοβαρό κατά πως φαίνεται αρχαιολόγο Σκοπιανό που απεφάνθη ότι η Αμφίπολη είναι Μακεδονική. Γιατί είναι προκλητικός ο άνθρωπος; Αποκλείεται να είναι στημένος, ρωτάω. Να είναι πίτουρας. Να θέλει να εντυπωσιάσει.
Γιατί κάνουν τη μαλακία εδώ στην Ελλάδα να τον πάρουν στα σοβαρά; Άστονα να λέει. Πιθανόν να είναι στο pay-roll της σκοπιανής κυβέρνησης και ο άνθρωπος να δουλεύει για το μεροκάματο. Τι ανόητη αντίληψη είναι αυτή κάποιοι από υποκριτικό και γελοίο πατριωτισμό να τον βγάζουν “προκλητικό”.

Είπε ο άνθρωπος τα δικά του για την ανακάλυψη του Τάφου στην Αμφίπολη. Είναι προκλητικός στο μπουρδέλο του που λέγεται Σκόπια; Δεν νομίζω. Αν εσύ τον παρουσιάζεις προκλητικό στην Ελλάδα, τότε δείχνεις αδυναμία, ανασφάλεια σαν Ελλάδα, κύριε καπετάν μαλάκα. Και στον φινάλε μη μπερδεύουμε τα πράγματα. Μιλάμε για ελληνισμό, όχι για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Επί της ουσίας. Ο εν λόγω Σκοπιανός αρχαιολόγος με φάτσα αγιορείτη μοναχού υποστήριξε ότι η Αμφίπολη ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Συμφωνεί ο αποδυτηριάκιας, άρα τα Σκόπια ανήκουν στην Ελλάδα.
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα